Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
..και που σαι ακομα...ειδα κατι "αμυαλους" το πρωι και κραταγανε δυο!!!! ολοκληρα πεπονια....ειπα να παω να χωσω τα μουτρα μου αναμεσα να βγαλω μια σελφι,αλλα οι πουστηδες εφυγαν τρεχοντας μην τους δει κανα ματι!!!!1

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..και που σαι ακομα...ειδα κατι "αμυαλους" το πρωι και κραταγανε δυο!!!! ολοκληρα πεπονια....ειπα να παω να χωσω τα μουτρα μου αναμεσα να βγαλω μια σελφι,αλλα οι πουστηδες εφυγαν τρεχοντας μην τους δει κανα ματι!!!!1

προκειμένου να κάνεις την πλακα σου και να ξεράσεις την κακεντρέχεια που κρύβεις μέσα σου όλο τέτοιες μαλακίες θα βρείς να πείς...

τι θα τα κάνει ρε μαλάκα δυό πεπόνια πχ ένα ζευγάρι ?? μόνο πεπόνι θα φάει ??? θα φύγει ο μανάβης από την θέση του την άλλη μέρα να πάρει αν γουστάρει και άλλο ??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και τι θα τα κάνει ρε παπάρα δυό τελάρα βερίκοκα? πόσα μπορεί να φάει μέσα σε μια βδομάδα που αντέχουνε (το πολύ γιατι αμα είναι κομμένα κανονικά από το δέντρο ώριμα δεν αντέχουν ούτε τόσο) ??

εκτός αν τα κάνει μαρμελάδα ...

γιατί αμα είναι να του σαπίσουνε και να τα πετάξει καλά κάνουν και μας γαμάνε...
θα φαει ενα ρε μαλακα και θα πεταξει στα σκουπιδια τα υπολοιπα να βλεπει η μερκελ σου και να αφηνιαζει....
καλα κανουν και μας γαμανε αλλα εχει ο καιρος γυρισματα τραβατρομπα και εσυ ελληνικο εδαφος δεν θα πατησεις ξανα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε συ εχεις δει τον βεγγο στο θα σε κανω βασιλισα? αυτος ειναι ο τραβαμαλακας....σιγουρα δεν ειναι ελληνας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα φαει ενα ρε μαλακα και θα πεταξει στα σκουπιδια τα υπολοιπα να βλεπει η μερκελ σου και να αφηνιαζει....
καλα κανουν και μας γαμανε αλλα εχει ο καιρος γυρισματα τραβατρομπα και εσυ ελληνικο εδαφος δεν θα πατησεις ξανα

εγω θα είμαι το αυριο το πρωι στα πάτρια εδάφη... φορτωμένος ευρώπουλα (αυτά δεν χαλάνε κρατάνε μέρες)...

εσύ να δουμε τι θα κάνεις και κάτι άλλοι που σκέφτονται σαν και σένα..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω θα είμαι το αυριο το πρωι στα πάτρια εδάφη... φορτωμένος ευρώπουλα (αυτά δεν χαλάνε κρατάνε μέρες)...

εσύ να δουμε τι θα κάνεις και κάτι άλλοι που σκέφτονται σαν και σένα..
εδω θα ειμαι και θα αγοραζω καρπουζια με τα ευρωπουλα μου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
και τι θα τα κάνει ρε παπάρα δυό τελάρα βερίκοκα? πόσα μπορεί να φάει μέσα σε μια βδομάδα που αντέχουνε (το πολύ γιατι αμα είναι κομμένα κανονικά από το δέντρο ώριμα δεν αντέχουν ούτε τόσο) ??

εκτός αν τα κάνει μαρμελάδα ...

γιατί αμα είναι να του σαπίσουνε και να τα πετάξει καλά κάνουν και μας γαμάνε...
...ειχες πολυ δικιο τελικα....κωλοβαραγα το πρωιδιαβαζα επιστημονικα αρθρα στο ιντερνετ το πρωι και επεσε το ματι μου σε ενα αρθρο απο την εβερι ντει πολινισια (καθημερινη πολυνησια)που εγραφε το ιδιο που ελεγες χτες....ο εγκριτος δημοσιοκαφρος τικι τακα κουαλα μπαμπη ,περιεγραφε γιατι το νησιωτικο αυτο συμπλεγμα, δεν υπαρχει περιπτωση να δει ασπρη μερα οσο οι κατοικοι του αγοραζουν ολοκληρες καρυδες και δεν προτιμουν συσκευασμενη σε  φετες η τριμμενη σε γκοφρετα παυλιδη με μερεντα...κρατησα το χαρακτηριστικο αποσπασμα και το μεταφερω αυτουσιο..."φιλοι μου ,την  ωρα που εσεις αγοραζετε ολοκληρες καρυδες(ποιος μπορει να φαει μια ολοκληρη)στην γερμανια,τη δανια ,τη νορβηγια,την αγγλια ,οι κατοικοι προτιμουν να αγορασουν συσκεαυσια 35,3γραμαριων απο το τοπικο χαιπερμαρκετ...οσο λοιπον εσεις χανετε χρονο κουβαλωντας ολοκληρες καρυδες αυτοι πανε μπροστα την οικονομια τους...πολυ φοβαμαι οτι οσο συνεχισετε αυτη την αθλια πρακτικη ,τα νησια θα βουλιαξουν,δεν θα φτιαξουμε ποτε αυτοκινητα,πυραυλους,ατομικους αντιδραστηρες και στανταρ σε λιγα χρονια θα μας επιβαλλουν μνημονια ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ..."
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!1 :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
είδα την σοβαρότητα της κουβέντας που κάνετε...
:sunglasses: Γιατι ρε δεν ειναι σοβαρη η κουβεντα???2 τελαρα θα στειλει ο αλλος....θα φτιαξω και τον αποκατω μου στην πολυκατοικια που εφαγε γερμα προπερσι και βαλσαμωσε το κουκουτσι ενθυμιο!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΖΜΠΟΥΤΣΑΑΑΑ!!!!1Στειλε παιχταρα μου δυο τελαρα και θα ανεβασω σελφι ολη την πολυκατοικια διπλα τους!!!1

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΖΜΠΟΥΤΣΑΑΑΑ!!!!1Στειλε παιχταρα μου δυο τελαρα και θα ανεβασω σελφι ολη την πολυκατοικια διπλα τους!!!1
βαλε και σε σελοφαν μισο ρε στειλτο στον τραμυ?????αυτοι οι δεξιοι ουτε εχουν πολλα αλλα ουτε και μοιραζοντε τιποτα με αλλους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
βαλε και σε σελοφαν μισο ρε στειλτο στον τραμυ?????αυτοι οι δεξιοι ουτε εχουν πολλα αλλα ουτε και μοιραζοντε τιποτα με αλλους
..πολυ ειναι ρε,τι θα το κανει το υπολοιπο???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν χρειάζομαι παίκτη μου... όποτε γουστάρω τραβάω στον μανάβη (που παρεπιμπτόντως είναι ανοιχτός από τις 7 τοπρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες τις μέρες) και αγοράζω όσα γουστάρω να φάω...

αν θελήσω και την επόμενη μέρα ξαναπερνάω και παίρνω φρέσκα... τα παλιά ας τα βάλει στον κώλο του..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν χρειάζομαι παίκτη μου... όποτε γουστάρω τραβάω στον μανάβη (που παρεπιμπτόντως είναι ανοιχτός από τις 7 τοπρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες τις μέρες) και αγοράζω όσα γουστάρω να φάω...

αν θελήσω και την επόμενη μέρα ξαναπερνάω και παίρνω φρέσκα... τα παλιά ας τα βάλει στον κώλο του..
εμας εδω στην ελλαδα μας στελνουν απο το χωριο.....εκει να δεις ποσο φρεσκιοι ειναι...απλα την επομενη μερα τους πεταμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμας εδω στην ελλαδα μας στελνουν απο το χωριο.....εκει να δεις ποσο φρεσκιοι ειναι...απλα την επομενη μερα τους πεταμε

ετσι πες .. ότι είναι στο τζάμπα γιαυτό ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom