Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 462 άτομα (0 μέλη και 462 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
1200-1500e είναι ο μισθός για μια καλή ζωή(χωρίς σπατάλες αλλά και χωρίς στερήσεις).

Μέχρι 700-750e για να επιβιώνεις χωρίς στερήσεις.
:thumbsup:στον δευτερο μισθο τον πινεις αν εχεις νοικι οπως εγω

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εχω φιλη δασκαλα,στην δεη,στην ευδαπ,στον ησαπ(ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΚΟ),σε κατι ψοφιες υπηρεσιες που τα ξυνουνε και η μεγαλυτερη ειναι 340 ευρω.Μεχρι τωρα σου λεω.
Κοίτα τα παραπάνω που σου'πα είναι από άτομα με 20 χρόνια υπηρεσία.

Οπότε υπολόγισε και κάτι αυξήσεις που έχουν.....πάντως εκεί παίζει η μείωση,στο 30-40%.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
μονο συντήρηση οχήματοσ και βενζίνεσ πάει πάνω απο 5 κατοστάρες ....

με 1 χιλιάρικο τι να πρωτοκάνεις ?
:thumbsup:στον δευτερο μισθο τον πινεις αν εχεις νοικι οπως εγω
Ρε παίδες οκ...5 κατοστάρες οι βενζίνες....κανά 500-600ρι νοίκι+φως+νερό+τηλέφωνο).

Σου μένουν και 100-200e να τα γλεντήσεις,τί άλλο θέλετε;;; Κρίση έχουμε!!!!

Τώρα μην κοιτάτε που οι βουλευτές παίρνουν 8.500e,αυτοί είναι άλλο......

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Κοίτα τα παραπάνω που σου'πα είναι από άτομα με 20 χρόνια υπηρεσία.

Οπότε υπολόγισε και κάτι αυξήσεις που έχουν.....πάντως εκεί παίζει η μείωση,στο 30-40%.
δεν σε αμφισβητω.Απλα σου εγραψα για τους γνωστους μου.Βεβαια ειναι σε αλλες υπηρεσιες.Να ξερεις αυτοι οι μισθοι δεν υπαρχουν στον ιδ.τομεα πλεον τουλαχιστον για την μεγαλη πλειοψηφια.Μονο η ΔΕΛΤΑ και 2-3 δεν εχουν πειραξει μισθους

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν σε αμφισβητω.Απλα σου εγραψα για τους γνωστους μου.Βεβαια ειναι σε αλλες υπηρεσιες.Να ξερεις αυτοι οι μισθοι δεν υπαρχουν στον ιδ.τομεα πλεον τουλαχιστον για την μεγαλη πλειοψηφια.Μονο η ΔΕΛΤΑ και 2-3 δεν εχουν πειραξει μισθους
Δεν διαφωνώ...και σου λέω για τρίτη φορά: [size=20pt]ΘΕΩΡΩ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ[/size] την μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα!!!!!

Με εξαίρεση τον φούρνο της γειτονιάς,το παντοπωλείο κτλ...που πραγματικά δέχτηκε βιασμό λόγω κρίσης....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
για αυτο εγραψα στον αλεξ οτι αν συνεχιστει αυτο θα χαθει το παιχνιδι μετα.Ξερεις.Τσιπρας με τα μπουνια και Χ.Α.δευτερη χαλαρα :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για αυτο εγραψα στον αλεξ οτι αν συνεχιστει αυτο θα χαθει το παιχνιδι μετα.Ξερεις.Τσιπρας με τα μπουνια και Χ.Α.δευτερη χαλαρα :grin:
Είμαι της άποψης πως αυτή η χώρα πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα και να ξανά χτιστεί,και αυτό μόνο με Σύριζα-Εκμ και μετά Χ.Α. μπορεί να γίνει.

Αυτοί που θα (επι)ζήσουν από όλο αυτό θα ζήσουν καλά τα επόμενα χρόνια.......

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Είμαι της άποψης πως αυτή η χώρα πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα και να ξανά χτιστεί,και αυτό μόνο με Σύριζα-Εκμ και μετά Χ.Α. μπορεί να γίνει.

θα το υποστηριζα με τα μπουνια ειλικρινα μιλαω αλλα σκεφτομαι τα πολλα θυματα που θα υπαρξουν και τουμπεκιαζομαι.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μπορείς να αναχωρήσεις για το εξωτερικό!!!!! :grin:
το εχω αναφερει σε μια κουβεντα με τον μπολντη η τον σταμ δεν θυμαμαι οτι ειχα 2 προτασεις και δεν εφυγα και τωρα το σκυλομετανιωσα.Τον Σεπτεμβριο θα ξαναψαχτω και αν κατσει κατι καλο τωρα εφυγα χωρις δευτερη σκεψη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Σε καμια φαση της Ιστοριας δεν προσεφερε σωστη υπηρεσια το συθεμελο γκρεμισμα.
Μονο καθυστερηση στην ανακαμψη επιφερει.

Επισκέπτης

Λάθος.
Είναι κι άλλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που είτε δεν μείωσαν μισθούς, είτε έκαναν μειώσεις συνολικά από το 2010<<10%.
Π.χ. κινητης τηλεφωνίας, φαρμακευτικές και εταιρείες γενικώς ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ή πωλούν είδη που πληρώνονται από ασφαλιστικά ταμεία .
Και δεν αναφέρομαι στο χαμηλόμισθο προσωπικό τους, αλλά στα golden boys τους ....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σε καμια φαση της Ιστοριας δεν προσεφερε σωστη υπηρεσια το συθεμελο γκρεμισμα.
Μονο καθυστερηση στην ανακαμψη επιφερει.
Για να δημιουργηθεί αυτό το κράτος από τις στάχτες το 1830 δεν γκρεμίστηκαν τα πάντα 9 χρόνια(από το 1821);

Πόσοι πέθαναν;;;; Η παραγωγή καταστράφηκε....αγράμματοι όλοι μιας και τα πανεπιστήμια δεν λειτουργούσαν.....χάος παρέλαβε ο Καποδίστριας.

Δυστυχώς η Χούντα του 67 έτσι όπως πραγματοποιήθηκε δεν ήταν αρκετή ώστε να καταλάβουν κάποιοι και να εκτιμήσουν την δημοκρατία.....ίσως την επόμενη φορά.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Λάθος.
Είναι κι άλλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που είτε δεν μείωσαν μισθούς, είτε έκαναν μειώσεις συνολικά από το 2010<<10%.
Π.χ. κινητης τηλεφωνίας, φαρμακευτικές και εταιρείες γενικώς ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ή πωλούν είδη που πληρώνονται από ασφαλιστικά ταμεία .
Και δεν αναφέρομαι στο χαμηλόμισθο προσωπικό τους, αλλά στα golden boys τους ....
τα golden boys μπορει να μην εχασαν αλλα εχασαν οι εργαζομενοι.Σφαγη εχει γινει στις εταιρειες κινητης π.χ.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ας αφοδευσουμε με σεβασμό στον τάφο του.
Του γαμπρού του ... Μινέϊκο ...

σκατά στον τάφο του ....

+1000
που γέννησε τον σκατά στο λάκκο του
50% εβραίο Andrew, ο οποίος με τη σειρά
του γέννησε τον 75% εβραίο Jeffrey γνωστό
και ως Forest GAP :-)

Επισκέπτης
γιατι να συνεχιστει αυτη η μαλακια η αναστολη των πλειστηριασμων?  :uglystupid:
εμεις που δε πηραμε 300 χιλιαδες ευρω δανειο τη χρυση δεκαετια 2000-2010 για λουξ καινουργιο διαμερισμα μαλακες ημασταν?  :uglystupid:  και μενουμε στο νοικι  :idiot:

Ναί.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κομισιόν: Απώλειες εσόδων 130 εκατ. ευρώ από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
7/30/2013 01:28:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει το ΦΠΑ στην εστίαση γίνεται στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, το ελληνικό Δημόσιο θα χάσει περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την απόφαση, την...

...οποία αντιμετωπίζει ως προσωρινή μέχρι τον Δεκέμβριο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση σχεδιάζει να καλύψει τις απώλειες με περικοπές σε προγράμματα στρατιωτικών προμηθειών.

Θα έχει ενδιαφέρον μια νέα εκτίμηση σε λίγους μήνες για το αν το δημοσιονομικό όφελος από την πολιτική επιλογή της μείωσης του ΦΠΑ ήταν μεγαλύτερο από 130 εκατομμύρια ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom