Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ρε τυπε, σοβαρα τωρα, γιατι πιστευεις πως οτι λεει ο χοντρουλης ειναι αληθεια?

Τύπε, παρακολουθώ Καζάκη και βλέπω ότι επαληθευεται.
Ακολουθώ τις συμβουλές του σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο και είμαι κερδισμένος, από τότε που εντελώς τυχαία έπεσα πάνω του στο ραδιο 9, με τον Κακλαμάνο.

Και το κορυφαίο όλων είναι τότε που το έπαιζα μούρη σε κάτι γνωστούς μου και τους έλεγα να βγάλουν τα λεφτά τους από την Κύπρο όσο είναι καιρός.
"Έλα μωρέ μαλάκα", μου λέγανε, "κι εσύ με τον Καζάκη όλη μέρα !".
Τώρα δε λένε κουβέντα...
Τουμπεκί !
Και στις εκλογές ψηφησανε πάλι ΝΔ... Πονάνε ωρέ Σήφη τα παλικάρια ;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 13

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ακολουθώ τις συμβουλές του σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο και είμαι κερδισμένος, από τότε που εντελώς τυχαία έπεσα πάνω του στο ραδιο 9, με τον Κακλαμάνο.

Και το κορυφαίο όλων είναι τότε που το έπαιζα μούρη σε κάτι γνωστούς μου και τους έλεγα να βγάλουν τα λεφτά τους από την Κύπρο όσο είναι καιρός.
Τώρα δε λένε κουβέντα...
Τουμπεκί !

Δν πονανε  :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Να ερθη ο φαβας να μας εξηγησει τα αρνητικα επιτοκια που σκεφτεται ο Ντραγκι και τι  επιρροη μπορει να εχουν στο μονει σαπλαι. Μην τον βοηθησεις ομως, θελω  εξηγηση Καζακη!  :grin:

Η μονη λυση.......... ατοκο εθνικο νομισμα και αγιος ο θεος  :rockon:  :rockon:

Αμπενομικς....στο πιο...φορκλορ  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Τώρα δε λένε κουβέντα...
Τουμπεκί !
εγω θυμαμαι που ελεγε περισυ το πασχα οτι κλεινουν οι τραπεζες για να φανε τις καταθεσεις του κοσμου, μεγιστη παπαρια, αυτο με τις καταθεσεις το εχει πει καμια κατοστη φορες, σε τι εχει πεσει μεσα?  στη γιουροφορς που ελεγε οτι εχει δει και με τα ματια του οτι ηρθε να επιβαλλει την ταξη? στο νατοϊκο στρατο που θα φυλα τον ΤΑP , στο οτι θα μας εβγαζε η ΕΕ απο το ευρω? Στο οτι ειχε δει και με τα ματια του το γκεουρο? Εχει πει τις απιστευτες παπαριες ο τυπος στη διαδρομη του, κι ομως υπαρχουν ακομη χαϊβανια που τον θεωουν γεροντα παϊσιο  :S

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αμπενομικς....στο πιο...φορκλορ  :grin:

Ναι στις 1000 μαλακιες που λει θα πεσει μεσα μια δυο φορες.  :grin: στατιστικα και μονο.

Το οτι θα φυγει η ελλαδα απο το ευρω κποια στιγμη δεν ειναι αδιανοητο, αλλα το ατοκο εθνικο νομισμα σαν λυση ............... μιλαμε πρωτοπορισμο.  :rockon: :rockon: :rockon:

Που εισαι βρε φαβα να μας κανεις κανενα μαθημα οικονομικων Καζακη στυλ. :dancing:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
εγω θυμαμαι που ελεγε περισυ το πασχα οτι κλεινουν οι τραπεζες για να φανε τις καταθεσεις του κοσμου, μεγιστη παπαρια, αυτο με τις καταθεσεις το εχει πει καμια κατοστη φορες, σε τι εχει πεσει μεσα?  στη γιουροφορς που ελεγε οτι εχει δει και με τα ματια του οτι ηρθε να επιβαλλει την ταξη? στο νατοϊκο στρατο που θα φυλα τον ΤΑP , στο οτι θα μας εβγαζε η ΕΕ απο το ευρω? Στο οτι ειχε δει και με τα ματια του το γκεουρο? Εχει πει τις απιστευτες παπαριες ο τυπος στη διαδρομη του, κι ομως υπαρχουν ακομη χαϊβανια που τον θεωουν γεροντα παϊσιο  :S

Ή παρακολουθείς αποσπασματικά τι λέει ή δεν καταλαβαίνεις τι λέει.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
Εσύ να ακολουθείς το Σαμαρά και το Στουρνάρα και κυρίως να κρατάς τα λεφτά σου στο ευρώ και σε Ελληνική τράπεζα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω θυμαμαι που ελεγε περισυ το πασχα οτι κλεινουν οι τραπεζες για να φανε τις καταθεσεις του κοσμου, μεγιστη παπαρια, αυτο με τις καταθεσεις το εχει πει καμια κατοστη φορες, σε τι εχει πεσει μεσα?  στη γιουροφορς που ελεγε οτι εχει δει και με τα ματια του οτι ηρθε να επιβαλλει την ταξη? στο νατοϊκο στρατο που θα φυλα τον ΤΑP , στο οτι θα μας εβγαζε η ΕΕ απο το ευρω? Στο οτι ειχε δει και με τα ματια του το γκεουρο? Εχει πει τις απιστευτες παπαριες ο τυπος στη διαδρομη του, κι ομως υπαρχουν ακομη χαϊβανια που τον θεωουν γεροντα παϊσιο
γεροντα παστιτσιο   :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσύ να ακολουθείς το Σαμαρά και το Στουρνάρα και κυρίως να κρατάς τα λεφτά σου στο ευρώ και σε Ελληνική τράπεζα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Εγω τυπε λεω να τα βαλω σε γιουαν.  Δεν το βλεπω το  ευρω να επιβιωνει χωρις την Ελλαδα.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αντε Κωστακη παμε για υπνο για να διαβασουμε αυριο το μανιφεστο του φαβα. :grin:

οκ αλλα δν μ απαντησες ολα τ κλειστα επαγγελματα η παραοικονομια ο προστατευτισμος σε πολλα επαγγελματα + φοροδιαφυγη δν συμβαλλουν σ ΑΕΠ?
μονο το δημοσιο? :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγω τυπε λεω να τα βαλω σε γιουαν.  Δεν το βλεπω το  ευρω να επιβιωνει χωρις την Ελλαδα.  :grin:

Έτσι μπράβο τύπε !

Κυρίως σε χαρτί να είναι οι τοποθετήσεις σου!

Να μπορείς μετά τουλαχιστον να σκουπίσεις τον λώκο σου !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οκ αλλα δν μ απαντησες ολα τ κλειστα επαγγελματα η παραοικονομια ο προστατευτισμος σε πολλα επαγγελματα + φοροδιαφυγη δν συμβαλλουν σ ΑΕΠ?
μονο το δημοσιο? :grin:

Διαβασε τι αποτελει το  ΑΕΠ πρωτα και τα λεμε αυριο αν εχεις ακομα αποριες.  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Έτσι μπράβο τύπε !

Κυρίως σε χαρτί να είναι οι τοποθετήσεις σου!

Να μπορείς μετά τουλαχιστον να σκουπίσεις τον λώκο σου !

Μην ανυσηχεις εσυ για μενα. Τον δικο σου λωκο να φυλας και να ακους τον Καζακη για να βγεις κερδισμενος.  :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μην ανυσηχεις εσυ για μενα. Τον δικο σου λωκο να φυλας και να ακους τον Καζακη για να βγεις κερδισμενος.  :rockon:

Αντε για υπνο τώρα, γιατί αύριο ανοιγει νωρις-νωρίς το Χρηματιστηριο κι έχεις να κονταροχτυπηθείς και με τους ανηθικους ξένους θεσμικούς επενδυτές !
Τι χαρτούρα είπαμε ότι θα σπρώξεις τελικά;
Κορώνες, γουάν ή χαρτακια της Μονόπολης ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom