kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
προφανώς είσαι εκτός Ελλάδος…
Ελλαδα ειμαι εσυ εισαι Αγγλια ....αρχιζεις να ξεχνας μηπως?
προφανώς είσαι εκτός Ελλάδος…
ελα ρε σαβρουκο, σοβαρα? ωστε οι μουσουλμανοι δουλευουνε σε χοιροστασια? μηπως σφαζουνε κι ολας?
ουτε που εχεις ακουσει για τα εκατομμυρια πτυχιουχων με μαστερ και ντοκτορα οι οποιοι ειναι ανεργοιγια να μην χρειαστεί να σκάβουμε όλη την μέρα παίκτη μου φάγαμε ένα κάρο χρόνια στα θρανία και βγάλαμε τα μάτια μας στο διάβασμα… όταν εσύ στα 16-17 ήσουν στην βόλτα και στην καφετέρια και στις ντίσκο κάποιοι ήταν κλεισμένοι στα δωμάτια τους και βγάζανε τα μάτια τους στα βιβλία…
βάρα κασμά τώρα και λίγα λόγια...
Ελλαδα ειμαι εσυ εισαι Αγγλια ....αρχιζεις να ξεχνας μηπως?
εχεις ρωτησει κανεναν που σε πηδαει και το ξερεις απο πρωτο χερι?κανένα πρόβλημα δεν έχουνε...
εχεις ρωτησει κανεναν που σε πηδαει και το ξερεις απο πρωτο χερι?
εσευ εχεις παει δλδ? πας και το παιρνεις απο τη δουλεια το τεκνο?τραβα να δείς παπάρα στα λίγα χοιροστάσια που έχουν μείνει στην Ελλάδα... (γιατί τα υπόλοιπα τα ξεπατώσανε οι "αγανακτησμένοι" αυθαίρετοι οικιστές)
ουτε που εχεις ακουσει για τα εκατομμυρια πτυχιουχων με μαστερ και ντοκτορα οι οποιοι ειναι ανεργοι
εεε τότε ποιά είναι η περίφημη ελληνική επαρχία στην οποία σε κτηνοτροφικές της μονάδες δεν απασχολούνται λάθροι ???
εχω ακούσει για κάτι δισεκατομμύρια πειράζει ???
Αμαν πια αυτο το μισος με τους δημοσιους υπαλληλους,λες και ολοι οι ελευθ.επαγγελματιες η οι ιδιωτικοι υπαλληλοι η μεγαλοστελεχοι σαν τον τραμουντανα σκαβουν ολη μερα.Αν εχετε αρχιδια ελατε σ κτηνοτροφια να δειτε τι σημαινει σκληρη δουλεια
Βρε Κωστακη να αφησω το ταξιδιωτικο γραφειο και να γινω βοσκος? τι μας λες τωρα, η θελεις να με προσλαβει το δημοσιο για να μου πληρωνετε τον μισθο και την μελοντικη μου συνταξη με τους φορους σας?
Btw εσυ κτηνοτροφος εισαι? :
οχι μαν απλα στο χωριο μου εχουμε αρκετους κ εχω δουλεψει και ξερω τι πουτσα δουλεια ειναι :-
σιγα τα λεφτα που παιρνουν σημερα οι δημ.υπαλληλοι και σιγα τη συνταξη που θα παρουν
Καπου ειχα διαβασει οτι μισθοι, συνταξεις και ασφαλιστικα ειναι γυρω στα 80 δις ευρω το χρονο. Για πες μου το ποσοστο του ΑΕΠ της Ελλαδος?
Φιλε μια ειναι η λυση και μου διεφευγε ολα αυτα τα χρονια. ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΒΤW ειναι θεμα χρονου για τους Ευρωπαιους να καταλαβουν οτι ειναι καλυτερα γιαυτος χωρις την Ελλαδα στο ευρω. ;)
αλλο σου λεω αλλα μου απαντας οτι ναναι.
και τι με νοιαζει δηλαδη αν βγουμε απο τ ευρω εχω πορτα και σ Βουλγαρια
Φιλε μια ειναι η λυση και μου διεφευγε ολα αυτα τα χρονια. ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΤΙ ΑΤΟΚΟ ΔΗΛΑΔΗ;
Σου απηντησα για το κοστος των δημοσιων υπαλληλων στο ΑΕΠ της Ελλαδος. Τι δεν επιασες?
Ρωτα τον μπουγατσα γιατι εγω ντεν καταλαβενο.
εμενα ειπες μπουγατσα?