Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι σκατα πιανετε στο στομα σας την Πληροφορικη οταν δεν ξερετε πως παιζουμε στον τομεα μας δεν μπορω να καταλαβω... εριναλ - ξερολας (για ολα εχω αποψη και αμα εχω αδικο θα στο παιξω και κινεζα μεχρι να το ξεχασεις).

Να χαίρεσαι που δεν είμαι κατίνα σαν και εσένα για να σου δώσω να το φας το  βρακί μου μιας και θα το βγάλεις  :sunglasses:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στην Πληροφορικη? ασχολουμαι αρκετα με το αντικειμενο.
Παλι βλακειες γραφει η άλλη και θα την αφήσω χωρις κιλοτακι αυτη τη φορα για ολο το βραδυ.
Ωραία, απάντα και στην ερώτηση που σου έκανα προηγουμένως και ίσως να τσιμπίσεις και το άτοκο το δανειάκι.
Τι αντικείμενο, πάνω στην πληροφορική υποθέτω, θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ η επιχείρηση σου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα ρωτήσω τον φπ να μου πει τι είναι.  :grin: που το δουλεύει το αγγλικό κάργα. Γιατί εγώ που να τα ξέρω αυτά. Μπας και δούλεψα ποτέ ή έκανα βιογραφικά για να χρειαστεί ;
Αφού έχεις εργαστεί με φροντιστήρια πες το ντε! Μιλάμε για τρελή εμπειρία στον τομέα σου θα βρεις δουλειά αμέσως. Πιθανόν ως γκαρσόνι στην ταβέρνα του σινερμαν.

Δεν ξέρεις αλλα ερχεσαι να μας την πεις για την εμπειρια και την προυπηρεσια. Αφου δεν ξερεις πως παιζει η Πληροφορικη τι το κουραζεις? Θες να σε ξεφτιλισω και σημερα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να χαίρεσαι που δεν είμαι κατίνα σαν και εσένα για να σου δώσω να το φας το  βρακί μου μιας και θα το βγάλεις  :sunglasses:

να του το δώσεις όμως... θα το κάνει αντίσκηνο πιθανόν να του χρειαστεί...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ωραία, απάντα και στην ερώτηση που σου έκανα προηγουμένως και ίσως να τσιμπίσεις και το άτοκο το δανειάκι.
Τι αντικείμενο, πάνω στην πληροφορική υποθέτω, θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ η επιχείρηση σου?

Δεν ξερω. Σχετικα με την Πληροφορικη ειναι δυσκολο να ανοιξω γιατι καταρχην μαγαζι θα ειναι αποτυχια σκετη με τοσα αλλα που υπαρχουν και βαλε και τα eshop που εχουν και ενα ονομα.

Εχω κατι αλλο στο μυαλο μου (οχι σουβλακια και τετοια...)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η πληροφορικη παιζει 4-3-3 σε ρομβο, ασχετοι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερω. Σχετικα με την Πληροφορικη ειναι δυσκολο να ανοιξω γιατι καταρχην μαγαζι θα ειναι αποτυχια σκετη με τοσα αλλα που υπαρχουν και βαλε και τα eshop που εχουν και ενα ονομα.

Εχω κατι αλλο στο μυαλο μου (οχι σουβλακια και τετοια...)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμάτο πτυχίο έχεις τελικά όντως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμάτο πτυχίο έχεις τελικά όντως

Ρε βλαμμενο δεν εχει βιομηχανια πληροφορικης η Ελλαδα οσοι δουλευουν αν δουλεψουν ειναι πανω στο Web. Ιστοσελιδες φτιαχνουνε.... εισαι ασχετη και εχεις και αποψη.

Καθεσαι και μιλας για προυπηρεσιες και εμπειριες και σου εξηγω οτι αν η εταιρεια ειναι σοβαρη θα κοιταξει τι εχει να της δειξει ο υποψηφιος. Καποιες επισης βαζουν ασκησεις στο Ιντερνετ ωστε να τις λυσεις και να σε φωναξουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καταλαβες τωρα γιατι σε βριζω? γιατι νομιζεις οτι μπορεις να εχεις αποψη για ολα. Εγω ειπα για ατομικη επιχειρηση ειμαι παντελως ασχετος δεν ξερω καν θα ειναι εσχατη λυση για να μην νιωθω αχρηστος και ανεργος οπως νιωθουν ενα καρο ανθρωποι που ειναι ανεργοι πανω απο 1 χρονο ... ακομη για τα δανεια που ειπαν πιο πανω και ειρωνευτηκαν το βουλωσα γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Εσυ απο την αλλη συνεχιζεις ακομη και αν δεν ξερεις κατι και καταληγεις να γινεσαι ρομπα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε βλαμμενο δεν εχει βιομηχανια πληροφορικης η Ελλαδα οσοι δουλευουν αν δουλεψουν ειναι πανω στο Web. Ιστοσελιδες φτιαχνουνε.... εισαι ασχετη και εχεις και αποψη.

Καθεσαι και μιλας για προυπηρεσιες και εμπειριες και σου εξηγω οτι αν η εταιρεια ειναι σοβαρη θα κοιταξει τι εχει να της δειξει ο υποψηφιος. Καποιες επισης βαζουν ασκησεις στο Ιντερνετ ωστε να τις λυσεις και να σε φωναξουν.

δεν έχει ????

και η Nokia-Siemens τι είναι με το κέντρο ανάπτυξης της ??
η Huawei με το MEA implementation center ??
η SAP με το ΕΕΜΕΑ center of excellence ??
η Intralot ??

ξέρεις πόσες μπορώ να σου αναφέρω ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν έχει ????

η Intralot ??

Για Ενσωματωμενα συστηματα ?

Και πως μπαινεις εκει μεσα? με θειο τον Διευθυντη ε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
δεν έχει ????

η Intralot ??

....Ασε τα παλαβα σου ρε.....προσπαθεις να κανεις τον νεο γκειτσ υπαλληλακο???ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ να επενδυσεις τωρα και τουμπεκι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για Ενσωματωμενα συστηματα ?

Και πως μπαινεις εκει μεσα? με θειο τον Διευθυντη ε?

με ένα γαμάτο βιογραφικό, καλούς βαθμούς στο πτυχίο, συμμετοχή σε κανένα ερευνητικό πρόγραμμα (χωρίς μισθό βεβαίως) και καμμιά συστατική από καθηγητάδες που συμμετέχουν σε προγράμματα τους (αυτούς που βρίζουν οι πόντικες και ΣΙΑ)...

intership παίρνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...

για να μην πούμε για τις ελληνικές πχ

SingularLogic
MLS
κλπ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....Ασε τα παλαβα σου ρε.....προσπαθεις να κανεις τον νεο γκειτσ υπαλληλακο???ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ να επενδυσεις τωρα και τουμπεκι!

ναι ναι.. θα αναπτύξει νέο λειτουργικό για κινητά boldoid...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Σόρρυ ρε μπολ μας το έπαιξες ότι έχεις πτυχιάρα τρελή και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι γτπ. Δεν το είχα καταλάβει απο την αρχή και μίλησα για προυπηρεσίες και εμπειρία που χρειάζεται κάποιος όταν βγει στην αγορά εργασίας με αξιόλογο πτυχίο και στα εξωτερικά . Που να ήξερα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε τραμουντανα μην σε τρωει ο κωλος σου τωρα να τα ακουσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως πέρα από μαλακίες στην Πληροφορική έχει ευκαιρίες και για να βρεις θέση και για να ανοίξεις δικιά σου επιχείρηση (όχι με την παλιά έννοια - ντουβάρια κι έτς'). Να ξεκινήσεις να ιδιωτεύεις εννοώ.

Και τέλος πάντων, έχω γνωστό που αναζητά εδώ και αρκετούς μήνες κάποιον για συνεργασία σε εφαρμογή microprocessors, design πρώτα και έχει ο θεός.

Προφανώς δεν είναι εγγυημένα έσοδα, αλλά έχει προοπτική.

Οπότε αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί και έχει τις γνώσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με ένα γαμάτο βιογραφικό, καλούς βαθμούς στο πτυχίο, συμμετοχή σε κανένα ερευνητικό πρόγραμμα (χωρίς μισθό βεβαίως) και καμμιά συστατική από καθηγητάδες που συμμετέχουν σε προγράμματα τους (αυτούς που βρίζουν οι πόντικες και ΣΙΑ)...

intership παίρνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...

για να μην πούμε για τις ελληνικές πχ

SingularLogic
MLS
κλπ....
καλά.... τη Singular βρήκες κι εσύ να αναφέρεις;
έχει φεσώσει τον κόσμο όλο.

Και η SAP που ανέφερες πιο πριν, όλοι οι SAPάκηδες ιδιοτεύουνε και οι περισσότεροι την κάνουνε για Ολλανδία.
Ιντραλότ δεν ξέρω, έχω καιρό να ακούσω για προσλήψεις εκεί, αλλά μάλλον εννοείς την Ιντρασόφτ, γιατί η Ιντραλότ δεν ζητάει συνήθως άτομα προγραμματιστές στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom