ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τωρα αν εχω και το 2012 δεν ειμαι σιγουρος. Μαλακια που δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αλλα τεσπα.
τουμπα δευτερολεπτων. θα σε δειρω ε
Τωρα αν εχω και το 2012 δεν ειμαι σιγουρος. Μαλακια που δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αλλα τεσπα.
τυπε αρχες του 2013 δεν το συζητουσαμε μαζι το θεμα?Για βρες. Δεν χανω κατι γιατι στοιχηματα δεν θες να βαλουμε. ΑΜα εχανες και εσυ με το οτι εχω παει στρατο θα εβαζα τωρα. Σε λιγες μερες παιρνω το χαρτι απολυσεως ;)
Θυμαμαι οτι κατι τετοιο εχω πει μεν αλλα πολυ παλιοτερα.... νομιζω πρεπει να ειναι το 2011. Τωρα αν εχω και το 2012 δεν ειμαι σιγουρος. Μαλακια που δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αλλα τεσπα.
τουμπα δευτερολεπτων. θα σε δειρω ε
Ε,καλα απο τοτε εχει περασει καιρος...καλοκαιριασε...τυπε αρχες του 2013 δεν το συζητουσαμε μαζι το θεμα?
δεν ειμασταν και οι 2 υπερ των μαζικων απολυσεων?
τυπε αρχες του 2013 δεν το συζητουσαμε μαζι το θεμα?
Αλλαξαμε βλεπω τακτικη τωρα...χαμηλοι τονοι κι ετσι...Ναι ειμαστε υπερ των μαζικων απολυσεων στους επιορκους. Οχι ομως σε σωστα ατομα.
Τεσπα δημοσιο δεν προκειται να μπει κανεις πλεον οποτε τι το ψυριζουμε τωρα μια κουβεντα ηταν τελος.
τυπε αρχες του 2013 δεν το συζητουσαμε μαζι το θεμα?
ειπαν οτι θα διωξουν 15.000 και θα παρουν 15.000 αλλους τυπεΝαι ειμαστε υπερ των μαζικων απολυσεων στους επιορκους. Οχι ομως σε σωστα ατομα.
Τεσπα δημοσιο δεν προκειται να μπει κανεις πλεον οποτε τι το ψυριζουμε τωρα μια κουβεντα ηταν τελος.
Ας βαλει το ποστ ο αλλος και δεν χρειαζεται αλλη συζητηση κανεις δεν προκειται να μπει δημοσιο πλεον.
ειπαν οτι θα διωξουν 15.000 και θα παρουν 15.000 αλλους τυπε
ξερεις τωρα πως θα γινουν οι προσληψεις ε
θα βαλει ολη την καλαματα ο σαμαρας
Ναι ειμαστε υπερ των μαζικων απολυσεων στους επιορκους. Οχι ομως σε σωστα ατομα.
Ας βαλει το ποστ ο αλλος και δεν χρειαζεται αλλη συζητηση κανεις δεν προκειται να μπει δημοσιο πλεον.
Δεν ξερω ποιους θα προσλαβει ... δεν ψαχνομαι με το δημοσιο.
δεν το ειπα για σενα ρε τυπεΔεν ξερω ποιους θα προσλαβει ... δεν ψαχνομαι με το δημοσιο.
Αυτο τι σημαινει τωρα?ειπαν οτι θα διωξουν 15.000 και θα παρουν 15.000 αλλους τυπε
ξερεις τωρα πως θα γινουν οι προσληψεις ε
θα βαλει ολη την καλαματα ο σαμαρας
δεν το ειπα για σενα ρε τυπε
αλλα στην ελλαδα ολα γινονται με κομματικα κριτηρια :S
τυπε οταν απολυθεις ψαξου για αμερικα
η ευρωπη εχει τελειωσει
δεν το λεω για τον μορτη τυπεΑυτο τι σημαινει τωρα?
Καλαματιανος εισαι ρε Μπολντη?
τυπε οταν απολυθεις
εχεις στειλει βιογραφικα σε εταιριες στην αμερικη τυπε?Και πως θα παω Αμερικη? δεν εχω ιθαγενεια εκτος και αν με φωναξει καποιος εργοδοτης ή παντρευτω Αμερικανιδα ή κερδισω πρασινη καρτα στον διαγωνισμο.
Μακαρι να πηγαινα Αμερικη αυριο κιολας θα την εκανα... αυριο.
Και πως θα παω Αμερικη? δεν εχω ιθαγενεια εκτος και αν με φωναξει καποιος εργοδοτης ή παντρευτω Αμερικανιδα ή κερδισω πρασινη καρτα στον διαγωνισμο.
Μακαρι να πηγαινα Αμερικη αυριο κιολας θα την εκανα... αυριο.
Λες να μην το ξερει?δεν το λεω για τον μορτη τυπε
επειδη ειπε οτι δεν θα μπουνε αλλοι στο δημοσιο του ειπα οτι θα κανουν προσληψεις