Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...ξερω οτι πολλα πανεπιστημια βγαζουν πτυχιουχους εντελως ανετοιμους να προσαρμοστουν στην εργασιακη πραγματικοτητα και ο βασικος λογος γι αυτο ειναι οτι πιστευουν οτι θα κανουν αυτο ακριβως το οποιο διδαχθηκαν...στην ραγδαιως και συνεχως  αναπροσαρμοζομενη αγορας εργασιας βεβαια κατι τετοιο ειναι καταστροφικο ,μεγαλυτερο λοιπον προσον δεν ειναι τοσο η εξειδικευση οσο [b]η ικανοτητα προσαρμογης[/b] μεσα απο την παροχη ενος ευρυτερου φασματος γνωσεων ...
"Αυτή τη στιγμή 25% των νέων Ευρωπαίων είναι άνεργοι. Ο βασικός λόγος για την εκτόξευση της ανεργίας είναι η συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας. Ομως η έρευνα της McKinsey, που πραγματοποιήθηκε σε 8 ευρωπαϊκές χώρες, (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο), δείχνει ότι εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι η εκπαίδευση και οι δεξιότητες που αποκτάνε μέσα από αυτήν οι νέοι Ευρωπαίοι. Μία εκπαίδευση που αποκλίνει πολύ από τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας."

-εσυ λοιπον καταλαβες κατι αλλο?

εγώ κατάλαβα τα κοκκινισμένα.. ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν παράγει ανθρώπους με δεξιότητες.. μία από τις δεξιότητες που λείπουν είναι η ικανότητα προσαρμογής που δεν οφείλεται μόνον στην έλλειψη ευρέος φάσματος γνώσεων αλλά και σε μία κακη αντιληψη που τους εχει εμφυτευθεί

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
- προτάσει έναν αντίλογο με σοβαρά επιχειρήματα και ιδέες οι οποίες να εστιάζονται κύρια στην ευημερια και ανάπτυξη της επιχείρησης ώστε να πεισθεί ο εργοδότης
δεν εχεις δουλεψει ποτε για ελληνα εργοδοτη,ετσι;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
εγώ κατάλαβα τα κοκκινισμένα.. ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν παράγει ανθρώπους με παροχημενες συγκεκριμενες αναχρονιστικες δεξιότητες.. μία από τις δεξιότητες που λείπουν είναι η ικανότητα προσαρμογής που δεν οφείλεται μόνον στην έλλειψη ευρέος φάσματος γνώσεων αλλά και σε μία κακη αντιληψη που τους εχει εμφυτευθεί
μετα τις τελειες -ντρεπομαι που το γραφω-αλλα πιστευω ακριβως το ιδιο!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μετα τις τελειες -ντρεπομαι που το γραφω-αλλα πιστευω ακριβως το ιδιο!

«Θα υπάρχει πάντα αλλαγή, νέες θέσεις εργασίας, νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες. Αλλά εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως με κάθε νέο επίτευγμα, οι καλύτερες θέσεις εργασίας θα απαιτούν εργαζόμενους με περισσότερη και καλύτερη παιδεία, που θα τους καθιστά άνω του μέσου όρου».

Τόμας Φριντμαν New York Times

και αυτό που λείπει είναι η αντίληψη ότι καθένας πρέπει να επιδίδεται στη διά βίου εκπαίδευση...

Ο εργαζόμενος με μέτρια προσόντα που κανει μία μέτρια δουλειά και έχει ένα μέτριο μισθό έχει εκλείψει..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
παρε το καναλι λεει ο επιχειρηματιας στον στουρναρα και ασε μου εμενα τα 100 εκατομμύρια για να γλενταω στις παρθενες νησους με τα κοριτσακια.
Οι δικαστες το σκεπτονται...
Ο μεγας οικονομολόγος το σκεπτεται, ναι μεν θα μας "βαζει μεσα" το καναλι μια που με τους μασαζοκορσεδες δεν θα βγαινουνε ουτε οι καφεδες, από την άλλη καποιο χαρατσι θα σκεφτω να χωσω στους βρωμοκαπιταλιστες που τολμανε  να καπνιζουν, να εχουν σπιτι ή αυτοκινητο.
Εξαλου το να διαλεγει ενας υπουργος τις μοντελες για τα πρωιναδικα δεν είναι κακη ιδεα.
Τι διαολο, ο Ολαν είναι καλυτερος από εμενα...?  :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σε πολλούς ..εφυγα με ελαφρά πηδηματάκια  :grin:
Άρα συμφωνείς με εμάς.
Μήπως η Έλληνες επιχειρηματίες έχουν νοτροπια δημοσιοϋπαλληλική;
Έχω ακούσει "επιχειρηματία" να λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά πειρρισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια!  :2funny:
Σοβαρά μου το έχει πει.
Άρα ο καθένας ειναι ό,τι τον συμφέρει.
Α, επισης όταν τα βρει σκούρα ο υπάλληλος του απαυθύνει αυστηρα: δουλειά σου ειναι, ψάξε μόνο σου και δώσε λύση!  :2funny:
Πως να ανέβει η ανταγωνίστηκότητα με όλους -γιατί για όλους πρόκειται- αυτούς τους σκατοκέφαλους;

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Aυτούς τους ξέρει κανείς;

Ιδρύεται το «Νέο Κόμμα», που κινείται στον προοδευτικό χώρο του κέντρου

Η ίδρυση κόμματος, με την ονομασία Νέο Κόμμα, το οποίο τοποθετείται στον προοδευτικό χώρο του κέντρου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, Τετάρτη.

Στην οργανωτική επιτροπή του νέου κόμματος μετέχουν οι Παύλος Ελευθεριάδης, Ανδρέας Κούτρας, Γιάννης Κουτσομύτης, Νικόλαος Λαάρης, Θόδωρος Νικλάνοβιτς και Στέλιος Ξανθόπουλος.

Το κόμμα, το οποίο προετοιμαζόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο, έχει έτοιμο καταστατικό και σύντομα θα συγκαλέσει την πρώτη του Ιδρυτική Συνδιάσκεψη, καθώς σκοπεύει να δοκιμαστεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Άρα συμφωνείς με εμάς.
Έχω ακούσει "επιχειρηματία" να λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά πειρρισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια!  :2funny:
Σοβαρά μου το έχει πει.
Α, επισης όταν τα βρει σκούρα ο υπάλληλος του απαυθύνει αυστηρα: δουλειά σου ειναι, ψάξε μόνο σου και δώσε λύση!  :2funny:
Πως να ανέβει η ανταγωνίστηκότητα με όλους -γιατί για όλους πρόκειται- αυτούς τους σκατοκέφαλους;

τι καθεσαι και προσπαθεις με το τραμουντανα.....πριν λιγο καιρο σε ημεριδα της ΝΔ που ελαβε μερος καπου στην Συγγρου ,ειχαν θεμα προς σχολιασμο ,οσον αφορα την επιχειρηματικοτητα στην Ελλαδα.....ο ιδιος ο συμβουλος στο επιτελειο του Σαμαρα ,ειπε οτι στην ελλαδα δυο τινα παιζουν στους επιχειρηματιες.....οτι στερουνται μορφωσης και αυτο εχει ως επακολουθο στην στερηση της επιχειρηματικης κουλτουρας και ααυτοι που δεν εχουν καθολου κουλτουρα επιχειρηματικη .......μονοι τους λενε ,μονοι τους τα διαπιστωνουν ...και ο τραμουντανα αλλα λεει!!!
Απο την μια εχεις τον αφεντουκλα που ειχε απο τον μπαμπα μια επιχειρηση και τωρα αυτος δεν εχει τις ικανοτητες(μορφωση) να την δουλεψει διοτι αλλαξαν οι εποχες ......και απο την αλλην εχεις τον κατσαπλια που κοιταζει πως να κοροιδεψει τον καταναλωτη.....και οι δυο αυτοι χαρακτηρες των επιχειρηματιων ,παιζει στο 90% του συνολου στην ελλαδα !!!!! Στοιχεια απο ομιλια στην ΝΔ .....αυτος που ειναι μελος της ΝΔ, να ρωτησει να μαθει ποτε τα ειπαν......γιατι μας εχει πριξει τα αρχιδια με παραθεσεις απο φυλλαδες και του λεμε αλλοι τι λεγονται στα συνεδρια τους !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι καθεσαι και προσπαθεις με το τραμουντανα.....πριν λιγο καιρο σε ημεριδα της ΝΔ που ελαβε μερος καπου στην Συγγρου ,ειχαν θεμα προς σχολιασμο ,οσον αφορα την επιχειρηματικοτητα στην Ελλαδα.....ο ιδιος ο συμβουλος στο επιτελειο του Σαμαρα ,ειπε οτι στην ελλαδα δυο τινα παιζουν στους επιχειρηματιες.....οτι στερουνται μορφωσης και αυτο εχει ως επακολουθο στην στερηση της επιχειρηματικης κουλτουρας και ααυτοι που δεν εχουν καθολου κουλτουρα επιχειρηματικη .......μονοι τους λενε ,μονοι τους τα διαπιστωνουν ...και ο τραμουντανα αλλα λεει!!!
Απο την μια εχεις τον αφεντουκλα που ειχε απο τον μπαμπα μια επιχειρηση και τωρα αυτος δεν εχει τις ικανοτητες(μορφωση) να την δουλεψει διοτι αλλαξαν οι εποχες ......και απο την αλλην εχεις τον κατσαπλια που κοιταζει πως να κοροιδεψει τον καταναλωτη.....και οι δυο αυτοι χαρακτηρες των επιχειρηματιων ,παιζει στο 90% του συνολου στην ελλαδα !!!!! Στοιχεια απο ομιλια στην ΝΔ .....αυτος που ειναι μελος της ΝΔ, να ρωτησει να μαθει ποτε τα ειπαν......γιατι μας εχει πριξει τα αρχιδια με παραθεσεις απο φυλλαδες και του λεμε αλλοι τι λεγονται στα συνεδρια τους !!!!

για μένα το λές αυτό ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι εγώ συμφωνώ με την ΝΔ ?????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άρα συμφωνείς με εμάς.
Έχω ακούσει "επιχειρηματία" να λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά πειρρισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια!  :2funny:
Σοβαρά μου το έχει πει.
Α, επισης όταν τα βρει σκούρα ο υπάλληλος του απαυθύνει αυστηρα: δουλειά σου ειναι, ψάξε μόνο σου και δώσε λύση!  :2funny:

φυσικά και μην πας τα μου κλέψεις τα κοπυράιτ ..εγώ είπα πρώτος ότι ιδεολογία=συμφέρον και τίποτε παραπανω....

και τι θες να κάνουμε ?? να αλλαξουμε επιχειρηματίες ?? ήδη οι περισσότεροι έχουν πάρει τον πούλο από την αγορά ..

ααα ναι και ο επιχειρηματίας που λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά περισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια έχει πεθάνει προ πολλού ... διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μονοπωλιακά είδη και πληθαίνουν οι πεινασμένοι ανταγωνιστες...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχω πολλες φορές δηλώσει ότι τα μέτρα της ΝΔ τα βρισκω πολύ λάιτ.. αν περνούσε από το χέρι μου θα ήταν διαφορετικά..

και εμενα αμα περνουσε απο το χερι μου...θα ησουν πολυ διαφορετικα ,εσυ και ποσοι αλλοι σαν εσενα !!!! bad luck που λενε και οι αγγλοι !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
φυσικά και μην πας τα μου κλέψεις τα κοπυράιτ ..εγώ είπα πρώτος ότι ιδεολογία=συμφέρον και τίποτε παραπανω....

και τι θες να κάνουμε ?? να αλλαξουμε επιχειρηματίες ?? ήδη οι περισσότεροι έχουν πάρει τον πούλο από την αγορά ..

ααα ναι και ο επιχειρηματίας που λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά περισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια έχει πεθάνει προ πολλού ... διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μονοπωλιακά είδη και πληθαίνουν οι πεινασμένοι ανταγωνιστες...
-φυλακα εισαι ρε αλανι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom