ρε σταλινοφασιστοειδες που ξυπνησες ενα πρωϊ και την ειδες πατριωτης μπας και τσιμπησεις κανα ψηφαλακι που θα ξεφυγει απο την ΧΑ, με εχεις λουσει στις βρισιες και απειλεις οτι θα κανεις και αγωγη? τι σας δινουνε εκει στο κομμα και σας κανουνε το μυαλο αλοιφη? Τραβα να κανεις αγωγη στο νικ μεμοσαν που ειπε κομματοσκυλο το νικ μεμοσεξ (δε πιστευω να με αντιγραφεις ) και ελα να μας πεις μετα ποσην ωρα γελαγανε στην ασφαλεια
μιας και λες για τις προβλεψεις του μεγαλου σανουσι κουδουνι μπαρακα (εεε του πανσοφου καζακη), θες να μας πεις για περισυ το πασχα που ελεγε οτι οι τραπεζες κλεινουν ειδικα για να φανε τα λεφτα του κοσμου? θες να μας πεις ποσες φορες εχει πει οτι δεν υπαρχουνε λεφτα στις τραπεζες και εχουνε χαθει οι καταθεσεις? Και με το ΕΕΚ γελαμε, και με το Δεν πληρωνω και με ολα τα κνιτοφασιστικα κομματακια , τουλαχιστον τα μελη των αλλων εχουνε και χιουμορ και συναισθηση της πραγματικοτητας, δεν την εχουνε δει παντογνωστες επειδη εχετε ακουσει 5 μαλακιες ανεφαρμοστες!!!
Οσος χρονος δινεται στο Λεβεντη, στο ΕΕΚ, στο ΟΑΚΚΕ και στα υπολοιπα κομματα του μαϊνους 1 τοις εκατο τοσος δινεται και σε σενα, μη σου πω οτι ο καζακης εχει βγει και υπερβολικα πολλες φορες στο γυαλι σε σχεση με τον Αλαβανο ή τον Τζήμερο ας πουμε, αποδεξου οτι εισαι ενα μηδεν κομμα κατι λοιπον και παιξε οπως παιζουνε και τα αλλα παιδακια
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΝΙΤΗΣ?ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ?Για να καταλάβεις πόσο μαλάκας είσαι ξέρουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια το στημένο παιχνιδάκι σας και πως χωρίζεται τον ΕΛΛΗΝΑ...η αριστερα να μισει το έθνος και η δεξιά το κράτος...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του τη σημαία του και κάνει την προσευχή του...λέγοντας σε ευχαριστώ Θεέ μου και για σήμερα που μου έδωσες ΖΩΗ...που είναι ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΥΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ όχι τις καταθεσεις του...
ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ?Α ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Όπως Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...
Στο μόνα 2 ο Καζάκης που έπεσε έξω ήταν 1.Το κούρεμα καταθέσεων που ούτως ή αλλως θα γίνει έως τα τέλη του 2014 καθότι το προβλέπει και ο EFSF ο μηχανισμός των τραπεζιτών για να σώσουν τις τράπεζές τους και να ξεπουλούν τα ασημικά τους τα κράτη και 2.η ευρωδραχμή που ετοιμαζόντουσαν να φορέσουν στην Ελλάδα η Μέρκελ και η παρεούλα σας το 2012 αλλά αποφεύχθηκε με ρουφιανιά Πολωνού τραπεζίτη που τους τη χάλασε.ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
Από Γιαλαντζί πατριωτες σαν και σενα μεσα στο Ευρώ χορτάσαμε.Ευρώ και εθνική κυριαρχία απλά δεν γίνεται.Φυσικά στις τράπεζες δεν υπάρχουνε λεφτά και όσα υπάρχουνε είναι για να εξυπηρετούν μόλις το 1% των καταθετών....θες να μου απαντήσεις που πήγαν τα υπόλοιπα?25 δις από την ανακεφαλαιοποίηση που υποτίθεται θα πέφτανε στην οικονομία φύγανε για τα Καυμαν σύμφωνα με δήλωση της Ραχήλ Μακρή.
Αλλά έλα τώρα για πες μου αν εγώ χρεωκοπήσω την επιχειρηση μου που είναι Ιδιωτικη ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ?
Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΡΗΜΑΔ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ ΕΙΟΝΑΙ ΣΤΟ 5,5-6% ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1`,5 Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΒΡΟΥΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1% ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ...
ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ...ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙς ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΑΙ Ως ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8& ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΛΙΣ 100.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ...
ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ......ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...