tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ε τα παιδια που ειναι στα ακρα ας αναλαβουν....
τα παιδιά που είναι στα άκρα μόνο κανένα μπάφο και κανένα αναβολικό μπορούνε να βαρεσουνε...
ε τα παιδια που ειναι στα ακρα ας αναλαβουν....
στεκουν καλυτερα απο εσενα καημενε....μην φοβασαιτα παιδιά που είναι στα άκρα μόνο κανένα μπάφο και κανένα αναβολικό μπορούνε να βαρεσουνε...
στεκουν καλυτερα απο εσενα καημενε....μην φοβασαι
καθημερινα στην ζωη φαινετε που μας πηγαν τα αφεντικα σου καημενε
τρόμπα μίλησε μας για φιλελευθερισμό ρε μαλάκα και μετά καπάκι ρίξε και μια διάλεξη περί αγνωστικισμού.τι έγινε παίκτη ?? σου κόψανε κανένα αναπηρικό επίδομα ??
τι έγινε παίκτη ?? σου κόψανε κανένα αναπηρικό επίδομα ??
τι να κλασει το παρταλι ρε....φιλαει ποδια χερια πουτσες για 700 ευρω μισθουλακο.του αρκει λεει ευχαριστω και ειναι χαρουμενος...σκλαβακος ειναιτρόμπα μίλησε μας για φιλελευθερισμό ρε μαλάκα και μετά καπάκι ρίξε και μια διάλεξη περί αγνωστικισμού.
edit: ο σκληρά εργαζόμενος τρόμπα που σουλατσάρει 24 ώρες το 24 ώρο εδώ.
59 ετών,ακόμα χωρίς σταθερή εργασία,υπαλληλάκος...πλέον μετανάστης στο πουστονήσι για έναν μισθότι να κλασει το παρταλι ρε....φιλαει ποδια χερια πουτσες για 700 ευρω μισθουλακο.του αρκει λεει ευχαριστω και ειναι χαρουμενος...σκλαβακος ειναι
Δεν έχουν πουκάμισο στο μέγεθος του βασικά...εγω τον λυπαμαι....μεσα επρεπε να ειναι...οχι φυλακα εκει με τα αναποδα πουκαμισα .
Akoma me ton travatrompa asxoliste ;; O anthropos anagastike na paei metanastis sta 60 tou kai parolayta ypostirizei aytous pou dioxnoun tous Ellines apo ti xora tous. Kanonika tha eprepe na grafei mono se themata BDSM giati o anthropos einai mazoxas.
καλή φάση θα ήταν οι κουμμουνιστές στην Ελλάδα να είναι κουμμουνιστέςκαλη φαση δεν θα ηταν κουμουνια και φασισταρια να κανανε κατι τραμουντανες να κατουριοτουσαν πανω τους???
καλή φάση θα ήταν οι κουμμουνιστές στην Ελλάδα να είναι κουμμουνιστές
οι αριστεροί αριστεροί.
Οι σοσιαλιστές σοσιαλιστές
ο καπιταλισμός να λειτουργούσε άψογα και όχι με σοσιαλιστικές ενέσεις φουσκώματος.
καλή φάση θα ήταν να ξέραμε τι σκατά έχουμε στην Ελλάδα και να μην το βαφτίζουμε όπως θέλει ο καθένας ανάλογα με το ποιο κόμμα και ποια συμφέροντα υπηρετεί
καλή φάση θα ήταν να γινότανε κανά τσουνάμι στην Ελλάδα και να έπαιρνε το μισό πληθυσμό που είναι εγκεγραμμένοι σε κόμματα παρωδίες που το μοναδικό σκοπό που έχουνε είναι να τρώνε οι τσέπες τους καλά.
Όλα τα υπόλοιπα τα φιλοσοφικά που λέτε είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΚΗΣ.
Ο Έλληνας είναι λαός ΜΑΛΑΚΑΣ. Έχει γνώμη για τα πάντα, ακόμα κι αν δεν ξέρει την τύφλα του. Πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο, ό,τι και να λέει. Κοιτάει μόνο την πάρτη του και μόνο αυτά που του χρωστάνε, ποτέ αυτά που χρωστάει.
Επιλέγει κυβερνήσεις επειδή του υπόσχονται μαλακίες, τα παίρνει από τις κυβερνήσεις αυτές και μετά όταν κάποιοι του τα ζητάνε πίσω, δεν τα δίνει γιατί τα πήρε δικαιωματικά καταυτόν.
ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ δεν αλλάζει, ούτε θα αλλάξει ποτέ.
Γιαυτό και θα είμαστε καταδικασμένοι στην μιζέρια μας και τη φτωχομπινεδιά μας πάντα.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ
απλά διαρκώς θα συζητάμε για αυτό.
...Aλλα ειναι αρκετα αργα για να συνεχισεις να μας δουλευεις!!!!1γιατί νομίζεις ότι δεν έχω τα μέσα να ζήσω καθήμενος για όλη την υπόλοιπη ζωή μου στράκι ???
εσύ ζητιανεύεις ακόμη από τον μπαμπά και την μαμά και πουλάς την ψήφο στον θείο για ένα πενηντάρι ...
αλλά στα 58 μου θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να σταματήσω να δουλεύω... πάρα πολύ νωρίς...
και επειδή γουστάρω όταν δουλεύω να δουλεύω και να κονομάω και επειδή στην Ελλάδα οι δυνητικοί εργοδότες δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα να με αμείψουν όσο θέλω εγώ την έκανα για έξω..
μαλακια σου,θα μπορουσες να βουτας αι φον και να κανεις ζωη και κοτα...
και δεν έχω να ταξιδευω και δυό φορές τον μήνα που ειχα πρώτα
εγω παπαράκο και εκκαθαριστικό έβαλα, και απόδειξη μισθοδοσίας και αντίγραφα πτυχίων...
εσύ τι έχεις να μας δείξεις από την ζωή σου (εκτός από τα ιμόντιουμ που μπουκώνεσαι μπας και συμμαζέψεις την ανοιχτή σου κωλοτρυπίδα)??