Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ή τα φτιάχνεις.. και εξαρτάται τι θεωρείς λεφτά...

το να ξεκινάς με το βρακί σου μόνον και τα όποια προσόντα έχεις και να βρίσκεσαι μετά από πχ 10-12 χρόνια με 100 χιλιάρικα στον λογαριασμό μαζεμένα σημαίνει ότι έκανες προκοπή και λεφτά.. δεν σημαίνει ότι εγινες εκατομυριούχος...

σημαίνει ότι δούλεψες, βελτίωσες τα προσόντα σου, πιθανόν να έκανες σάλτα στην καριέρα σου ....

αλλά σίγουρα σε σχέση με το τι ήσουν είσαι πλούσιος...

Eξαρταται και απο την ηλικια σου και απο την περιοδο που γεννηθηκες και ξεκινησες να δουλευεις. Σημερα ειναι πολυ πιο δυσκολο να κανεις λεφτα σε σχεση με 10 χρονια πριν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Eξαρταται και απο την ηλικια σου και απο την περιοδο που γεννηθηκες και ξεκινησες να δουλευεις. Σημερα ειναι πολυ πιο δυσκολο να κανεις λεφτα σε σχεση με 10 χρονια πριν.

ε ενταξει σιγουρα αλλα παλι καποια λεφτα μπορεις να βγαλεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ε ενταξει σιγουρα αλλα παλι καποια λεφτα μπορεις να βγαλεις

Τι να σου πω ρε τυπε, απο τους φιλους μου παιζει να ειμαι ο μονος που εχει πενταψηφιο ποσο στην ακρη. Εξαιρουμενων αυτων που τα κληρονομησαν εννοειται.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι να σου πω ρε τυπε, απο τους φιλους μου παιζει να ειμαι ο μονος που εχει πενταψηφιο ποσο στην ακρη. Εξαιρουμενων αυτων που τα κληρονομησαν εννοειται.

ποσο χρ ειναι οι φιλοι σου τυπε? :think: :think: :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ποσο χρ ειναι οι φιλοι σου τυπε? :think: :think: :think:

Στην ηλικια μου πανω κατω, 25-30 χρονων. Ειναι δυσκολα χρονια αυτα ρε τυπε, οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι, φοιτητες ή ψευτοδουλευουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε μικροι ειναι ρε τυπε τι λεφτα να χει ενας 25χρονος.Αντε να χει μαζεψει κανα 25χιλ.παραπανω δν το κοβω,οντως οι περισοτεροι ζουν απο γονεις παππουδες κτλ σε τετοια ηλικια,συναντησα ενα γνωστο μου μικρο 27χρονων π μ λεει οτι τελειωσε νομικη σε 8 χρονια και τωρα σκεφτεται για κανα μεταπτυχιακο εξω απο σεπτεμβρη  :P :P
Νομικη οκτω χρονια?
Και "σκεφτεται" για "κανα" μεταπτυχιακο?
Ε αφου ο πατερας του αντι να τον πλακωσει στα χστουκια, τον επιχορηγει ακομη, καλα κανει...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στην ηλικια μου πανω κατω, 25-30 χρονων. Ειναι δυσκολα χρονια αυτα ρε τυπε, οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι, φοιτητες ή ψευτοδουλευουν.

ε μικροι ειναι ρε τυπε τι λεφτα να χει ενας 25χρονος.Αντε να χει μαζεψει κανα 25χιλ.παραπανω δν το κοβω,οντως οι περισοτεροι ζουν απο γονεις παππουδες κτλ σε τετοια ηλικια,συναντησα ενα γνωστο μου μικρο 27χρονων π μ λεει οτι τελειωσε νομικη σε 8 χρονια και τωρα σκεφτεται για κανα μεταπτυχιακο εξω απο σεπτεμβρη  :P :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομικη οκτω χρονια?
Ε αφου ο πατερας του αντι να τον πλακωσει στα χστουκια, τον επιχορηγει ακομη, καλα κανει...

και μετά θα λέει ο μπαμπάς... "φταίει η κυβέρνηση.. το παιδί μου είναι επιστήμονας και δεν βρίσκει δουλειά"...

ασε που μεταπτυχιακό στο εξωτερικό χλωμό το κόβω.. με οκτώ χρόνια προπτυχιακές σπουδές δεν τον παίρνουνε με τίποτε...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Νομικη οκτω χρονια?

διευθυντης δεκο ηταν ο πατερας του,συνταξη εχει παρει απο τ 2004  :grin: :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ασε που μεταπτυχιακό στο εξωτερικό χλωμό το κόβω.. με οκτώ χρόνια προπτυχιακές σπουδές δεν τον παίρνουνε με τίποτε...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και μετά θα λέει ο μπαμπάς... "φταίει η κυβέρνηση.. το παιδί μου είναι επιστήμονας και δεν βρίσκει δουλειά"...

6 χρονια δν ειναι ρε τυποι η νομικη μαζι με πρακτικη σε γραφειο? :think: :think: :think:ε αυτος εκανε αλλα 2 επειδη κοπροσκυλιαζε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
6 χρονια δν ειναι ρε τυποι η νομικη μαζι με πρακτικη σε γραφειο? :think: :think: :think:ε αυτος εκανε αλλα 2 επειδη κοπροσκυλιαζε
4 ειναι η νομικη. Την ασκηση του δικηγορου τι την ανακατευεις?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τι να το κανει το μεταπτυχιακο αλλωστε, το καλυτερο πτυχιο του τυπου ειναι ο μπαμπας του. Διευθυντης ΔΕΚΟ ηταν λεει, ολο και καποιο κονε θα εχει, καπου θα τον χωσει τον μπουλη.

4 ειναι ρε συ, ποια 6;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι να το κανει το μεταπτυχιακο αλλωστε, το καλυτερο πτυχιο του τυπου ειναι ο μπαμπας του. Διευθυντης ΔΕΚΟ ηταν λεει, ολο και καποιο κονε θα εχει, καπου θα τον χωσει τον μπουλη.

4 ειναι ρε συ, ποια 6;

λαθος εγραψα ειχα να τον δω 8 χρονια ηθελα να πω αλλα αυτος εκανε νομιζω 6 χρονια να τελειωσει + 1 στρατο
μπουλης δν ειναι ειναι ψηλος με μουσια και γυαλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οπου γουσταρει τον παιρνουν ρε μπεκρουλιακα αφου εχει χρημα

Που το ξερεις εσυ οτι ο τραμου ειναι μπεκρουλιακας;

λαθος εγραψα ειχα να τον δω 8 χρονια ηθελα να πω αλλα αυτος εκανε νομιζω 6 χρονια να τελειωσει + 1 στρατο
μπουλης δν ειναι ειναι ψηλος με μουσια και γυαλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδη μπουληδες ειναι οι κοντοι, ξυρισμενοι και με φακους επαφης  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν κάποιος κάνει 7- 8 χρόνια να πάρει πτυχίο δεν παίζει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό?
Για πες, δεν ξέρω και θέλω να μάθω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χωρίς να δικαιολογήσεις γιατί έκανες τόσα χρόνια το βλέπω χλωμό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom