voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Τα αρνητικά επιτόκια αφορούν μόνον τις καταθέσεις των Τραπεζών στην ΕΚΤ ή την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τους.
Αρνητικά επιτόκια είχαν υιοθετήσει οι Κεντρικές Τράπεζες της Σουηδίας και της Δανίας.
Ε, σύμφωνα με τον Καζάκη οι Τράπεζες πήραν τα λεφτά των καταθετών.
Και δεν μάθαμε και τίποτε.....
πού σαι ρε κολλητέ? όλα καλά?
8α παει στο...γκισε να ζητησει μερικα Β LTRO![]()
Τα αρνητικά επιτόκια αφορούν μόνον τις καταθέσεις των Τραπεζών στην ΕΚΤ ή την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τους.
Αρνητικά επιτόκια είχαν υιοθετήσει οι Κεντρικές Τράπεζες της Σουηδίας και της Δανίας.
Χοντρέ, ζήλεψες που στην προσφώνηση, το μουνέτο τον λέει "Κορυφαίο αναλυτή κι οικονομολόγο" κι ήρθες να Παγκαλίσεις πάλι !
Άμα η τράπεζα πληρώνει αρνητικό επιτόκιο στην Κεντρική, δε θα μετακυλίσει το κόστος σε σένα, λες ε ;
Είναι καλή η Τράπεζα και δουλεύει για την ...ανάπτυξη και για την ψυχή της μάνας της !
Χοντρέ, ζήλεψες που στην προσφώνηση, το μουνέτο τον λέει "Κορυφαίο αναλυτή κι οικονομολόγο" κι ήρθες να Παγκαλίσεις πάλι !
Άμα η τράπεζα πληρώνει αρνητικό επιτόκιο στην Κεντρική, δε θα μετακυλίσει το κόστος σε σένα, λες ε ;
Είναι καλή η Τράπεζα και δουλεύει για την ...ανάπτυξη και για την ψυχή της μάνας της !
Ετσι δωσε πονο μπουρεκακι μου που η Ελλαδα δεν προσλαμβανει αλλους 100.000 δημοσιους υπαλληλους για να καθονται και να τους πληρωνουμε οι υπολοιποι με φορους.
Αλλα εχεις δικιο ο αρχηγος ο Καζακης βρηκε την λυση? ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και να βαλουμε να το κοβουμε 24 ωρες για να προλαβουμε τους μισθους, συνταξεις, διακοπες, κλπ.
Ετσι σαινι μου μια ειναι η λυση και το οικονομικο μοντελο , Κουβα και Βορειος Κορεα.![]()
![]()
Τύπε, να προσλάβεις πίσω τις καθαριστριες που δικαιώθηκαν δικαστικά, να μην κανουν φασαρία και μετά να βάλεις πλάτη στο Σαμαρά ν' αντέξει κάνα δυο χρόνια ακόμα, γιατί οι επενδυτές βιάζονται ν' αγοράσουν οικόπεδο.
Βιάζονται να κεφαλαιοποιήσουν το σακσες στόρυ !
κανένας... όμως κανενας δεν μπορεί να απαγορεύσει στα άλλα κυρίαρχα κρατη να θεωρήσουν το νόμισμα που τυπώνεις κωλόχαρτο, και να μην το αποδέχονται ως μέσον συναλλαγής...
οπότε μένεις με το δικό σου νόμισμα το οποίο αν έχεις ίχνος μυαλού θα το τυπώνεις σε κατάλληλο χαρτί ώστε να χρησιμοποιείται ως κωλόχαρτο γιατί μάλλον μεγαλύτερη αξία θα έχει τότε...
όσο για τα κέρματα σου... θα είναι προτιμώτερο να ανοίγεις τέσσερις τρύπες σε αυτά και να τα πουλάς για κουμπιά... περισσότερο θα αξίζουν...
Μαύρη τρύπα" στον ΕΟΠΥΥ 571,6 εκατ. ευρώ. Στο 1,5 δισ. οι οφειλές προς γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές και φαρμακεία......ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!1![]()
και το γελιο της υποθεσης ειναι βεβαια οτι αυτοι οι μαλακες (νδ ελιες ποταμια) μαζεψανε κανα 40% περιπου αντι να ψαχνουν την ψηφο τους.......μιλαμε ΓΙΑ ΛΑΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ!
παίκτη μου εσύ τι είσαι ?? διαγνωστικό κέντρο , γιατρός ή φαρμακοποιός ??
και όσο για το έλλειμα.. απλό να κλείσει… κόβονται μερικές υπηρεσίες βάζουμε ένα πλαφόν στις πόσες επισκέψεις μπορείς να κάνεις στον γιατρό, στα πόσα φάρμακα μπορείς να πάρεις αυξάνουμε και την συμμετοχή στο 40% και καθαρίσανε… αυτό θέλεις ???
ή μήπως καλύτερα να προσπαθήσουμε να αξιοποιούμε τους όποιους πόρους αποδοτικότερα και να μην γίνονται σπατάλες από γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακοποιούς ??
το παρακατω αρθρο του Κ.Στουπα είναι κατά τη γνωμη μου ολη η εικονα της ελληνικης οικονομιας
Ελα βρε φιλε εγω με τον μπουγατσα ειμαι, εγκρινω την οικονομικη του θεωρια και προτινω για λυςη τα ακολουθα :
1. Η Ελλαδα να κρατικοποιση τις τραπεζες και τις μεγαλες εταιριες. Ειναι ανθελληνικο να κερδοσκοπουν εις βαρος του Ελληνικου λαου!
2. Να εγκαταστησουμε ενα καθεστος προστατευτισμου ωστε ολα τα αλλα κρατη να μην μπορουν να ανταγωνιστουν τις κρατικοποημενες Δημοσιες εταιριες και τραπεζες.
3. Να αρχησουμε να προσλαμβανουμε κοσμο σε αυτες τις εταιριες. Ετσι για να κατεβασουμε την ανεργια και να δωσουμε στο λαο ψωμι.
4. Να τυπωσουμε ατοκο εθνικο νομισμα και να πληρωνουμε μισθους και συνταξεις για να περναει ο λαος καλα. Τι δηλαδη να δουλευουμε και απο πανω? το κοινωνικο κρατος ειναι για να μας ταιζει, φροντιζει, ποτιζει για να περναμε καλα.
![]()
![]()
![]()
Καποιος Ελληνας ηγετης ειχα ακουσει οτι το εφαρμοσε με καταπληκτικα αποτελεσματα, μεχρι που πηγε ενας κινεζος και μας εβαλε στο ευρω και μας κατεστρεψε.
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα. Ο λαος το απαιτει![]()
Ο καλυτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
εδώ ΜΙΑ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΠΈΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...
ΕΣΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΤΟ 35% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 65% ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ.ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΕΝΩ ΔΕ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΘΕΣ ΖΩΟ ΜΕ 0 ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑ.ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΤΕ ΜΕ ΤΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΕΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ 25000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
ΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ HIRAYAMA ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 8000 ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο lUCENT?
O AΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ...ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΝΕΤΑ....
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΟΡΓΗ 5 ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ 10 ΝΤΟΠΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...ΑΥΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΑΛΛΟΥ..129 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ...
ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΜΕΝΤΕΒΕΝΤΕΦ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΑΥΡΟ ΟΜΠΑΜΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟ ΡΟΥΒΛΙ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ Όμως ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ LUCENT ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Όπως ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ TRAMOUNTANA ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ε ΤΙ ΛΕΣ?
ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΝΤΟ-ΣΤΟΥΠΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
1.ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΤΕΣ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ?ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΤΛ ΚΤΛ?
2.ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΕΙΤΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Η Ε.Ε
3.ΦΥΣΙΚΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΗΟΡΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1929 ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΩς ΕΓΙΝΕ?ΑΚΤΡΙΒΩς Όπως ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...
4.ΧΑΧΑΧΑΧ ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΤΛ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 82-84 ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ.
Α ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΖΑΜΠΑ Ως ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Α ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 8ΩΡΟ.
Α ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ.
Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΧΙ Όπως ΤΩΡΑ ΣΤΑ 70.ΠΩς ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ.
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.
ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.
Εγω το εχω δηλωσει οτι με τρελο δεν κανεις αντιδικια.
Ζητω οι καλυτεροι δημοσιοι υπαλληλοι στον κοσμο
Ατοκο εθνικο νομισμα και κρατικοποιησεις εδω και τωρα![]()
![]()
![]()
Αμαν πια αυτο το μισος με τους δημοσιους υπαλληλους,λες και ολοι οι ελευθ.επαγγελματιες η οι ιδιωτικοι υπαλληλοι η μεγαλοστελεχοι σαν τον τραμουντανασκαβουν ολη μερα.Αν εχετε αρχιδια ελατε σ κτηνοτροφια να δειτε τι σημαινει σκληρη δουλεια
για να μην χρειαστεί να σκάβουμε όλη την μέρα παίκτη μου φάγαμε ένα κάρο χρόνια στα θρανία και βγάλαμε τα μάτια μας στο διάβασμα… όταν εσύ στα 16-17 ήσουν στην βόλτα και στην καφετέρια και στις ντίσκο κάποιοι ήταν κλεισμένοι στα δωμάτια τους και βγάζανε τα μάτια τους στα βιβλία…
βάρα κασμά τώρα και λίγα λόγια...
ε και?εγω εχω πιο πολλα λεφτα απο σενα χωρις να βγαλω τα ματια μου στα βιβλιαοποτε
![]()
![]()
![]()
Αμαν πια αυτο το μισος με τους δημοσιους υπαλληλους,λες και ολοι οι ελευθ.επαγγελματιες η οι ιδιωτικοι υπαλληλοι η μεγαλοστελεχοι σαν τον τραμουντανασκαβουν ολη μερα.Αν εχετε αρχιδια ελατε σ κτηνοτροφια να δειτε τι σημαινει σκληρη δουλεια
τι να κάνουμε παίκτη… δεν γεννηθήκαμε από χρυσ΄αρχίδια όλοι να τα βρούμε από τον μπαμπάκα μας έτοιμα…
Άσε μας ρε Κωστάκη.
Υπάρχει βουστάσιο ή χοιροστάσιο στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς Πακιστανούς;
Υπάρχει βοσκός που δεν είναι Αλβανός (νταξ, εξαιρούνται κάτι παππούδες με 5 ρίφια);
Στα κοττάδικα τις κουτσουλιές Έλληνες τις φτυαρίζουν;
τι να κάνουμε παίκτη… δεν γεννηθήκαμε από χρυσ΄αρχίδια όλοι να τα βρούμε από τον μπαμπάκα μας έτοιμα…
Στην επαρχια που ειμαι εγω ναι υπαρχει,και το γαλα ελληνες το αρμεγουν οχι αλλοδαποι![]()
ελα ρε σαβρουκο, σοβαρα? ωστε οι μουσουλμανοι δουλευουνε σε χοιροστασια? μηπως σφαζουνε κι ολας?Άσε μας ρε Κωστάκη.
Υπάρχει βουστάσιο ή χοιροστάσιο στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς Πακιστανούς;
Υπάρχει βοσκός που δεν είναι Αλβανός (νταξ, εξαιρούνται κάτι παππούδες με 5 ρίφια);
Στα κοτάδικα τις κουτσουλιές Έλληνες τις φτυαρίζουν;