Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αν δεν υπήρχε χρεωκοπία ηθική και συνειδησιακή, δεν θα υπήρχε και οικονομική. Και όποιος φιλάει "ξένους κώλους", είναι επόμενο ότι θα τον χέσουν πατόκορφα όταν χορτάσουν γλύψιμο. Αντί να γρινιάζετε, απολαύστε το. Η πασίγνωστη παροιμία λέει για το αγγούρι... Άντε λοιπόν. Δροσιστείτε πια να ησυχάσουμε! :zfuck:

Η Ε.Ε πάντως δεν θα χρεωκοπήσει ποτέ. Όσο υπάρχουν μικρές και ασήμαντες χώρες γεμάτες μαλάκες ή προδώτες, που θα κάτσουν με σκυμμένο κώλο και κεφάλι να φτωχύνουν για να παχαίνουν οι τράπεζες της ευρώπης, τότε αυτό το τερατούργημα δεν θά 'χει πρόβλημα κανένα.
Βασικά η Ευρώπη θα πέσει, γιατί και το χρηματοπιστωτικό έχει τα όριά του, η Γερμανία ο μόνος λόγος που δεν έχει περικοπές ακόμα είναι ότι από το 2004 δεν αύξησε μισθό, με το πληθωρισμό αυτό δεν είναι καθόλου καλλό, Να εύχεστε η πώχευση των τραπεζών και της Ευρώπης να αργήσει όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί όταν αυτό γίνει θα ζήσουμε καταστάσεις, παρόμοιες με αυτές της πτώσης του πρώην ανατολικού μπλόκ.
 

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Παίρνουν σειρά ένας ένας......

«Παρέλυσε» η Βουλγαρία από πορεία διαμαρτυρίας κατά της φτώχειας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013, 14:24

Με κεντρικό σύνθημα «Ας βάλουμε φωτιά στα μονοπώλια» δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σήμερα το πρωί σε πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλγαρία κατά της φτώχειας που μαστίζει τη χώρα.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο, το Υπουργείο Οικονομικών και από το κτήριο που στεγάζει την κεντρική τράπεζα, ενώ απέκλεισαν και δρόμους με αποτέλεσμα να «παραλύσει» η κίνηση στην πρωτεύουσα.

Ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ παραιτήθηκε την Τετάρτη ύστερα από πολυήμερες διαμαρτυρίες κατά των μέτρων λιτότητας που έλαβε η κυβέρνησή του.

Ο πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ είπε σήμερα στους διαδηλωτές στη Σόφια ότι οι απόψεις τους θα εξεταστούν στο πλαίσιο της προσπάθειας εξόδου της χώρας από την πολιτική κρίση.

«Θα συνεργαστούμε την επόμενη εβδομάδα», είπε ο πρόεδρος στο διαδηλωτές έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
 

Επισκέπτης
"Το λέμε αυτό, γιατί με το κρέας αλόγου τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το κρέας αλόγου πρέπει να ελέγχεται σχολαστικά για πιθανή παρουσία ενός κτηνιατρικού φαρμάκου, βλαβερού για τον άνθρωπο, που ονομάζεται φαινυλβουταζόνη. Η ουσία αυτή υπάρχει σε κάποια ισχυρά αναλγητικά που χρησιμοποιούνται στα άλογα. Δεν πρόκειται για κάποιον θεωρητικό κίνδυνο, αλλά για κίνδυνο που είναι συνεχώς παρών στο αλογίσιο κρέας που διακινείται στην ΕΕ (και όχι μόνο). Ρίξαμε μια πρόχειρη ματιά στη βάση δεδομένων του συστήματος RASFF (ευρωπαϊκό σύστημα ενημέρωσης για μη ασφαλή τρόφιμα) και μόνο το δίμηνο Γενάρη-Φλεβάρη βρήκαμε εφτά alerts (προειδοποιήσεις) για ανίχνευση σε αλογίσιο κρέας φαινυλβουταζόνης σε συγκεντρώσεις πάνω από τις επιτρεπόμενες. Ολες οι προειδοποιήσεις είχαν εκδοθεί από την Αγγλία και αφορούσαν κατεψυγμένο κρέας αλόγου, που είχε ήδη διανεμηθεί και σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ."

Ολο το αρθρο στο λινκ...Α,και οποιανου συγκυβερνητικου δεν του κανει η"Κοντρα"ως πηγη ας παρει τηλεφωνο κανα δικο του(του κομματος δηλαδη)στο υπουργειο γεωργιας να ρωτησει.

Αυτα που λες με το γκουρμε κρεας απο αλογο...
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.895
Κριτικές
16
Like
14.723
Πόντοι
6.515
ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ.

Δεν απεδρασαν οι κακοποιοι με ελικοπτερο απο τις φυλακες :rockon: :rockon: :rockon:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ.

Δεν απεδρασαν οι κακοποιοι με ελικοπτερο απο τις φυλακες :rockon: :rockon: :rockon:


την σκαπουλάρησε ομως ο Βλαστός.. τραυματίστηκε... λυπηθήκανε ρε γαμώτο μια σφαίρα για χαριστική βολή...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κύπρος

57.5% Αναστασιάδης
42.5% Μαλάς...

Οι Κυπραίοι μετά τα "σοσιαληστικα" πειράματα που τόσο τα θαύμαζε ο περσόνας (αλήθεια τι κάνει αυτό το καμπριολέ παπάρι ?) φωνάξανε τον δεξιό να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά...
 

Επισκέπτης
Οι Κυπραίοι μετά τα "σοσιαληστικα" πειράματα που τόσο τα θαύμαζε ο περσόνας

Αλήθεια τι να λέει τώρα ο κοντόχοντρος καράφλας σώγαμπρος
για την κωλοχανείο μπουρδέλο οικονομία της Κύπρου ;;;;;;;;

Κάντε τις αναγωγές σας !!!!!!!
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.641
Like
11.533
Πόντοι
2.406
Κύπρος

57.5% Αναστασιάδης
42.5% Μαλάς...

Οι Κυπραίοι μετά τα "σοσιαληστικα" πειράματα που τόσο τα θαύμαζε ο περσόνας (αλήθεια τι κάνει αυτό το καμπριολέ παπάρι ?) φωνάξανε τον δεξιό να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά...
οι κυπραιοι ειναι πιο μαλ,,ες κι απο τους ελληνες
τι σου κανει εντυπωση?
η πλυση εγκεφαλου παει συνεφο κι εκει,, :jerking: :jerking: :jerking:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.641
Like
11.533
Πόντοι
2.406
τι καστανα να βγαλει απο την φωτια ο μαλακας αυτος?
στην καλυτερη θα βαλει τους τουρκους σε ολη την κυπρο,στην χειροτερη θα πουλησει ολα τα κοιτασματα μπιρ μπαρα,, :jerking: :jerking: :jerking:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο πόλεμος κατά της ανεργίας

Tου Πασχου Μανδραβελη

Ας υποθέσουμε ότι ανακεφαλαιώνονται οι τράπεζες και κατά την προσφιλή μας έκφραση «ρίχνουν λεφτά στην αγορά». Πού θα επενδυθούν αυτά τα λεφτά; Θα ξαναρχίσουμε τον κύκλο «πιτσαρία, κομμωτήριο, σουβλακερί» ή θα προχωρήσουμε σε επενδύσεις που κάτι θα παράγουν προς πώληση στο εξωτερικό ώστε να αγοράζουμε όσα εισάγουμε; Πιθανότατα το πρώτο, μαζί με κάποιες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο, για να εκτονωθεί το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας. Κι αυτό διότι οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει σε κάτι που έχει αγορά στο εξωτερικό στην καλύτερη περίπτωση θα γεράσει μαζεύοντας πιστοποιητικά και στη χειρότερη θα του κάψουν το μαγαζί.

Η αλήθεια είναι πως οι εξορυκτικές δραστηριότητες δεν είναι ό,τι πιο όμορφο σε κάποια περιοχή. Οσοι κατάγονται από τη Δυτική Μακεδονία, όπως ο γράφων, το ξέρουν από πρώτο χέρι. Το ευτύχημα για τη χώρα είναι ότι τα εργοστάσια της ΔΕΗ φτιάχτηκαν σε εποχές που δεν ανθούσε η τζάμπα οικολογία. Ετσι, ακόμη και οι πιο ένθερμοι επαναστάτες έχουν σήμερα ρεύμα για να γράφουν στους υπολογιστές τους τα δακρύβρεχτα για το περιβάλλον μανιφέστα. Μη μιλήσουμε για ιδιωτικές επενδύσεις σ’ αυτόν τον τομέα: μπορεί κάποιος που θέλει να επενδύσει να περάσει 15 χρόνια μαζεύοντας πιστοποιητικά, να κάνει περιβαλλοντικές μελέτες, να κρίνεται από τα ανώτατα (και οικολογικώς ευαίσθητα) δικαστήρια νόμιμος, αλλά η παλαβή Αριστερά, που έχει το μονοπώλιο ερμηνείας του νόμου, να κρίνει «παράνομη την επένδυση» και να επιβάλει διά εμπρησμού την ποινή.

Γι’ αυτό τζάμπα συσκέπτονται και ξαναμαζεύονται οι πολιτικοί αρχηγοί για το πρόβλημα της ανεργίας. Η κοινώς αποδεκτή «αριστερή» πεποίθηση είναι ότι η ανεργία λύνεται μόνο με 100.000 νέες θέσεις στο Δημόσιο, όπως ήταν μια παλιά προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ. Ολες οι άλλες επενδύσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας είτε μας ξινίζουν είτε μας βρωμάνε. Θέλει η Cosco να επενδύσει στο λιμάνι; Οργιάζει η κινδυνολογία περί «καμόρα των λιμανιών». Προτείνεται να δημιουργηθούν Ζώνες Ελευθέρων Συναλλαγών για να ξεκινήσουν κάποιες ξένες επιχειρήσεις με χαμηλότερη φορολογία και λιγότερη γραφειοκρατία; Αρχίζουν τα ψέματα περί κινεζοποίησης των συνθηκών εργασίας; Θέλει κάποιος να αγοράσει ένα νησάκι για ήπια τουριστική ανάπτυξη; Αρχίζει ο κλαυθμός για τα πουρνάρια. Πώς το είπε ο εμίρης του Κατάρ; «Εσείς δεν ψάχνετε για επενδυτές, αλλά για μαζοχιστές». Ακόμη κι αν αποφάσιζε η Microsoft να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία από το Ρέντμοντ της Ουάσιγκτον στην Ελλάδα, ώστε να απασχοληθούν καμιά τριανταριά χιλιάδες πτυχιούχοι, δεν θα την αφήναμε. Οποιος έχει επισκεφθεί τα γραφεία αυτού του κολοσσού θα διαπιστώσει ότι περιβάλλονται από όμορφα αλσύλλια. Δεν μπορεί· κάποια δένδρα θα έκοψαν για να φτιαχτεί το (υπό μορφήν πανεπιστημιούπολης) σύμπλεγμα κτιρίων. Σιγά μην αφήναμε εμείς τον Bill Gates να «καταστρέψει» ακόμη και το χειρότερο μπαΐρι. Στην Ελλάδα, τα πάντα είτε είναι αρχέγονα είτε ανείπωτης ομορφιάς και πρέπει να προστατευθούν από τον «ληστρικό καπιταλισμό». Αφήστε δε που μπορεί να προκύψει και κανένα Οβριόκαστρο, που δεν ήξερε κανείς πριν αποφασιστεί η επένδυση.

Γι’ αυτό είναι μάταιες οι συσκέψεις για την ανεργία. Οι μόνες επενδύσεις που θεωρούνται οικολογικά αποδεκτές και εργασιακά ανεκτές είναι η δημιουργία νέων κρατικών οργανισμών· από Ινστιτούτα μέχρι ΑΕΙ, ΤΕΙ κ.λπ. Ετσι θα προσληφθούν χιλιάδες για να μελετούν τι κακό θα παθαίναμε αν έρχονταν επενδύσεις στην Ελλάδα.



 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Που δουλεύει η γυναίκα του Πάσχου, είπαμε;
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα ... .

και ας πούμε ότι η γυναικα του δουλεύει στο δημόσιο... πάει καλά...

τι αλλάζει ως προς το περιεχόμενο του άρθρου...??

και αν δε το έγραφε ο Μανδραβέλης αλλά πχ ο Δραγασάκης .. θα άλλαζε κάτι ??
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το ότι δουλεύει στο δημόσιο θεώρησε το δεδομένο.
Πως θα σου φαινόταν βέβαια, αν μάθαινες ότι έχει δουλέψει με απόσπαση στο γραφείου του Παπακωνσταντίνου, ας πούμε;

 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι δουλεύει στο δημόσιο θεώρησε το δεδομένο.
Πως θα σου φαινόταν βέβαια, αν μάθαινες ότι έχει δουλέψει με απόσπαση στο γραφείου του Παπακωνσταντίνου, ας πούμε;


δεν θα με παραξένευε...

για το περιεχόμενο του άρθρου τι έχεις να πείς ???
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν θα με παραξένευε...

για το περιεχόμενο του άρθρου τι έχεις να πείς ???

Μια χαρά. Πως λοιπόν η σύζυγος Πάσχου είναι στο στενό κύκλο του Παπακωνσταντίνου, και δουλεύει σαν ιδιαιτέρα του;
Την διάλεξε λόγω αριστείας ή μήπως γιατί υπήρχαν κονέ; Λες να τακτοποίησε μόνο την σύζυγο Πάσχου;
Ένας "αντικειμενικός" δημοσιογράφος, δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος σε γραφείο τύπου υπουργού, ας πούμε;

Η μήπως στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν τέτοια;

Καλά είναι τα πληρωμένα δημοσιεύματα, αλλά θα πρέπει να το γράφουν στην επικεφαλίδα, για να καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για διαφήμιση και όχι ρεπορτάζ.
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ααααα συγνωμη ελησμόνησα... την προς εφεσσίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου (Σαύλου ή Σαούλ) που διαβάζεται στους γάμους

Αἱ γυναῖκες τοῖς ἰδίοις ἀνδράσιν ὑποτάσσεσθε ὡς τῷ Κυρίῳ,
ὅτι ὁ ἀνήρ ἐστι κεφαλὴ τῆς γυναικός, ὡς καὶ ὁ Χριστὸς κεφαλὴ τῆς ἐκκλησίας, καὶ αὐτός ἐστι σωτὴρ τοῦ σώματος.
ἀλλ᾿ ὥσπερ ἡ ἐκκλησία ὑποτάσσεται τῷ Χριστῷ, οὕτω καὶ αἱ γυναῖκες τοῖς ἰδίοις ἀνδράσιν ἐν παντί
...................................................................................
πλὴν καὶ ὑμεῖς οἱ καθ᾿ ἕνα ἕκαστος τὴν ἑαυτοῦ γυναῖκα οὕτως ἀγαπάτω ὡς ἑαυτόν, ἡ δὲ γυνὴ ἵνα φοβῆται τὸν ἄνδρα.


μάλιστα ως καλοί Χριστιανοί που είστε...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μια χαρά. Πως λοιπόν η σύζυγος Πάσχου είναι στο στενό κύκλο του Παπακωνσταντίνου, και δουλεύει σαν ιδιαιτέρα του;
Την διάλεξε λόγω αριστείας ή μήπως γιατί υπήρχαν κονέ; Λες να τακτοποίησε μόνο την σύζυγο Πάσχου;
Ένας "αντικειμενικός" δημοσιογράφος, δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος σε γραφείο τύπου υπουργού, ας πούμε;

Η μήπως στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν τέτοια;

Καλά είναι τα πληρωμένα δημοσιεύματα, αλλά θα πρέπει να το γράφουν στην επικεφαλίδα, για να καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για διαφήμιση και όχι ρεπορτάζ.

διαφήμιση τίνος και ποίου ???

δεν μου δίνει την εντύπωσιν ότι το περιεχόμενον του εν λόγω άρθρου περιποιεί τιμήν ή διαφημίζει τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων της μεταπολιτεύσεως...

ίσα ίσα τα στηλιτεύει και προτρέπει τους επιγενόμενους να μην ακολουθήσουν τις ίδιες πρακτικές...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom