Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
επιμένεις στην τρολλιά σου πουστράκι.. αιντε σε κανένα πάκι να του δώσεις το πενηντάρικο που μαζεύεις κάθε δίμηνο για να σε γαμήσει...

τι έγινε τον βρήκανε τον πάκη που σου βουτηξε το πενηντάρι και την κοπάνησε χωρίς να σε πηδήξει ???
Ποια τρολιά μου;

ή δεν πιστεύεις σε αυτά που δηλώνεις και υποκρίνεσαι ή δεν ξέρεις σε τι (υποτίθεται) πιστεύεις.

Επειδή είσαι περισσότερο πούστης από χοντρομαλάκας,προφανώς υποκρίνεσαι ως προς το τι πιστεύεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποια τρολιά μου;

ή δεν πιστεύεις σε αυτά που δηλώνεις και υποκρίνεσαι ή δεν ξέρεις σε τι (υποτίθεται) πιστεύεις.

Επειδή είσαι περισσότερο πούστης από χοντρομαλάκας,προφανώς υποκρίνεσαι ως προς το τι πιστεύεις...

η φορολογία θα μειωθεί με την μείωση των άχρηστων δαπανών... αν δεν μειωθούν τα έξοδα δεν γίνεται να μειωθεί η φορολογία... 

Επισκέπτης
η φορολογία θα μειωθεί με την μείωση των άχρηστων δαπανών... αν δεν μειωθούν τα έξοδα δεν γίνεται να μειωθεί η φορολογία... 
Ε συνεχίζεις να υποκρίνεσαι.

Συνέχισε...μια κακή παράσταση που κανέναν δεν πείθει...ο φίλος σου ο Τζήμερος πάντως λέει πως φοροελάφρυνση έπρεπε να είχε γίνει χθες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε συνεχίζεις να υποκρίνεσαι.

Συνέχισε...μια κακή παράσταση που κανέναν δεν πείθει...ο φίλος σου ο Τζήμερος πάντως λέει πως φοροελάφρυνση έπρεπε να είχε γίνει χθες.

και ποιός σου είπε ότι συμφωνώ σε όλα με τον Τζήμερο ??

και ποιός σου είπε οτι ο Τζήμερος είναι ο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού ??

εξάλλου ο Τζήμερος λέει απαλλαγή του κράτους από τις άχρηστες δαπάνες και υπηρεσίες που μπορεί να δώσει σε ιδιώτες... δεν είναι αυτό μείωση εξόδων ??

Επισκέπτης
και ποιός σου είπε ότι συμφωνώ σε όλα με τον Τζήμερο ??

και ποιός σου είπε οτι ο Τζήμερος είναι ο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού ??

εξάλλου ο Τζήμερος λέει απαλλαγή του κράτους από τις άχρηστες δαπάνες και υπηρεσίες που μπορεί να δώσει σε ιδιώτες... δεν είναι αυτό μείωση εξόδων ??
Υποκριτή των υποκριτών ο Τζήμερος λέει πρώτα απ'όλα μείωση της φορολογίας ώστε να κινείται η αγορά.

Πράγμα που προφανώς δεν το κατέβασε από την κούτρα του αλλά είναι βασική αρχή του (νεο)φιλελευθερισμού,μαζί δε με την απελευθέρωση της αγορά πάει και αυτή της κοινωνίας.

Αλλά φαίνεται όσο αγνωστικιστής είσαι,άλλο τόσο είσαι και (νεο)φιλελεύθερος,μάλλον σου άρεσαν οι λεξούλες και είπες να αυτοπροσδιοριστείς έτσι...

Επισκέπτης
Xοντρή γριά λούγκρα...

Μείωση φορολογίας->αύξηση κεφαλαίου->επένδυση σε νέες μορφές εργασίας και παραγωγής=περισσότερα κέρδη για όλους.

Αυτός είναι ο (νεο)φιλελευθερισμός (επιγραμματικά) στον οποίο (υποτίθεται) πιστεύεις.

Τώρα τι είναι αγνωστικιστής δεν θα το αναλύσω...πάντως σίγουρα δεν είναι η υπεράσπιση των χριστιανοταλιμπάν...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε πανασχετο φασιστακι, παλι πλανεμενες μαλακιες γραφεις!  :2funny:

Εισαι Η Λ Η Θ Ι Ο Σ και Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ αλλα συνεχιζεις να γραφεις που δειχνεις οτι εισαι οργανο του ΕΠΑΜ και του αγραμματου αρχηγου σου του Καζακη!

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να κοβουμε οσο θελουμε στον Χολαργο!  :rockon: :rockon: :rockon:

όπως βλέπεις σε απαξιώνω τελείως...δεν αναφέρομαι καν σε σένα..ένας ραγιάς ομολογιούχος είσαι...από τις πολλές τάπες κόλλησε η βελόνα..περαστικά...τύποι σαν και σένα θα τελειώσουν όταν γυρίσουμε στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..

έχει άδικο που λέει οτι εσείς τα φαγατε?

ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ? ;)ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?

Και ποιοι ειναι οι εσεις?  :think: Δηλαδη ο Παγκαλος ελεγε ψεματα?  :grin:

ΝΑΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ 2010.ΟΤΑΝ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.ΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΩΣΤΑΣ.

Και τι ψηφιζαν τα τελευαταια 30 χρονια αυτοι που δεν εφαγαν τιποτα?  :think:

Αντε γιατι το παραξυλωσατε με τις βλακειες σας! Η Ελλαδα δεν θα ηταν χρεωκοπημενη και σε αυτη την κατασταση αν δεν ηταν οι πολιτικοι που ψηφιζατε ολα αυτα τα χρονια!  :grin:

Οι πολιτικοί όμως ρουφιανάκο δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ Ως ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΕΔΕΨΕ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

κατα 70-80% σωστος,υπαρχει θεμα στα περι  "βελουδινης " εξδου απο το ευρω,,,αλλα αυτα αντιμετοπιζονται
ομως..
η ελλαδα εχει θεμα μεγαλο με τοθς ..ελληνες ,,δυστυχως,,,,κι αυτο αλλαζει προς το χειροτερο με τον εποικισμο που γινεται την τελευταια 15ετια... :S

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ..ΠΩς ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ?ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ lUCENTEDES ΚΑΙ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  :2funny:

αν ειναι θεμα η ρευστοτητα, κοβεις ομολογα ατοκα σε ευρω και πληρωνεις με αυτα μισθους και συνταξεις δεν ειναι αναγκη να πας στην μαλακη δραχμη να στην διολισθησει η αγορα και να μην μπορεις να πληρωσεις το εξωτερικο χρεος των δολαριων και των ευρω ποτέ.
το θεμα ειναι εχεις τα κοτσια να τα βαλεις με τους μεγαλοδανειστες και να γινεις αργεντινη ή κουβα?
μεχρι στιγμης ΟΧΙ
και ειναι καλυτερα να ειμαστε σε αυτο το δουλοπρεπες οχι παρα να γινουμε κουβανοι και αργεντινοι και βολιβιανοι και ισημερινοι για να εχουμε δουλεια , περηφανια, και να πληρωνομαστε σε χιλιαδες δρχ με τις οποιες αγοραζουμε μια τηλεροραση με 5-10 μισθους και αυτοκινητο οταν παρουν  :jerking: και οι προαναφερθεντες πατριωτες επαναστατες κουβας κλπ

ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ Bourdelioti ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΤΟΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.ΓΙΑ ΤΗ ΔΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ.

όσο για αυτό που έγραψες ότι είμαστε καλύτερα να είμαστε δουλοπρεπείς την ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

στο διορθωσα λιγο  :grin:

ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ.

Τά λέει ό MEMOSEX καιρό αυτά, καί άνευ Νόμπελ. :rockon:

ΜΑ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

ε και το νομισμα ειναι το προβλημα η η πολιτικη ?

ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ...ΜΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΡΩΠΠΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ 5$ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.

ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ?3 ΔΙΣ + 5%.

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΤΟ ΤΥΠΟΩΝΩ Όπως ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ... :jerking:

warnwarn.gif
 Αναίτια συνεχής χρήση κεφαλαίων. Οι κανόνες του φόρουμ δεν την επιτρέπουν.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
όπως βλέπεις σε απαξιώνω τελείως...δεν αναφέρομαι καν σε σένα..ένας ραγιάς ομολογιούχος είσαι...από τις πολλές τάπες κόλλησε η βελόνα..περαστικά...τύποι σαν και σένα θα τελειώσουν όταν γυρίσουμε στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..

ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ? ;)ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?

ΝΑΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ 2010.ΟΤΑΝ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.ΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΩΣΤΑΣ.

Οι πολιτικοί όμως ρουφιανάκο δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ Ως ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΕΔΕΨΕ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ..ΠΩς ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ?ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ lUCENTEDES ΚΑΙ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  :2funny:

ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ Bourdelioti ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΤΟΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.ΓΙΑ ΤΗ ΔΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ.

όσο για αυτό που έγραψες ότι είμαστε καλύτερα να είμαστε δουλοπρεπείς την ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ.

ΜΑ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ...ΜΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΡΩΠΠΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ 5$ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.

ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ?3 ΔΙΣ + 5%.

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΤΟ ΤΥΠΟΩΝΩ Όπως ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ... :jerking:

Αχαχαχαχαχα ετσι....................... :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να τυπωνουμε οσο θελουμε!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
είσαι μεγάλο νούμερο ρε αδελφάκι μου...

ΧΑΧΑΧΑ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ 58ΧΡΟΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ  :jerking:

το ρουβλι θα γινει αποδεκτο μεσο τωρα που η Ρωσια σας γαμαει.

όπως και το γιουαν θα γίνει γιατι η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η νο1 οικονομια του κοσμου και οι καπιταλιστες θα το κανουν σε μια καταρρεουσα οικονομία όπως της Αμερικής των Εβραίων της Fed που την κατέστρεψαν.που όλες οι επιχειρήσεις έχουνε μαζευτεί στην Κίνα.

Τραμουντάνα μιας και είσαι Αγγλία...για πες μας το 1987 η Ιρλανδία σε τι νόμισμα πλήρωσε το χρέος της?μηπως τυπωσε Ιρλανδικές λίρες?

Τραμουβλάκα τα ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΒΟΥΛΩΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Πρώτα μας είπες ότι κλήρινγκ υπήρχε μόνο επί Καραμανλή...μετά επί Αντρέα..ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ 58ΧΡΟΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΗΡΙΝΓΚ?ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΠΑΛΙ...

Ενημερωτικά τα τρένα του Τσαουσέκσου όχι μόνο χωρούσαν στις ράγες αλλά κυκλοφορούσαν άνετα ως τις αρχές του 2000...για πες μας από ποια πολιτισμένη χώρα παρήγγειλε η Ελλάδα βαγόνια που δεν χωρούσαν στις ράγες? :2funny: :2funny:

Siemens?α κάτι μου θυμίζει...ρουμάνικη είναι και αυτή? :2funny: :2funny: ε΄λα ρε πολιτισμένοι Γερμανοί μιζαδόροι...

συνέχισε...έχω τα μισά σου χρόνια και σε ξεφτιλίζω...συνέχισε με διασκεδάζεις...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βαλε και μερικες πηγες μεγαλε !!  :2funny: :2funny:

Περιμενε το ρουβλι και το γιουαν να γινουν παγκοσμια νομισματα για συναλλαγες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πως ειπες ....................... η Κινα Νο 1 οικονομια στον κοσμο????  :2funny: :2funny: :2funny:

Υποκλινομαι στο Νομπελ οικονομικων!!! :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Περιμενε το ρουβλι και το γιουαν να γινουν παγκοσμια νομισματα για συναλλαγες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πως ειπες ....................... η Κινα Νο 1 οικονομια στον κοσμο????  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Αμερικάνικη οικονομία πάντως δεν είναι και η πιο υγιής.

Καλά για την Ευρωπαϊκή δεν μιλάμε καν,αυτή ψόφησε και μύρισε και το πτώμα της...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η Αμερικάνικη οικονομία πάντως δεν είναι και η πιο υγιής.

Καλά για την Ευρωπαϊκή δεν μιλάμε καν,αυτή ψόφησε και μύρισε και το πτώμα της...

Ναι αλλα εχει αναπτυξη 2.7% και δεν ειναι σε υφεση απο το 2010. Οσο για την Ευρωπη............................ να ευχαρηστησετε την Ανγκελα!

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ναι θα γίνουν δωσιλογάκο μου.όπως και η Ινδική ρουπία.

σε 10 χρόνια που η Ινδία θα πλησιάζει σε πληθυσμό την Κίνα θα με θυμηθείς.

εκτός αν της στήσουν κάνα πόλεμο οι φίλοι σου οι Εβραίοι εκεί με το Πακιστάν δίπλα για δήθεν πηρυνικούς αφοπλισμούς και τα τοιαύτα.

ξέρεις αυτά που κάνανε σε Συρία αυτά για τα οποία τώρα κατηγο΄ρούν τον Πούτιν κτλ κτλ.

εσύ που έχεις σπουδάσει οικονομικά  :2funny:  θα πρεπε να γνωρίζεις ότι στον καπιταλισμο αργα η γρηγορα ο δυνατοτερος απαιτεί να πάρει τα πρωτεία.

η Κίνα αυτή τη στιγμή έχει τετοια δυναμική που είναι το νο1.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Ναι αλλα εχει αναπτυξη 2.7% και δεν ειναι σε υφεση απο το 2010. Οσο για την Ευρωπη............................ να ευχαρηστησετε την Ανγκελα!
Πόση ανεργία έχει;

Για την Ευρώπη γιατί ακριβώς να ευχαριστήσουμε την Άνγκελα;

Οι Κινέζοι δεν είναι καλά,αλλά πιστεύω θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα με τους εργάτες-μυρμήγκια του 1$

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ναι θα γίνουν δωσιλογάκο μου.όπως και η Ινδική ρουπία.

σε 10 χρόνια που η Ινδία θα πλησιάζει σε πληθυσμό την Κίνα θα με θυμηθείς.

εκτός αν της στήσουν κάνα πόλεμο οι φίλοι σου οι Εβραίοι εκεί με το Πακιστάν δίπλα για δήθεν πηρυνικούς αφοπλισμούς και τα τοιαύτα.

ξέρεις αυτά που κάνανε σε Συρία αυτά για τα οποία τώρα κατηγο΄ρούν τον Πούτιν κτλ κτλ.

εσύ που έχεις σπουδάσει οικονομικά  :2funny:  θα πρεπε να γνωρίζεις ότι στον καπιταλισμο αργα η γρηγορα ο δυνατοτερος απαιτεί να πάρει τα πρωτεία.

η Κίνα αυτή τη στιγμή έχει τετοια δυναμική που είναι το νο1.

Παλι με τους Εβραιους τα εχεις φασιστακο μου?  :grin: Δηλαδη το ΑΕΠ δεν λεει τιποτα για μια οικονομια!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πόση ανεργία έχει;

Για την Ευρώπη γιατί ακριβώς να ευχαριστήσουμε την Άνγκελα;

Οι Κινέζοι δεν είναι καλά,αλλά πιστεύω θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα με τους εργάτες-μυρμήγκια του 1$

Ανεργια γυρω στο 7.6% αν δεν κανω λαθος ..........................σε συγκριση με την Ελλαδα ...............

Δεν υπαρχει πλεον το $1 την ωρα στην Κινα. Οι μεγαλυτεροι καπιταλες στον κοσμο, και η χλιδη στην Κινα ουτε στην Μεση Ανατολη δεν την βρησκεις!

Η κριση στην Ευρωζωνη λυνεται σχετικα ευκολα αλλα η Ανγκελα δεν το βλεπει/θελει.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παλι με τους Εβραιους τα εχεις φασιστακο μου?  :grin: Δηλαδη το ΑΕΠ δεν λεει τιποτα για μια οικονομια!  :2funny: :2funny:

βρε δωσίλογε γαμώ το κεφάλι σου...

τι να το κάνω το ΑΕΠ σε μια οικονομία όταν οι τεράστιες κοινωνικες ανισότητες την γονατίζουν?

όταν ο Bill Gates ¨εχει 50δις ευρω και 2 στενά παρακάτω ο άλλος δεν έχει γάλα να παρει στο παιδί του?

από κοινωνικοοικονομικη ανάλυση σκίζεις Μπάμπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom