CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.477
- Πόντοι
- 2.606
....παιδικο τραυμα βαρυ αυτο...μπορει να καταληξεις ανετα θατσερικος ετσι ως ενηλικας!!!!1σε εβαλε να την πληρωσεις ομως
....παιδικο τραυμα βαρυ αυτο...μπορει να καταληξεις ανετα θατσερικος ετσι ως ενηλικας!!!!1σε εβαλε να την πληρωσεις ομως
ρε συ το μονο δωρο που του πηρανε (τζαμπα ηταν κιολας δεν πληρωσανε) ο κουμπαρας του ταχυδρομικου ταμιευτηριου.......παιδικο τραυμα βαρυ αυτο...μπορει να καταληξεις ανετα θατσερικος ετσι ως ενηλικας!!!!1
O πιο γαματος εβερ ,ηταν αυτος που εβγαζε χερουκλα και τα τσεπωνε ....γαμω τα εργαλεια!!!1ρε συ το μονο δωρο που του πηρανε (τζαμπα ηταν κιολας δεν πληρωσανε) ο κουμπαρας του ταχυδρομικου ταμιευτηριου...
αυτα ειναι ελληνικες απατεωνιες....δεν ηταν σοβαρο για τον τραβαμαλακαO πιο γαματος εβερ ,ηταν αυτος που εβγαζε χερουκλα και τα τσεπωνε ....γαμω τα εργαλεια!!!!
και τι θα τα κάνει ρε παπάρα δυό τελάρα βερίκοκα?
ΖΜΠΟΥΤΣΑΑΑΑ!!!!1Στειλε παιχταρα μου δυο τελαρα και θα ανεβασω σελφι ολη την πολυκατοικια διπλα τους!!!1
με της μαλακιες σου μας εφερες στο μνημονιο ρε τρομπα....ακου 2 καφασια....και μετα λενε οτι εφταιγε ο ακης και ο ρουσοπουλοςΈλα να μου βάλεις πλαφόν στα πεσκέσια τότε..
τι δώρο να μου κάνουνε από την οικογένεια μου ??
ο θείος ο λογιστής να μου συμπληρώσει την δήλωση ??
η αδελφή η ηλεκτρολόγα του πολυτεχνείου να μου αλλάξει τις πρίζες??
η αδελφή του συχωρεμένου του γέρου μου η αρχιτεκτόνισα κανένα σχέδιο ??
ο αδελφός της μάνας μου που είχε μαγαζί με ανταλλακτικά για κατερπίλαρ κανένα ρουλεμάν ??
τι ακριβώς να μου κάνουν δώρο ??
πςςςςςςςςςςςςς ένα σόι ολόκληρο επιστημοναίοι ναούμε..
ο αδελφός της μάνας μου που είχε μαγαζί με ανταλλακτικά για κατερπίλαρ κανένα ρουλεμάν ??
Μπα.πω,σκέψου να σου κάτσε στραβή στην ζωή να έχεις το μαλακομπουκωμα συγγενή. Πίκρα
Μαγαζί με ανταλλακτικά; Ίου, τι μπανάλ, δεν πιστεύω να του μιλάς του παλιοβρωμιάρη;
ο μπαμπης απο τον σκαι ειναι ρε....Στο μεταξύ, το μόνο που μένει να κάνει ο τραβατρόμπας,είναι να σκανάρει την ταυτότητά του και να την ανεβάσει ο ίδιος εδώ μέσα..
υποπτα επαγγελματα ολοι τους....τι δώρο να μου κάνουνε από την οικογένεια μου ??
τι ακριβώς να μου κάνουν δώρο ??
υποπτα επαγγελματα ολοι τους....
δεν πιστευω ρε μαλακα να κλεβανε το κρατος με φοροδιαφυγη και αλλα κολπα....
η οικογενεια του τραβαμαλακα δεν κλεβει ....εσεις εισαστε κλεφτες που τρωτε ενα καρπουζιΝτροπή και μόνο που το σκέφτηκες..
πραγματικα μαλακια μου....Ντροπή και μόνο που το σκέφτηκες..
GAMISOU ΡΕ.....τωρα ειδα αβαταρα και κλαιω...........πολυ γιγαβαιτ μαλακιας το ατομο....ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!!!!1Ντροπή και μόνο που το σκέφτηκες..
GAMISOU ΡΕ.....τωρα ειδα αβαταρα και κλαιω...........πολυ γιγαβαιτ μαλακιας το ατομο....ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!!!!1