You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Δανειο απο ποιον?Απο τραπεζα?![]()
Υπαρχουν και οι τοκογλυφοι ρε δικε μου που ζεις
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 2.606
...προφανως γατακια καλα κανει και σας γλενταει καθημερινα ο μπολντ....ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑ???? [size=30pt]ΠΟΥ???[/size]...ΕΙΝΑΙ φανερο οτι εννοει ιδιωτες επενδυτες που θα σιγονταρουν το τεραστιο ταλεντο του στην συγγραφη κωδικα με ευσεβη ποσα και σκοπο να...Θα ψαξω δανειο. Εσυ περιμενες να ανοιξω επιχειρηση με τα ετοιμα?![]()
![]()
![]()
Α.κονομησουν...(μεγαλωσουν δηλαδη την κουβερτα τους)
β.παψουν να βαφουν το εξοχικο μονοι τους για να τους μεινει κανα ψηλο να γαμησουν
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
γ.να αυξησουν το αεπ της χωρας ,με τις εφαρμογες που θα αναπτυξει ο
Δ..Το κυριοτερο,σταματησουν να αγχωνονται για την φτωχεια του λαου ,αφου θα επελθει αναπτυξη!
-ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Υπαρχουν και οι τοκογλυφοι ρε δικε μου που ζεις
σιγα μη παει στους ξενους. εγω θα του δωσω τα λεφτα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
σιγα μη παει στους ξενους. εγω θα του δωσω τα λεφτα.
Βρηκες ευκαιρια να εκμεταλλευτεις εσυ ε? Μη παει ενα νεο παιδι να ανοιξει τα φτερα του στο ελλαδισταν αμεσως να το φανε.
Ρε μπολντεμορτ ως που να βρεις στο αντικειμενο σου γιατι δε διδασκεις καρατε σε παιδακια σε καμια σχολη , ετσι για χαρτζιλικι μια και εχεις μαυρη ζωνη? Σοβαρα στο λεω, για μερικους μηνες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Βρηκες ευκαιρια να εκμεταλλευτεις εσυ ε? Μη παει ενα νεο παιδι να ανοιξει τα φτερα του στο ελλαδισταν αμεσως να το φανε.
Ρε μπολντεμορτ ως που να βρεις στο αντικειμενο σου γιατι δε διδασκεις καρατε σε παιδακια σε καμια σχολη , ετσι για χαρτζιλικι μια και εχεις μαυρη ζωνη? Σοβαρα στο λεω, για μερικους μηνες
ποιος θα τον φαει ρε? ομορφα πραματα. θα φερει και τον νταντυ να προσημειωσουμε το σπιτι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Όχι μαύρη ζώνη, ούτε κόκκινες τιράντες δεν έχει!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 2.606
....ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΟΥΝΕ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΑ 6ΧΡΟΝΑ!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ!!!ΘΑ ΑΠΟΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΤΑ!Ρε μπολντεμορτ ως που να βρεις στο αντικειμενο σου γιατι δε διδασκεις καρατε σε παιδακια σε καμια σχολη , ετσι για χαρτζιλικι μια και εχεις μαυρη ζωνη? Σοβαρα στο λεω, για μερικους μηνες
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
ποιος θα τον φαει ρε? ομορφα πραματα. θα φερει και τον νταντυ να προσημειωσουμε το σπιτι.
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που στηριζουν την επιχειρηματικοτητα και την καινοτομια στην Ελλαδα. Γιατι αν περιμενεις απο τους ρεμπεσκεδες στο δημοσιο καλα κρασια τυπε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που στηριζουν την επιχειρηματικοτητα και την καινοτομια στην Ελλαδα. Γιατι αν περιμενεις απο τους ρεμπεσκεδες στο δημοσιο καλα κρασια τυπε
εγω στηριζω τους ελληνες τυπε. για ενα καλυτερο αυριο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άμα θές λεφτά εδω είμαι.Θα ψαξω δανειο. Εσυ περιμενες να ανοιξω επιχειρηση με τα ετοιμα?![]()
![]()
![]()
Και θα στο δώσω και άτοκα το δανειάκι.
Σε μια ερώτηση μόνο θέλω απάντηση.
Με προγραμματισμό θα ασχολείται η μπίζνα?
Με αγοροπωλησία πισιων??
Τι αντικείμενο θα έχει τέλος πάντων?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Να στείλεις βιογραφικά και Αμερική.Μόλις δουν το πτυχίο πληροφορικής μηδέν μεταπτυχιακά και μηδέν εμπειρία οι Αμερικάνοι θα σπεύσουν να σε προσλάβουν Καλά δεν συζητάω για δική σου επιχείρηση. Χαμός θα γίνει θα σκοτώνονται έξω απο την αυλή σου ποιος θα σου πρωτο δώσει δάνεια. Όλα αυτά με το πτυχίο έτσι; Και με την λέξη που ξέρεις καλά ορθογραφία, το φροντιστήριο. Εγώ ρε γμτ δεν την έμαθα και βρίσκομαι στην δεινή θέση να μου τα πλερώνουν όλα οι γκόμενοι.Οχι δεν εχω στειλει ακομη καποιο βιογραφικο στην Αμερικη η αληθεια ειναι. Κοιτα εγχωρια για αρχη αλλα εχω βαλει 2 μήνες διορια. Αμα δεν με καλεσουν καπου σταματαω και μετα θα κοιταξω ή Αμερικη οπως ειπες ή να ανοιξω δικια μου επιχειρηση.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσύ μην ορέγεσαι σπίτια, ο μπολ έχει μπει σε διακανονισμό για υπερχρεωμένα, οπότε το σπίτι είναι ήδη προσημειωμένο. Του χε ξεφύγει ένα βράδυ στα μέιν που ξεχάστηκε. Ε μετά με έβρισε που το θυμήθηκα και είπε είναι ψέμα το έκανε για να με παγιδεύσει.Όλο στην φάκα με πιάνει.
Του τα πλερώνω και αυτά μαζί με το δανειάκι.εσύ μην ορέγεσαι σπίτια, ο μπολ έχει μπει σε διακανονισμό για υπερχρεωμένα, οπότε το σπίτι είναι ήδη προσημειωμένο. Του χε ξεφύγει ένα βράδυ στα μέιν που ξεχάστηκε. Ε μετά με έβρισε που το θυμήθηκα και είπε είναι ψέμα το έκανε για να με παγιδεύσει.Όλο στην φάκα με πιάνει.
Αρκεί να μας πει αντικείμενο της επιχείρησης.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Να στείλεις βιογραφικά και Αμερική.Μόλις δουν το πτυχίο πληροφορικής μηδέν μεταπτυχιακά και μηδέν εμπειρία οι Αμερικάνοι θα σπεύσουν να σε προσλάβουν Καλά δεν συζητάω για δική σου επιχείρηση. Χαμός θα γίνει θα σκοτώνονται έξω απο την αυλή σου ποιος θα σου πρωτο δώσει δάνεια. Όλα αυτά με το πτυχίο έτσι; Και με την λέξη που ξέρεις καλά ορθογραφία, το φροντιστήριο. Εγώ ρε γμτ δεν την έμαθα και βρίσκομαι στην δεινή θέση να μου τα πλερώνουν όλα οι γκόμενοι.![]()
Mηδεν εμπειρια? Και απο που το ξέρεις εσυ αυτο?
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Αν κάποιος ζητησει να δει εργασιες έχω να δειξω πραμα μην φοβασαι... κατα τα αλλα προυπηρεσια σε χωρα που ακομη και 22 να εισαι ζητανε προυπηρεσια δεν μπορεσα να αποκτησω. Σε κατι φροντιστηρια εχω δουλεψει παντως.
POrtfolio έχεις ιδεα τι σημαινει? το χεις ακουσει ποτε σαν εννοια?
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τι θα προσημειωσει ωστε να παρει δανειο?εσύ μην ορέγεσαι σπίτια, ο μπολ έχει μπει σε διακανονισμό για υπερχρεωμένα, οπότε το σπίτι είναι ήδη προσημειωμένο. Του χε ξεφύγει ένα βράδυ στα μέιν που ξεχάστηκε. Ε μετά με έβρισε που το θυμήθηκα και είπε είναι ψέμα το έκανε για να με παγιδεύσει.Όλο στην φάκα με πιάνει.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Τι σκατα πιανετε στο στομα σας την Πληροφορικη οταν δεν ξερετε πως παιζουμε στον τομεα μας δεν μπορω να καταλαβω... εριναλ - ξερολας (για ολα εχω αποψη και αμα εχω αδικο θα στο παιξω και κινεζα μεχρι να το ξεχασεις).
Εσυ ξέρεις δηλαδη(ς)??Τι σκατα πιανετε στο στομα σας την Πληροφορικη οταν δεν ξερετε πως παιζουμε στον τομεα μας δεν μπορω να καταλαβω... εριναλ - ξερολας (για ολα εχω αποψη και αμα εχω αδικο θα στο παιξω και κινεζα μεχρι να το ξεχασεις).
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Εσυ ξέρεις δηλαδη(ς)??
Στην Πληροφορικη? ασχολουμαι αρκετα με το αντικειμενο.
Παλι βλακειες γραφει η άλλη και θα την αφήσω χωρις κιλοτακι αυτη τη φορα για ολο το βραδυ.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Mηδεν εμπειρια? Και απο που το ξέρεις εσυ αυτο?
Αν κάποιος ζητησει να δει εργασιες έχω να δειξω πραμα μην φοβασαι... κατα τα αλλα προυπηρεσια σε χωρα που ακομη και 22 να εισαι ζητανε προυπηρεσια δεν μπορεσα να αποκτησω. Σε κατι φροντιστηρια εχω δουλεψει παντως.
POrtfolio έχεις ιδεα τι σημαινει? το χεις ακουσει ποτε σαν εννοια?![]()
![]()
θα ρωτήσω τον φπ να μου πει τι είναι.
Αφού έχεις εργαστεί με φροντιστήρια πες το ντε! Μιλάμε για τρελή εμπειρία στον τομέα σου θα βρεις δουλειά αμέσως. Πιθανόν ως γκαρσόνι στην ταβέρνα του σινερμαν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις