Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε συμφωνία για τη ρύθμιση ανεξόφλητων χρεών της ύψους 9,7 δισ. δολαρίων (περίπου 7,3 δισ. ευρώ), εντός πενταετίας, προχώρησε η Αργεντινή με την άτυπη ομάδα των πιστωτριών χωρών του Κλαμπ των Παρισίων (Paris Club).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Paris Club, η πρώτη πληρωμή ύψους τουλάχιστον 1,15 δισ. δολαρίων θα καταβληθεί τον Μάιο του 2015 και μία ακόμη θα πρέπει να εξοφληθεί τον Μάιο του 2016. Ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής δήλωσε ότι η χώρα του θα κάνει μία αρχική πληρωμή 650 εκατ. δολαρίων φέτος τον Ιούλιο και μία πληρωμή 500 εκατ. δολαρίων τον Μάιο του 2015. Οι πληρωμές αυτές είναι ένα «αναγκαίο και σημαντικό βήμα για την ομαλοποίηση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των πιστωτών του Paris Club και της Αργεντινής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας των πιστωτών.

ποιός να δείς είπε "μακάρι η Ελλάδα να ήταν σαν την Αργεντινή".. ποιός μωρέ θυμήστε το μου..  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πλανεμένα μου Ελληνοφωνάκια-αρλουμπάκια...

Μη μου συγχύζεστε...για όλους έχω...όσο σας λέω τα αυτονόητα τόσο δαιμονίζεστε...

@Τραμουντανα νταμιτζάνα..τέτοια τρομοκρατία ούτε ο Σαμαράς...Τύπωνες νόμισμα ή όχι?ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ?

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗ "ΔΡΑΧΜΗ" ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΒΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ?

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΚΑΒΑΛΑ...ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΟΥ ΕΠ[ΤΡΕΠΕΙ ΠΧ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ?ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ?

Ναι μωρέ σιγά το μέγεθος της αγοράς...αν η Toyota πχ πουλάει 12.000 αυτοκίνητα το χρόνο στην Ελλάδα με μια τιμή 10.000 ευρώ πχ (που είναι παραπάνω) δλδ 120 εκ ευρω τζιρο θα θέλει να τον χάσει...ε τι λες?Αν η samsung πουλάει στην Ελλάδα 50.000 προιόντα το χρονο των 200 ευρω το ένα θα θέλει να χάσει την Ελληνική αγορά ε?αλλά έλα να σου πω και χωρίς Toyota ζω και χωρίς samsung...αγροτική παραγωγή να έχω τα κινιτά και τα αυτοκίνητα δεν τρώγοντε ξέρεις...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΑΡΥΔΟΚΕΦΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ?ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ lUCKY CUP ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ?ποσο πλανεμένος και αμόρφωτος είσαι?

Ναι ξερω πολλά ανέκδοτα με τον Τοτό..γιατί ο Τσάβες περιόρισε τον αναλφαβητισμό μόλις στο 15% από το 60% στη χώρα του και έκανε το 80% της Βενεζουέλας να ζει αξιοπρεπώς.....για κοίτα γύρω σου να δεις πόσοι συμπατριώτες σου είναι στα συσσίτια?

ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ 1 REJECTED....

ναι η Μασονία...αποδεδειγμένα εωσφοριστές και μίσος για την Ορθοδοξία...αυτοί που θα διαλύσουν τα ΈΘΝΗ για να σε ελέγχουν απόλυτα...

εσύ χαίρεσαι που θα συνεχιστεί η ιστορία αυτή για πολλά χρόνια?όσο για κουρεμα θα γίνει...περίμενε αρλούμπα νο2 ...

Πλανεμένε καραγκιοζάκο θεωρώ τιμή μου να μην παίρνουνε στα σοβαρά άτομα σαν και του λόγου σου..εσύ συμμορίτη του ευρώ τι βιβλία έχεις διαβάσει?του Steve Jobs και του Μπενρακε?Γιατί εγώ δεν διάβαζα βιβλία, έζησα τον προστατευτισμό τότε που Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜERCEDES ΜΕ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΑΡΛΠΟΥΜΠΑΣ ΝΟ3 REJECTED...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΛΑΟΎΖΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ 18%....ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ 0,86 ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΒΓΗΚΕ...ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ?

ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ...

ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ Ε....

Μάλιστα..εγώ λοιπόν που διαβάζω Λούκι Λουκ να σε ενημερώσω ότι ο Adam Smith από τον 17ο αιώνα είχε μιλήσει ότι οι μικρές οικονομίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε?ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

άμε με το φίλο σου το Γιωργάκη για το Χάρβαρντ.

τι εκανε ο Τσαβες?80%ζουν αξιοπρεπως ? :2funny: ποσοι ζουν απο συσσιτια?αντε μερικες χιλιαδες,και πριν τη κριση που υπηρχαν που εισασταν
να τους θυμηθειτε?
αντε περιμενω κουρεμα ακομα απο τ 2008-09 π ηταν ο κουρασμενος το λενε  :2funny:
ε αν δν εχουν να πληρωσουν ελληνικες πινακιδες να βαλουν βουλγαρικες πολλοι σαλονικιοι συμπατριωτες μου βαλανε  :dancing: :dancing: :dancing:

το ε τρομερο επιχειρημα  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
χαχαχαχαχαχα..έχεις πολύ πλάκα...μήπως αυτός που είπε ότι δεν πρέπει να ανακατεύεται το κράτος ήταν η σχολή του Σικάγου και ο Μίλτον Φρίντμαν?

για τον Άνταμ Σμιθ ειρωνικά το είπα ότι είναι κομμουνιστής....καθότι για σένα όποιος μιλάει για κράτος ή ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...ΨΑΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...για ψάξε να δούμε ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ...που?σε νομισματική ένωση?σε αθρόα εισροή μεταναστών?στο ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ...

έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου σε έχω κάνει ρόμπα και συνεχίζεις..ΤΥΠΩΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ?ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ?ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ο Άνταμ Σμιθ ποιον καπιταλισμό υπερασπίζοταν?ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΜΙΣΘΟΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΕΣ...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ?

ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ...

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

μηπως εισαι ο τακης ο κυριλε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
χαχαχαχαχαχα..έχεις πολύ πλάκα...μήπως αυτός που είπε ότι δεν πρέπει να ανακατεύεται το κράτος ήταν η σχολή του Σικάγου και ο Μίλτον Φρίντμαν?

για τον Άνταμ Σμιθ ειρωνικά το είπα ότι είναι κομμουνιστής....καθότι για σένα όποιος μιλάει για κράτος ή ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...ΨΑΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...για ψάξε να δούμε ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ...που?σε νομισματική ένωση?σε αθρόα εισροή μεταναστών?στο ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ...

έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου σε έχω κάνει ρόμπα και συνεχίζεις..ΤΥΠΩΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ?ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ?ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ο Άνταμ Σμιθ ποιον καπιταλισμό υπερασπίζοταν?ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΜΙΣΘΟΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΕΣ...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ?

ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ...

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Αχαχαχαχαχα καλα λεω οτι χρειαζεσαι ζουρλομανδια  :2funny:

Ο  Φριντμαν ειναι " μονεταριστης" και οχι κομμουνιστης  :2funny: :2funny: η θεωρια του ειναι γυρω απο μονευ σαπλαι και μακρια απο κυβερνιτικες παρεμβασεις...............αλλος ενας καπιταλας  :2funny:

Δεν μου λες ο Μαρξ πηρε κανενα Νομπελ οικονομικων?  :think:  :cheesy:

Αντε τρεχα στον Προβοπουλο και εξηγα του για το Ατοκο Εθνικο Νομισμα  :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
o ανταμ σμιθ μιλαει για προστατευτισμο? Ο ιδιος ανταμ σμιθ που εγραψε ολοκληρο πλουτο των εθνων με βασικο αξονα να πολεμισει τον προστευτισμο που επεβαλλε ο μερκαντιλισμος? Κανας μικροξαδελφος του συνονοματος μηπως ηταν τυπε?

Ρε παλικαρια, τι στον πεο σας ψεκαζουν και νοιωθετε την αναγκη ν'ανεβειτε στο σοπμποξ και να πιασετε μπουρδορητορια?

ΥΓ η αλλη βιασικη διασταση της θεωριας του Α.Σ. ηταν το σκληρο νομισμα που παταει πανω σε γκολντ στανταρντ, πως στον πεο εφτασες εσυ στο συμπερασμα οτι ελεγε τραβα χολαργο και τυπωνε αβερτα πληθωρισμο?

ΥΓ2 τι σχεση η μεταβαση της αγγλιας απο αποκιακο μερκαντιλισμο σε ελευθερη οικονομια τον 19ο αιωνα με την Ελλαδα του 2014? Θ ανοιξεις το σιλκ ροαντ τυπε να γυρισει εμπορευμα?

όλοι εσείς που διαβάζετε αποσπασματικά Άνταμ Σμιθ και οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΜΙΘ...

Ο Herbert Stein έγραψε ότι «όσοι φορούν γραβάτα Άνταμ Σμιθ» το κάνουν για να «δηλώσουν την αφοσίωσή τους στην ιδέα των ελεύθερων αγορών και στον περιορισμένο ρόλο της κυβέρνησης» και αυτό διαστρεβλώνει τις ιδέες του Σμιθ. Ο Στάιν γράφει ότι ο Σμιθ «δεν ήταν απόλυτος ή δογματικός όσον αφορά σε αυτή την ιδέα. Αντιμετώπιζε τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην αγορά με μεγάλο σκεπτικισμό... ήταν όμως έτοιμος να δεχτεί ή να προτείνει εξειδικεύσεις στην πολιτική αυτή, στις ειδικές εκείνες περιπτώσεις των οποίων το τελικό αποτέλεσμα θεωρούσε ότι θα ήταν θετικό και δεν θα υπονόμευε τον ελεύθερο χαρακτήρα του συστήματος. Δεν φορούσε γραβάτα Άνταμ Σμιθ». Κατά την ερμηνεία του Στάιν, ο «Πλούτος των Εθνών» θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ( Food and Drug Administration), της Επιτροπής Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων (Consumer Product Safety Commission), την υποχρεωτική καταβολή εισφορών περίθαλψης από τους εργοδότες, το κίνημα της προστασίας του περιβάλλοντος και «την μεροληπτική φορολόγηση ώστε να αποτραπεί η ανάρμοστη ή πολυτελής συμπεριφορά»[124].

Ομοίως η Vivienne Brown δήλωσε στο περιοδικό The Εconomic Journal ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες του 20ού αιώνα οι θιασώτες της οικονομικής πολιτικής του Προέδρου Ρήγκαν, η εφημερίδα Wall Street Journal, καθώς και άλλες συναφείς πηγές, ευθύνονται για το σχηματισμό διαστρεβλωμένης εικόνας του Σμιθ, περιγράφοντάς τον ως «ακραίο δογματικό υπερασπιστή του καπιταλισμού laissez-faire και της οικονομίας της πλευράς της προσφοράς (supply-side economics)»[125]. Στην πραγματικότητα, «ο Πλούτος των Εθνών» περιλαμβάνει την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την πληρωμή φόρων:

Οι πολίτες κάθε κράτους οφείλουν να συνεισφέρουν στη στήριξη της κυβέρνησης όσο είναι δυνατόν, κατ’ αναλογίαν με τις αντίστοιχες δυνατότητές τους, δηλαδή αναλογικώς με το εισόδημα το οποίο ο καθένας απολαμβάνει έχοντας την προστασία του κράτους[126].   

Αν πάλι το έθνος θεωρηθεί ξεπερασμένο, τότε η συλλογική οντότητα θα πρέπει να διευρυνθεί και να επιλέξει μια άλλη μορφή οργάνωσης της πολιτικής μονάδας. Όμως πάντοτε θα υπάρχουν και θα δρουν συλλογικές οντότητες με σκοπό να διασφαλίσουν για τον εαυτό τους πλεονεκτική θέση στον αγώνα κατανομής εκτός πια κι αν καταστεί περιττή κάθε πολιτική οργάνωση. Οι οικονομιστές φιλελεύθεροι, που περιμένουν κάτι τέτοιο, θα όφειλαν να διαβάσουν προσεκτικότερα τον Adam Smith.

Πηγή:

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΚΎΡΙΕ TEMPT?

βαλανε σπικερς κορνερ στο Δαφνι? αυτα ειναι ... καμια λιμνουλα με παπιες βαλανε η ειναι στα σχεδια ακομα?

ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Σε συμφωνία για τη ρύθμιση ανεξόφλητων χρεών της ύψους 9,7 δισ. δολαρίων (περίπου 7,3 δισ. ευρώ), εντός πενταετίας, προχώρησε η Αργεντινή με την άτυπη ομάδα των πιστωτριών χωρών του Κλαμπ των Παρισίων (Paris Club).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Paris Club, η πρώτη πληρωμή ύψους τουλάχιστον 1,15 δισ. δολαρίων θα καταβληθεί τον Μάιο του 2015 και μία ακόμη θα πρέπει να εξοφληθεί τον Μάιο του 2016. Ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής δήλωσε ότι η χώρα του θα κάνει μία αρχική πληρωμή 650 εκατ. δολαρίων φέτος τον Ιούλιο και μία πληρωμή 500 εκατ. δολαρίων τον Μάιο του 2015. Οι πληρωμές αυτές είναι ένα «αναγκαίο και σημαντικό βήμα για την ομαλοποίηση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των πιστωτών του Paris Club και της Αργεντινής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας των πιστωτών.

ποιός να δείς είπε "μακάρι η Ελλάδα να ήταν σαν την Αργεντινή".. ποιός μωρέ θυμήστε το μου..  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

9,7 ΔΙς ΌΤΑΝ ΧΡΩΣΤΟΎΣΕ 100 ΔΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑ.ΤΑ 90 ΔΙΣ ΠΑΝΕ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ....ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΡΙΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ Όπως Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

τι εκανε ο Τσαβες?80%ζουν αξιοπρεπως ? :2funny: ποσοι ζουν απο συσσιτια?αντε μερικες χιλιαδες,και πριν τη κριση που υπηρχαν που εισασταν
να τους θυμηθειτε?
αντε περιμενω κουρεμα ακομα απο τ 2008-09 π ηταν ο κουρασμενος το λενε  :2funny:
ε αν δν εχουν να πληρωσουν ελληνικες πινακιδες να βαλουν βουλγαρικες πολλοι σαλονικιοι συμπατριωτες μου βαλανε  :dancing: :dancing: :dancing:

το ε τρομερο επιχειρημα  :grin:

ΒΆΖΕΙΣ GOOGLE ΨΑΝΧΕΙΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Όπως ΕΔΩ...

Αχαχαχαχαχα καλα λεω οτι χρειαζεσαι ζουρλομανδια  :2funny:

Ο  Φριντμαν ειναι " μονεταριστης" και οχι κομμουνιστης  :2funny: :2funny: η θεωρια του ειναι γυρω απο μονευ σαπλαι και μακρια απο κυβερνιτικες παρεμβασεις...............αλλος ενας καπιταλας  :2funny:

Δεν μου λες ο Μαρξ πηρε κανενα Νομπελ οικονομικων?  :think:  :cheesy:

Αντε τρεχα στον Προβοπουλο και εξηγα του για το Ατοκο Εθνικο Νομισμα  :2funny: :2funny:

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΦΡΙΝΤΜΑΝ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΡΕ ΜΠΑΦΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕ...ΣΧΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ Η EBΡΑΙΟ-FED....ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ...ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΩ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ....

GOOGLARE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ...

Οχι αλλα τα αποτελεσματα της θεωριας του γνωστα  :grin:

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΝΕ...

το 1982 ειχε παει ενας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ...ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ 200 ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ...ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΛΑΟΥΖΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ...

ΤΟ 1987 ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΜΕ 1 ΒΕΛΓΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΙΣΟΝ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΦΤΗΝΟΥΣ.....ΦΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ Όπως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ....

ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕς ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΚΛΑΘΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2001 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΧ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.135
Πόντοι
1.686

Μεμοσεξ δώσε !  :rockon:

Ερώτηση : Ξέρεις τίποτα από μετασχηματισμό Fourier ;

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όλοι εσείς που διαβάζετε αποσπασματικά Άνταμ Σμιθ και οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΜΙΘ...

Ο Herbert Stein έγραψε ότι «όσοι φορούν γραβάτα Άνταμ Σμιθ» το κάνουν για να «δηλώσουν την αφοσίωσή τους στην ιδέα των ελεύθερων αγορών και στον περιορισμένο ρόλο της κυβέρνησης» και αυτό διαστρεβλώνει τις ιδέες του Σμιθ. Ο Στάιν γράφει ότι ο Σμιθ «δεν ήταν απόλυτος ή δογματικός όσον αφορά σε αυτή την ιδέα. Αντιμετώπιζε τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην αγορά με μεγάλο σκεπτικισμό... ήταν όμως έτοιμος να δεχτεί ή να προτείνει εξειδικεύσεις στην πολιτική αυτή, στις ειδικές εκείνες περιπτώσεις των οποίων το τελικό αποτέλεσμα θεωρούσε ότι θα ήταν θετικό και δεν θα υπονόμευε τον ελεύθερο χαρακτήρα του συστήματος. Δεν φορούσε γραβάτα Άνταμ Σμιθ». Κατά την ερμηνεία του Στάιν, ο «Πλούτος των Εθνών» θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ( Food and Drug Administration), της Επιτροπής Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων (Consumer Product Safety Commission), την υποχρεωτική καταβολή εισφορών περίθαλψης από τους εργοδότες, το κίνημα της προστασίας του περιβάλλοντος και «την μεροληπτική φορολόγηση ώστε να αποτραπεί η ανάρμοστη ή πολυτελής συμπεριφορά»[124].

Ομοίως η Vivienne Brown δήλωσε στο περιοδικό The Εconomic Journal ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες του 20ού αιώνα οι θιασώτες της οικονομικής πολιτικής του Προέδρου Ρήγκαν, η εφημερίδα Wall Street Journal, καθώς και άλλες συναφείς πηγές, ευθύνονται για το σχηματισμό διαστρεβλωμένης εικόνας του Σμιθ, περιγράφοντάς τον ως «ακραίο δογματικό υπερασπιστή του καπιταλισμού laissez-faire και της οικονομίας της πλευράς της προσφοράς (supply-side economics)»[125]. Στην πραγματικότητα, «ο Πλούτος των Εθνών» περιλαμβάνει την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την πληρωμή φόρων:

Οι πολίτες κάθε κράτους οφείλουν να συνεισφέρουν στη στήριξη της κυβέρνησης όσο είναι δυνατόν, κατ’ αναλογίαν με τις αντίστοιχες δυνατότητές τους, δηλαδή αναλογικώς με το εισόδημα το οποίο ο καθένας απολαμβάνει έχοντας την προστασία του κράτους[126].   

Αν πάλι το έθνος θεωρηθεί ξεπερασμένο, τότε η συλλογική οντότητα θα πρέπει να διευρυνθεί και να επιλέξει μια άλλη μορφή οργάνωσης της πολιτικής μονάδας. Όμως πάντοτε θα υπάρχουν και θα δρουν συλλογικές οντότητες με σκοπό να διασφαλίσουν για τον εαυτό τους πλεονεκτική θέση στον αγώνα κατανομής εκτός πια κι αν καταστεί περιττή κάθε πολιτική οργάνωση. Οι οικονομιστές φιλελεύθεροι, που περιμένουν κάτι τέτοιο, θα όφειλαν να διαβάσουν προσεκτικότερα τον Adam Smith.

Πηγή:

και που τα λέει ρε παίκτη όλα αυτά τα ωραία στο λίνκ που παρέθεσες ??

"Το μέλλον του έθνους στην Ευρώπη του αύριο"

Πηγή:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Πηγή:

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΚΎΡΙΕ TEMPT?

ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ.

9,7 ΔΙς ΌΤΑΝ ΧΡΩΣΤΟΎΣΕ 100 ΔΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑ.ΤΑ 90 ΔΙΣ ΠΑΝΕ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ....ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΡΙΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ Όπως Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

ΒΆΖΕΙΣ GOOGLE ΨΑΝΧΕΙΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Όπως ΕΔΩ...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΦΡΙΝΤΜΑΝ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΡΕ ΜΠΑΦΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕ...ΣΧΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ Η EBΡΑΙΟ-FED....ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ...ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΩ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ....

GOOGLARE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ...

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΝΕ...

το 1982 ειχε παει ενας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ...ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ 200 ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ...ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΛΑΟΥΖΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ...

ΤΟ 1987 ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΜΕ 1 ΒΕΛΓΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΙΣΟΝ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΦΤΗΝΟΥΣ.....ΦΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ Όπως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ....

ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕς ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΚΛΑΘΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2001 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΧ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

1) μη μου λες εμενα ποσο καλα εχω η δεν εχω διαβασει τον πλουτο των εθνων και πας να το παιξεις ιστορια με κλοπυ πειστ γουικιπιντια ( oops τι εχει εδω ενοτητα "Ως σύμβολο της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς") γιατι θα φερω τον Λοπεθ να σε κερασει υγρη απαξιωση που θα ναι ολη δικια σου
2) ξερεις τι ειναι ο προστατευτισμος που τσαμπουνας και ποσο καμια σχεση δεν εχει με το FDA και τις εργοδοτικες εισφορες ?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
1) μη μου λες εμενα ποσο καλα εχω η δεν εχω διαβασει τον πλουτο των εθνων και πας να το παιξεις ιστορια με κλοπυ πειστ γουικιπιντια ( oops τι εχει εδω ενοτητα "Ως σύμβολο της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς") γιατι θα φερω τον Λοπεθ να σε κερασει υγρη απαξιωση που θα ναι ολη δικια σου
2) ξερεις τι ειναι ο προστατευτισμος που τσαμπουνας και ποσο καμια σχεση δεν εχει με το FDA και τις εργοδοτικες εισφορες ?

Συγγνώμη αλλά στις 05.00 η ώρα τη νύχτα wikipedia έχω διαθέσιμο δεν έχω τη βιβλιοθήκη δίπλα μου...δεν το παίζω ιστορία ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΗΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΓΑΛΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗN EKT...

TON ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...

Όμως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ..Ο ΣΜΙΘ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ?

ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Όπως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΑΒΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΛΑΕΙ ΠΩς ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ ΜΕ 43% ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 09?

ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάμε πάλι...

Συγγνώμη αλλά στις 05.00 η ώρα τη νύχτα wikipedia έχω διαθέσιμο δεν έχω τη βιβλιοθήκη δίπλα μου...δεν το παίζω ιστορία ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

καλό... το άλλο με τον Μπόμπο το ξέρεις ??

ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΗΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΓΑΛΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗN EKT...

το πρόβλημα στον προστατευτισμό δεν είναι αν θα εισάγεις αγαθά που παράγεις αλλά με ποιόν τρόπο θα εισάγεις αγαθά που δεν παράγεις... και επειδή δεν παράγουμε σχεδόν τίποτε (ακόμη και στο γάλα ελλειματικό ισοζύγιο έχουμε) αντε να σε δώ με τι χρήμα θα εισάγεις αυτά που σου λείπουνε .... και μην μου πεις με το χρήμα που θα κόβει ο χολαργός γιατί θα στείλω ηλεκτρονική σφαλιάρα να σε βαρέσω... κάτι περιθώρια εισαγωγών σου λένε τίποτε ή μπααα ??

TON ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...

να μας πείς όμως που θα βρούμε το σκληρό συνάλλαγμα (γιατί το νόμισμα που θα τυπώνουμε θα έχει μικρότερη αξία από το χαρτί που θα είναι τυπωμένο) για να εισάγουμε αυτά που μας λείπουνε ... από τις εξαγωγές (που δεν έχουμε) ? από τον τουρισμό (όταν με ένα δολλάριο ο άλλος θα παίρνει στο χέρι 15.000 ελληνικές δραχμές και θα τρώει στην ταβέρνα) ?? από την ναυτιλία που σκούζετε να την φορολογήσετε ? κη μήπως από τους μετανάστες που όλοι κλαίγεστε γιατί τα παιδιά μεταναστεύουν .... βέβαια  υπάρχει και η λύση του αδόλφου να τυπώνουμε δολλάρια αλλά ούτε και αυτήν την τεχνολογία έχουμε

Όμως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ..Ο ΣΜΙΘ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ?

δεν μας είπες όμως τι είδους παρέμβαση πρόοτεινε ο Σμιθ.. σίγουρα δεν πρότεινε προστατευτισμό ούτε κρατισμό... ο άνθρωπος πρότεινε το κράτος να έχει ελεγκτικό ρόλο και να προλαμβάνει τιμωρώντας φαινόμενα αισχοκέρδιας, τενητών ελλείψεων, καρτέλ κλπ κλπ ,,δεν είπε το κράτος να γίνει εργοστασιάρχης ούτε εισαγωγέας (όσο θυμάμαι την ΠΡΟΜΕΤ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι)

ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Όπως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΑΒΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ναι.. τα μέτρα υπέρ της αγοράς είναι το άνοιγμα τους και η είσοδος νέων παικτών και όχι ο προστατευτισμός και ο πλουτισμός των υφισταμένων παικτων.. και ακόμη ψάχνω να καταλάβω τι μέτρα πήρε υπέρ των τραπεζών

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΛΑΕΙ ΠΩς ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ ΜΕ 43% ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 09?

ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τραμουντάνα είσαι εντελώς πλανεμένος.

1.Με ποιον τρόπο θα εισάγω αγαθά που δεν παράγω?όπως τα εισήγαγα εώς τις 31/12/2001 που με βάλανε στο ευρώ.Με διακρατική συμφωνία.Ακόμα και με τρίτες χωρες κάτι που τώρα δεν μου το επιτρέπει η Ε.Ε.
2.Το χρήμα που θα τα εισάγω?Καταρχήν μέχρι να περάσω ΣΤΟ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ έχω 26 δις ευρώ κυκλοφορούν χρήμα στην Ελληνική αγορά...συν 58 δις καβάτζα οι αληταράδες τραπεζίτες σε ομόλογα Βρετανίας και Λουξεμβούργου πάω στα 84 δις...σου φτάνουνε?
3.Μίλησες για ναυτιλία και τουρισμό απαξιωτικά ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΑΥΤ'Α ΤΑ 2 θα μπορούσαμε να ζουμε βασιλικα...ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜ,Ης ΤΟ 1975 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕΖΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΑ TIPS 32500 ΔΡΧ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΔΥΑΡΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ?65000 ΔΡΧ..ΜΕ 2 ΣΕΖΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΣΠΙΤΙ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ....ο τουρισμός ήταν είναι και θα είναι τεράστιο απόθεμα σε συνάλλαγμα...με εθνικό νομισμα ο άλλος κάτι θα αφήνει..τώρα σε ευρώ και 1 ευρώ tip να σου αφήσει τι αξία έχει?
4.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ SUPER MARKET ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΟΦΦΗΣΗ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
5.ΕΊΠΕ ΛΟΙΠΌΝ Ο ΣΜΙΘ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΣΤΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΩ ΠΧ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΩς ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΦΕΣΗΣ?ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΠΧ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΑΜΠΟΥΘΡΝΕΖΙΚΑ ΜΙΛΑΩ?
6.ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ?360 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΟΙΟΣ?

7.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ...ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤ ΤΙΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ?ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ZARA BERSHKA ΚΤΛ ΚΤΛ?ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ?Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 78% ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ...

Ε ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1/1/2015 ΣΤΑ 360 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ...ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...

Επισκέπτης
Το δικαστήριο μπλόκαρε τη λιτότητα στην Πορτογαλία -Ακύρωσε μέτρα

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/portugal_crisis-660.jpg[/img[/URL]]

«Φρένο» σε μέτρα λιτότητας, που είχαν εγγραφεί στον κρατικό προϋπολογισμό του 2014, έβαλε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας. Πρόκειται για μειώσεις και περικοπές τις οποίες η κεντροδεξιά κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητες για τη συνέχιση του προγράμματος δημοσιονομικής λιτότητας, μετά από την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα στήριξης πριν από δύο εβδομάδες.

Το ανώτατο δικαστήριο όμως είχε διαφορετική άποψη. Έτσι απέρριψε τα τρία από τα τέσσερα μέτρα εναντίον των οποίων είχε προσφύγει η κεντροαριστερή και αριστερή αντιπολίτευση. Ανάμεσά τους οι μειώσεις στους μισθούς των δημοσίων λειτουργών, οι οποίες θα επιβάλλονταν σε όσους έχουν αποδοχές πάνω από 675 ευρώ.

Ακόμη, οι δικαστές απέρριψαν τις κρατήσεις 6% και 5% επί των επιδομάτων ανεργίας και ασθενείας αντίστοιχα και ένα μέτρο που αφορούσε την επιβολή όρων για τη χορήγηση των συντάξεων χηρείας. Αντίθετα, δεν ακυρώθηκε η μείωση των επικουρικών συντάξεων για τους δικαιούχους του δημοσίου τομέα.

Η Πορτογαλία, η οποία τελούσε υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ βγήκε από το πρόγραμμά της την 17η Μαΐου. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση παραμένει δεσμευμένη να συνεχίσει το πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και λιτότητας που εφαρμόζει.

[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/news/157361/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1[/URL]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...

Εμεις ακομα γελαμε. Αντι να παμε πισω στο 2001 γιατι δεν παμε πισω στο 1961 η στο 1821?  :grin:

Με επεισες με την οικονομικη σου θεωρια και τις γνωσεις σου στα οικονομικα!

Ατοκο εθνικο νομισμα, και κοβουμε οσο θελουμε  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom