Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Οι τραβατρόμπες αυτού του κόσμου γράφουν μαλακίες χωρίς προσπάθεια.Είναι θέμα DNA.
τεεν ,την εχετε καταβρει με τον ζμπουτσα βλεπω και κανετε χαζι τα μποδοσακια του σαιτ φουλ πανσιον!!!!1

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τυπε ευτυχως που βρεθηκε ενας κουμουνιστης χωρις πτυχιο οικονομικων που μετεφραζε σκοπιανα βιβλια που ακομα και ο ΠΠος θα τα εβρισκε εθνικιστικα και σας εκανε ολους σοφους οικονομολογους, αμεσοδημοκρατες και  αρειους πατριωτες  :rockon:  :2funny: :2funny:

Η πλάκα είναι ότι εκτός του ότι έχει πτυχίο ΑΣΟΕΕ ότι δεν σε πειράζουν όλοι οσοι σκότωσαν τόσους χιλιάδες συμπατριώτες σου τόσα χρόνια με την ελεύθερη αγορά που είναι ανοιχτή...δεν σε πειράζει όσοι ξεπουλάνε την πατρίδα σου....αλλά σε πειράζει κάποιος που φωνάζει το αυτονόητο....

αφού δε σου αρέσει η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γυμνοσάλιαγκα κάτσε και απόλαυσε τη Ρεπούση των 1627 ψήφων να σου μιλάει για συνωστισμούς...ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ?

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ...

γιατι ρε τυπε?αν εχεις λεφτα πχ κανα 500χιλ η 1μυριο γιατι να μη δωσεις πχ 20χιλ φορο στο κρατος να τα δωσει στους αναξιοπαθουντες??
αφου αγαπας την ελλαδα και τους ελληνες...γιατι οχι δηλαδη??? :grin: :grin: :grin:

Φυσικά σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα τα 20 χιλιάδες που αναφέρεις είναι ψίχουλα...αλλά έλα τώρα πες μου εξυπνάκια αν τα πάρω και τα βγάλω εξω αυριο το πρωι ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?μόκολα ε...τι να απαντήσεις...

για τους 6000 αυτοκτονούντες συμπατριώτες σου δεν κλαις όμως..γυμνοσάλιαγκα νο2...όχι έναν 10 Σόιμπλε...

δν το πα σε σενα τυπε  :grin: εσυ αγαπας του ελληνες αποδεδειγμενα  :grin:.στον αλλο τον τρομπα που γραφει το ειπα  :grin: :grin: :grin:
π το παιζει ΕΛΛΗΝΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν το παίζω ηλίθιος εμπαθή Ελληνόφωνε ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.σε αντίθεση με εσένα που μιλας για φόρους ετσι αυθαίρετα και ξεφτιλίζεσαι σε προηγούμενα ποστ κομματοσκυλάκο έχω αναπτύξει τι φταίει και ολοκληρωμένη πρόταση επίλυσης...αλλά που...άμα έχεις να κάνεις με ΑΜΟΡΦΩΤΟΥς ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ μόνο ειρωνεία εισπράττεις..μέχρι να αρχίσει και στο δικό τους σπίτι το κλάμα....

λάθος καταλαβαίνεις και μεταφράζεις... αυτός που τα έχασε ή του τα φάγανε δεν θα ζητήσει ποτέ να φάει τα λεφτά του γείτονα του (τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων)..

και για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους τι ακριβώς σημαίνει "τα έχασε" και τι "του τα φάγανε" ???

διότι και τα δύο δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας...

ναι βέβαια αμα του άλλου του έχουν βάλει 895729 χαράτσια σε 4 χρόνια και του έχουν φτάσει τους φόρους σε επίπεδα Σουηδίας χωρίς ανταπόδοση..και αναγκάζεται να βγάλει από τα έτοιμα....είναι ανικανότητα...ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...που μόνο σε 2 μήνες κάνανε φτερά από τις τράπεζες 2 δις ευρώ για να πληρωθούνε φόροι..

ή τα φτιάχνεις.. και εξαρτάται τι θεωρείς λεφτά...

το να ξεκινάς με το βρακί σου μόνον και τα όποια προσόντα έχεις και να βρίσκεσαι μετά από πχ 10-12 χρόνια με 100 χιλιάρικα στον λογαριασμό μαζεμένα σημαίνει ότι έκανες προκοπή και λεφτά.. δεν σημαίνει ότι εγινες εκατομυριούχος...

σημαίνει ότι δούλεψες, βελτίωσες τα προσόντα σου, πιθανόν να έκανες σάλτα στην καριέρα σου ....

αλλά σίγουρα σε σχέση με το τι ήσουν είσαι πλούσιος...

ναι με 586 βασικό ξέρεις τι λεφτά φτιάχνεις?ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ?ΡΕ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΔΛΔ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?
ρε τυπε  εγω 220 χιλιαρικα σε 9χρονια μαζεψα,πως με κατατασεις?? :grin: :grin: :grin: :grin:

στους επιδειξίες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η πλάκα είναι ότι εκτός του ότι έχει πτυχίο ΑΣΟΕΕ ότι δεν σε πειράζουν όλοι οσοι σκότωσαν τόσους χιλιάδες συμπατριώτες σου τόσα χρόνια με την ελεύθερη αγορά που είναι ανοιχτή...δεν σε πειράζει όσοι ξεπουλάνε την πατρίδα σου....αλλά σε πειράζει κάποιος που φωνάζει το αυτονόητο....

αφού δε σου αρέσει η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γυμνοσάλιαγκα κάτσε και απόλαυσε τη Ρεπούση των 1627 ψήφων να σου μιλάει για συνωστισμούς...ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ?

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ...

δηλαδή σε ένα αμεσο δημοκρατικό σύστημα από ότι καταλαβαίνω θα την είχες φιμώσει την Ρεπούση... ωραία πράματα μαθαίνουμε

Φυσικά σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα τα 20 χιλιάδες που αναφέρεις είναι ψίχουλα...αλλά έλα τώρα πες μου εξυπνάκια αν τα πάρω και τα βγάλω εξω αυριο το πρωι ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?μόκολα ε...τι να απαντήσεις...

δηλαδή οι Γερμανοί οι Αγγλοι οι Νορβηγοί, οι Σουηδοί πως τους πιάνουν ??? με συστήματα, διαδικασίες και το κυριώτερο με την συνεργασία των πολιτών τους

για τους 6000 αυτοκτονούντες συμπατριώτες σου δεν κλαις όμως..γυμνοσάλιαγκα νο2...όχι έναν 10 Σόιμπλε...

εντάξει... το 60 έγινε 600 έγινε 6000 ... τράβα τράβα το νούμερο θα βρούμε την άκρη

δεν το παίζω ηλίθιος εμπαθή Ελληνόφωνε ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.σε αντίθεση με εσένα που μιλας για φόρους ετσι αυθαίρετα και ξεφτιλίζεσαι σε προηγούμενα ποστ κομματοσκυλάκο έχω αναπτύξει τι φταίει και ολοκληρωμένη πρόταση επίλυσης...αλλά που...άμα έχεις να κάνεις με ΑΜΟΡΦΩΤΟΥς ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ μόνο ειρωνεία εισπράττεις..μέχρι να αρχίσει και στο δικό τους σπίτι το κλάμα....

το ότι έχεις αναπτύξει πρόταση δεν σημαίνει ότι είναι σωστή ούτε βγάζει το αποτέλεσμα που πρέπει... μάλλον καταλήγει στο αποτέλεσμα που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλει ο κόσμος και το κυριώτερο αυτό που χρειάζεται ο τόπος

ναι βέβαια αμα του άλλου του έχουν βάλει 895729 χαράτσια σε 4 χρόνια και του έχουν φτάσει τους φόρους σε επίπεδα Σουηδίας χωρίς ανταπόδοση..και αναγκάζεται να βγάλει από τα έτοιμα....είναι ανικανότητα...ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...που μόνο σε 2 μήνες κάνανε φτερά από τις τράπεζες 2 δις ευρώ για να πληρωθούνε φόροι..

τα οποία 2 δις φυσικά κατά μεγάλο ποσοστό τους δεν είχανε φορολογηθεί όταν αποκτηθήκανε (για διαφόρους λόγους αλλά κύρια λόγω φοροδιαφυγής).. να τα λέμε όλα

ναι με 586 βασικό ξέρεις τι λεφτά φτιάχνεις?ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ?ΡΕ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΔΛΔ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?

όταν ξεκίνησα ο βασικός ήταν δεν ήταν 15.000 (με λιγώτερη αγοραστική αξία από τα 586 ευρώ)... υτό τι σημαίνει ότι μια ζωή στον βασικό θα είμαι ??

στους επιδειξίες...

και γιατί όχι στα παραδείγματα προς μίμηση ??

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

@@ έχει τύπε, και δε με ενδιαφέρει εαν τα λεει καλα, όπως δεν θα εμπιστευομουν εναν χειρουργο χωρις πτυχιο, χωρις καμια δημοσιευμενη εργασια πουθενα χωρις καμια εργασιακη εμπειρια περαν μιας κομματικης αργομισθιας και σε περιεργες εποχες συγκυβερνησης με ΝΔ, ετσι δεν εμπιστευομαι εναν γιαλαντζι οικονομολογουντα να μου δειξει τον δρομο της εξοδου απο το ευρω και την ΕΕ γιατι αυτη ειναι η σιγουρη μεθοδος για εκατομμυρια νεκρους και απολυτη καταστροφη!!

Το ποιος ειναι κομματοσκυλο, φαινεται απο την κομματικη προπαγανδα που κανει μεχρι και εδω μεσα, σε ενα σαϊτ για πουτανες τυπε, οσο για τη ρεοπουση, οπως δεν ψηφιζω και βριζω ρεπουση των 1600 ψηφων για τις μαλακιες που λεει ετσι τα χωνω και σε εναν κνιτη που πλασαρει μοντελα βορειας κορεας με πατριωτικη επικαλυψη και στο βαθος δεσμευση ολου του χρηματος και αντικατασταση του με πλαστικες καρτες και μεγαλο αδερφο!

τελος για την αμεση δημοκρατια, οπως βλεπεις γνωριζω το θεμα σου λογο καλυτερα απο οσο θα ευχοσουν, τυγχανει να εχω αυτη τη διαστροφη και να ψαχνω καθε τυχαρπαστο που πετιεται και το παιζει σωτηρας , εισαι ατυχος κι εσυ και το κομμα σου που σε εστειλε εδω σε πληρωμενη αποστολη  :) Το μονο κοινο στοιχειο που εχει το κομμα σου με το παρον σαϊτ , ειναι το ποσοστο σου στις εκλογες, το 090 που θυμιζει ροζ τηλεφωνο  :dancing:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

στους επιδειξίες...

ρε τυπε που στον κοσμο δν εχει ελευθερη αγορα? :think: :think: :think: εκτος αν εννοεις στη Βορεια Κορεα. :grin:
αφου λες οτι νοιαζεσαι σου λεω να μην τα βγαλεις να δωσεις σε αυτους π εχουνε αναγκη...αλλα που...μονο τον ευατο σου..
επιδειξιας ειμαι τυπε δηλαδη? :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
@@ έχει τύπε, και δε με ενδιαφέρει εαν τα λεει καλα, όπως δεν θα εμπιστευομουν εναν χειρουργο χωρις πτυχιο, χωρις καμια δημοσιευμενη εργασια πουθενα χωρις καμια εργασιακη εμπειρια περαν μιας κομματικης αργομισθιας και σε περιεργες εποχες συγκυβερνησης με ΝΔ, ετσι δεν εμπιστευομαι εναν γιαλαντζι οικονομολογουντα να μου δειξει τον δρομο της εξοδου απο το ευρω και την ΕΕ γιατι αυτη ειναι η σιγουρη μεθοδος για εκατομμυρια νεκρους και απολυτη καταστροφη!!

Το ποιος ειναι κομματοσκυλο, φαινεται απο την κομματικη προπαγανδα που κανει μεχρι και εδω μεσα, σε ενα σαϊτ για πουτανες τυπε, οσο για τη ρεοπουση, οπως δεν ψηφιζω και βριζω ρεπουση των 1600 ψηφων για τις μαλακιες που λεει ετσι τα χωνω και σε εναν κνιτη που πλασαρει μοντελα βορειας κορεας με πατριωτικη επικαλυψη και στο βαθος δεσμευση ολου του χρηματος και αντικατασταση του με πλαστικες καρτες και μεγαλο αδερφο!

τελος για την αμεση δημοκρατια, οπως βλεπεις γνωριζω το θεμα σου λογο καλυτερα απο οσο θα ευχοσουν, τυγχανει να εχω αυτη τη διαστροφη και να ψαχνω καθε τυχαρπαστο που πετιεται και το παιζει σωτηρας , εισαι ατυχος κι εσυ και το κομμα σου που σε εστειλε εδω σε πληρωμενη αποστολη  :) Το μονο κοινο στοιχειο που εχει το κομμα σου με το παρον σαϊτ , ειναι το ποσοστο σου στις εκλογες, το 090 που θυμιζει ροζ τηλεφωνο  :dancing:

Μαγκες αν ηταν να βγουμε απο το ευρω αυτο ας γινοταν το 2009-2010 η γενικα να μη μπαιναμε καθολου το 2002.Τωρα ειναι αργα πια δν γινεται τιποτα

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή σε ένα αμεσο δημοκρατικό σύστημα από ότι καταλαβαίνω θα την είχες φιμώσει την Ρεπούση... ωραία πράματα μαθαίνουμε

Φυσικά η Ρεπούση είναι επικίνδυνη για το Ελληνικό Έθνος...και τα κάθε λογής Ρεπουσοειδή...

δηλαδή οι Γερμανοί οι Αγγλοι οι Νορβηγοί, οι Σουηδοί πως τους πιάνουν ??? με συστήματα, διαδικασίες και το κυριώτερο με την συνεργασία των πολιτών τους

οι 3 στις 4 χώρες που ανέφερες όλως τυχαίως δεν είναι μέσα στο ευρώ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ Αγγλία για παράδειγμα έχουν 21-24% εφάπαξ φόρο...δεν έχεις?ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ απλά πράγματα.

Είναι πάνω από 10.000 απλά πολλές αυτοκτονίες βαφτίστηκαν και ψυχολογικά προβλήματα....για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος και σας πάρει ο διάολος...

Το ότι έχω αναπτύξει πρόταση κομματόσκυλο σημαίνει ότι έχω μελετήσει και 5 πράγματα..και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ....σε αντίθεση με σένα που είσαι στην κοσμάρα σου....

Αν εσύ ανήκεις στους φοροδιαφυγόντες να πας μέσα...φαντάζομαι σε λίγο θα μπαίνετε μαζί με τονμ Βενιζέλο στα σπίτια για να ξετρυπώσετε και πόσοι τα έχουν στα ντιβάνια ε?ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ....ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΨΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ...

ναι όταν ξεκίνησες ήταν 15000 ο βασικός χωρίς χαράτσια χωρίς τεκμήρια και με τα καύσιμα σε υποπολλαπλάσια τιμή κάτω ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΦΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΞΩ...ρε μην πας να δουλέψεις την αλεπού...αλεπουδάκι...

Α ΜΑΛΙΣΤΑ...ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ...ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2001 ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΛΗΤΑΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ...

ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ...ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΜΠΑΤΙΡΗ....ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΜΙΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

δεν εχεις απαντηση για τίποτα είσαι ένας από τους δεκάδες αλήτες που δολοφονούν καθημερινά ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ...απάντησε ρε αλητάμπουρα έπεσε μέσα σε όσα είπε ο Καζάκης ή όχι?γιατί δεν απαντάς?γιατί είσαι ένα νούμερο ένα απεχθές κομματόσκυλο...μείνε μακριά μου γυμνοσάλιαγκα για να είμαστε καλά...από τη δεκαετία του 90 τα φώναζα και με λέγανε γραφικό για άλλους ήμουν κομμουνιστής και για άλλους χριστιανός...και τώρα τα βλέπετε μπροστά σας...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΕΥΡΩΛΙΓΟΎΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ.

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ από τα βρωμοκαναλα σας τα ξαναλέμε.....γυμνοσαλιαγκα...

ρε τυπε που στον κοσμο δν εχει ελευθερη αγορα? :think: :think: :think: εκτος αν εννοεις στη Βορεια Κορεα. :grin:
αφου λες οτι νοιαζεσαι σου λεω να μην τα βγαλεις να δωσεις σε αυτους π εχουνε αναγκη...αλλα που...μονο τον ευατο σου..
επιδειξιας ειμαι τυπε δηλαδη? :grin:

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...ΑΥΤΟ ΔΛΔ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ...ΘΕΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ?ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΕΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ 5 ΨΕΥΤΟ-ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΙΤΑΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...

Μαγκες αν ηταν να βγουμε απο το ευρω αυτο ας γινοταν το 2009-2010 η γενικα να μη μπαιναμε καθολου το 2002.Τωρα ειναι αργα πια δν γινεται τιποτα

ΑΜΕΣΟ ΤΥΠΩΜΑ ΑΤΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ,ΦΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Α ΜΑΛΙΣΤΑ...ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ...ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2001 ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΛΗΤΑΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ...

ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ...ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΜΠΑΤΙΡΗ....ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΜΙΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

δεν εχεις απαντηση για τίποτα είσαι ένας από τους δεκάδες αλήτες που δολοφονούν καθημερινά ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ...απάντησε ρε αλητάμπουρα έπεσε μέσα σε όσα είπε ο Καζάκης ή όχι?γιατί δεν απαντάς?γιατί είσαι ένα νούμερο ένα απεχθές κομματόσκυλο...μείνε μακριά μου γυμνοσάλιαγκα για να είμαστε καλά...από τη δεκαετία του 90 τα φώναζα και με λέγανε γραφικό για άλλους ήμουν κομμουνιστής και για άλλους χριστιανός...και τώρα τα βλέπετε μπροστά σας...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΕΥΡΩΛΙΓΟΎΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ.

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ από τα βρωμοκαναλα σας τα ξαναλέμε.....γυμνοσαλιαγκα...
ρε σταλινοφασιστοειδες που ξυπνησες ενα πρωϊ και την ειδες πατριωτης μπας και τσιμπησεις κανα ψηφαλακι που θα ξεφυγει απο την ΧΑ, με εχεις λουσει στις βρισιες και απειλεις οτι θα κανεις και αγωγη?  :2funny: τι σας δινουνε εκει στο κομμα και σας κανουνε το μυαλο αλοιφη?  :2funny: Τραβα να κανεις αγωγη στο νικ μεμοσαν που ειπε κομματοσκυλο το νικ μεμοσεξ (δε πιστευω να με αντιγραφεις  :s&m_2:) και ελα να μας πεις μετα ποσην ωρα γελαγανε στην ασφαλεια  :2funny:

μιας και λες για τις προβλεψεις του μεγαλου σανουσι κουδουνι μπαρακα (εεε του πανσοφου καζακη), θες να μας πεις για περισυ το πασχα που ελεγε οτι οι τραπεζες κλεινουν ειδικα για να φανε τα λεφτα του κοσμου? θες να μας πεις ποσες φορες εχει πει οτι δεν υπαρχουνε λεφτα στις τραπεζες και εχουνε χαθει οι καταθεσεις?  Και με το ΕΕΚ γελαμε, και με το Δεν πληρωνω και με ολα τα κνιτοφασιστικα κομματακια , τουλαχιστον τα μελη των αλλων εχουνε και χιουμορ και συναισθηση της πραγματικοτητας, δεν την εχουνε δει παντογνωστες επειδη εχετε ακουσει 5 μαλακιες ανεφαρμοστες!!!

Οσος χρονος δινεται στο Λεβεντη, στο ΕΕΚ, στο ΟΑΚΚΕ και στα υπολοιπα κομματα του μαϊνους 1 τοις εκατο τοσος δινεται και σε σενα, μη σου πω οτι ο καζακης εχει βγει και υπερβολικα πολλες φορες στο γυαλι σε σχεση με τον Αλαβανο ή τον Τζήμερο ας πουμε, αποδεξου οτι εισαι ενα μηδεν κομμα κατι λοιπον και παιξε οπως παιζουνε και τα αλλα παιδακια  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Μεμοσαν ,Μεμοσεξ...

Είναι σίγουρο ότι δεν έχουμε περίπτωση...

Αγγελικούλας - Αχαχουχα ;  :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή τσουρομαδημένη καρακάξα, ποιό όνομα να σου βγει; Αφού όλοι σε ξέρουνε ότι είσαι η μεγαλύτερη πακοψωλαρπάχτρα στα Βαλκάνια.  :fuck2: :2funny:
σε τρωει η σουφρα σου για καμια αγωγη μωρη πακοσπερμοσυλλεκτρα?  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή ξεπεσμένη καρακαλτάκα, πάλι άρχισες τις μαλακίες; Μήπως σε τρώει η δική σου σούφρα να πέσει τηλέφωνο στον αγαπητικό σου για να σε ηρεμήσει με μερικές σφαλιάρες;  :s&m_1: :fuck2: :2funny:
ισα μωρη κοντσιτα της συγγρου  :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για την Χρυσή Αυγή λες που μήνυσε τον εκλογικό αντιπρόσωπο;
Πού εγινε αυτο? Εγω διαβασα για τον δικαστικο αντιπροσωπο που εστειλε στο αυτοφωρο εναν υποψηφιο δημαρχο στο βυρωνα (νομιζω) που τσακωθηκανε και εσπασε την καλπη.

Επισκέπτης
Πού εγινε αυτο? Εγω διαβασα για τον δικαστικο αντιπροσωπο που εστειλε στο αυτοφωρο εναν υποψηφιο δημαρχο στο βυρωνα (νομιζω) που τσακωθηκανε και εσπασε την καλπη.
Αχ δεν διαβάζεις καθόλου το site του μελλοντικά πρώτου κόμματος... :booty: :booty: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom