alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Σκασε κι εσυ ρε παπαρα και τρωω.αντε τράβα να πλύνες τον κώλο σου που σκυλοβρωμάει σκατά ανακατωμένα με χύσια... κάνεις και ακάποτα μωρή ξεσκισμένη...
Σκασε κι εσυ ρε παπαρα και τρωω.αντε τράβα να πλύνες τον κώλο σου που σκυλοβρωμάει σκατά ανακατωμένα με χύσια... κάνεις και ακάποτα μωρή ξεσκισμένη...
Η γυναικα μου δεν είναι διολου βουνο από λιπος.σαν ανοιχτο γραμμα σε διαβαζω πια , σε ολα μεσα πεφτω ;)
Ας πουμε ότι ελυσα μια παρεξηγηση με ένα αγαπημενο προσωπο.τι εγινε ??
Ποσο τυπε? Και τι ακινητο??Μάγκες σήμερα πλήρωσα το ΕΝΦΙΑ !
Λες να είμαι ο μοναδικός ;![]()
![]()
Καλομελετα.Έριξες κανά πούτσο....?![]()
Το ξερω ρε γαμωτο, αλλά δεν εχω φαει τιποτα ολη μερα.Μην τρως τέτοια ώρα, όλα λίπος θα γίνουν
αυτο μπορουμε να το κανονισουμε αν θεςΣημερα ειδικα που εχω λογο να είμαι χαρουμενος...δεν νομιζω.
Ποσο τυπε?
Μαλιστα..! Και τι εισοδυναμα θα παρει για τις φοροελαφρυνσεις που ΘΑ κανει?Ξερω τι θα ανακοινωσει, ναι. Φοροελαφρυνσεις, ρυθμισεις για δανεια, κουρεμα οφειλων στο δημοσιο.
Μπα. Αυτή τη στιγμη συμπαθω μεχρι και σενα.αυτο μπορουμε να το κανονισουμε αν θες![]()
Εαν θες να μας πεις τι περιλαμβανε ο ΕΝΦΙΑ?Λίγα ,μόνο 510 ευρώ .
25 μπουρδελάκια λιγώτερα :S
Α εσυ το πηγες αλλού. Όχι, αυτό μαλλον εχει χαθει για παντα.κουφάλα με τα οκτώ γράμματα ???
Μαλιστα. Εαν μετα την ΔΕΘ σου ποσταρο αρθρο απο οποια πηγη που καταργει αυτα που λες..θα αυτοδιαγραφεις?Τιποτα, εχει πλεονασμα πλεον για δευτερη χρονια. Το οποιο παει να αγγιξει τα 5 δις.
εμενα με λατρευεις γιατι ειμαι η φωνη της συνηδεισης σου ;)Μπα. Αυτή τη στιγμη συμπαθω μεχρι και σενα.
Άλλος Κοσνικ από δω. Καλα, πόσες συνειδησεις εχω??εμενα με λατρευεις γιατι ειμαι η φωνη της συνηδεισης σου ;)
Εαν θες να μας πεις τι περιλαμβανε ο ΕΝΦΙΑ?
Eννοω οτι δεν θα ειναι ενα ακομα ζαπειο...κ φυσικα δεν θα παρει αλλα εισοδυναμα μετρα...Εννοεις ότι θα τα εξαγγειλει και θα τα παρει πισω?
Εισαι απο τους τυχερους..Φόρος ιδιοκτησίας για
1 διαμέρισμα 98 τετραγωνικών με πάρκιν και αποθήκη .
Με τους λογ. της ΔΕΗ πλήρωσα πέρυσι περίπου 50 ευρώ περισσότερα .
Ξερω τι θα ανακοινωσει, ναι. Φοροελαφρυνσεις, ρυθμισεις για δανεια, κουρεμα οφειλων στο δημοσιο.Ξερεις τι θα ανακοινωσει? Σιγουρα η ΔΕΘ δεν θα ειναι ακομα ενα ζαππειο 1-2-3-4.....κτλπ?