kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Γίνεται η φούντα καρβέλι;
Μόνο για κέϊκ ήξερα.![]()
Το οπιο βολευει καλυτερα στο κεικ κυριε
Το οπιο βολευει καλυτερα στο κεικ κυριε
Ε είναι και μια δύσκολη λέξη το φροντιστήριο που να την μάθω στο δημοτικό. Εσύ πως και την ξέχασες τέτοια μυαλάρα που έχει τελειώσει πληροφορική; την καλύτερη σχολή του κόσμου. Τι σημαίνει την ξέχασες; Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα πας για δουλειά και θα γράφεις λάθος λέξεις που ξέχασες; θα γελάνε αν ζητάς 200 ευρώ μισθό η να μπείς στο δημόσιο ενώ καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις επειδή ξεχνάς λέξεις![]()
![]()
Σκασε και πες εχω αδικο. Ολα θα τελειωσουν.
Ειναι μαλακια να εισια γλωσσου οταν εχεις αδικο.Δεν τα εμαθες οταν επρεπε
θα τα μαθουμε μαζι.
Ενω εσυ τα βγαζεις μονος σου τα καρβελια ποσταροντας στο μπου.κομ![]()
![]()
Ε είναι και μια δύσκολη λέξη το φροντιστήριο που να την μάθω στο δημοτικό. Εσύ πως και την ξέχασες τέτοια μυαλάρα που έχει τελειώσει πληροφορική; την καλύτερη σχολή του κόσμου. Τι σημαίνει την ξέχασες; Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα πας για δουλειά και θα γράφεις λάθος λέξεις που ξέχασες; θα γελάνε αν ζητάς 200 ευρώ μισθό η να μπείς στο δημόσιο ενώ καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις επειδή ξεχνάς λέξεις![]()
![]()
δικαιολογίες. Ουτε να ζήσουμε καθημερινα δεν μπορουμε περα απο εμάς. Ποιο πλάνο θες ; ούτετην οικογενεια τους δεν μπορουν να κοντρολαρουν μερικοι. Δυνατα μυαλά είναι αυτα που ζουν οπως θελουν να τους φερονται, οχι οι φτυχιουχοι που παιρνουν 400 ευρω πλεον και πανε να ζησουν στο εξωτερικο . πνιγηκε ο κοσμος απο πτυχιουχους επιστήμονες που μπηκα στα πανεπιστημια με παπαγαλιες και φροντηστηρια. σιγα το κατόρθωμα, πας να μιλησεις στον επιστημονα μαι ας και δεν ξερει την γλωσσα του καλα καλα ..ποια χωρα να υπερασπισει;
“Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μέν έμπροσθεν την δε όπισθεν”
Τόμπολα.![]()
Αντελήφθην. Claviceps purpurea.Μπαααααααααααα
Δε σε κάνει τόσο χάλια η φούντα..
Αντελήφθην. Claviceps purpurea.
Papaver somniferum..
Εσενα σε εχω τσεκαρει εισαι ενταξει τυπακι μια μερα που ειχες αδικο το παραδεχθηκες εντιμα και με την μια.![]()
Ναι πρεπει να το εχω πει αυτο το 2011 τοτε που τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα. Και αποτελει μια αληθεια οτι ενα μεγαλο μερος του δημοσιου έχει τεμπεληδες. Απλα δεν εχω προβλημα ωστε να βγαινω καθημερινα και να κραζω οπως κανει ο σκιουρος.
δηλαδή όντως το 2011 ήταν διαφορετικά τα πράγματα; Δηλαδή λέει αλήθεια ο Τσιπρολέων που κάνει κωλοτούμπες τώρα;ρε κουναβι αμα σου βρω ποστ στο 2012 τι χανεις?![]()
ρε κουναβι αμα σου βρω ποστ στο 2012 τι χανεις?![]()
Για βρες. Δεν χανω κατι γιατι στοιχηματα δεν θες να βαλουμε. ΑΜα εχανες και εσυ με το οτι εχω παει στρατο θα εβαζα τωρα. Σε λιγες μερες παιρνω το χαρτι απολυσεως ;)