Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Θα ψαξω δανειο. Εσυ περιμενες να ανοιξω επιχειρηση με τα ετοιμα?  :2funny: :2funny: :2funny:
...προφανως γατακια καλα κανει και σας γλενταει καθημερινα ο μπολντ....ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑ???? [size=30pt]ΠΟΥ???[/size]...ΕΙΝΑΙ φανερο οτι εννοει ιδιωτες επενδυτες που θα σιγονταρουν το τεραστιο ταλεντο του στην συγγραφη κωδικα με ευσεβη ποσα και σκοπο να...
Α.κονομησουν...(μεγαλωσουν δηλαδη την κουβερτα τους)
β.παψουν να βαφουν το εξοχικο μονοι τους για να τους μεινει κανα ψηλο να γαμησουν  :zfuck:
γ.να αυξησουν το αεπ της χωρας ,με τις εφαρμογες που θα αναπτυξει ο μπουμπηςμπολντης!
Δ..Το κυριοτερο,σταματησουν να αγχωνονται για την φτωχεια του λαου ,αφου θα επελθει αναπτυξη!
-ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
σιγα μη παει στους ξενους. εγω θα του δωσω τα λεφτα.

Βρηκες ευκαιρια να εκμεταλλευτεις εσυ ε? Μη παει ενα νεο παιδι να ανοιξει τα φτερα του στο ελλαδισταν αμεσως να το φανε.

Ρε μπολντεμορτ ως που να βρεις στο αντικειμενο σου γιατι δε διδασκεις καρατε σε παιδακια σε καμια σχολη , ετσι για χαρτζιλικι μια και εχεις μαυρη ζωνη? Σοβαρα στο λεω, για μερικους μηνες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρηκες ευκαιρια να εκμεταλλευτεις εσυ ε? Μη παει ενα νεο παιδι να ανοιξει τα φτερα του στο ελλαδισταν αμεσως να το φανε.

Ρε μπολντεμορτ ως που να βρεις στο αντικειμενο σου γιατι δε διδασκεις καρατε σε παιδακια σε καμια σχολη , ετσι για χαρτζιλικι μια και εχεις μαυρη ζωνη? Σοβαρα στο λεω, για μερικους μηνες

ποιος θα τον φαει ρε? ομορφα πραματα. θα φερει και τον νταντυ να προσημειωσουμε το σπιτι.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:  :2funny:

Όχι μαύρη ζώνη, ούτε κόκκινες τιράντες δεν έχει!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
....ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΟΥΝΕ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΑ 6ΧΡΟΝΑ!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ!!!ΘΑ ΑΠΟΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΤΑ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ποιος θα τον φαει ρε? ομορφα πραματα. θα φερει και τον νταντυ να προσημειωσουμε το σπιτι.

Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που στηριζουν την επιχειρηματικοτητα και την καινοτομια στην Ελλαδα. Γιατι αν περιμενεις απο τους ρεμπεσκεδες στο δημοσιο καλα κρασια τυπε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που στηριζουν την επιχειρηματικοτητα και την καινοτομια στην Ελλαδα. Γιατι αν περιμενεις απο τους ρεμπεσκεδες στο δημοσιο καλα κρασια τυπε

εγω στηριζω τους ελληνες τυπε. για ενα καλυτερο αυριο  :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα ψαξω δανειο. Εσυ περιμενες να ανοιξω επιχειρηση με τα ετοιμα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα θές λεφτά εδω είμαι.
Και θα στο δώσω και άτοκα το δανειάκι.
Σε μια ερώτηση μόνο θέλω απάντηση.
Με προγραμματισμό θα ασχολείται η μπίζνα?
Με αγοροπωλησία πισιων??
Τι αντικείμενο θα έχει τέλος πάντων?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οχι δεν εχω στειλει ακομη καποιο βιογραφικο στην Αμερικη η αληθεια ειναι. Κοιτα εγχωρια για αρχη αλλα εχω βαλει 2 μήνες διορια. Αμα δεν με καλεσουν καπου σταματαω και μετα θα κοιταξω ή Αμερικη οπως ειπες ή να ανοιξω δικια μου επιχειρηση.
Να στείλεις βιογραφικά και Αμερική.Μόλις δουν το πτυχίο πληροφορικής μηδέν μεταπτυχιακά και μηδέν εμπειρία οι Αμερικάνοι θα σπεύσουν να σε προσλάβουν  Καλά δεν συζητάω για δική σου επιχείρηση. Χαμός θα γίνει θα σκοτώνονται έξω απο την αυλή σου ποιος θα σου πρωτο δώσει δάνεια. Όλα αυτά με το πτυχίο έτσι; Και με την λέξη που ξέρεις καλά ορθογραφία, το φροντιστήριο. Εγώ ρε γμτ δεν την έμαθα και βρίσκομαι στην δεινή θέση να μου τα πλερώνουν όλα οι γκόμενοι. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

εσύ μην ορέγεσαι σπίτια, ο μπολ έχει μπει σε διακανονισμό για υπερχρεωμένα, οπότε το σπίτι είναι ήδη προσημειωμένο. Του χε ξεφύγει ένα βράδυ στα μέιν που ξεχάστηκε. Ε μετά με έβρισε που το θυμήθηκα και είπε είναι ψέμα το έκανε για να με παγιδεύσει.Όλο στην φάκα με πιάνει.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εσύ μην ορέγεσαι σπίτια, ο μπολ έχει μπει σε διακανονισμό για υπερχρεωμένα, οπότε το σπίτι είναι ήδη προσημειωμένο. Του χε ξεφύγει ένα βράδυ στα μέιν που ξεχάστηκε. Ε μετά με έβρισε που το θυμήθηκα και είπε είναι ψέμα το έκανε για να με παγιδεύσει.Όλο στην φάκα με πιάνει.
Του τα πλερώνω και αυτά μαζί με το δανειάκι.
Αρκεί να μας πει αντικείμενο της επιχείρησης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να στείλεις βιογραφικά και Αμερική.Μόλις δουν το πτυχίο πληροφορικής μηδέν μεταπτυχιακά και μηδέν εμπειρία οι Αμερικάνοι θα σπεύσουν να σε προσλάβουν   Καλά δεν συζητάω για δική σου επιχείρηση. Χαμός θα γίνει θα σκοτώνονται έξω απο την αυλή σου ποιος θα σου πρωτο δώσει δάνεια. Όλα αυτά με το πτυχίο έτσι; Και με την λέξη που ξέρεις καλά ορθογραφία, το φροντιστήριο. Εγώ ρε γμτ δεν την έμαθα και βρίσκομαι στην δεινή θέση να μου τα πλερώνουν όλα οι γκόμενοι. :2funny:

Mηδεν εμπειρια? Και απο που το ξέρεις εσυ αυτο?  :uglystupid:

Αν κάποιος ζητησει να δει εργασιες έχω να δειξω πραμα μην φοβασαι... κατα τα αλλα προυπηρεσια σε χωρα που ακομη και 22 να εισαι ζητανε προυπηρεσια δεν μπορεσα να αποκτησω. Σε κατι φροντιστηρια εχω δουλεψει παντως.

POrtfolio έχεις ιδεα τι σημαινει? το χεις ακουσει ποτε σαν εννοια?  :priest: :priest:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τι θα προσημειωσει ωστε να παρει δανειο? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι σκατα πιανετε στο στομα σας την Πληροφορικη οταν δεν ξερετε πως παιζουμε στον τομεα μας δεν μπορω να καταλαβω... εριναλ - ξερολας (για ολα εχω αποψη και αμα εχω αδικο θα στο παιξω και κινεζα μεχρι να το ξεχασεις).

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι σκατα πιανετε στο στομα σας την Πληροφορικη οταν δεν ξερετε πως παιζουμε στον τομεα μας δεν μπορω να καταλαβω... εριναλ - ξερολας (για ολα εχω αποψη και αμα εχω αδικο θα στο παιξω και κινεζα μεχρι να το ξεχασεις).
Εσυ ξέρεις δηλαδη(ς)??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ ξέρεις δηλαδη(ς)??

Στην Πληροφορικη? ασχολουμαι αρκετα με το αντικειμενο.
Παλι βλακειες γραφει η άλλη και θα την αφήσω χωρις κιλοτακι αυτη τη φορα για ολο το βραδυ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Mηδεν εμπειρια? Και απο που το ξέρεις εσυ αυτο?  :uglystupid:

Αν κάποιος ζητησει να δει εργασιες έχω να δειξω πραμα μην φοβασαι... κατα τα αλλα προυπηρεσια σε χωρα που ακομη και 22 να εισαι ζητανε προυπηρεσια δεν μπορεσα να αποκτησω. Σε κατι φροντιστηρια εχω δουλεψει παντως.

POrtfolio έχεις ιδεα τι σημαινει? το χεις ακουσει ποτε σαν εννοια?  :priest: :priest:

θα ρωτήσω τον φπ να μου πει τι είναι.  :grin: που το δουλεύει το αγγλικό κάργα. Γιατί εγώ που να τα ξέρω αυτά. Μπας και δούλεψα ποτέ ή έκανα βιογραφικά για να χρειαστεί ;
Αφού έχεις εργαστεί με φροντιστήρια πες το ντε! Μιλάμε για τρελή εμπειρία στον τομέα σου θα βρεις δουλειά αμέσως. Πιθανόν ως γκαρσόνι στην ταβέρνα του σινερμαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom