ο αδελφός της μάνας μου που είχε μαγαζί με ανταλλακτικά για κατερπίλαρ κανένα ρουλεμάν ??
Δεν έχει τέτοιου είδους συμπλέγματα ο τραμουντάνας. Χρήμα να έχεις και ας είναι και από την διαχείρηση των δημόσιων ουρητηρίων.
ο αδελφός της μάνας μου που είχε μαγαζί με ανταλλακτικά για κατερπίλαρ κανένα ρουλεμάν ??
Kανονικα στο μουντιαλ επρεπε να εχει φανελα βασικου σπιτι του ,αντι του καρνεζη....μιλαμε για ΤΕΡΜΑ ΜΑΛΑΚΑ...Ταμηλικός μέχρι τέλους λαίμαι..
Διαμαντοπούλου ή Μπεμπέκου γουστάρεις παιχταρά μου??
4. Οι εργαζόμενοι είναι εξασφαλισμένοι
Ανάμεσα στα πιο ευφάνταστα επιχειρήματα της κυβέρνησης είναι ότι το νομοσχέδιο εξασφαλίζει τους εργαζόμενους. Η αλήθεια είναι ότι τους εξασφαλίζει για λίγα χρόνια, αλλά γνωρίζοντας τη μοίρα των 300.000 περίπου δημοσίων υπαλλήλων που είδαν τις ζωές τους να διαλύονται από την αρχή της κρίσης δεν μπορεί μια πενταετία να θεωρείται εξασφάλιση.
και πρεπει να ειναι εξασφαλισμενοι της δεη ισοβιως;
μπα;;
Tομκαταρε ,να τα θυμασαι αυτα μπρο και στη στανη οταν θα σαλαγαμε τα γιδια ,να μας τα λες να ευθυμουμε....στο Σοβιετ της Βαλκανικης, νομοςειναιηταν τ δικιο τ εργατη
τα δανεικα τελειωσαν ομως κ τωρα παρακολου8ουμε τ τελευταια επεισοδια τ....σαρκ γουικ αλα Γκρεκα
ο Κασιμάτης να τα έλεγε αυτά όταν έγλυφε τον κώλο του Αντρέα και του Σημίτη… τώρα να το βουλώσει
Tομκαταρε ,να τα θυμασαι αυτα μπρο και στη στανη οταν θα σαλαγαμε τα γιδια ,να μας τα λες να ευθυμουμε....
Ισα απο δω ωρε προσκυνημένε !
παντως πολυ χρεοκοπημενη η Ελλαδα ειναι....παμφτωχοι οι κατοικοι της Ελλαδας ...κατα τις 11-12 το μεσημερι ειχε αδειασει ολη η Θεσσαλονικη...πηγαν ολοι για μπανακια
Άσε που είδα σήμερα κάποιον να τρώει τυρόπιτα..παντως πολυ χρεοκοπημενη η Ελλαδα ειναι....παμφτωχοι οι κατοικοι της Ελλαδας ...κατα τις 11-12 το μεσημερι ειχε αδειασει ολη η Θεσσαλονικη...πηγαν ολοι για μπανακια
καπιταλιστικα νεοφιλελευθερα σκουληκια καλα σας κανει η μερκελ, ρε ζητω τα μνημονια λαιμεΆσε που είδα σήμερα κάποιον να τρώει τυρόπιτα..
Ναι ως γνωστόν χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να πας για μπάνιο
Άσε που είδα σήμερα κάποιον να τρώει τυρόπιτα..