Επισκέπτης
....εντελως ΑΟΥΑ λοιπον υπολογισμος....
Ώπα φιλαράκι.
Μπορεί το ΑΟΥΑ να μην είναι κολούμπια, αλλά και τέτοιους υπολογισμούς δεν κάνει.
Ξέρω που σε λέω..
Ενημερωτικα και σε φιλολογικη βαση η ιδιοκτησια με αφηνει αδιαφορο και την θεωρω ΛΑΘΟΣ...ουσιαστικα ομως εχω προσαρμοστει στο οικ.περιβαλλον που ζω -ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει αλλος δρομος σημερα και την αποδεχομαι(με το ζορι).....-Παμε λοιπον....Καταρχας η αποψη μου ειναι να φορολογηθε η ακινητη περιουσια....και μαλιστα η μεγαλη να φορολογηθει τοσο πολυ ,ωστε να παψει να υφισταται(να αναγκαστουν δηλαδη οι μεγαλο ιδιοκτητες να ξεπουλησουν οσο-οσο σε τιμες σχεδον χαριστικες)....Επι δεκαετιες συσωρευαν ακινητα και ΕΣΟΔΑ εκατομμυριων απο την εκμεταλλευση τους.....Ακομα και σημερα -που η κριση αφηνει ανθρωπους πεινασμενους- πολλοι απο αυτους προτιμουν να ζητουν εξωπραγματικα ενοικια η να τα αφηνουν κλειστα,αφου εχουν πολυυυυυυυ λιπος ακομα να καψουν,απο το να τα δωσουν ΑΡΚΕΤΑ φτηνοτερα προς αξιοποιηση,οδηγωντας ετσι την αγορα σε απιθανες στρεβλωσεις!όχι δεν συμφωνώ... τον βρίσκω συντηρητικό και υποεκτιμημένο...
-ΚΡΥΨΟΥ η ασφαλεια ειναι στο κατοπι σου.... τριμαλακα!Πάλι μ'εσένα και τον πάπια να πιάσει κουβέντα ο άνθρωπος; Βαρέθηκε.
Για το μυαλό ενός 10χρονου όπως ο κοντινούλης είναι.
γιατί ??? (και μην πείς γιατί κλάνει το γατί αλλά φέρε και κανένα επιχείρημα)...
Ενημερωτικα και σε φιλολογικη βαση η ιδιοκτησια με αφηνει αδιαφορο και την θεωρω ΛΑΘΟΣ...ουσιαστικα ομως εχω προσαρμοστει στο οικ.περιβαλλον που ζω -ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει αλλος δρομος σημερα και την αποδεχομαι(με το ζορι).....-Παμε λοιπον....Καταρχας η αποψη μου ειναι να φορολογηθε η ακινητη περιουσια....και μαλιστα η μεγαλη να φορολογηθει τοσο πολυ ,ωστε να παψει να υφισταται(να αναγκαστουν δηλαδη οι μεγαλο ιδιοκτητες να ξεπουλησουν οσο-οσο σε τιμες σχεδον χαριστικες)....Επι δεκαετιες συσωρευαν ακινητα και ΕΣΟΔΑ εκατομμυριων απο την εκμεταλλευση τους.....Ακομα και σημερα -που η κριση αφηνει ανθρωπους πεινασμενους- πολλοι απο αυτους προτιμουν να ζητουν εξωπραγματικα ενοικια η να τα αφηνουν κλειστα,αφου εχουν πολυυυυυυυ λιπος ακομα να καψουν,απο το να τα δωσουν ΑΡΚΕΤΑ φτηνοτερα προς αξιοποιηση,οδηγωντας ετσι την αγορα σε απιθανες στρεβλωσεις!
Για αλλη μια φορα ομως το φιδι απο την τρυπα καλειται να βγαλει ο μικρος,ο βιοπαλαιστης,αυτος που εφτυσε αιμα,που ξεγελαστηκε(γιατι περι απατης προκειται),να αγορασει με μετρητα ,με δοσεις, με δανειο ,ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ....ΓΙΑ αλλη μια φορα κανενα μετρο δεν στοχευσε στον μεγαλο φοροδοτη ,αλλα στον μικρο...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 50,000ευρω ρε μεσιε ...ΣΕ ΡΩΤΑΩ?Ξερεις τι σημαινει με σημερινες αντικειμενικες τιμες?θα σου πω....σημαινει σαλονι-κουζινα στη Ν.φιλαδελφεια...κουζινα στη γλυφαδα...βεσε στο ψυχικο...αυτο σημαινει....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ αυτοι που δεν εχουν θα πουλησουνη θα χασουν(θα τους το παρουν) το ενα τα δυο που αποκτησαν και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΛΙΠΟΣ και ΤΡΟΠΟ)απλα θα ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ...
περικαλώ κανένα τρόπο αξιοποίησης γνωρίζετε/προτείνετε ???
εγώ μπορώ να προτείνω ορισμένου όπως
πχ
εργατική κατοικία με πολύ χαμηλό ή ακόμη και μηδενικό ενοίκιο και μία μικρή αλλά αξιοπρεπή (ίσως στο ύψος των τόκων που θα εισέπρατταν αν είχαν το ποσό της αντικειμενικής αξίας στην τράπεζα) αφορολόγητη ανταμοιβή των ιδιοκτητών..
γκρέμισμα (μετά από αποζημίωση) και δημιουργία ελεύθερων χώρων .. το κόστος να πληρωθεί από (1) του περιοίκους οι οποίοι θα κάνουν έντονη χρήση αλλά και των οποίων η ακίνητη περιουσία θα αυξήσει την αξία της (2) ίσως από κάποιο μικρό εισητήριο για την χρήση του χώρου
Μίλησε η πάπια που το μόνο επιχείρημα της όταν τη στριμώχνουν είναι το "δε μιλάω σε τροϊκανούς".
-παμε τωρα στο καθαρα λογιστικο κομματι....οσο συντηρητικο και υποεκτιμημενο να τον βρισκεις ,εγω σου λεω "καλα σαραντα"....ΣΗΜΕΡΑ που γραφουμε αυτες τις αραδες,εσυ μπορεις να πουλησεις στην αγαπημενη γλυφαδα του τραλαλακη ας πουμε ,ακινητο 120 μετρων στην αντικειμενικη εστω αξια του?????ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!αρα το να πολλαπλασιαζουν τα μετρα του Ε9 με τις τρεχουσες αντικειμενικες ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ να μην πω επικινδυνο....γιατι ειναι ομως επικινδυνο??επικινδυνο ειναι γιατι δημιουργουν μια πλασματικη πηγη εδοδων απο την οποια προσδοκουν να εισπραξουν...Εσοδα που δεν θα ερθουν ποτε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν....συν τοις αλλοις η υπερφορολογηση εκτος λογικης δεν θα οδηγησει μονο στην μη εισπραξη υπολογισμενων (και καλα, εσοδων) ,αλλα θα οδηγησει και ενα μεγαλο μερος μικρο ιδιοκτητων στην "ασφυξια" και τον "θανατο" τους....ουσιαστικα δηλαδη ο ΠΙΞΙΣ παιζει την ψωλη του ανεμελα δενοντας τα κορδονια του στην σεντρα,αποδεχομενος τετοιους υπολογισμους bakalikous!όχι δεν συμφωνώ... τον βρίσκω συντηρητικό και υποεκτιμημένο...
xaxaxaxa τωρα ειναι που αρχιζω τα "κολπα" τραλαλακη και σε λεω -ποσταρε ρε μουνι φωτο το πορτφολι σου,βαλε μωρη καρια το Ε9 φωτο να τα μετρησουμε ...και ετσ! χαχαχχα ποσο παπαροπουλος εισαι!οι υποψίες σου είναι παντοειδώς λανθασμένες...
διότι ο υπολογισμός έγινε ως εξής ...
Ε9 ξέρεις τι είναι φαντάζομαι... αν δεν ξέρεις τότε τουμπεκί ψιλοκομένο...
πήραν μία μία τις γραμμές του Ε9 (προκειμένου περί αστικών ακινήτων) και πολλαπλασιάσανε με την αντικειμενική αξία... πάνω σε αυτό προσθέσανε τα εκτός σχεδίου που υπολογίζονται σε 25% της συνολικής επιφανείας και πολλαπλασιάσανε με το 75% της αντικειμενικής αξίας...
για τα αγροτεμάχια τώρα... στο Ε9 φαίνεται κατά δήλωσιν ότι είναι ορεινά, ημιορεινά, πεδινά, ξερικά ή ποτιστικά.. κάνανε εναν απλό υπολογισμό με πέντε φορές το αντικειμενικό εισόδημα της κάθε κατηγορίας και βγάλανε την πιθανή αξία πώλησης...
με δεδομένο ότι τα στοιχεία του Ε9 είναι υποεκτιμημένα (ημιυπαίθριοι εκτός για παράδειγμα, παράνομες επεκτάσεις εκτός κλπ) μάλλον συντηριτικός είναι ο υπολογισμός...
Σωστα κύριε πορνόπαπε αν και έχουμε τις διενέξεις μας,μιλάτε πολύ σωστά,αλλά σου έχω και μια ερώτηση επι αυτού,ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?Η δική μου άποψη είναι στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΟΛΟ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ.η αλήθεια είναι ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ των πολιτικών της κυβερνησης ΣΑΜΑΡΑ & ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ είναι οι εντολές της τρόικα...
όλοι οι υπολογισμοί γινονται για να γεμίσει με πλασματικά νούμερα το χαρτί...
να δούμε τι θα γίνει τώρα που αρχίζουν και φαίνονται τα πραγματικά.
-ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ στο ποιο σημαντικο....Παρατηρησα μια "γνησια ομοψυχια" πιξι τραβου και σια στη δηλωση τους οτι τα τουβλα και τα μπετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ποσο μικροι θεουληδες ειστε γαμω την τρελα μου μεσα....και τι ειναι ρε μαλακες αναπτυξη ?το αι φον 7?
-ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ στο ποιο σημαντικο....Παρατηρησα μια "γνησια ομοψυχια" πιξι τραβου και σια στη δηλωση τους οτι τα τουβλα και τα μπετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ποσο μικροι θεουληδες ειστε γαμω την τρελα μου μεσα....και τι ειναι ρε μαλακες αναπτυξη ?το αι φον 7? το νεο αουντι ?τα γαριδακια ?τι στον μπουτσο ειναι στην τελικη αναπτυξη? ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ???? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ δημιουργησαν τις φουσκες (και στην οικοδομη) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...
Η οικοδομη δεν ειναι τουβλα και μπετα...Η οικοδομη ειναι ανθρωπινη αναγκη παγια και διαρκης!...Η ΣΤΕΓΑΣΗ ειναι ανθρωπινη αναγκη σαν την ΤΡΟΦΗ ,ο νεοφιλελευθερος τροπος ομως την μετετρεψε σε μια ακομα φουσκα....Η οικοδομη (στεγαση) εγινε ριαλ εστειτ μπιζνες και στεγαστικα δανεια που υποθηκευοταν 2-3-4 ενας θεος ξερει ποσες φορες,η τροφη εγινε "κομοντιτι" απο αγαθο πρωτης αναγκης,ο αερας εχει τιμη και αναπτυξη πλεον φτασαμε να θεωρειται η ευρωστια ενος αρρωστημενου χρηματοοικονομικοπιστωτικου μοντελου-τερατος, για το οποιο θυσιαζονται ανθρωπινες ζωες καθημερινα!
Ωραία ανάλυση μάγκα ΑΛΛΑ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.-ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ στο ποιο σημαντικο....Παρατηρησα μια "γνησια ομοψυχια" πιξι τραβου και σια στη δηλωση τους οτι τα τουβλα και τα μπετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ποσο μικροι θεουληδες ειστε γαμω την τρελα μου μεσα....και τι ειναι ρε μαλακες αναπτυξη ?το αι φον 7? το νεο αουντι ?τα γαριδακια ?τι στον μπουτσο ειναι στην τελικη αναπτυξη? ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ???? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ δημιουργησαν τις φουσκες (και στην οικοδομη) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...
Η οικοδομη δεν ειναι τουβλα και μπετα...Η οικοδομη ειναι ανθρωπινη αναγκη παγια και διαρκης!...Η ΣΤΕΓΑΣΗ ειναι ανθρωπινη αναγκη σαν την ΤΡΟΦΗ ,ο νεοφιλελευθερος τροπος ομως την μετετρεψε σε μια ακομα φουσκα....Η οικοδομη (στεγαση) εγινε ριαλ εστειτ μπιζνες και στεγαστικα δανεια που υποθηκευοταν 2-3-4 ενας θεος ξερει ποσες φορες,η τροφη εγινε "κομοντιτι" απο αγαθο πρωτης αναγκης,ο αερας εχει τιμη και αναπτυξη πλεον φτασαμε να θεωρειται η ευρωστια ενος αρρωστημενου χρηματοοικονομικοπιστωτικου μοντελου-τερατος, για το οποιο θυσιαζονται ανθρωπινες ζωες καθημερινα!
ερώτηξις... εσύ πιστεύεις στην ιδιοκτησία γής????
και άλλο να έχεις ένα σπίτι το οποίο να καλύπτεις τις στεγαστικές σου ανάγκες και άλλο να έχεις 3-4-5-6 + για να κονομάς.. και επειδή στην Ελλάδα ο αριθμός των κατοικιών είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερος από τις δυνητικές οικογένειες που θέλουν στέγαση συμπεραίνω ότι πιστεύεις "ολα καλά να δώσουμε.. αλλά να δώσουν οι άλλοι"