Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αμα το βρω θα βαρεσεις διαγραφη ρε νουμερο? σταρχιδια μου να ξαναμπεις με αλλο, το νικ Boldemort θα το διαγραψεις????
Βρες το σε προκαλω μωρη κυρατζα
αμα το βρω θα βαρεσεις διαγραφη ρε νουμερο? σταρχιδια μου να ξαναμπεις με αλλο, το νικ Boldemort θα το διαγραψεις????
το μαγκωσαμε την ναυταρα σινερμαν
τυπε προσεχε γιατι μετα θα ζητα την διαγραφη σου :SΒρες το σε προκαλω μωρη κυρατζα
τυπε προσεχε γιατι μετα θα ζητα την διαγραφη σου :S
εκεινη την εποχη στο ναυσταθμο τα βραδια βγαιναμε κυνηγη για ποντικια στους καδους χαμος απο αρουρια...πηγαινε ενας και χτυπαγε τον καδο και πεταγοντουσαν απο μεσα εκατονταδες και ενας αλλος με μια σανιδα 3μετρη σαρωνε τα ποντικια στην θαλασσα οπως ετρεχαν να κρυφτουν..Εγω? ποτε βρες ποστ τωρα σε προκαλω. Ψαξε τα ποστ μου Μαιου - Ιουνιου
σουπερμαους α ρε ναυτακι βυσματικο
Βρες το σε προκαλω μωρη κυρατζα
εκεινη την εποχη στο ναυσταθμο τα βραδια βγαιναμε κυνηγη για ποντικια στους καδους χαμος απο αρουρια...πηγαινε ενας και χτυπαγε τον καδο και πεταγοντουσαν απο μεσα εκατονταδες και ενας αλλος με μια σανιδα 3μετρη σαρωνε τα ποντικια στην θαλασσα οπως ετρεχαν να κρυφτουν..
και μια φορα ειχα σκοτωσει ενα μεσα στην ναρκαλα και πηρα 5ημερη αδεια...ξερω απο ποντικια τυπε..
στα αρχιδια μου και εγω ζηταω να αναιρεσει τις αδικες κατηγοριες περι βυσματων αλλα δεν το κανει.
Οποτε δεν ειναι εγκυρη οποιαδηποτε συμφωνια μεταξυ μας. Αν θελει ας τα βρει εγω για διαγραφες δεν λεω παντως.
γραψε "ναι θα διαγραφω" μωρη φραουλα.
Τυπε ποια χρονολογια ηταν αυτο? να δουμε ποτε εκανε την θητεια του ο υπερποντικας στον ναυσταθμο
χοντρυνε το παιχνιδι
Αχαχαχαχα,και εγω καπως ετσι το ανοιξα το νικ...ειχα καθαρισει εναν ποντικο στο σπιτι,μετα πηγα να ανοιξω τον λογαριασμο,το ενα νικ πιασμενο,το αλλο πιασμενο,δε γαμιεται λεω,σε σαιτ για πουτανες κανω εγγραφη,βαλε ενα μαλακια νικ να τελειωνουμε...που να 'ξερα οτι θα κολλαγα με τη λιγδοινη...εκεινη την εποχη στο ναυσταθμο τα βραδια βγαιναμε κυνηγη για ποντικια στους καδους χαμος απο αρουρια...πηγαινε ενας και χτυπαγε τον καδο και πεταγοντουσαν απο μεσα εκατονταδες και ενας αλλος με μια σανιδα 3μετρη σαρωνε τα ποντικια στην θαλασσα οπως ετρεχαν να κρυφτουν..
και μια φορα ειχα σκοτωσει ενα μεσα στην ναρκαλα και πηρα 5ημερη αδεια...ξερω απο ποντικια τυπε..
ετσι μπραβο. ψευτης, κοτα και...γιωτας αστρατευτος. ταπαμε.
τυπε το στοιχημα περιλαμβανει και διαγραφες νικ
τυπε το στοιχημα περιλαμβανει και διαγραφες νικ
χαμος
οχι ρε μαλακα ...διοικηση πλοιων αποβασεως.... αραλικη..ξυναμε τα αρχιδια μας..
ναι ρε τυπε πως δεν θυμαμαιτυπε το θυμασαι το ξεβρακωμα που το επαιζε στρατονομος? και συ ησουν θυμαμαι στην συζητηση ονλαιν.
Mαλακας πιαστηκες,αν δεν το εχεις εχει γραψει πρεπει να δεχτεις το στοιχημα,αν το εχεις γραψει σκυψε ευλαβικα τον σβερκο να πεσει φαπα,παντως ο λοπεθ ειναι μανουλα σε αυτα,η ζωη του ειναι το bou,θυματε και την παραμικρη λεπτομεριαστα αρχιδια μου και εγω ζηταω να αναιρεσει τις αδικες κατηγοριες περι βυσματων αλλα δεν το κανει.
Οποτε δεν ειναι εγκυρη οποιαδηποτε συμφωνια μεταξυ μας. Αν θελει ας τα βρει εγω για διαγραφες δεν λεω παντως.