Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σε πολλα συμφωνω με το μνημονιο.Δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ομως την εμμονη του ξεκωλιασματος του ιδ.τομεα.Επειδη μιλαω και με αρκετο κοσμο,ολοι στον ιδ.τομεα τα ιδια λενε.Εκει θα χαθει το παιχνιδι
H εμμονή του ξεκωλιάσματος του δημόσιου τομέα σου φαίνεται οκ δηλαδή;

Απλά εντάξει του ιδιωτικού τομέα είναι πραγματικά σχιζοφρένια....αν σκεφτείς ότι κρατικός και ιδιωτικός τομέας είναι δυο διαφορετικά πράγματα και πως χρωστάει ο κρατικός τομέας.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλή δουλειά κάνει το μνημόνιο στα λαμόγια τους έλληνες ....

σιγά σιγά θα μάθουν

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Συμφωνω οτι ειναι τρομακτικο αν σκεφτεις τι ισορροπιες πρεπει να κρατηθουν, σε μια περιοδο που πρεπει ταυτοχρονα να κανεις σφιχτή δημοσιονομική πολιτική και ταυτοχρονα να εκκινησεις παλι την οικονομια, ενω εισαι υποχρεωμενος να κανεις και διοικητικη μεταρρυθμιση σχεδον απο το μηδεν.
Αναλογο παραδειγμα δεν εχει υπαρξει σε ολον τον κοσμο ποτέ.
Σου ξαναλεω, η μαχη δινεται καθε μερα.
Γι αυτο μου γυριζει το ματι αναποδα οταν καποιοι κανουν ευκολες κριτικες αφ' υψηλού, εν μεσω μιας κρισης με τετοια συνθετα στοιχεια που δεν εχει γνωρισει αλλο κρατος παγκοσμιως ποτέ.
επισης ειναι εκνευριστικο που ακομα και τωρα το δ.ν.τ.επιμενει στην μειωση του κοστους εργασιας και φερνει παραδειγμα Λετονια,Βουλγαρια.Αγνοουν οτι δεν ειμαστε το ιδιο.Θα ειναι υπευθυνοι για το μπαμ.Ηδη οι μειωσεις μισθων ειναι σχεδον παντου 20-25% κατα μεσο ορο.Ενταξει που θα παει αυτο;εντωμεταξυ τις διαψευσεις του βρουτση δεν τις πιστευει κανεις ετσι;πληρης ανυποληψια ο υπουργος

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
H εμμονή του ξεκωλιάσματος του δημόσιου τομέα σου φαίνεται οκ δηλαδή;

Απλά εντάξει του ιδιωτικού τομέα είναι πραγματικά σχιζοφρένια....αν σκεφτείς ότι κρατικός και ιδιωτικός τομέας είναι δυο διαφορετικά πράγματα και πως χρωστάει ο κρατικός τομέας.
εχω παρα πολλους γνωστους στο δημοσιο.Ποιο ειναι το ξεκωλιασμα που τους εκαναν;τωρα ειναι πικρα που θα απολυθουν κατι λιγοι.Θες να σου πω μισθους που παιρνουν τωρα και τους αντιστοιχους στον ιδ.τομεα;να πω ομως οτι δεν συμφωνω με απολυσεις στο δημοσιο.Προτιμω να βαλουν αυτους που περισσευουν καπου, καπου αλλου

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εχω παρα πολλους γνωστους στο δημοσιο.Ποιο ειναι το ξεκωλιασμα που τους εκαναν;τωρα ειναι πικρα που θα απολυθουν κατι λιγοι.Θες να σου πω μισθους που παιρνουν τωρα και τους αντιστοιχους στον ιδ.τομεα;να πω ομως οτι δεν συμφωνω με απολυσεις στο δημοσιο.Προτιμω να βαλουν αυτους που περισσευουν καπου, καπου αλλου
Είπα πως η πτώση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα είναι πραγματικά από αδιανόητη ως σχιζοφρένια.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί με τίποτα την πτώση-μείωση 40-50% στους μισθούς του δημοσίου τομέα.

Και οι βουλευτικοί μισθοί [size=20pt]ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ[/size]!!!!!

Σαν να θέλουν την Χρυσή Αυγή στα πράγματα κάποιοι...λες και δουλεύουν γι'αυτό.....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
επισης ειναι εκνευριστικο που ακομα και τωρα το δ.ν.τ.επιμενει στην μειωση του κοστους εργασιας και φερνει παραδειγμα Λετονια,Βουλγαρια.Αγνοουν οτι δεν ειμαστε το ιδιο.Θα ειναι υπευθυνοι για το μπαμ.Ηδη οι μειωσεις μισθων ειναι σχεδον παντου 20-25% κατα μεσο ορο.Ενταξει που θα παει αυτο;εντωμεταξυ τις διαψευσεις του βρουτση δεν τις πιστευει κανεις ετσι;πληρης ανυποληψια ο υπουργος

βολγαρία και ρομανια ειναι ΕΕ  ....άρα ?   ομογενοποίηση ..... το έλλειμα του ΑΕΠ αυτων των 2 απέχει παρασάγγας απο ελλάδα ....  γιατι δεν μπορεί να πάει πιο κάτω το κοστος εργασίας εν ελλάδι και να γίνει συγκρίσιμο με τους γείτονες ?  που δε χρωστάνε κιόλας ...... εδω ειναι η ξεφτίλα της ευρώπης.... χρεωκοπημένη μέχρι τα μπούνια .....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Είπα πως η πτώση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα είναι πραγματικά από αδιανόητη ως σχιζοφρένια.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί με τίποτα την πτώση-μείωση 40-50% στους μισθούς του δημοσίου τομέα.

Και οι βουλευτικοί μισθοί [size=20pt]ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ[/size]!!!!!

Σαν να θέλουν την Χρυσή Αυγή στα πράγματα κάποιοι...λες και δουλεύουν γι'αυτό.....
ΔΕΝ υπαρχει αυτη η μειωση που λες στο δημοσιο εγγυημενα στο λεω.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
βολγαρία και ρομανια ειναι ΕΕ  ....άρα ?   ομογενοποίηση ..... το έλλειμα του ΑΕΠ αυτων των 2 απέχει παρασάγγας απο ελλάδα ....  γιατι δεν μπορεί να πάει πιο κάτω το κοστος εργασίας εν ελλάδι και να γίνει συγκρίσιμο με τους γείτονες ?  που δε χρωστάνε κιόλας ...... εδω ειναι η ξεφτίλα της ευρώπης.... χρεωκοπημένη μέχρι τα μπούνια .....
εγω δεν εχω αντιρρηση να παω σε τετοιον μισθο αλλα..να μην εχω φορους και να μειωθει κατα πολυ το κοστος ζωης.Καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι ειναι λιμοκτονικο να γινει αυτο στην Ελλαδα.ΗΔΗ 700.000 εργαζομενοι κυριοι ειναι κατω απο το οριο της φτωχειας.Εργαζομενοι ετσι;

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
εγω δεν εχω αντιρρηση να παω σε τετοιον μισθο αλλα..να μην εχω φορους και να μειωθει κατα πολυ το κοστος ζωης.Καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι ειναι λιμοκτονικο να γινει αυτο στην Ελλαδα.ΗΔΗ 700.000 εργαζομενοι κυριοι ειναι κατω απο το οριο της φτωχειας.Εργαζομενοι ετσι;

Απώλειες πολέμου ....  

το κοστος ζωής μειώνεται .... ηδη έχουμε μηδενικό ισως και αρνητικό πληθωρισμό ....  σιγά σιγά ...... όσο για την φορολογία .... θα αλλάξει μέχρι του χρόνου ....  δυστυχώς οι έλληνες δεν έχουν αντοχές όπως οι βαλκάνιοι γείτονες ... δεν μπορουν να ζήσουν με 3-5 βαθμουσ στο σπίτι και μειον 5 έξω .... θά μάθουν όπως έμαθαν και οι δίπλα....

όσο για τους 700 χιλ .... θα πεθάνουν αρκετοί .... ο ΜΟ ζωής είναι αρκετά ψηλά εδω και να κατέβει ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Απώλειες πολέμου .... 

το κοστος ζωής μειώνεται .... ηδη έχουμε μηδενικό ισως και αρνητικό πληθωρισμό ....  σιγά σιγά ...... όσο για την φορολογία .... θα αλλάξει μέχρι του χρόνου ....  δυστυχώς οι έλληνες δεν έχουν αντοχές όπως οι βαλκάνιοι γείτονες ... δεν μπορουν να ζήσουν με 3-3 βαθμουσ στο σπίτι και μειον 5 έξω .... θά μάθουν όπως έμαθαν και οι δίπλα....

όσο για τους 700 χιλ .... θα πεθάνουν αρκετοί .... ο ΜΟ ζωής είναι αρκετά ψηλά εδω και να κατέβει ...
καλα ασε τον πληθωρισμο δεν λεει την αληθεια.Εσυ εισαι ωραιος.Γαματες αποψεις :grin:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλα ασε τον πληθωρισμο δεν λεει την αληθεια.Εσυ εισαι ωραιος.Γαματες αποψεις :grin:

τα νούμερα καθρεφτιζουν πραγματικότητες .....

το δε λέει την αλήθεια πρακτικά δε λέει τιποτα ...

ωραίος ?   ναι είμαι και γι αυτο έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας για τις γκόμενες ....

είμαι πραγματιστής ......

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Παπάρια μου λες.....έχω τόσους συγγενείς στο δημόσιο.
καθολου.Αν εξαιρεσεις τα δωρα οι μειωσεις που κυμαινονται καθε μηνα;ακομα και τωρα ειναι καλοπληρωμενοι σε σχεση με τους αντιστοιχους του ιδ.τομεα.Μονο η εταιρεια μου εκανε μειωση 40%.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
καθολου.Αν εξαιρεσεις τα δωρα οι μειωσεις που κυμαινονται καθε μηνα;ακομα και τωρα ειναι καλοπληρωμενοι σε σχεση με τους αντιστοιχους του ιδ.τομεα.Μονο η εταιρεια μου εκανε μειωση 40%.
Να στα πω αναλυτικά λοιπόν:

Γιατροί από τα 4500e μεικτά έχουν πέσει στα 2500-3000e.

Εκπαιδευτικοί από τα 2000-2500e μεικτά έχουν πέσει στα 1500e.

Για άλλους κλάδους δεν ξέρω.

Πες μου τώρα εσύ τι μείωση είναι η παραπάνω....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν δε βγάζεις 5 χιλιάρικα το μήνα  σήμερα στην ελλάδα ζεις πικρή ζωή ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αν δε βγάζεις 5 χιλιάρικα το μήνα  σήμερα στην ελλάδα ζεις πικρή ζωή ...
1200-1500e είναι ο μισθός για μια καλή ζωή(χωρίς σπατάλες αλλά και χωρίς στερήσεις).

Μέχρι 700-750e για να επιβιώνεις χωρίς στερήσεις.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Να στα πω αναλυτικά λοιπόν:

Γιατροί από τα 4500e μεικτά έχουν πέσει στα 2500-3000e.

Εκπαιδευτικοί από τα 2000-2500e μεικτά έχουν πέσει στα 1500e.

Για άλλους κλάδους δεν ξέρω.

Πες μου τώρα εσύ τι μείωση είναι η παραπάνω....
εχω φιλη δασκαλα,στην δεη,στην ευδαπ,στον ησαπ(ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΚΟ),σε κατι ψοφιες υπηρεσιες που τα ξυνουνε και η μεγαλυτερη ειναι 340 ευρω.Μεχρι τωρα σου λεω.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
1200-1500e είναι ο μισθός για μια καλή ζωή(χωρίς σπατάλες αλλά και χωρίς στερήσεις).

Μέχρι 700-750e για να επιβιώνεις χωρίς στερήσεις.

μονο συντήρηση οχήματοσ και βενζίνεσ πάει πάνω απο 5 κατοστάρες ....

με 1 χιλιάρικο τι να πρωτοκάνεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom