apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω παντως νομιζα οτι τελικα ηταν αεροπορια ο μορτης
Mαλακας πιαστηκες,αν δεν το εχεις εχει γραψει πρεπει να δεχτεις το στοιχημα,αν το εχεις γραψει σκυψε ευλαβικα τον σβερκο να πεσει φαπα,παντως ο λοπεθ ειναι μανουλα σε αυτα,η ζωη του ειναι το bou,θυματε και την παραμικρη λεπτομερια
οχι σημερα τυπεχαχχα ολη του η ζωη ειναι λεει... σε πηρανε χαμπαρι λοπεζ ξεκιναει το γλεντι φέρτε μεζεδες και ουζακι θα κάνουμε κεφι αποψε
εγω παντως νομιζα οτι τελικα ηταν αεροπορια ο μορτης
σαιτ για πουτανες αλλα μονο στα πολιτικα μου γραφεις...Αχαχαχαχα,και εγω καπως ετσι το ανοιξα το νικ...ειχα καθαρισει εναν ποντικο στο σπιτι,μετα πηγα να ανοιξω τον λογαριασμο,το ενα νικ πιασμενο,το αλλο πιασμενο,δε γαμιεται λεω,σε σαιτ για πουτανες κανω εγγραφη,βαλε ενα μαλακια νικ να τελειωνουμε...που να 'ξερα οτι θα κολλαγα με τη λιγδοινη...
σαιτ για πουτανες αλλα μονο στα πολιτικα μου γραφεις...
αεροπορια εισαι.ειπαμε αεροπορια / ναυτικο σε ενα απο τα 2 πεζικο δεν ειμαι παντως
δυο μηνες εκει μετα πηγε κριτη για επισκευη και δεν ξαναγυρισε και μεταφερθηκαμε στο κως...Πρώτο τραπέζι πίστα ναυκρατούσας δλδ.
Δεν ασχολουμαι πλεον με τα υπολοιπα,αλλα και οταν συνεβαινε ελαχιστα εγραψα.σαιτ για πουτανες αλλα μονο στα πολιτικα μου γραφεις...
ειναι ενας ποντικος αυτος....
αλλα σε μπλεξανε τυπε μου τα αναρχοκουμουνια ....Δεν ασχολουμαι πλεον με τα υπολοιπα,αλλα και οταν συνεβαινε ελαχιστα εγραψα.
Γενικα δεν εκανα εγγραφη για να ποσταρω,ποσο μαλλον στα πολιτικα νηματα.
Οχι βεβαια,οι δεκσιοαπλυτοι φταινε για την καταντια μου...η ρουφιανα η λιγδοινη...αλλα σε μπλεξανε τυπε μου τα αναρχοκουμουνια ....
Για στρατονομος τι αποδοση δινεις?Να ξερουμε δηλαδη.Λοιπον θα το παιξουμε σε στοιχημα τι ειμαι.....
μπας και βγλαουμε και κανα φραγκο ειστε?
Λοιπον βαζω τις αποδοσεις βαζετε τα χρηματα
Αεροπορια : 1,25
Ναυτικο : 1,25
Kαι μετα για εξτρα κερδη μπορεις να προβλεψεις και σε ποια υπηρεσια ειμαι
πούτσες μπλε
όποιος έχει βύσμα το χρησιμοποιεί...και οι άλλοι απλά κάνουνε πως κοροϊδεύουνε και είναι υπεράνω, αλλά αν είχανε θα το χρησιμοοποιούσανε πρώτοι
ΣτρατονομιαΛοιπον θα το παιξουμε σε στοιχημα τι ειμαι.....
μπας και βγλαουμε και κανα φραγκο ειστε?
Λοιπον βαζω τις αποδοσεις βαζετε τα χρηματα
Αεροπορια : 1,25
Ναυτικο : 1,25
Kαι μετα για εξτρα κερδη μπορεις να προβλεψεις και σε ποια υπηρεσια ειμαι