kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
mont sto bourdelaγια ποιό επάγγελμα λέμε;
Ελα ρε μλκ τώρα...καρφώνεσαι λέμε με την ΟΑΚΚΕ...![]()
ο λαός και γνώση έχει και κρίση ... γιαυτό έδωσε στο ΕΠΑΜ αυτό το μεγάλο ποσοστό στις ευρωεκλογές Grin
Πέτυχε όμως,ο Σώρρας.Το ΕΧΑΨΑΝ αρκετοί παρότι είναι καραμπαμ απατεώνας,ακόμη και τώρα παίζει.Ο λόγος είναι απλός,υποσχέθηκε περισσότερα απο τον καζάκη.Άπειρα.Ελα ρε μαλακα. Ο Σωρρας ειναι κοινος τοιχοδιωκτης, με ενταλματα κλπ. Μουτρο του υποκοσμου.
Ο Καζακης ειναι ενας εθνοαριστερος, με πραγματικες γνωσεις στα οικονομικοπολιτικα αλλα καμμενος απο θεωριες συνωμοσιας κλπ.
Παντως, δεν ειναι ουτε υποκοσμιακος, ουτε λαμογιο.
με τσακισες τωρα... οποτε καλα εκανε κι εδινε τα 48ρια στον Ανδρεα και στο ζαβο γιο του κατι λιγοτερα και καθοτανε στ αυγα του επι Χούντας...
Ελα ρε μλκ τώρα...καρφώνεσαι λέμε με την ΟΑΚΚΕ...
Mετα απο χρονια πρωτη φορα φέτος θα αυξηθει το αεπ 0.5 % νομίζω δηλ η χώρα θα παράξει πλούτο Αν δεν συμβεί αυτό ή αν δεν συμβεί για συνεχόμενα χρόνια μην περιμένει κανεις αυξήσεις σε μισθους επιδόματα κλπ..
το μπαγκλαντες ειχε 17% αναπτυξη την τελευταια 6ετια,,δηλ οι μπαγκλο-πακιστανοι τα χουν κονομησει?γι αυτο γεμισαμε πακι τουριστες εδω?Mετα απο χρονια πρωτη φορα φέτος θα αυξηθει το αεπ 0.5 % νομίζω δηλ η χώρα θα παράξει πλούτο Αν δεν συμβεί αυτό ή αν δεν συμβεί για συνεχόμενα χρόνια μην περιμένει κανεις αυξήσεις σε μισθους επιδόματα κλπ..
το μπαγκλαντες ειχε 17% αναπτυξη την τελευταια 6ετια,,δηλ οι μπαγκλο-πακιστανοι τα χουν κονομησει?γι αυτο γεμισαμε πακι τουριστες εδω?![]()
Ακου Πολωνια![]()
Καλά,'ντάξει.Αθώος λόγω αμφιβολιών.Ελλαδα ειμαι τυπε δν εχω σχεσεις με Πολωνια..μηπως με μπερδευεις με αλλον ?![]()
![]()
![]()
γιατι οχι συριζα?(Αυτο πραγματικα με ξαφνιασε!)Ψήφισα ΚΚΕ τις προάλλες χωρίς να είμαι μέλος η να συμμετέχω στο κόμμα,με κρύα χέρια αν αυτό έχει σημασία.Και θεωρώ τον Καζάκη απατεώνα.
μπα...μαλλον γραφει σε πολλα θρεντ ο ετσι... ;) ;) ;)κλασσική ασφαλίτικη τακτική... ρίχνει άδεια για να πιασει γεμάτα...
γιατι οχι συριζα?(Αυτο πραγματικα με ξαφνιασε!)
Είδες?Δεν έχουν βέβαια ευρώ οπότε κανουν τουρισμό όπως ο τραβατρόμπας παλιά.το μπαγκλαντες ειχε 17% αναπτυξη την τελευταια 6ετια,,δηλ οι μπαγκλο-πακιστανοι τα χουν κονομησει?γι αυτο γεμισαμε πακι τουριστες εδω?![]()
Δεν υπάρχουν βαρεμένοι.Ο Καζάκης είναι πρωτα απ' όλα εθνίκι και έκανε το σουξέ του με το"λεφτά υπάρχουν".
Το ίδιο και άλλοι,πχ Αρτέμης Σώρρας επίσης σουξεδιάρης χωρίς όμως το μπλαμπλα(εντάξει,ο Καζάκης ξέρει πέντε πράματα,δε λέω)...υποσχέθηκε βέβαια πιο πολλά,οπότε οι διάφοροι χαρντκορ ψεκασμένοι τον γουστάρανε.![]()
Απάντηση κομπλε:γιατί το ΚΚΕ δικαιώθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ.