Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΠΡΟΕΔΡΟΙ υπήρξαν δύο στην Ελλάδα... ο Μέγας Κωνσταντίνος Καραμανλής κι ο Μεγάλος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
για το καραμνλη θα διαφωνισω
η νοθεια των εκλογων του 1961  ειναι δικο του εργο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ουτε καμια μεταρυθμιση εκανε οπως ο γερος  στη παιδεια πχ με το παπανουτσο αν και κυβερνησε μολις 2 χρονια  :uglystupid:

ο μητσοτακης ειναι ο παρεξηγημενος  της ιστοριας και σε σχεση με το καραμανλη και τους παπανδρεου  (γεωργιο παππου και ανδρεα υιο)

δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι μητσοτακης  προερχετε απο την ενωση κεντρου του γερου παπανδρεου  :uglystupid:

η φιλελευθεροποιηση της οικονομιας που επιχειρησε μεσα σε 3μιση χρονια  που κυβερνουσε με 1 βουλετη του στεφανοπουλου οριακη πλειοψηφια  ειναι ανεπαναληπτη  :uglystupid:

ο μητσοτακης ηταν παντα ενας φιλελευθερος κεντρωος καο οχι δεξιος
με τη εννοια του πατρις θρησκεια οικογενεια και λοιπες συντηριτικουρες
βεβαια ολοι αυτοι τοτε ειχαν αφωμειωθει στη νδ οποτε θελοντας και μη τους "κουβαλουσε"

γεωργιος γερος παπανδρεου και μητσοτακης οι 2 κορυφαιοι πολιτικοι για μενα μετα το β παγκοσμιο

καραμανλης και ανδρεας για το πουτσο  :jerking:

κωστακης και γιωργακης και ντορουλα  για  κλαματα  :idiot:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αν συνδυαστεί και με μια ακομη ετησια παραταση της αναστολης των πλειστηριασμων θα ειναι ιδανικό.
νομιζω εχει μπει προααπαιτουμενο να γινει αναστολη απο 1-1-14.Δεν ξερω η μαλλον δεν νομιζω να καταφερουν να μεινειη αναστολη παραπανω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

για την νοθεια του 61 ξερεις

για την αποστασια του 65 και πως φωναζαν τον «παρεξηγημενο» δεν ακουσες κατι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
νομιζω εχει μπει προααπαιτουμενο να γινει αναστολη απο 1-1-14.Δεν ξερω η μαλλον δεν νομιζω να καταφερουν να μεινειη αναστολη παραπανω
Γνωριζω απο μεσα οτι το πρωτο αιτημα προς την τρόικα ειναι να δοθει ενα ετος ακομη.
Εναλλακτικη να δοθει ενα εξαμηνο και μετα σταδιακη καταργηση, με μειωση του ποσού των 200.000 ανα τριμηνο.
Δευτερη εναλλακτικη η σταδιακη μειωση απο 1.1.2014, για 150.000 ευρω, απο 1.6.2014 100.000 ευρω κ.ο.κ.
Να γινει γενικη αρση απο 1.1.2014 μου φαινεται πολυ δυσκολο. Δεν εξυπηρετει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Ποιος ζητουσε απο τον Γέρο να μην παραιτηθει, εχεις ακουσει εσυ?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Γνωριζω απο μεσα οτι το πρωτο αιτημα προς την τρόικα ειναι να δοθει ενα ετος ακομη.
Εναλλακτικη να δοθει ενα εξαμηνο και μετα σταδιακη καταργηση, με μειωση του ποσού των 200.000 ανα τριμηνο.
Δευτερη εναλλακτικη η σταδιακη μειωση απο 1.1.2014, για 150.000 ευρω, απο 1.6.2014 100.000 ευρω κ.ο.κ.
Να γινει γενικη αρση απο 1.1.2014 μου φαινεται πολυ δυσκολο. Δεν εξυπηρετει.
και οι εναλλακτικες καλες ειναι και νομιζω εξυπηρετουν.Το θεμα ειναι η τροικα θα δεχθει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και οι εναλλακτικες καλες ειναι και νομιζω εξυπηρετουν.Το θεμα ειναι η τροικα θα δεχθει;
Αν εχουμε πλεονασμα οπως υποσχεθηκαμε, μπορουμε να εχουμε μουτρα να ζηταμε και καποια πραγματα. Η μαχη δινεται καθε μερα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν συνδυαστεί και με μια ακομη ετησια παραταση της αναστολης των πλειστηριασμων θα ειναι ιδανικό.
γιατι να συνεχιστει αυτη η μαλακια η αναστολη των πλειστηριασμων?  :uglystupid:
εμεις που δε πηραμε 300 χιλιαδες ευρω δανειο τη χρυση δεκαετια 2000-2010 για λουξ καινουργιο διαμερισμα μαλακες ημασταν?  :uglystupid:  και μενουμε στο νοικι  :idiot:

ξερω πολλους που μπορουν (αν σφιχτουν) αλλα δε πληρωνουν τις δοσεις του
στεγαστικου, τζαμπα διαμονη 2-3 χρονια τωρα με τη κριση  :uglystupid:
αλλος ενας λογος που δε πληρωνουν ειναι για να μπουν σε ρυθμιση  :uglystupid:
μη εξυπηρετουμενα δανεια  :uglystupid:

μ αρεσει η νοοτροπια του νεοελληναρα θα μου παρει η τραπεζα το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ  :2funny:
βρε μαλακα πιο σπιτι σου  :jerking:
300 χηνες σου εσταξε η τραπεζα και θα το αποπληρωσεις σε 40 χρονια  :idiot:
της τραπεζας ειναι ως τοτε  :idiot:

οι αμερικανοι μαλακες ειναι που τα παρατησαν τα σπιτια (με δανεισμο)  οταν εχασαν την αξια τους και εμεναν σε τροχοσπιτα?  :uglystupid:

αυτη η νοοτροπια του ελληναρα με το δικο μου κεραμιδι ειναι  απ
τα  μεγαλητερα  κοπλεξ του  νεοελληνα  :uglystupid:

αυτο και το να σπουδασει το παιδι γιατρος δικηγορος πολιτικος μηχανικος  :jerking:
ολα τα αλλα ειναι παρακατιανα  :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αν εχουμε πλεονασμα οπως υποσχεθηκαμε, μπορουμε να εχουμε μουτρα να ζηταμε και καποια πραγματα. Η μαχη δινεται καθε μερα.
σωστο.Παντως αλεξ επειδη παρακολουθω το νημα πρεπει εσυ να εισαι ο πιο αισιοδοξος απο ολους για την εκβαση της μαχης της Ελλαδας.Στηριζεις αρκετα πραγματα.Πρωτος εσυ και μετα ο τραμου :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
γιατι να συνεχιστει αυτη η μαλακια η αναστολη των πλειστηριασμων?  :uglystupid:
εμεις που δε πηραμε 300 χιλιαδες ευρω δανειο τη χρυση δεκαετια 2000-2010 για λουξ καινουργιο διαμερισμα μαλακες ημασταν?   :uglystupid:  και μενουμε στο νοικι  :idiot:

ξερω πολλους που μπορουν (αν σφιχτουν) αλλα δε πληρωνουν τις δοσεις του
στεγαστικου, τζαμπα διαμονη 2-3 χρονια τωρα με τη κριση  :uglystupid:
αλλος ενας λογος που δε πληρωνουν ειναι για να μπουν σε ρυθμιση  :uglystupid:
μη εξυπηρετουμενα δανεια  :uglystupid:

μ αρεσει η νοοτροπια του νεοελληναρα θα μου παρει η τραπεζα το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ  :2funny:
βρε μαλακα πιο σπιτι σου  :jerking:
300 χηνες σου εσταξε η τραπεζα και θα το αποπληρωσεις σε 40 χρονια  :idiot:
της τραπεζας ειναι ως τοτε  :idiot:

οι αμερικανοι μαλακες ειναι που τα παρατησαν τα σπιτια (με δανεισμο)  οταν εχασαν την αξια τους και εμεναν σε τροχοσπιτα?  :uglystupid:

αυτη η νοοτροπια του ελληναρα με το δικο μου κεραμιδι ειναι  απ
τα  μεγαλητερα  κοπλεξ του  νεοελληνα  :uglystupid:

αυτο και το να σπουδασει το παιδι γιατρος δικηγορος πολιτικος μηχανικος  :jerking:
ολα τα αλλα ειναι παρακατιανα  :jerking:
Τύπε μου, ειναι γνωστα αυτα τα επιχειρηματα, τα εχω ξανακουσει και εχουν ηδη ξεπερασθεί.
Εν προκειμενω ομως, το θεμα δεν ειναι να αποδωσουμε "δικαιοσυνη" καταστρεφοντας ενα εκατομμυριο δανειοληπτες, οι οποιοι λειτουργησαν αφελώς ή αμελώς.
Το θεμα ειναι να κινηθει η οικονομια, να αρχισουν να εισπραττουν κατι απο τα κοκκινα δανεια οι τραπεζες, να παρει μια ανασα ο κοσμος.
Ωφελιμο αυτη τη στιγμη ειναι να γινει κατι που θα ενεργοποιησει ολον τον κοσμο και δεν θα αποκλειει κανεναν, επειδη εκανε μια μαλακια στο παρελθον.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

αποστασιες και τα αρχιδια μου κουνιουνται  :jerking:
ο μητσοτακης ηταν σα πολιτικο βαρος ο διαδοχος του γερου στην ενωση κεντρου  :uglystupid:
μολις καταλαβε ο μητσοτακουλας οτι ο μπαμπας θα βαλει το γιο του αρχηγο (ανδρεα)
και οχι αυτον εφυγε  :uglystupid:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ  :uglystupid:  αυτος ηταν ο πραγματικος λογος  :uglystupid:
ο γω και συ και ο καθενας που ειχε προσωπικες φιλοδοξιες θα εφευγε  :uglystupid:
θεμιτο και ανθρωπινο  :uglystupid:

αποστασιες προδοτης και μαλακιες  :jerking:
η πολιτικη δεν ειναι σταθερη μεταβαλετε  :uglystupid:
αλλωστε σε καλο του βγηκε  :uglystupid:
εγινε και παλι πρωθυπουργος με αλλο κομμα  :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σωστο.Παντως αλεξ επειδη παρακολουθω το νημα πρεπει εσυ να εισαι ο πιο αισιοδοξος απο ολους για την εκβαση της μαχης της Ελλαδας.Στηριζεις αρκετα πραγματα.Πρωτος εσυ και μετα ο τραμου :grin:
Από την στενη παρακολουθηση των γεγονοτων, προσλαμβανω ενα κλίμα από την Ευρωπη "θελετε δεν θελετε, θα τα καταφερετε". Ήδη εχουν αλλαξει πολλά εξαλλου.
Οσο κι αν σου φανει τρελό, λαϊκίστικο ή ανοητο (δεν αδικω κανεναν να το βλεπει ετσι), εγω προσωπικα θεωρω οτι η Ελλαδα σωθηκε οριστικα με το μνημόνιο 3 (δηλαδη το Νόμο 4093/2012).
Προσπαθω να το βλεπω "τεχνοκρατικα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αποστασιες και τα αρχιδια μου κουνιουνται  :jerking:
ο μητσοτακης ηταν σα πολιτικο βαρος ο διαδοχος του γερου στην ενωση κεντρου  :uglystupid:
μολις καταλαβε ο μητσοτακουλας οτι ο μπαμπας θα βαλει το γιο του αρχηγο (ανδρεα)
και οχι αυτον εφυγε  :uglystupid:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ  :uglystupid:  αυτος ηταν ο πραγματικος λογος  :uglystupid:
ο γω και συ και ο καθενας που ειχε προσωπικες φιλοδοξιες θα εφευγε  :uglystupid:
θεμιτο και ανθρωπινο  :uglystupid:

αποστασιες προδοτης και μαλακιες  :jerking:
η πολιτικη δεν ειναι σταθερη μεταβαλετε  :uglystupid:
αλλωστε σε καλο του βγηκε  :uglystupid:
εγινε και παλι πρωθυπουργος με αλλο κομμα  :uglystupid:
Τον γιο του ηθελε να βαλει διαδοχο ο Γερος? Παρ΄το αλλιως, ΚΑΜΙΑ σχεση...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
στο αν μεινατε ακομα θαυματοποιοι

δεν θα μηδενιζατε το ελλειμμα σε ενα χρονο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασκείς κριτική στα συνεταιράκια; :2funny:

Κανόνισε να χαλάσει η συνεργασία και να χουμε εκλογές!!!!! :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τύπε μου, ειναι γνωστα αυτα τα επιχειρηματα, τα εχω ξανακουσει και εχουν ηδη ξεπερασθεί.
Εν προκειμενω ομως, το θεμα δεν ειναι να αποδωσουμε "δικαιοσυνη" καταστρεφοντας ενα εκατομμυριο δανειοληπτες, οι οποιοι λειτουργησαν αφελώς ή αμελώς.
Το θεμα ειναι να κινηθει η οικονομια, να αρχισουν να εισπραττουν κατι απο τα κοκκινα δανεια οι τραπεζες, να παρει μια ανασα ο κοσμος.
Ωφελιμο αυτη τη στιγμη ειναι να γινει κατι που θα ενεργοποιησει ολον τον κοσμο και δεν θα αποκλειει κανεναν, επειδη εκανε μια μαλακια στο παρελθον.
στηνισπανια παντως που εχει σχεδον την ιδια ανεργεια με μας και τις ιδιες περικοπες, δεν εβαλαν καμια στιγμη φρενο στους πλειστηριασμους  :uglystupid:
οι ισπανοι στο πηγαδι κατουρησαν?  :uglystupid:
ο μονος λογος που και οι ιδιες οι τραπεζες και το κρατος μαλλον θα δωσουν 1 χρονο
παρατα οπως λετε και σεις ειναι γιατι ολα αυτα που θα κατασχεθουν ειτε θα βγουν στην
αγορα και θα καταρεουσουν και αλλο οι τιμες κατοικιας
ειτε αν τα κρατανε οι τραπεζες θα πληρωνουν φορους λογαριασμους οποτε
παλι μεσα μπαινουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
στο αν μεινατε ακομα θαυματοποιοι

δεν θα μηδενιζατε το ελλειμμα σε ενα χρονο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν τα καταφεραμε.
Θα το μηδενισουμε του χρονου.
Εσυ ομως δυστυχως θα εισαι εκτός της προσπαθειας, ρίψασπι.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Από την στενη παρακολουθηση των γεγονοτων, προσλαμβανω ενα κλίμα από την Ευρωπη "θελετε δεν θελετε, θα τα καταφερετε". Ήδη εχουν αλλαξει πολλά εξαλλου.
Οσο κι αν σου φανει τρελό, λαϊκίστικο ή ανοητο (δεν αδικω κανεναν να το βλεπει ετσι), εγω προσωπικα θεωρω οτι η Ελλαδα σωθηκε οριστικα με το μνημόνιο 3 (δηλαδη το Νόμο 4093/2012).
Προσπαθω να το βλεπω "τεχνοκρατικα".
σε πολλα συμφωνω με το μνημονιο.Δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ομως την εμμονη του ξεκωλιασματος του ιδ.τομεα.Επειδη μιλαω και με αρκετο κοσμο,ολοι στον ιδ.τομεα τα ιδια λενε.Εκει θα χαθει το παιχνιδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σε πολλα συμφωνω με το μνημονιο.Δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ομως την εμμονη του ξεκωλιασματος του ιδ.τομεα.Επειδη μιλαω και με αρκετο κοσμο,ολοι στον ιδ.τομεα τα ιδια λενε.Εκει θα χαθει το παιχνιδι
Συμφωνω οτι ειναι τρομακτικο αν σκεφτεις τι ισορροπιες πρεπει να κρατηθουν, σε μια περιοδο που πρεπει ταυτοχρονα να κανεις σφιχτή δημοσιονομική πολιτική και ταυτοχρονα να εκκινησεις παλι την οικονομια, ενω εισαι υποχρεωμενος να κανεις και διοικητικη μεταρρυθμιση σχεδον απο το μηδεν.
Αναλογο παραδειγμα δεν εχει υπαρξει σε ολον τον κοσμο ποτέ.
Σου ξαναλεω, η μαχη δινεται καθε μερα.
Γι αυτο μου γυριζει το ματι αναποδα οταν καποιοι κανουν ευκολες κριτικες αφ' υψηλού, εν μεσω μιας κρισης με τετοια συνθετα στοιχεια που δεν εχει γνωρισει αλλο κρατος παγκοσμιως ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom