τι θα μας έκανες δηλαδή ???
αφου δεν ειναι στο χερι μου...τι σε κοφτει ??? εαν ηταν θα σου ελεγα !!!
τι θα μας έκανες δηλαδή ???
-φυλακα εισαι ρε αλανι?
αφου δεν ειναι στο χερι μου...τι σε κοφτει ??? εαν ηταν θα σου ελεγα !!!
...νταξει τωρα αποφυλακισθηκες...για πες ένα είδος πρώτης ανάγκης που να ειναι μονοπωλιακό ??
ΥΓ μην πεις για καύσιμα ή φυσικό αέριο γιατι εκει η αγορα είναι regulated.
γιαυτό ακριβως και δεν πρόκειται ποτέ να είναι.. γιατί δεν έχεις θέση και άποψη και είσαι μόνο αντίρηση...
...νταξει τωρα αποφυλακισθηκες...
για πες ένα είδος πρώτης ανάγκης που να ειναι μονοπωλιακό ??
ΥΓ μην πεις για καύσιμα ή φυσικό αέριο γιατι εκει η αγορα είναι regulated.
αντιρρηση ,διοτι εσυ δεν συμφωνεις ??? για αυτο ακριβως η ΝΔ επεσε στο 20% στις τελευταιες εκλογες.......επειδη ειχαν θεση και αποψη απο ψηφοφορυς σαν εσενα !!! τα χαρτια ετσι λενε.....και που εισαι ???? που να δεις του Μαιου !!!!
το δικτυο γραμμων για το ιντερνετ ...κεφαλα !!!! θες και αλλα ??? ολη η ελλαδα περναει μεσα απο το δικτυο του ΟΤΕ.....για αυτο ολοι οι υπαλληλοι των εταιριων ιντερνετ,σε παπαριαζουν συνεχως οτι φταιει το ΚΑΦΑΟ......και τα "συρματα" του ΟΤΕ !!!!
ζαβος εισαι ρε γλαρε??? τονισες τις λεξεις "ειδη πρωτης αναγκη" και ο συναγερμος εληξε....τι δεν καταλαβες?θα μας πεις ένα ή θα συνεχίσεις τις παπαριες?
γαλα?
ψωμί?
τυρί?
κρεας?
ενα ρε παιδάκι μου για το γαμώτο
ζαβος εισαι ρε γλαρε??? τονισες τις λεξεις "ειδη πρωτης αναγκη" και ο συναγερμος εληξε....τι δεν καταλαβες?
το δικτυο γραμμων για το ιντερνετ ...κεφαλα !!!! θες και αλλα ??? ολη η ελλαδα περναει μεσα απο το δικτυο του ΟΤΕ.....για αυτο ολοι οι υπαλληλοι των εταιριων ιντερνετ,σε παπαριαζουν συνεχως οτι φταιει το ΚΑΦΑΟ......και τα "συρματα" του ΟΤΕ !!!!
...χιλιαδες(νταξει υπερβαλλω λιγο)αλλα ξερω αρκετα!και μεταξύ μας τωρα ξέρεις και κανένα είδος μη πρώτης ανάγκης το οποίο να είναι μονοπωλιακο?? εξαιρουμένων των πρωτοτυπων φαρμάκων που δεν έχει λήξει η πατέντα τους
τι λες ρε μαλάκα.. θες και τα λες αυτά ή τα πιστεύεις ???
είναι είδος πρώτης ανάγκης το ιντερνετ ??
για πες κανενα ρε...χιλιαδες(νταξει υπερβαλλω λιγο)αλλα ξερω αρκετα!
εξαλλου από τον ΟΤΕ αγοράζεις εσυ ή από τον πάροχο ??? ο πάροχος ας κάνει τα κουμαντα του.. ο καταναλωτής έχει ένα σκασμό επιλογές
εγω ειπα ξερω...ας το βαλουμε διαγωνισμο για τα μελη του μπου,οποιος πει τα πιο πολλα να κερδισει "λευκη εβδομαδα" στη φυλης και 3 αποτριχωσεις λειζερ παπαριων απο τον ματζεστικ,που πινει τον νεσπρεσο του με τον κλουνει τωρα στη λιμνη κομο...ωπς! ειπα ενα.για πες κανενα ρε
εε και λοιπόν ?για κουνα το κεφαλι σου μαλακα.....οποιος δεν ξερει να χειριζεται υπολογιστη και ιντερνετ θεωρειται στα ποσοστα αναλφαβητισμου στις χωρες της Δυσης !!! που ζεςι ρε βλακα εσυ ??? επειδη στα 50 σου εμαθες απο PC ?? γιατι θελει να βαλει wifi ο σαμαρας ? επειδη ασχολειται αυτος με PC ???
...πινεις ναρκωτικα αρχηγε?σου χει κοστισει η προφυλακιση της συμμοριας, ετσι?για κουνα το κεφαλι σου μαλακα.....οποιος δεν ξερει να χειριζεται υπολογιστη και ιντερνετ θεωρειται στα ποσοστα αναλφαβητισμου στις χωρες της Δυσης !!! που ζεςι ρε βλακα εσυ ??? επειδη στα 50 σου εμαθες απο PC ?? γιατι θελει να βαλει wifi ο σαμαρας ? επειδη ασχολειται αυτος με PC ???
Οι τοποθετήσεις σου δείχνουν να ειναι αποτέλεσμα αγνού ιδεολόγου και όχι συμφεροντολόγου όπως έχεις παραφράσει τον όρο.φυσικά και μην πας τα μου κλέψεις τα κοπυράιτ ..εγώ είπα πρώτος ότι ιδεολογία=συμφέρον και τίποτε παραπανω....
και τι θες να κάνουμε ?? να αλλαξουμε επιχειρηματίες ?? ήδη οι περισσότεροι έχουν πάρει τον πούλο από την αγορά ..
ααα ναι και ο επιχειρηματίας που λέει προτιμώ να πουλάω λιγότερα και ακριβότερα παρά περισσότερα και φτηνότερα ώστε να βγάζω τα ίδια έχει πεθάνει προ πολλού ... διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μονοπωλιακά είδη και πληθαίνουν οι πεινασμένοι ανταγωνιστες...