Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δλδ θα εβγαινε το 2010 το μόγγολο και θα έλεγε στον κόσμο :

ξερετε κάτι, θα σας πάω το μισθό από τα 1500 στα 120 ευρω τώρα κι όχι σταδιακά μεσα στα επομενα 5 χρόνια κι αφου σας εχω αλλάξει 4-5 κυβερνήσεις για να μην ξερετε απο που ερχεται η σφαλιαρα-συννεφο!

κι ο κόσμος θα έλεγε: προχωρα γκιόργκο !

τελικά η δεξιά σκέψη είναι ισοδύναμη της βλακείας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τύπε οι τρίχες έχουν πέσει στα μάτια σου !

σήκωσε τη φράντζα για να δεις καλύτερα το άλλο μισό της σελίδας !

εκείνο που λέει για τα χρέη που διπλο-τριπλοξεπληρώνει η Ελλάδα, τα τελευταια 200 χρόνια...

δηλαδή ρε παίκτη όταν τα δανειστήκαμε ήταν καλά ??? ή μήπως φταίει αυτός που μας τα δάνειζε επιδή εμείς δεν βγαζαμε κατι παραπάνω ώστε να τα ξεπληρώνουμε αλλά αντίθετα ζητούσαμε και άλλα??

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά καληνύχτα !

Εχουμε και δουλειες πρωι πρωι...

Λέω να αγοράσω πρωι-πρωι Μυτιληναιο και Ζαχαρη και μετα να κλείσω ξαπλώστρα στην Ψαρού !

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τύπε οι τρίχες έχουν πέσει στα μάτια σου !

σήκωσε τη φράντζα για να δεις καλύτερα το άλλο μισό της σελίδας !

εκείνο που λέει για τα χρέη που διπλο-τριπλοξεπληρώνει η Ελλάδα, τα τελευταια 200 χρόνια...

αυτη τη μαλακια που ξεκινησε ο παπαρας ο καζακης και συνεχισε (μερικα δικαιολογημενα γιατι απο οικονομικα ειναι σκραπας) ο Μπογιοπουλος κοφτε τη

Ντεπτ Ρεφαινανσινγκ. Γκουγκλ ιτ.

Επιλογη σου ειναι οταν ληγει η 5 ετια το ομολογο να εκδιδεις καινουργιο ονομαστικης αξιας παλιο + 10%.

Ντου γιου νοου γουαι? Γιατι ουδεποτε καταφερες να εχεις πλεονασμα για να αποπληρωσεις δανεικα, οποτε αναγκαστικα τα επαναχρηματοδοτεις με φρεσκα δανεικα.

Εισαι (σα κρατος) η γελοια γκομενα που ψωνιζει λουμπουταν και τη πιστωτικη την πληρωνει με αλλη πιστωτικη και την αλλη πιστωτικη με τριτη πιστωτικη. Γιατι ειναι ανεργη και δεν εχει να πληρωσει τα λουμπουταν. Κι οταν ερθει ο λογαριασμος στης 2390890ης πιστωτικης λεει ελεος το χω πληρωσει 20 φορες το παπουτσι καριολες τραπεζες που κλεβετε τον κοσμακη.

Σταματα να κανεις σα γελοια γκομενα με 390430942 πιστωτικες

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δηλαδή ρε παίκτη όταν τα δανειστήκαμε ήταν καλά ??? ή μήπως φταίει αυτός που μας τα δάνειζε επιδή εμείς δεν βγαζαμε κατι παραπάνω ώστε να τα ξεπληρώνουμε αλλά αντίθετα ζητούσαμε και άλλα??

Φίλτατε τρόμπα

Το πρώτο δάνειο που πήρε η Ελλάς, ήτο το γνωστό με τις αγγλικές λιρες που χρησιμοποιήθηκαν για να νικήσει στον Εμφύλιο ο Μαυροκορδάτος τον Κολοκοτρώνη και τους Πελοποννήσιους καπεταναίους !
Τότε που πέσανε οι Ρουμελιώτες σαν ακρίδες πάνω στο Μωριά και καίγανε και διαγουμίζανε...

Δες τους όρους του δανειου και πότε αποπληρώθηκε, πριν μου ξανααπευθύνεις το λόγο !

Μετά κάνε μια στάση στα Σουλτανικά δάνεια, στο Κατοχικό δάνειο, στη ρύθμιση του Γερου Παπανδρέου με το Μητσοτάκη Υπουργο κτλ κτλ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φίλτατε τρόμπα

Το πρώτο δάνειο που πήρε η Ελλάς, ήτο το γνωστό με τις αγγλικές λιρες που χρησιμοποιήθηκαν για να νικήσει στον Εμφύλιο ο Μαυροκορδάτος τον Κολοκοτρώνη και τους Πελοποννήσιους καπεταναίους !
Τότε που πέσανε οι Ρουμελιώτες σαν ακρίδες πάνω στο Μωριά και καίγανε και διαγουμίζανε...

Δες τους όρους του δανειου και πότε αποπληρώθηκε, πριν μου ξανααπευθύνεις το λόγο !

Μετά κάνε μια στάση στα Σουλτανικά δάνεια, στο Κατοχικό δάνειο, στη ρύθμιση του Γερου Παπανδρέου με το Μητσοτάκη Υπουργο κτλ κτλ

ε και?λεφτα υπαρχουν  :grin: :grin: :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτη τη μαλακια που ξεκινησε ο παπαρας ο καζακης και συνεχισε (μερικα δικαιολογημενα γιατι απο οικονομικα ειναι σκραπας) ο Μπογιοπουλος κοφτε τη

Επιλογη σου ειναι οταν ληγει η 5 ετια το ομολογο να εκδιδεις καινουργιο ονομαστικης αξιας παλιο + 10%.

Ντου γιου νοου γουαι? Γιατι ουδεποτε καταφερες να εχεις πλεονασμα για να αποπληρωσεις δανεικα, οποτε αναγκαστικα τα επαναχρηματοδοτεις με φρεσκα δανεικα.

Εισαι (σα κρατος) η γελοια γκομενα που ψωνιζει λουμπουταν και τη πιστωτικη την πληρωνει με αλλη πιστωτικη και την αλλη πιστωτικη με τριτη πιστωτικη. Γιατι ειναι ανεργη και δεν εχει να πληρωσει τα λουμπουταν. Κι οταν ερθει ο λογαριασμος στης 2390890ης πιστωτικης λεει ελεος το χω πληρωσει 20 φορες το παπουτσι καριολες τραπεζες που κλεβετε τον κοσμακη.

επειδη εισαι μορφωμενο παιδί και σε πάω έτσι όπως σπικάρεις τα αστοριάνικα, θέλω να μου λύσεις μια απορία :

γιατί οι Έλληνες επιχειρηματίες, έμποροι, τραπεζίτες, φαναριώτες και ρέστοι, μεσουρανούσαν τον 18-19 αιώνα σε 3 αυτοκρατορίες (Οθωμανική, Ρωσική και Αυστροουγκρική) και συ σήμερα καταθέτεις πινακίδες ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φίλτατε τρόμπα

όλα αποπληρωθήκανε στην ώρα τους και σύμφωνα με τις συμβάσεις που υπογραφήκανε... δυστυχώς λόγω συνεχών ελλειμάτων που οφείλονται στα υπέρμετρα έξοδα και στα αναιμικά έσοδα η αποπληρωμή έγινε με νέο δανεισμό ο οποίος προκειμένου να καλύψει και τα ελλείματα κηταν μεγαλύτερος από το δάνειο που ξεπληρώναμε ...

τι δεν καταλαβαίνεις και πόσ
απλούστερο να το κάνουμε

πρώτη χρονιά

εσοδα = 10
έξοδα = 15
έλλειμα = 5
δάνειο = 5

δευτερη χρονιά

εσοδα = 15
εξοδα = 20
δόση δανείου 1
έλλειμα 6
δάνειο 6

υπόλοιπο δανείων 5 + 6 - 1 = 10

τρίτη χρονιά

εσοδα = 20
εξοδα = 30
δόση δανείων = 2
έλλειμα 12
δάνειο 12

υπόλοιπο δανείων 10-2+12=20

πόσο απλούστερα να το κάνουμε βρε παιδάκι μου

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
επειδη εισαι μορφωμενο παιδί και σε πάω έτσι όπως σπικάρεις τα αστοριάνικα, θέλω να μου λύσεις μια απορία :

γιατί οι Έλληνες επιχειρηματίες, έμποροι, τραπεζίτες, φαναριώτες και ρέστοι, μεσουρανούσαν τον 18-19 αιώνα σε 3 αυτοκρατορίες (Οθωμανική, Ρωσική και Αυστροουγκρική) και συ σήμερα καταθέτεις πινακίδες ;

αφενως δεν εχω καταθεσει καμια πινακιδα, το αντιθετο

αφετερου γιατι ενας κυριουλης που τον λεγανε Ανδρεα ειχε τη φοβερη ιδεα να διαλυσει τον βιομηχανικο ιστο της Ελλαδας (γιατι οι Βιομηχανοι ηταν κατα κανονα ΝΔιτες ως παλια τζακια) και να φτιαξει στη θεση τους αφενως ατελειωτες σειρες απο μικρομεσαιους να γυριζει η αγορα και μια καινουργια καστα επιχειρηματιων που κρεμονταν απ τ'αρχιδια του κρατους και μονο με/απο/μεσω του κρατους μπορουσαν να λειτουργησουν. Οποτε ο Ελληνας επιχειρηματιας στην Ελλαδα εμαθε να τρωει 10 δινοντας 2 στον γραμματεα του υπουργειου να του εγκρινει την υπερκοστολογημενη προσφορα του κι αλλο 1 στον εφορο για να κρυψει τα 5 απ τα 7 κερδος που του μειναν. Και τωρα που φαληρησε το κρατος δεν εχεις τιποτα να παραγει πλουτο να παλατζαρει το θεμα. Μονο Ναυτιλια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τραμου ,έχεις πτυχίο

από παιδαγωγική ακαδημία ;  :2funny: :2funny: :2funny:

μπα νηπιαγωγείου.. εκει  τα μαθαίνουν αυτα.. στο δημοτικό μπαίνουν και κάτι τόκοι στην μέση...

αλλά δυστυχώς τα καζακάκια είναι επιπέδου πρώτου χρόνου προσχολικής αγωγής..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.429
Πόντοι
2.886

Και τώρα υπάρχουν πλούσιοι επιχειρηματίες Ελληνες
σε όλο τον κόσμο .

Σε λίγο θα υπάρχουν όμως μόνο εκτός Ελλάδας

με αυτούς τους μαλάκες που έχουμε για Κυβερνηση .

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.429
Πόντοι
2.886
μπα νηπιαγωγείου.. εκει  τα μαθαίνουν αυτα.. στο δημοτικό μπαίνουν και κάτι τόκοι στην μέση...

αλλά δυστυχώς τα καζακάκια είναι επιπέδου πρώτου χρόνου προσχολικής αγωγής..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Πράγματι ,έχει βελτιωθεί η εκπαίδευση στα μαθηματικα

στο Δημοτικό !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.429
Πόντοι
2.886
ημιαγράμματος καραγκιόζης είναι...και νομίζει ότι μιλάει στο καφενείο του χωριού του !

Και δεν χαίρεσαι που κάνουμε την πλακίτσα μας ;  :2funny:

Τι θέλεις ,να πέσουμε σε κατάθλιψη ;

Σε 2-3 χρόνια η Ελλάδα θα έχει συντάξεις- μισθούς  σχεδόν Βουλγαρίας .

Τελευταίοι μήνες είναι που θα γελάμε !

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

ρε τυπε σκεψου ομως ποτε εγινε αυτο.Και τι εννοω.
Την δεκαετια του 80 που πολεμος δεν προβλεποταν και η λεξη οικονομικη κριση δεν υπηρχε στο λεξικο.Λογικο ηταν οι 25αρηδες της εποχης να καταναλωσουν και να επενδυσουν σε ακινητα(να χτισουμε ενα σπιτι να μην ζει το παιδι σε ενοικιο κτλ.).Αφου ειχαν ολες τις δυνατοτητες και τις προοπτικες να ζησουν καλυτερα απο τους δικους τους.
Δλδ προπαππος μου και παππους μου στον εβρο καταναλωσαν η επενδυσαν?@@ αποταμιευαν γιατι πιστευαν οτι θα ξαναερθουν οι τουρκοι(ο προπαππους μου ελεγε οτι οταν φυγαν τους δωσαν τον λογο τους οτι θα ξαναγυρισουν)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε τυπε σκεψου ομως ποτε εγινε αυτο.Και τι εννοω.
Την δεκαετια του 80 που πολεμος δεν προβλεποταν και η λεξη οικονομικη κριση δεν υπηρχε στο λεξικο.Λογικο ηταν οι 25αρηδες της εποχης να καταναλωσουν και να επενδυσουν σε ακινητα(να χτισουμε ενα σπιτι να μην ζει το παιδι σε ενοικιο κτλ.).Αφου ειχαν ολες τις δυνατοτητες και τις προοπτικες να ζησουν καλυτερα απο τους δικους τους.
Δλδ προπαππος μου και παππους μου στον εβρο καταναλωσαν η επενδυσαν?@@ αποταμιευαν γιατι πιστευαν οτι θα ξαναερθουν οι τουρκοι(ο προπαππους μου ελεγε οτι οταν φυγαν τους δωσαν τον λογο τους οτι θα ξαναγυρισουν)

γιατί τις επενδύσεις ρε πατριώτη δεν θα τις παίρνανε οι τουυρκοι αν ξαναγυρίζανε ???

από ποιό μέρος του έβρου είσαι ρε πατρίδα ???

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
γιατί τις επενδύσεις ρε πατριώτη δεν θα τις παίρνανε οι τουυρκοι αν ξαναγυρίζανε ???

από ποιό μέρος του έβρου είσαι ρε πατρίδα ???
για αυτο δεν ξοδευε τπτ!Ενω του πατερα μου αν του ελεγες οτι θα ερθουν οι τουρκοι θα σε περναγε για τρελλο..

μεταξαδες τυπε μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom