Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
για να μην χρειαστεί να σκάβουμε όλη την μέρα παίκτη μου φάγαμε ένα κάρο χρόνια στα θρανία και βγάλαμε τα μάτια μας στο διάβασμα… όταν εσύ στα 16-17 ήσουν στην βόλτα και στην καφετέρια και στις ντίσκο κάποιοι ήταν κλεισμένοι στα δωμάτια τους και βγάζανε τα μάτια τους στα βιβλία…

βάρα κασμά τώρα και λίγα λόγια...
ουτε που εχεις ακουσει για τα εκατομμυρια πτυχιουχων με μαστερ και ντοκτορα οι οποιοι ειναι ανεργοι  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ελλαδα ειμαι εσυ εισαι Αγγλια ....αρχιζεις να ξεχνας μηπως? :2funny:

εεε τότε ποιά είναι η περίφημη ελληνική επαρχία στην οποία σε κτηνοτροφικές της μονάδες δεν απασχολούνται λάθροι ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις ρωτησει κανεναν που σε πηδαει και το ξερεις απο πρωτο χερι?  :jerking:

τραβα να δείς παπάρα στα λίγα χοιροστάσια που έχουν μείνει στην Ελλάδα...  (γιατί τα υπόλοιπα τα ξεπατώσανε οι "αγανακτησμένοι" αυθαίρετοι οικιστές)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τραβα να δείς παπάρα στα λίγα χοιροστάσια που έχουν μείνει στην Ελλάδα...  (γιατί τα υπόλοιπα τα ξεπατώσανε οι "αγανακτησμένοι" αυθαίρετοι οικιστές)
εσευ εχεις παει δλδ? πας και το παιρνεις απο τη δουλεια το τεκνο?  :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εεε τότε ποιά είναι η περίφημη ελληνική επαρχία στην οποία σε κτηνοτροφικές της μονάδες δεν απασχολούνται λάθροι ???

λαθρομεταναστες εδω που ειμαι δν εχει εχει μονο βουλγαρους και ρουμανους π ειναι νομιμοι,αλλα παλι τη πιο πολυ δουλεια τι κανει το αφεντικο μην ακουω μαλακιες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αμαν πια αυτο το μισος με τους δημοσιους υπαλληλους,λες και ολοι οι ελευθ.επαγγελματιες η οι ιδιωτικοι υπαλληλοι η μεγαλοστελεχοι σαν τον τραμουντανα  :grin: σκαβουν ολη μερα.Αν εχετε αρχιδια ελατε σ κτηνοτροφια να δειτε τι σημαινει σκληρη δουλεια

Βρε Κωστακη να αφησω το ταξιδιωτικο γραφειο και να γινω βοσκος? τι μας λες τωρα, η θελεις να με προσλαβει το δημοσιο για να μου πληρωνετε τον μισθο και την μελοντικη μου συνταξη με τους φορους σας?  :grin:

Btw εσυ κτηνοτροφος εισαι?  :think: : :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βρε Κωστακη να αφησω το ταξιδιωτικο γραφειο και να γινω βοσκος? τι μας λες τωρα, η θελεις να με προσλαβει το δημοσιο για να μου πληρωνετε τον μισθο και την μελοντικη μου συνταξη με τους φορους σας?  :grin:

Btw εσυ κτηνοτροφος εισαι?  :think: : :grin:

οχι μαν απλα στο χωριο μου εχουμε αρκετους κ εχω δουλεψει και ξερω τι πουτσα δουλεια ειναι  :-
σιγα τα λεφτα που παιρνουν σημερα οι δημ.υπαλληλοι και σιγα τη συνταξη που θα παρουν

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οχι μαν απλα στο χωριο μου εχουμε αρκετους κ εχω δουλεψει και ξερω τι πουτσα δουλεια ειναι  :-
σιγα τα λεφτα που παιρνουν σημερα οι δημ.υπαλληλοι και σιγα τη συνταξη που θα παρουν

Καπου ειχα διαβασει οτι μισθοι, συνταξεις και ασφαλιστικα ειναι γυρω στα 80 δις ευρω το χρονο. Για πες μου  το ποσοστο του ΑΕΠ της Ελλαδος?

Φιλε μια ειναι η λυση και μου διεφευγε ολα αυτα τα χρονια. ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon:

ΒΤW  ειναι θεμα χρονου για τους Ευρωπαιους να καταλαβουν οτι ειναι καλυτερα γιαυτος χωρις την Ελλαδα στο ευρω.  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καπου ειχα διαβασει οτι μισθοι, συνταξεις και ασφαλιστικα ειναι γυρω στα 80 δις ευρω το χρονο. Για πες μου  το ποσοστο του ΑΕΠ της Ελλαδος?

Φιλε μια ειναι η λυση και μου διεφευγε ολα αυτα τα χρονια. ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon:

ΒΤW  ειναι θεμα χρονου για τους Ευρωπαιους να καταλαβουν οτι ειναι καλυτερα γιαυτος χωρις την Ελλαδα στο ευρω.  ;)

αλλο σου  λεω αλλα μου απαντας οτι ναναι.
και τι με νοιαζει δηλαδη αν βγουμε απο τ ευρω  :uglystupid: :uglystupid: εχω πορτα και σ Βουλγαρια  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αλλο σου  λεω αλλα μου απαντας οτι ναναι.
και τι με νοιαζει δηλαδη αν βγουμε απο τ ευρω  :uglystupid: :uglystupid: εχω πορτα και σ Βουλγαρια  :grin:

Σου απηντησα για το κοστος των δημοσιων υπαλληλων στο ΑΕΠ της Ελλαδος. Τι δεν επιασες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σου απηντησα για το κοστος των δημοσιων υπαλληλων στο ΑΕΠ της Ελλαδος. Τι δεν επιασες?

παραμυθια του Στουπα  :grin:
γιατι δν λετε οτι η κατασταση βολευε και δημ.υπαλληλους με καλους μισθους και τους ελευθ.επαγγελματιες π κανανε τις καβατζες τους χαρη σε αυτους,γιατι το 60 και το 70 π δν υπηρχαν τοσοι δημ.υπαλληλοι δν βγαζανε τοσα λεφτα και στον ιδιωτικο τομεα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom