CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 2.606
...χωσε θηριο....Ο τραμουνταναςνομιζει οτι πτυχιο <=> επαγγελματισμος.
στα αρχιδια μου.![]()
![]()
...χωσε θηριο....Ο τραμουνταναςνομιζει οτι πτυχιο <=> επαγγελματισμος.
στα αρχιδια μου.![]()
![]()
στο προσαρμοσα λιγο στο φιλινγκ του ελληνα...![]()
..ουτε μια λεξη σου δεν αλλαξα ομως...πάλι μαλακίες έγραψες αλλά δεν πειράζει...![]()
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ....Κάποια στιγμή ο μπόλντης θα εκτινάξει το ΑΕΠ της χώρας..
Τι να ζηλεψω ακριβως? μια πεινασμενη γυναικα που ψαχνει προσοχη στο ιντερνετ?![]()
δεν φταιω εγω που ειμαι ανεργος... ετσι ειναι η εποχη. Σαν και εμενα χιλιαδες και μαλιστα και πολυ καλυτεροι μου. Ενω εσυ φταις που εχεις καταντησει να ψαχνεις εδω μεσα αντρικη προσοχη.
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ....![]()
απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τν μπολντηΤι να ζηλεψω ακριβως? μια πεινασμενη γυναικα που ψαχνει προσοχη στο ιντερνετ?![]()
δεν φταιω εγω που ειμαι ανεργος... ετσι ειναι η εποχη. Σαν και εμενα χιλιαδες και μαλιστα και πολυ καλυτεροι μου. Ενω εσυ φταις που εχεις καταντησει να ψαχνεις εδω μεσα αντρικη προσοχη.
Κάποια στιγμή ο μπόλντης θα εκτινάξει το ΑΕΠ της χώρας..
Κάποια στιγμή ο μπόλντης θα εκτινάξει το ΑΕΠ της χώρας..
απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τν μπολντη![]()
Ο χαρακτήρας σου ολοζώντανος στο ποστ αυτο. Σε στρίμωξα για τα καλα μπολ ε;![]()
Βλαμμενα ειναι ρε
-ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!Είπε ο μπόλντης στον ρέντμαν.
Το μπου είναι μαγικό..
μάλιστα...
Έχουν διδακτορικα κάποιοι? στα αρχιδια μου. φΕΡΤΟΥς να δουμε αμα ξερουν να γραψουν εναν αλγοριθμο.
Και πως θα παω Αμερικη? δεν εχω ιθαγενεια εκτος και αν με φωναξει καποιος εργοδοτης ή παντρευτω Αμερικανιδα ή κερδισω πρασινη καρτα στον διαγωνισμο.
Μακαρι να πηγαινα Αμερικη αυριο κιολας θα την εκανα... αυριο.