Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι αλλα η γραμμη που εχει "σκουριασει" και δε βγαζει πανω απο 3Mbps ....ποιος την κανει κουμαντο ?? ο παροχος ή ο καταναλωτης ?? ο ΟΤΕ μονο......οποτε σε οποιον παροχο και να πας.....πανω απο 3Mbps δεν πας που να χτυπιεσαι ....βλακα!!!! αυτο πως λεγεται ?? ελευθερη αγορα ???? :2funny: :2funny: :2funny:

και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δεν μπορείς να έχεις managed leased line ?? και όχι μόνο απο τον ΟΤΕ?

και ποιός σου ειπε ρε ηλίθιε οτι βγάζει μονο 3 Mbps ?? αλλαξε την καλωδίωση στο μπουρδέλο που μένεις με CAT-5 καλής ποιότητας ή CAT-6 και θα πετας..

άλλαξε τον μεικτονόμο (εσκαλίτ) με καινούριο να πετας ακόμη περισσότερο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δεν μπορείς να έχεις managed leased line ?? και όχι μόνο απο τον ΟΤΕ?

και ποιός σου ειπε ρε ηλίθιε οτι βγάζει μονο 3 Mbps ?? αλλαξε την καλωδίωση στο μπουρδέλο που μένεις με CAT-5 καλής ποιότητας ή CAT-6 και θα πετας..

άλλαξε τον μεικτονόμο (εσκαλίτ) με καινούριο να πετας ακόμη περισσότερο

αμα εισαι 5χλμ απο το αστικο κεντρο αρχιδια θα πετας, δε πα να βαλεις CAT6 και repeater cisco να τα λεμε αυτα. Απο την αλλη κανεις δεν εχει λεφτα να περασει δικτυο οπτικων ινων FTTH οποτε δεν εχεις κι αλλη επιλογη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
εε και λοιπόν ?

που ειναι το μονοπώλιο στο ιντερνετ???
ενας σκασμός πάροχοι υπάρχουν να διαλέξεις .ΟΤΕ, Cyta,HOL Fortnet, On Telecoms, Wind κλπ ....

διαλιέχτε ..

τι σε κόφτει εσένα αν ο πάροχος σου εχει δικτυο ή αγοράζει (ασε και που και στα δικτυα της πουτανας γίνεται ΟΤΕ,ΔΕΗ, ΑΤΤΙΚΕΣ,ΟΣΕ, Αττικό Μετρό έχουν γεμίσει οπτικη ινα το χώμα

Μήπως θυμάστε μια συζήτηση που είχαμε σχετικά με την MIESENS, και τι απαντήσατε (σε ομοβροντία με τον κ. Βολτατζή) σε όσους πρότειναν να αποκλειστεί ως προμηθευτής;  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αμα εισαι 5χλμ απο το αστικο κεντρο αρχιδια θα πετας, δε πα να βαλεις CAT6 και repeater cisco να τα λεμε αυτα. Απο την αλλη κανεις δεν εχει λεφτα να περασει δικτυο οπτικων ινων FFTH οποτε δεν εχεις κι αλλη επιλογη

αυτο ρε φίλε δεν έχει σχεση με το μονοπώλιο... απο την αλλη στα περισσότερα τοπικά κέντρα αντικαθίσταται ο χαλκός μεταξυ τοπικων κεντρων και κυριων κατανεμητών τα ΚΑΦΑΟΥ (απο το γερμανικό KV) Στην Αθήνα έχει γίνει σε ποσοστό 60% των παροχών) οπότε τα πράγματα βελτιώνονται...

οπτική ινα σε σπίτι το βλέπω χλωμό...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
αυτο ρε φίλε δεν έχει σχεση με το μονοπώλιο... απο την αλλη στα περισσότερα τοπικά κέντρα αντικαθίσταται ο χαλκός μεταξυ τοπικων κεντρων και κυριων κατανεμητών τα ΚΑΦΑΟΥ (απο το γερμανικό KV) Στην Αθήνα έχει γίνει σε ποσοστό 60% των παροχών) οπότε τα πράγματα βελτιώνονται...

Εμένα μου έχουν αφήσει ακόμα το ρημαδοκουτί!  :headbang:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

οχι στα "περισσοτερα" κεντρα, σε ελαχιστα κεντρα απλα φερνουν οπτικη μεχρι το KV και μενει ο χαλκος μονο απο το KV μεχρι το σπιτι σου. Το γνωστο FTTC VDSL2. Εγω σπιτι μου με 4mbs ημουν μεχρι που ηρθε το FTTC και ειδα φως και 50mbs, αλλα τα ΑΚ που εχουν FTTC ειναι ελαχιστα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

με το vdsl πετανε στα νοτια. σαρανταρες ταχυτητες στο speedtest.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μήπως θυμάστε μια συζήτηση που είχαμε σχετικά με την MIESENS, και τι απαντήσατε (σε ομοβροντία με τον κ. Βολτατζή) σε όσους πρότειναν να αποκλειστεί ως προμηθευτής;  :)

ότι η Siemens έχει δώσει εξοπλισμό για τον οποίον μοναδικός κατασκευαστής και προμηθευτής ανταλλακτικών και υπηρεσιων συντήρησης είναι η ιδια... οπότε τυχόν αποκλεισμός της από προμηθευτής του δημοσίου σημαίνει ότι ο εξοπλισμός αυτός και οι λειτουργιες που αυτός υποστηρίζει θα τεθούν εκτός λειτουργίας...

τι σχέση εχει αυτο ???

όταν επιλέγαμε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό είχαμε επιλογές τεχνικών και εμπορικών χαρακτηριστικών .... δεν ηταν μόνον η Siemens.. και γνωρίζαμε ότι η τεχνολογια της ηταν προστατευμένη (όπως το γνωρίζουμε και για πολλα υποσυστηματα αεροσκαφων, ρανταρ κλπ)..

το γνωρίζουμε και για τα πρωτότυπα φάρμακα που δεν έχει λήξει η πατέντα τους..

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εγω ειπα ξερω...ας το βαλουμε διαγωνισμο για τα μελη του μπου,οποιος πει τα πιο πολλα να κερδισει "λευκη εβδομαδα" στη φυλης και 3 αποτριχωσεις λειζερ παπαριων απο τον ματζεστικ,που πινει τον νεσπρεσο του με τον κλουνει τωρα στη λιμνη κομο...ωπς! ειπα ενα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δεν καταλαβα γρι, αλλα ελιωσα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
ότι η Siemens έχει δώσει εξοπλισμό για τον οποίον μοναδικός κατασκευαστής και προμηθευτής ανταλλακτικών και υπηρεσιων συντήρησης είναι η ιδια... οπότε τυχόν αποκλεισμός της από προμηθευτής του δημοσίου σημαίνει ότι ο εξοπλισμός αυτός και οι λειτουργιες που αυτός υποστηρίζει θα τεθούν εκτός λειτουργίας...

τι σχέση εχει αυτο ???

όταν επιλέγαμε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό είχαμε επιλογές τεχνικών και εμπορικών χαρακτηριστικών .... δεν ηταν μόνον η Siemens.. και γνωρίζαμε ότι η τεχνολογια της ηταν προστατευμένη (όπως το γνωρίζουμε και για πολλα υποσυστηματα αεροσκαφων, ρανταρ κλπ)..

το γνωρίζουμε και για τα πρωτότυπα φάρμακα που δεν έχει λήξει η πατέντα τους..

Γιατί 1ο πληθυντικό;

Είσαστε και εσείς μέλος της επιτροπής;

Υ.Γ.

Τώρα πια, μάθαμε ποίοι επιλέγουν, ποιον επιλέγουν, και κυρίως το γιατί επιλέγουν αυτόν που επέλεξαν. Πρώτο θέμα στις ειδήσεις είναι αυτές τις ημέρες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω ειπα ξερω...ας το βαλουμε διαγωνισμο για τα μελη του μπου,οποιος πει τα πιο πολλα να κερδισει "λευκη εβδομαδα" στη φυλης και 3 αποτριχωσεις λειζερ παπαριων απο τον ματζεστικ,που πινει τον νεσπρεσο του με τον κλουνει τωρα στη λιμνη κομο...ωπς! ειπα ενα.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί 1ο πληθυντικό;

Είσαστε και εσείς μέλος της επιτροπής;

Υ.Γ.

Τώρα πια, μάθαμε ποίοι επιλέγουν, ποιον επιλέγουν, και κυρίως το γιατί επιλέγουν αυτόν που επέλεξαν. Πρώτο θέμα στις ειδήσεις είναι αυτές τις ημέρες.

το επιλέγαμε στον 1ο πληθυντικο κολλάει σε όλους εμάς που επιλέξαμε τους επιλέγοντες

εμείς επιλέξαμε την κυβέρνηση
η κυβέρνηση επέλεξε τον προμηθευτή

συνεπώς...  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
το επιλέγαμε στον 1ο πληθυντικο κολλάει σε όλους εμάς που επιλέξαμε τους επιλέγοντες

εμείς επιλέξαμε την κυβέρνηση
η κυβέρνηση επέλεξε τον προμηθευτή

συνεπώς...  :birdman:

Αφήστε... Ξέρω...  Όποτε δεν έχετε τι να απαντήσετε στο θέμα,  το γυρίζετε στο : Ο οποίος σκώληξ κ. καθηγητά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφήστε... Ξέρω...  Όποτε δεν έχετε τι να απαντήσετε στο θέμα,  το γυρίζετε στο : Ο οποίος σκώληξ κ. καθηγητά...

τι ακριβως δεν έχω απαντήσει..
η θέση μου ειναι ξεκάθαρη.. εμείς οι ίδιοι επιλεξαμε τους κυβερνώντες μας και τους δωσαμε λευκή επιταγή...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
τι ακριβως δεν έχω απαντήσει..
η θέση μου ειναι ξεκάθαρη.. εμείς οι ίδιοι επιλεξαμε τους κυβερνώντες μας και τους δωσαμε λευκή επιταγή...

Μήπως θέλετε να το ξανασκεφτείτε; Γιατί αυτό που γράψατε είναι τεράστια παπαριά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
δεν τους δώσαμε ?? carte blanche με ολη την σημασία του ορου...

Αν υπήρχε "carte blanche", με ολη την σημασία του ορου, δεν θα κατηγορείτω η Χ.Α. για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Θα μπορούσε να είναι ό,τι θέλει.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:fuck2:

Συνημμένα

• theoxaris.jpg
    theoxaris.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories