Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ανεργια γυρω στο 7.6% αν δεν κανω λαθος ..........................σε συγκριση με την Ελλαδα ...............

Δεν υπαρχει πλεον το $1 την ωρα στην Κινα. Οι μεγαλυτεροι καπιταλες στον κοσμο, και η χλιδη στην Κινα ουτε στην Μεση Ανατολη δεν την βρησκεις!

Η κριση στην Ευρωζωνη λυνεται σχετικα ευκολα αλλα η Ανγκελα δεν το βλεπει/θελει.
Οι εργάτες στην Κίνα δεν παίρνουν αμοιβή 1$;;;

Χαμηλό εργατικό κόστος=ανταγωνιστικότερα προϊόντα=καλύτερες πωλήσεις.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
βρε δωσίλογε γαμώ το κεφάλι σου...

τι να το κάνω το ΑΕΠ σε μια οικονομία όταν οι τεράστιες κοινωνικες ανισότητες την γονατίζουν?

όταν ο Bill Gates ¨εχει 50δις ευρω και 2 στενά παρακάτω ο άλλος δεν έχει γάλα να παρει στο παιδί του?

από κοινωνικοοικονομικη ανάλυση σκίζεις Μπάμπη...

Εχεις παει και Αμερικη τωρα η απο τον καναπε σου φανταζεσαι?  :2funny: :2funny:

Οι εργάτες στην Κίνα δεν παίρνουν αμοιβή 1$;;;

Χαμηλό εργατικό κόστος=ανταγωνιστικότερα προϊόντα=καλύτερες πωλήσεις.

Οχι πλεον και η μεγαλυτερη εξαγωγικη αγορα στον κοσμο για Μερσεντες ειναι ................... η Κινα  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ότι στις μερσεντές παίζεται η οικονομική κυριαρχία έτσι; :grin: :grin: :grin:

Νο 2 οικονομια στον κοσμο και σε 10 χρονια ....................... Νο 1

Να δεις τι γινεται απο Κινεζους στην Λουι Βουιτον στο Παρισι θα τρομαξεις. Ουρα απεξω και τους βαζουν μεσα 10 10 καθε φορα.

Επισκέπτης
Νο 2 οικονομια στον κοσμο και σε 10 χρονια ....................... Νο 1

Να δεις τι γινεται απο Κινεζους στην Λουι Βουιτον στο Παρισι θα τρομαξεις. Ουρα απεξω και τους βαζουν μεσα 10 10 καθε φορα.
Ε τότε που διαφωνείς με τον άλλον; :think:΄

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Επισκέπτης
Και ποιος σου ειπε τετοιο παραμυθι?  :think: Τον Κευνς τον κομμουνιστη τον εχεις ακουστα?  :2funny:
Μην μιλάς με γρίφους γέρονται και εξηγήσου...

Εγώ ό,τι βλέπω λέω...e+λιτότητα...

Τώρα αν το σχέδιο είναι να κατεβούμε εκεί που βρίσκεται η Κίνα για να πουλήσουμε οκ,αλλά να μας το πείτε,εγώ πάντως δεν θα ήθελα για μισθό 1$ και ένα μπολ ρύζι και να δουλεύω 12ώρο...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Τώρα αν το σχέδιο είναι να κατεβούμε εκεί που βρίσκεται η Κίνα για να πουλήσουμε οκ,αλλά να μας το πείτε,εγώ πάντως δεν θα ήθελα για μισθό 1$ και ένα μπολ ρύζι και να δουλεύω 12ώρο...

Μην τρολλαρεις και δεν γραφω με γριφους ουτε γεροντας ειμαι!  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ή σε βολεύει για να την παίζεις άνετα χωρίς φόβο και πάθος.

Πάντως τύπε ωραίες λεξούλες ξέρω και γω...αν δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτό που λες άστο,γάμα το.

Πηγαινε στο φασιστακι να σου εξηγησει ...................... τα παντα περι οικονομικων. Εχει βρει λυσεις που ουτε οικονομολογοι δεν εχουν σκεφτει!

Επισκέπτης
Πηγαινε στο φασιστακι να σου εξηγησει ...................... τα παντα περι οικονομικων. Εχει βρει λυσεις που ουτε οικονομολογοι δεν εχουν σκεφτει!
Το φασιστάκι σε εμένα δεν πούλησε εξυπνάδα...όταν πουλήσει θα τα πούμε και μαζί του.

Εσύ ξέρεις να εξηγήσεις αυτά που γράφεις ή απλά τα γράφεις;

Ο άλλος ο γερομάλας δεν ξέρει τί είναι φιλελευθερισμός και δηλώνει φιλελεύθερος.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΤΥΠΟΩΝΩ Όπως ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Χα-χα!
Και μετά βρε στούρνο, τι θα αγοράζουν οι μισθοδοτούμενοι και οι συνταξιούχοι σου με τις τυπωμένες δραχμές σου?
Τσίχλες?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χα-χα!
Και μετά βρε στούρνο, τι θα αγοράζουν οι μισθοδοτούμενοι και οι συνταξιούχοι σου με τις τυπωμένες δραχμές σου?
Τσίχλες?

μέχρι τις 31-12-2001 που είχες δραχμή αγόραζες τσίχλες μαντάμ?

ΟΧΙ..κινούσες την οικονομία με το εθνικό σου νόμισμα...αγόραζες διαμέρισμα οικοδομές χτίζοταν ο Ε΄λληνας με ένα σαραβαλάκι αλλά με φτηνή βενζίνη όργωνε την Ελλάδα...ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ...σπούδασαν παιδιά..και και και..

τώρα με το ευρώ βλέπεις κανένα μέλλον?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το φασιστάκι σε εμένα δεν πούλησε εξυπνάδα...όταν πουλήσει θα τα πούμε και μαζί του.

Εσύ ξέρεις να εξηγήσεις αυτά που γράφεις ή απλά τα γράφεις;

Ο άλλος ο γερομάλας δεν ξέρει τί είναι φιλελευθερισμός και δηλώνει φιλελεύθερος.

1.δεν είμαι φασιστάκι.Δωσίλογος είναι ο Lucent.
2.Γιατί να σου πουλήσω εξυπνάδα?με 2 ποστ ξεφτίλισες τον Τραμουντάνα..ο δε Lucent τα έχει χαμένα...δεν θυμάται τι γίνοταν ως τις 31-12-2001..προφανως δεν ζούσε εδώ...

ή γυρνάμε στον προστατευτισμό της οικονομίας μας ή τελειώσαμε.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

μα αυτό είναι το σχεδιο για αυτό φτιάχτηκε το ευρώ.για να στα πάρουν όλα.

δεν κατάλαβες μάλλον καλά.τον Ασιάτη που θα δουλεύει για ένα πιάτο ρύζι θα τον ζηλεύεις.πολλοί συμπατριώτες σου δεν έχουν ούτε αυτό πλέον.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ...

Ναι, αμέ!

Γι' αυτό υπάρχουν 2εκ. Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, και άλλα 2 στην Αυστραλία από τις δεκαετίες του '50 και του '60. Το ευρώ τους έστειλε εκεί, έτσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom