Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι ρε τυπε?αν εχεις λεφτα πχ κανα 500χιλ η 1μυριο γιατι να μη δωσεις πχ 20χιλ φορο στο κρατος να τα δωσει στους αναξιοπαθουντες??
αφου αγαπας την ελλαδα και τους ελληνες...γιατι οχι δηλαδη??? :grin: :grin: :grin:

γιατί αν έχεις 500 χιλ στην τράπεζα σημαίνει ότι ήδη έχεις δώσει αλλα 500 χιλ σε φόρους... εδώ σταματάει κάθε συζήτηση διότι ξεφεύγει της λογικής...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μα ακριβώς...όσο οι λαοί κοιμούντε και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κατευθύνουν τον κόσμο αυτά θα γίνοντε...

όχι φίλε.Θα τυπωθεί νόμισμα εθνικό και άτοκο όπως κάποτε στο Χολαργό.σε εσωτερικούς δανεισμούς και πίπες τα λένε οι Τσιπραλιοι και οι 92χρονοι Γλέζοι.Θα τυπωθεί λοιπόν νόμισμα θα καθήσουν στο σκαμνί όλοι οι υπεύθυνοι τραπεζίτες και πολιτικοί.

Συμφωνώ για τον παρτάκια αλλά όχι για τους Έλληνες αλλά για τους Ελληνόφωνους στους οποίους ανήκεις και εσύ.ΕΛΛΗΝΑΣ είναι κάτι πολύ μεγάλο για όλους εσάς.

Πατριωτισμός επίσης δεν ξέρεις τι σημαίνει όταν μισείς τους συμπατριώτες σου οπότε ΑΣΤΟ.

γιατι ρε τυπε?αν εχεις λεφτα πχ κανα 500χιλ η 1μυριο γιατι να μη δωσεις πχ 20χιλ φορο στο κρατος να τα δωσει στους αναξιοπαθουντες??
αφου αγαπας την ελλαδα και τους ελληνες...γιατι οχι δηλαδη??? :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε ευτυχως που βρεθηκε ενας κουμουνιστης χωρις πτυχιο οικονομικων που μετεφραζε σκοπιανα βιβλια που ακομα και ο ΠΠος θα τα εβρισκε εθνικιστικα και σας εκανε ολους σοφους οικονομολογους, αμεσοδημοκρατες και  αρειους πατριωτες  :rockon:  :2funny: :2funny:

κλαιω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γιατί αν έχεις 500 χιλ στην τράπεζα σημαίνει ότι ήδη έχεις δώσει αλλα 500 χιλ σε φόρους... εδώ σταματάει κάθε συζήτηση διότι ξεφεύγει της λογικής...

δν το πα σε σενα τυπε  :grin: εσυ αγαπας του ελληνες αποδεδειγμενα  :grin:.στον αλλο τον τρομπα που γραφει το ειπα  :grin: :grin: :grin:
π το παιζει ΕΛΛΗΝΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μαλακίες... το ότι έχει δεν αποδεικνύει ότι τα έχει κλέψει... αυτή η λογική είναι στο μυαλό των ανικάνων...

αν έχει κλέψει να του τα πάρουν όλα... αφού όμως πρώτα αποδείξουν ότι έχει κλέψει και όχι επειδή κάποιοι ανίκανοι και άχρηστοι θέλουν να τα μοιραστούν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μαλακίες... το ότι έχει δεν αποδεικνύει ότι τα έχει κλέψει... αυτή η λογική είναι στο μυαλό των ανικάνων...

αν έχει κλέψει να του τα πάρουν όλα... αφού όμως πρώτα αποδείξουν ότι έχει κλέψει και όχι επειδή κάποιοι ανίκανοι και άχρηστοι θέλουν να τα μοιραστούν...

δηλαδη οποιος δν εχει λεφτα ειναι αχρηστος? :think: :think: αποκλειετει να τα εχασε για καποιο λογο η να του τα φαγανε ?? :think: :think: :think:
ωραια λογικη εχεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη οποιος δν εχει λεφτα ειναι αχρηστος? :think: :think: αποκλειετει να τα εχασε για καποιο λογο η να του τα φαγανε ?? :think: :think: :think:
ωραια λογικη εχεις

λάθος καταλαβαίνεις και μεταφράζεις... αυτός που τα έχασε ή του τα φάγανε δεν θα ζητήσει ποτέ να φάει τα λεφτά του γείτονα του (τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων)..

και για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους τι ακριβώς σημαίνει "τα έχασε" και τι "του τα φάγανε" ???

διότι και τα δύο δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
λάθος καταλαβαίνεις και μεταφράζεις... αυτός που τα έχασε ή του τα φάγανε δεν θα ζητήσει ποτέ να φάει τα λεφτά του γείτονα του (τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων)..

και για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους τι ακριβώς σημαίνει "τα έχασε" και τι "του τα φάγανε" ???

διότι και τα δύο δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας...

του τα φαγανε ρε τυπε,ανταγωνιστες επιχειρησεις,δν εννοω γυναικες και καζινο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
η γεννηθηκε σε φτωχη οικογενεια  :huh: ειναι δηλαδη βλακας? :huh: :huh: :huh:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
του τα φαγανε ρε τυπε,ανταγωνιστες επιχειρησεις,δν εννοω γυναικες και καζινο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
η γεννηθηκε σε φτωχη οικογενεια  :huh: ειναι δηλαδη βλακας? :huh: :huh: :huh:

το ότι έπεσε έξω λόγω ανταγωνισμού δεν τον κατατάσσει στους ιδιαίτερα ικανούς...

το ότι κάποιος γεννήθηκε από φτωχή οικογένεια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει κάποια λεφτά... θέμα ικανοτήτων και προσπάθειας είναι...

και εμένα ο συχωρεμένος ο γέρος μου ένας υπαλληλάκος ήτανε σε ένα λογιστικό γραφείο απόφοιτος της βοιδοσχολής (του πάλαι ποτέ οκταταξίου γυμνασίου) και έναν μισθό έπαιρνε... το μόνο που βρήκε από τον πατέρα του ήταν το σπίτι που μέναμε.. αυτό τι σημαίνει δηλαδή ???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το ότι έπεσε έξω λόγω ανταγωνισμού δεν τον κατατάσσει στους ιδιαίτερα ικανούς...

το ότι κάποιος γεννήθηκε από φτωχή οικογένεια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει κάποια λεφτά... θέμα ικανοτήτων και προσπάθειας είναι...

και εμένα ο συχωρεμένος ο γέρος μου ένας υπαλληλάκος ήτανε σε ένα λογιστικό γραφείο απόφοιτος της βοιδοσχολής (του πάλαι ποτέ οκταταξίου γυμνασίου) και έναν μισθό έπαιρνε... το μόνο που βρήκε από τον πατέρα του ήταν το σπίτι που μέναμε.. αυτό τι σημαίνει δηλαδή ???

ρε τυπε ποσο πλουσιος να γινει καποιος που ειναι φτωχος  δηλαδη?αντε παλια το 50-60-70 πηγαινε γερμανιες κτλ η πηγαινε ναυτικοι αντε βγαζανε λεφτα,σημερα πως μπορει κανεις να βγαλει λεφτα αν δν κλεψει κανεναν?? :think: :think: :think: :think:.Και παλι εχω γνωστους μεγαλους 67χρ π ακομα και τα παλια καλα χρονια  κανανε κομπινες με ασφαλιστικες εταιριες για να πλουτισουνε  :grin:.Με τη δουλεια μονο καμπουρα αποκτας,δν το χεις ακουσει αυτο ρε τυπε? :o :o :o

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τυπε ποσο πλουσιος να γινει καποιος που ειναι φτωχος  δηλαδη?αντε παλια το 50-60-70 πηγαινε γερμανιες κτλ η πηγαινε ναυτικοι αντε βγαζανε λεφτα,σημερα πως μπορει κανεις να βγαλει λεφτα αν δν κλεψει κανεναν?? :think: :think: :think: :think:.Και παλι εχω γνωστους μεγαλους 67χρ π ακομα και τα παλια καλα χρονια  κανανε κομπινες με ασφαλιστικες εταιριες για να πλουτισουνε  :grin:.Με τη δουλεια μονο καμπουρα αποκτας,δν το χεις ακουσει αυτο ρε τυπε? :o :o :o

όχι δεν το έχω ακούσει.. αλλά αν κάποιος δεν βελτιώσει την θέση του με το πέρασμα του χρόνου (εξαιρώντας φυσικά ατυχίες του τύπου ασθένιες) αυτό σημαίνει ότι δεν προσπάθησε να το κάνει...
αυτό δεν σημαίνει να γίνει εκατομυριούχος... σημαίνει να έχει παραπάνω από όσα είχε πριν δέκα χρόνια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε αρα ερχεσαι στα λογια μου τα λεφτα η τα κληρονομεις η τα παντρευεσαι η τα κλεβεις  :grin:

ή τα φτιάχνεις.. και εξαρτάται τι θεωρείς λεφτά...

το να ξεκινάς με το βρακί σου μόνον και τα όποια προσόντα έχεις και να βρίσκεσαι μετά από πχ 10-12 χρόνια με 100 χιλιάρικα στον λογαριασμό μαζεμένα σημαίνει ότι έκανες προκοπή και λεφτά.. δεν σημαίνει ότι εγινες εκατομυριούχος...

σημαίνει ότι δούλεψες, βελτίωσες τα προσόντα σου, πιθανόν να έκανες σάλτα στην καριέρα σου ....

αλλά σίγουρα σε σχέση με το τι ήσουν είσαι πλούσιος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
όχι δεν το έχω ακούσει.. αλλά αν κάποιος δεν βελτιώσει την θέση του με το πέρασμα του χρόνου (εξαιρώντας φυσικά ατυχίες του τύπου ασθένιες) αυτό σημαίνει ότι δεν προσπάθησε να το κάνει...
αυτό δεν σημαίνει να γίνει εκατομυριούχος... σημαίνει να έχει παραπάνω από όσα είχε πριν δέκα χρόνια...

ε αρα ερχεσαι στα λογια μου τα λεφτα η τα κληρονομεις η τα παντρευεσαι η τα κλεβεις  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τυπε  εγω 220 χιλιαρικα σε 9χρονια μαζεψα,πως με κατατασεις?? :grin: :grin: :grin: :grin:

εξαρτάται με πόσα ξεκίνησες... αμα ξεκίνησες με 500.000 και έχεις τώρα 220.000 στους μαλάκες...

αμα ξεκίνησες με 500.000 και τα έκανες 720.000 στους μετρίους

αμα ξεκίνησες με μηδέν και έβγαλες 220.000 τότε είσαι ωραίος...

φυσικά δεν μιλάμε για 220.000 χρέη εεεε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ή τα φτιάχνεις.. και εξαρτάται τι θεωρείς λεφτά...

το να ξεκινάς με το βρακί σου μόνον και τα όποια προσόντα έχεις και να βρίσκεσαι μετά από πχ 10-12 χρόνια με 100 χιλιάρικα στον λογαριασμό μαζεμένα σημαίνει ότι έκανες προκοπή και λεφτά.. δεν σημαίνει ότι εγινες εκατομυριούχος...

σημαίνει ότι δούλεψες, βελτίωσες τα προσόντα σου, πιθανόν να έκανες σάλτα στην καριέρα σου ....

αλλά σίγουρα σε σχέση με το τι ήσουν είσαι πλούσιος...

ρε τυπε  εγω 220 χιλιαρικα σε 9χρονια μαζεψα,πως με κατατασεις?? :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξεκινησα μαν με 30χιλιαρικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
χρεη εχω μονο ενα ρευμα δεη 200ευρω π εληξε 7μαιου αλλα θα το πληρωσω απο δευτερα  :grin:

ωραίος...

βρε παπάρα δεν έμαθες ακόμη για την πληρωμή των λογαριασμών μέσω τραπέζης ??? δεν βαριέσαι να πάς στην ΔΕΗ να στηθείς στην ουρά ???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εξαρτάται με πόσα ξεκίνησες... αμα ξεκίνησες με 500.000 και έχεις τώρα 220.000 στους μαλάκες...

αμα ξεκίνησες με 500.000 και τα έκανες 720.000 στους μετρίους

αμα ξεκίνησες με μηδέν και έβγαλες 220.000 τότε είσαι ωραίος...

φυσικά δεν μιλάμε για 220.000 χρέη εεεε  :grin:

ξεκινησα μαν με 30χιλιαρικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
χρεη εχω μονο ενα ρευμα δεη 200ευρω π εληξε 7μαιου αλλα θα το πληρωσω απο δευτερα  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ωραίος...

βρε παπάρα δεν έμαθες ακόμη για την πληρωμή των λογαριασμών μέσω τραπέζης ??? δεν βαριέσαι να πάς στην ΔΕΗ να στηθείς στην ουρά ???

τυπε παω στο ταχυδρομειο του χωριου μου οπου δν εχει ποτε κοσμο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom