Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
στην αρχη ακομη τυπε πηγαινα να τους τη σκαπουλαρω με το φανταρικο οτι ειμαι ταχα πεζικο
αλλα μετα με τα καθημερινα εξοδου δεν μαζευοταν με τιποτα
Είναι γνωστό ότι σε έχει ίνδαλμα και εικόνα δίπλα στο κρεβάτι του ο πηγούλης-παπιούλης.θαπρεπε ναχει γινει μαθημα πλεον οτι ποτε δεν γαμαω εδω αν δεν εχω και την πηγουλα ετοιμη
Ποσο ΡΟΜΠΑ μπορεις να γινεις ακομη?Ποσο?Δεν θελω να πω που ειμαι παιδια... εξαρχης δεν ηθελα. Επειδη θα αρχισουν οι μαλακιες τα βυσματα κτλπ χαχαχα
το θεμα ειναι οτι εκει που ειμαι δεν εχω φαει το παραμικρο τρεξιμο οπως θα ηθελε ο λοπεζ.
μελετημενο σχεδιο δηλαδη τυπε
στην αρχη ακομη τυπε πηγαινα να τους τη σκαπουλαρω με το φανταρικο οτι ειμαι ταχα πεζικο
αλλα μετα με τα καθημερινα εξοδου δεν μαζευοταν με τιποτα
Δεν θελω να πω που ειμαι παιδια... εξαρχης δεν ηθελα. Επειδη θα αρχισουν οι μαλακιες τα βυσματα κτλπ χαχαχα
το θεμα ειναι οτι εκει που ειμαι δεν εχω φαει το παραμικρο τρεξιμο οπως θα ηθελε ο λοπεζ.
Δεν εγινε ρομπα... αμα σου πω που ανηκω αυτοματα σου λεω και σε ποιο σωμα ειμαι.
Ειπαμε εξαρχης οτι αυτο δεν θα γινει αμα ο λοπεζ δεν αναιρεσει τις θεσεις περι βυσματος.
Φτιαξε κλωναρι.ΠΟΝΤΙΚΙ αμα σου πω που ανηκω στρατονομα / ναυτονομια κτλπ αυτοματα σου λεω και σε ποιο σωμα ειμαι.
Ειπαμε εξαρχης οτι αυτο δεν θα γινει αμα ο λοπεζ δεν αναιρεσει τις θεσεις περι βυσματος.
Είναι γνωστό ότι σε έχει ίνδαλμα και εικόνα δίπλα στο κρεβάτι του ο πηγούλης-παπιούλης.
Φτιαξε κλωναρι.
ΟΚ,ακυρο το κλωναρι...συνεχισε ετσι,χαρισε κι αλλο γελιο...Για ποιο λογο να φτιαξω κλωναρι δεν καταλαβα
ΟΚ,ακυρο το κλωναρι...συνεχισε ετσι,χαρισε κι αλλο γελιο...
Κοιτα εγω δεν ειμαι λοπεζ να ψαχνω ποστ αλλωνων ... βαριεμαι
προφανως τα ποστ μου εχουν ξεχωριστη σημασια για τον λοπεζ οποτε καθεται και τα ψαχνει... ε καλα κανει
Συμφωνω με λοπεζ,μπολντη υπαρχουν εκτεταμενες ενδειξεις οτι -εσυ, ο παργαλατσος σου και η οθονη σου που παιζει πορνο σε 24ωρη βαση,ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΕΜΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Παιζει δηλαδη να εχεις κανει και λογγ ιν στο μπου μεσω σκουληκοτρυπας....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΩΤΑ 5 ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΑΜΠΑΛΟΣ!ηλιθιε δεν ειπα ποτε για βυσμα. παντα λεω οτι δεν πατησες καν. εισαι αναβολη γιατι εισαι μουρλος. τελος συζητησης πλεον. αν θες ξανα κουβεντα, μονο με διαγραφη και νεο νικ.
Λοπεζ μην την κανεις μουλοκτη παλι την δουλεια δεν σε ξεχασα ....
περιμενω να βρεις αυτα που λες...