Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκίτες.. κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες που περνάνε δύσκολα...

υπάρχουν όμως και πολλοί (ίσως πάρα πολλοί) Ελληνες οι οποίοι το έχουν ρίξει στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, κλαίγονται ολημερίς και το βράδυ τα τρώνε (τα ομολογουμένως λίγα που βγάζουν) στα ποτά και στα ξενύχτια και όταν τους πείς να πληρώσουν ένα μέρος από τις υποχρεώσεις τους κάνουν επανάσταση και κλαίγονται για το ανάλγητο κράτος και τις ανάλγητες τράπεζες...

βάζω στοίχημα ότι ένα 35% (συντηρητικά το λέω ίσως το ποσοστό να είναι και μεγαλύτερο) των όσων ξεσαλώσανε το τριήμερο (είτε εντός άστεων είτε εκτός) έχει ληξιπρόθεσμα χρέη είτε προς τις τράπεζες είτε προς το δημόσιο και παρόλα αυτά αντί να ξεράνουν και λίγο το σκατό τους να πληρώσουν έστω μέρος των υποχρεώσεων τους, γράφουν στα παπάρια τους τους πιστωτές τους ...

και κάτι ακόμα.. μην διαβάσω τίποτε παπαριές ότι το να πάς το τριημεράκι σου την εκδρομούλα σου, να πιεις το ποτάκι των 8 ευρώ στο μπαράκι, το κοντοσούβλι και τα παιδάκια στα Βλάχικα και τον καφέ των 5 ευρώ είναι ανθρώπινη ανάγκη, θα τα παρω στο κρανίο... όταν χρωστάς, όταν τα φέρνεις δύσκολα πέρα τότε κάνεις και υποχωρήσεις στα θέλω σου...

αλλο λεμε τυπε μου, μην τα μπερδευεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

το να πάς το τριημεράκι σου την εκδρομούλα σου, να πιεις το ποτάκι  μπαράκι, το κοντοσούβλι και τα παιδάκια  και τον καφέ  είναι ανθρώπινη ανάγκη δικαίωμα και να πανε να γαμηθουν αι τραπεζαι. ρισκαραν εδωσαν δανεια για να βγαλουν τα ποσοστακια τους τα υπαλληλακια και εχασαν 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
το να πάς το τριημεράκι σου την εκδρομούλα σου, να πιεις το ποτάκι  μπαράκι, το κοντοσούβλι και τα παιδάκια  και τον καφέ  είναι ανθρώπινη ανάγκη δικαίωμα και να πανε να γαμηθουν αι τραπεζαι. ρισκαραν εδωσαν δανεια για να βγαλουν τα ποσοστακια τους τα υπαλληλακια και εχασαν 
οι υπάλληλοι των τραπεζών σε λίγες μέρες θα απολύονται ομαδικά,
αλλά ο γκαργκάνας, ο προβόπουλος και οι διοικήσεις των τραπεζών δεν θα υποστούν συνέπειες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

καλά τσόλι.. όταν με το καλό απελευθερωθούν οι κατασχέσεις για δάνεια και χρέη προς το δημόσιο (αμην και πότε) και αρχίσει το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  θα σε δώ τι θα λές...

αντί τα μουνόπανα να βάλουν τον κώλο μέσα και να μαζέψουν κανένα φράγκο θέλουν τις "ανθρωπινες ανάγκες" του ποτού των 8 ευρώ και του καφέ των 5 ευρώ...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
διάβασε προσεκτικά αυτό που έγραψα  ;)

διαβασε κι εσυ αυτο που εγραψα κι εγω.
και ξεκαθαριζω. μου ειναι παγερα αδιαφορο το τι τυχη θα εχουν αυτοι που εχοντας χρεη και σφιξιματα πηγαν για το τριημερακι τους στην λιμνη πλαστηρα, στην αραχωβα, το ναυπλιο και το πηλιο. αξιοι της μοιρας τους, οπως απισης και οι ανεργοι που τρεχουν ν'αγορασουν το νεο i phone 5,6,7,15 κ.ο.κ.
το οτι υπαρχουν αυτοι η οι καποιοι αλλοι που δεν εχουν αναγκη και καμια κριση δεν τους αγγιζει, αυτο δε σημαινει πως δεν υπαρχουν κι αυτοι με το πραγματικο προβλημα. ουτε πως δεν υπαρχουν κι αυτοι που ψαχνουν στα σκουπιδια και παιδακια που πανε νηστικα στο σχολειο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
διαβασε κι εσυ αυτο που εγραψα κι εγω.
και ξεκαθαριζω. μου ειναι παγερα αδιαφορο το τι τυχη θα εχουν αυτοι που εχοντας χρεη και σφιξιματα πηγαν για το τριημερακι τους στην λιμνη πλαστηρα, στην αραχωβα, το ναυπλιο και το πηλιο. αξιοι της μοιρας τους, οπως απισης και οι ανεργοι που τρεχουν ν'αγορασουν το νεο i phone 5,6,7,15 κ.ο.κ.
το οτι υπαρχουν αυτοι η οι καποιοι αλλοι που δεν εχουν αναγκη και καμια κριση δεν τους αγγιζει, αυτο δε σημαινει πως δεν υπαρχουν κι αυτοι με το πραγματικο προβλημα. ουτε πως δεν υπαρχουν κι αυτοι που ψαχνουν στα σκουπιδια και παιδακια που πανε νηστικα στο σχολειο.

αυτό τώρα το διευκρίνησες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι υπάλληλοι των τραπεζών σε λίγες μέρες θα απολύονται ομαδικά,
αλλά ο γκαργκάνας, ο προβόπουλος και οι διοικήσεις των τραπεζών δεν θα υποστούν συνέπειες

παρολα αυτα πολλοι απο αυτούς πιστευουν την κυβερνηση και την αναπτυξη ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καλά τσόλι.. όταν με το καλό απελευθερωθούν οι κατασχέσεις για δάνεια και χρέη προς το δημόσιο (αμην και πότε) και αρχίσει το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  θα σε δώ τι θα λές...

αντί τα μουνόπανα να βάλουν τον κώλο μέσα και να μαζέψουν κανένα φράγκο θέλουν τις "ανθρωπινες ανάγκες" του ποτού των 8 ευρώ και του καφέ των 5 ευρώ...

Έχεις δει πολλούς άνεργους και χρεωμένους μέχρι το λαιμό να πηγαίνουν εκεί που λες απλά το γράφεις για να το γράψεις;
Εγώ ξέρω ότι πέραση πλέον έχουν τα κουτουκοειδή και οι προσφορές των καφέ πετάγονται η μία μετά την άλλη

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έχεις δει πολλούς άνεργους και χρεωμένους μέχρι το λαιμό να πηγαίνουν εκεί που λες απλά το γράφεις για να το γράψεις;
Εγώ ξέρω ότι πέραση πλέον έχουν τα κουτουκοειδή και οι προσφορές των καφέ πετάγονται η μία μετά την άλλη
τωρα με την κριση σουρωσες λιονταρινα...
δεν εχει να φας carbo ε;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλά τσόλι.. όταν με το καλό απελευθερωθούν οι κατασχέσεις για δάνεια και χρέη προς το δημόσιο (αμην και πότε) και αρχίσει το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  θα σε δώ τι θα λές...

ετοιμασου φαιστομουτρο δοσιλογε ρουφιανε να πας να παρεις κοψοχρονια κανενα σπιτακι και βαλε την γυναικα σου να το βαφει για να μαζεψεις λεφτα για να βρεις κανα παρταλι να σου ριξει καμια ματια, απολοιφαδι της γης. Τριψε τα χερια σου απο χαρα μιζερε τοκογλύφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom