Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε είναι και μια δύσκολη λέξη το φροντιστήριο που να την μάθω στο δημοτικό. Εσύ πως και την ξέχασες τέτοια μυαλάρα που έχει τελειώσει πληροφορική; την καλύτερη σχολή του κόσμου. Τι σημαίνει την ξέχασες; Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα πας για δουλειά και θα γράφεις λάθος λέξεις που ξέχασες; θα γελάνε αν ζητάς 200 ευρώ μισθό η να μπείς στο δημόσιο ενώ καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις επειδή ξεχνάς λέξεις  :2funny: :2funny:

Σκασε και πες εχω αδικο. Ολα θα τελειωσουν.
Ειναι μαλακια να εισια γλωσσου οταν εχεις αδικο.Δεν τα εμαθες οταν επρεπε
θα τα μαθουμε μαζι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Σκασε και πες εχω αδικο. Ολα θα τελειωσουν.
Ειναι μαλακια να εισια γλωσσου οταν εχεις αδικο.Δεν τα εμαθες οταν επρεπε
θα τα μαθουμε μαζι.

Να πει κιολας 'ειμαι το πουτανακι σου' τυπε?
Για να μπουμε και λιγο στην λογικη του site γιατι τοση ωρα παλιμπαιδιζουμε μου φαινεται

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε είναι και μια δύσκολη λέξη το φροντιστήριο που να την μάθω στο δημοτικό. Εσύ πως και την ξέχασες τέτοια μυαλάρα που έχει τελειώσει πληροφορική; την καλύτερη σχολή του κόσμου. Τι σημαίνει την ξέχασες; Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα πας για δουλειά και θα γράφεις λάθος λέξεις που ξέχασες; θα γελάνε αν ζητάς 200 ευρώ μισθό η να μπείς στο δημόσιο ενώ καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις επειδή ξεχνάς λέξεις  :2funny: :2funny:

δικαιολογίες. Ουτε να ζήσουμε καθημερινα δεν μπορουμε περα απο εμάς. Ποιο πλάνο θες ; ούτετην οικογενεια τους δεν μπορουν να κοντρολαρουν μερικοι. Δυνατα μυαλά είναι αυτα που ζουν οπως θελουν να τους φερονται, οχι οι φτυχιουχοι που παιρνουν 400 ευρω πλεον και πανε να ζησουν στο εξωτερικο . πνιγηκε ο κοσμος απο πτυχιουχους επιστήμονες που μπηκα στα πανεπιστημια με παπαγαλιες και φροντηστηρια. σιγα το κατόρθωμα, πας να μιλησεις στον επιστημονα μαι ας και δεν ξερει την γλωσσα του καλα καλα ..ποια χωρα να υπερασπισει;

“Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μέν έμπροσθεν την δε όπισθεν”

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι πρεπει να το εχω πει αυτο το 2011 τοτε που τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα. Και αποτελει μια αληθεια οτι ενα μεγαλο μερος του δημοσιου έχει τεμπεληδες. Απλα δεν εχω προβλημα ωστε να βγαινω καθημερινα και να κραζω οπως κανει ο σκιουρος.

ρε κουναβι αμα σου βρω ποστ στο 2012 τι χανεις?  :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε κουναβι αμα σου βρω ποστ στο 2012 τι χανεις?  :dancing:

Για βρες. Δεν χανω κατι γιατι στοιχηματα δεν θες να βαλουμε. ΑΜα εχανες και εσυ με το οτι εχω παει στρατο θα εβαζα τωρα. Σε λιγες μερες παιρνω το χαρτι απολυσεως  ;)

Θυμαμαι οτι κατι τετοιο εχω πει μεν αλλα πολυ παλιοτερα.... νομιζω πρεπει να ειναι το 2011. Τωρα αν εχω και το 2012 δεν ειμαι σιγουρος. Μαλακια που δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αλλα τεσπα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για βρες. Δεν χανω κατι γιατι στοιχηματα δεν θες να βαλουμε. ΑΜα εχανες και εσυ με το οτι εχω παει στρατο θα εβαζα τωρα. Σε λιγες μερες παιρνω το χαρτι απολυσεως  ;)

καλα νταξει. και να το βαλω παλι κωλοτουμπα κανεις οπως τοσες φορες που εβαλα. κωλοτουμπαριτα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαζι με το χαρτι πηγαινε κιολας να γαμησεις πλς.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom