Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.042
Κριτικές
7
Like
9.754
Πόντοι
1.686

angell7gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
 

Συνημμένα

  • epamlogonew.jpg
    epamlogonew.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • epamlogonew.jpg
    epamlogonew.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μη στηρίχθηκε και σε αναρχικής.

Αμα δεν καταλαβαίνετε αγαπητέ την αναλογικότητα της σκέψης καλό θα είναι ή να ερωτάτε διευκρινιστικά ή να μην σχολιάζετε ειρωνικά.

Παρόλο που και τα δύο συστήματα είχαν απώτερο σκοπό τη Διαχείριση του Κεφαλαίου, στόχος θα έπρεπε και στις δύο περιπτώσεις να είναι το καλό βιοτικό επίπεδο της Μάζας.

Ο Καπιταλισμός της Αμερικής πέτυχε με έμμεσο τρόπο αυτό που απέτυχε με άμεσο ο κομμουνισμός της Σοβιετικής Ενωσης.

Ποιόν;

Μα τον ουσιαστικό στόχο του κομμουνισμού, δηλαδή την ευμάρεια της συντριπτικής πλειοψηφίας ενός λαού. Σαφώς και υπάρχουν ανωμαλίες στις ΗΠΑ, σαφώς και υπάρχουν πένητες και πεινασμένοι, αλλά αυτοί αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Θαρρείτε αγαπητέ ότι εάν ο κομμυνισμός της ΕΣΣΔ είχε κάνει το ίδιο πράγμα ανεξαρτήτως χουντικών μεθόδων και δεν πεινούσε η πλειονότητα της αστικής τάξης ότι θα είχε επαναστατήσει ο σοβιετικός λαός;

Η μήπως έχετε την αγαθή εντύπωση ότι οι ελευθερίες και το νομικό σύστημα των Ρώσσων είναι σήμερα πιο δυτικές απο πριν;

Σαχλαμάρες. Ο Πούτιν κληρονόμησε ένα φασιστικό κράτος, τον έφερε στα μέτρα του, έδωσε φαί και δουλειά στο λαό, αλλά ο νομικός πολιτισμός και οι ελευθερίες του ρώσσικου λαού εξακολουθούν να βρίσκονται σε σοβιετικά επίπεδα.

Συνοπτικά και για να ολοκληρώσουμε την παρένθεση του ειρωνικού ποστ, ο πρώτος ουσιαστικός τόπος εξημέρωσης ενός κατοικιδίου είναι η προσφορά φαγητού. Απο κει ξεκινάει η εξημέρωση και η εμπιστοσύνη του προς εξημέρωση ζώου με τον νοικοκύρη.

Κάπως έτσι δουλεύει και το σύστημα στις ανθρώπινες κοινωνίες αιώνες τώρα. Ακόμα και στον Νότο της Αμερικής κατά τον Εμφύλιο, οι πιο πιστοί των φεουδαρχών ήταν οι μαύροι-σκλάβοι που ζούσαν μια χαρά ωε οικότροφοι στα κτήματα των Νοτίων.


 

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Το "χάρισμα" είναι κάτι επίκτητο που αποδίδεται κατόπιν, όχι κάτι έμφυτο που προυπάρχει. Και για τον Χίτλερ παρόμοια αντίληψη είχαν πολλοί στα χρόνια του μεσοπολέμου.
Διαφωνώ πλήρως καθέτως και οριζοντίως.

Το χάρισμα είναι έμφυτο και όχι επίκτητο.

Ο χίτλερ ήταν χαρισματικός ηγέτης, άλλως πώς θα μπορούσε να δημιουργήσει εμμονές σε έναν ολόκληρο λαό; Τον εγκλώβισε ακριβώς στα αδύνατα σημεία του έχοντας το χάρισμα να τον ποδηγετήσει και να τον ελέγξει εκεί ακριβώς που πονούσε.

Τώρα, εάν ο Χιτλερ είχε εμμονές αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Πέραν αυτών, μπορεί η ιστορία να γράφεται απο τους νικητές, παρόλα αυτά ο χίτλερ δεν ήταν μόνο αυά που τον παρουσιάζει η αγγλοσαξωνική ιστορία. Αλλωστε είναι ισοτρικός κανόνας στην καταγραφή της ιστορίας των νικητών ο αντίπαλος ηγέτης να παρουσιάζεται ως παρανοικός τρελλός και όχι ως ευφυία που έχασε τον έλεγχο. (πού άλλωστε είναι ο κανόνας και η κατάρα των ευφυών ανθρώπων).
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
-ΤΟ τι ακουει και διαβαζει κανεις παντου,απο τη βουλη-εφημεριδες εως το μπουρδελα ειναι πραγματι απιστευτο.....ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι η πορεια της χωρας προς την αγκαλια του ΔΝΤ και των πιστωτων της ,δεν ηταν προδιαγεγραμμενη πολλα χρονια πριν -απλα ονειρευεται με τα ματια ανοικτα!Παμε λοιπον απο την περιοδο του χοντρου για να μην πλατιαζω πολυ....Ο χοντρος με την καμια δεν θα μπορουσε να βαλει τη χωρα στο ΔΝΤ...η λεξη μακελειο δεν θα περιεγραφε την πραγματικοτητα που θα ακολουθουσε...επρεπε λοιπον η δουλεια να γινει ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ....Ο γαπ ανετα πηρε τις εκλογες σε μια χωρα βλαμμενων ταζωντας παπατζες(ψωμοτυρι)...στα 3 και κατι χρονακια που ανεχτηκαμε τον θιασο και την μαλακια του εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για ομαλη μεταβαση στην σημερινη ΔΕΞΙΑ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ....Τι μαλακιες για δοσιλογους και παπαριες εχουν ειπωθει -δεν περιγραφετε-!!Φτασαμε λοιπον στο σημειο με την αγαστη συνεργασια ολων των προηγουμενων κυβερνησεων ο ελληνικος λαος να καταληξει στο συμπερασμα πως, Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΕΜΙΚΗ(δηλαδη δομικο προβλημα του καπιταλισμου εν γενει) ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,αλλα θεμα δικων του καθαρα παραλειψεων και συμπεριφορων(ποδια εξω απο την κουβερτα)και εντελει με αυτα και αλλα (ΜΜΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟΤΑΤΟ(ΝΕΟΦΙΛΈΛΕΥΘΕΡΟ)ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ......
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ -για να το κανω 50αρικα-ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΤΟΥ 1930....ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ....ΟΙ μαθητευομενοι μαγοι των αγορων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ τι και πως,εχουν ομως μονο ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ....ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ -ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ-ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΦΙΚΤΟ!
όλα ωραία και καλά αυτά που λες

εγώ θέλω να μου βρεις και να μου πεις τις διαφορές σε αυτά που έλεγε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ο ΓΑΠ και σε αυτά που λέει (πάλι έξω από την εξουσία και μονίμως προεκλογικά) ο ΤΣΙΠΡΑΣ. θα μπορούσα άνετα να προσθέω πως τα ίδια έλεγε προεκλογικά και ο Σαμαράς, αλλά αυτός έπεσε στη συγκυρία πως ήξεραν όλοι το πρόβλημα προεκλογικά και το προσάρμοσε ελαφρώς.
Η ουσία φυσικά είναι η ίδια, πως προεκλογικά ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως τα ίδια λένε.

Και μετά τις τσεπούλες όλοι.

όταν έλεγα πριν 3 χρόνια πως ένα ντου θα άλλαζε τα πάντα...
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνοπτικά κάποιες απαντήσεις.

Η αριστερά ήταν μεγάλη πλειοψηφία όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερό (ακραία αριστερό θα έλεγα) και είχε την πλειοψηφία. Τότε οτιδήποτε βρισκόταν δεξιά της Ν.Δ., αριστερά ήταν!
Και η Ν.Δ. είχε πάρει και 38%, οπότε το υπόλοιπο 62, αριστερό ήταν.
Τον αν δεν σας άρεσε εσάς αυτού του είδους η αριστερά, άλλο θέμα. Πάντως και τώρα η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την "αριστερά" προέρχεται, του βαθέως ΠΑΣΟΚ. Με τους αθρόους ρουσφερολογικούς διορισμούς, της συντάξεις σε "αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης", ενίοτε 50-55 ετών το 83, δηλαδή γεννημένους περί το 1930, πάει να πει στα 14 το 1944, τα "δωράκια στον ευατό" μας για την κομματική νομενκλατούρα και πάει λέγοντας.

Επίσης δεν έλαβα απάντηση πως ακριβώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να κυβερνήσει, για να το δούμε κι εμείς. Με αυτοδυναμία 38% που χρειάζεται τουλάχιστον ή με συμμαχίες και ποιές; Αν όχι με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ με ποιους; Τους ΑΝ.ΕΛ. μήπως, ή ενδεχομένως ΚΑΙ την Χ.Α. που είναι άλλωστε "αντιμνημονιακοί"



Τώρα στον άλλον θαυμαστή του εγχρώμου πλανητάρχου δυο λόγια για το συγκεκριμένο (πολιτικό βεβαίως και όχι φυλετικό) θέμα.
Ο Ομπάμα (και όχι μόνον, γενικότερα οι Δημοκρατικοί, ας πούμε και ο Κλίντον σαφέστατα) παράγουν απίστευτα μεγάλα δημοσιονομικά ελλείματα, ακριβώς για να συντηρούν ένα "κοινωνικό κράτος" που θα φροντίζει ένα ποσοστό (ο Ρόμνεϋ ανέφερε 47%, αλλά θεωρώ πως ήταν κάπως υπερβολικός), μη εργαζομένων, όχι ανέργων αλλά τεμπέληδων το οποίο με την σειρά του τους ανταμοίβει με την ψήφο του "μονοκούκι".
Το ότι σε αυτό το ποσοστό οι μειονότητες (μαύροι και ισπανόφωνοι έχουν τα πρωτεία ισχύει, χωρίς βεβαίως να λέει κανείς πως δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί αντίστοιχοι λευκοί τεμπέληδες που δεν εργάζονται, αναμένοντας την κρατική μέριμνα.
Όσο τα πράγματα τσουλάνε ακόμα (η FED μπορεί να κόβει χρήμα που δεν δημιουργεί πληθωρισμό, γιατί κάπου, σε κάποια funds "αποροφάται", και όσο εξακολουθεί να βρίσκει δανεικά στις αγορές) το σύστημα αυτό θα δουλεύει. Κάποια στιγμή το σήστημα ΔΕΝ θα δουλέψει, οπότε θα κληθούν και πάλι οι Ρεπουμπλικάνοι για δημοσιονομικό "συμμάζεμα" για να μπορέσει ο επόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος να ξανακάνει τις "λαρτζιές" του, κ.ο.κ.
Αν δεν συμβεί αυτό (δηλαδή η εναλλαγή στην εξουσία αυτών που σπαταλούν με αυτούς που νοικοκυρεύουν) το σύστημα θα καταρρεύσει, αργά ή γρήγορα.

Το δικό μας σύστημα δούλεψε έτσι (άντεξε!) για 28(!!) ολόκληρα χρόνια. (1981-2009). Μετά κατάρρευσε αναπόδραστα.

Το πότε δε το σύστημα θα καταρρεύσει δεν το ξέρει κανείς, ούτε καν οι περίφημοι αξιολογητές των σχετικών οίκων.
Να θυμίσω (ή να κάνω γνωστό σε όποιον δεν το ξέρε), πως το Ελληνικό ομόλογο τον ΙΟΥΝΙΟ του 2009, λίγους μήνες πριν το "κραχ", έχαιρε βαθμολογίας αα- και απετιμάτο στην βγενή αγορά στα 110% της ονομαστικής του τιμής. Ένα χρόνο μετά είχε φτάσει το 50% και μετά ακόμα ένα χρόνο το 22%... 
μπουρμπουλήθρες χρωματιστές

ταμπελίτσες χωρίς ουσιαστικό νόημα για να έχουμε να λέμε.
Σοσιαλιστές με 30 βίλλες ο καθένας. Κουμμουνιστές με Φεράρι. Αριστεροί με 6ψήφιες φορολογικές δηλώσεις και παντρεμένοι με κεφαλαιούχες γκόμενες.
Δεξιοί που ενδιαφέρονται για το λαό και τον σφάζουνε στο γόνατο.

Ό,τι μαλακία θέλει ο λαός την τρώει.
Πιο μαλάκας από τον Έλληνα δεν υπ΄ρχει
Πιο ύθπνος δεν υπάρχει.
Δεν ξυπνάει ακόμα και όταν τον καταβρέχουνε με τους κουβάδες, ούτε όταν τον χύνουν, ούτα όταν τον κατουράνε.

Ποια ιδεολογία ρε παπάρες;
Ποιος είναι ο αριστερός; Αυτός που κάνει απεργία τώρα για να παίρνει ο ίδιος 2 χιλιάρικα (μίνιμουμ ) καθαρά την ώρα που ο διπλανός του συνάδελφος ΔΥ έχει πέσει στα 700;
Ποιος είναι ο αριστερός και ποιος ο δεξιός;

Τι μαλακίες ταμπέλες είναι όλα αυτά;
ΑΥΤΑ σας λένε να λέτε ρε;

κάτι πιο έξυπνο δεν έχετε;
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραία απάντηση.

Μου αρέσει να συνδιαλλέγομαι με σκεπτόμενους ακόμα και αν διαφωνώ.

Για την πρώτη παράγραφο συμφωνώ μεν αλλά κάνεις μια λάθος αναγωγή δε. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να κυβερνήσει με συμμαχίες.

Να σου θυμίσω ότι ο Παπανδρέου το 07 είχε πάρει το μικρότερο ποσοστό του πασοκ ακόμα και απο το 89!!!

Και μέσα σε 2 χρόνια εκτοξεύθηκε στο 44.5 και έκανε αυτά που έκανε.

Οπότε δεδομένης της πολιτικής Σαμαρά, η οποία διαφαίνεται να έχει και άλλη λιτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πάει για αυτοδυναμία το οποίο με την σωστή χρηματική υποστήριξη και το σωστό προφίλ σε ένα εξάμηνο δε θα είναι ουτοπία.

Για το δεύτερο σωστή η ανάλυσή σου σε γενικές γραμμές με μια υποσημείωση.

Η 8ετία κλίντον θεωρείται απο τους Αμερικανούς ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ η καλύτερη των ΗΠΑ μετά τον Κέννεντυ.
Αντιθέτως η 8ετία Μπους θεωρείται από τις χειρότερες όλων των εποχών και στο οικονομικό και στο κρατικό και στο εθνικό επίπεδο. Η κατάρρευση του γνωστού υγιούς καπιταλισμού ξεκίνησε απο τα εγκλήματα και τα σκάνδαλα του πιθήκου υιού ο οποίος (κατά διαβολική συμπτωση όπως και στην περίπτωση ΓΑΠ) διέλυσε ότι είχε φτιάξει ο πατέρας σε εθνικό επίπεδο.
μην αγχώνεσαι.
Μέχρι να γίνουνε εκλογές δεν ξέρεις πώς θα έχουνε γίνει τα ποσοστά.
Αλλά αν βγει ο Συριζα, τότε δεκανίκια θα έχει τασ ίδια που βρίζει αυτός τώρα (ΔΗΜΑΡ). Θα έχει αυτούς που θα θέλουνε δηλαδή να έχουνε το δάχτυλο στο μέλι έστω και για λίγο και "λένε" πως το κάνουνε για τη σταθερότητα.

Εγώ πάντως σου λέω πως αν βγει ο χρόνος με την τρικομματική, θα δεις να ξαναλλάζουνε τα ποσοστά.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Σοσιαλιστές με 30 βίλλες ο καθένας. Κουμμουνιστές με Φεράρι. Αριστεροί με 6ψήφιες φορολογικές δηλώσεις και παντρεμένοι με κεφαλαιούχες γκόμενες.

Ποια ιδεολογία ρε παπάρες;
Ποιος είναι ο αριστερός; Αυτός που κάνει απεργία τώρα για να παίρνει ο ίδιος 2 χιλιάρικα (μίνιμουμ ) καθαρά την ώρα που ο διπλανός του συνάδελφος ΔΥ έχει πέσει στα 700;
Ποιος είναι ο αριστερός;

Μπράβο που το κατάλαβες! ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός είναι ο "αριστερός".

Στα ποστς μου, όπως και στην προσωπική μου πολιτική φιλοσοφία, οι λέξεις "αριστερός" και "προδευτικός" αναφέρονται με απαξία, αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί.
Δεν φταίω εγώ, αυτοί που με τις πράξεις τους μου έδωσαν το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζω έτσι ας πρόσεχαν.

Βέβαια αν έχεις κονομήσει τρελλά από το '81 και μετά, λόγω "αριστεροφροσύνης", στ' αρχίδια σου η όποια υστεροφημία φυσικά.

Αλλά όχι ξανά το ίδιο παραμύθι, έστω από άλλους "προδευτικούς" τώρα! Χορτάσαμε πλέον...
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Ωραία απάντηση.

Μου αρέσει να συνδιαλλέγομαι με σκεπτόμενους ακόμα και αν διαφωνώ.

Για την πρώτη παράγραφο συμφωνώ μεν αλλά κάνεις μια λάθος αναγωγή δε. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να κυβερνήσει με συμμαχίες.

Να σου θυμίσω ότι ο Παπανδρέου το 07 είχε πάρει το μικρότερο ποσοστό του πασοκ ακόμα και απο το 89!!!

Και μέσα σε 2 χρόνια εκτοξεύθηκε στο 44.5 και έκανε αυτά που έκανε.

Οπότε δεδομένης της πολιτικής Σαμαρά, η οποία διαφαίνεται να έχει και άλλη λιτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πάει για αυτοδυναμία το οποίο με την σωστή χρηματική υποστήριξη και το σωστό προφίλ σε ένα εξάμηνο δε θα είναι ουτοπία.

Για το δεύτερο σωστή η ανάλυσή σου σε γενικές γραμμές με μια υποσημείωση.

Η 8ετία κλίντον θεωρείται απο τους Αμερικανούς ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ η καλύτερη των ΗΠΑ μετά τον Κέννεντυ.
Αντιθέτως η 8ετία Μπους θεωρείται από τις χειρότερες όλων των εποχών και στο οικονομικό και στο κρατικό και στο εθνικό επίπεδο. Η κατάρρευση του γνωστού υγιούς καπιταλισμού ξεκίνησε απο τα εγκλήματα και τα σκάνδαλα του πιθήκου υιού ο οποίος (κατά διαβολική συμπτωση όπως και στην περίπτωση ΓΑΠ) διέλυσε ότι είχε φτιάξει ο πατέρας σε εθνικό επίπεδο.

H καλύτερη 8ετία για τους Αμερικανούς με αντικειμενικά κριτήρια (και όχι με την συναισθηματική φόρτιση του δολοφονημένου λαοπρόβλητου ηγέτη-μάρτυρα), είναι σαφέστατα η 8ετία Ρέηγκαν. Απόδειξη πως ο μακαρίτης ο Ρόνυ είναι ο μόνος πρόεδρος στην Αμερικανική πολιτική ιστορία που στην δεύτερή του εκλογή είχε κερδίσει ΟΛΕΣ τις πολιτείες!! Αυτό όχι μόνον δεν είχε ξαναγίνει, αλλά δεν έχει καν "προσεγγισθεί" ξανά στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Θα συμφωνήσω πως ο υιός Μπους ήταν βλάκας, ακριβώς όπως ο ΓΑΠ, αλλά βεβαίως θα διαφωνήσω πως ο πατήρ ΑΓΠ ήτο σπουδαίος όπως ο πατήρ Τζωρτζ Μπους. Αν ήταν σπουδαίος σε κάτι ο ΑΓΠ ήταν σπουδαίος λαοπλάνος και πολιτικός απαταιών.




Στα ουσιώδη, του δικού μας μέλλοντος τώρα.
Δεν βλέπω σοβαρή πιθανότητα να πιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό πάνω από 40% που χρειάζεται για αυτιδυναμία, ακόμα κι αν βρει την σωστή "χρηματική υποστήριξη" από τον Τζώρτζ Σώρος ή και το ίδιο το Στέητ Ντηπάτρμεντ.
Ο ΓΑΠ είχε πει το 89 πως "Λεφτά υπάρχουν" και ο κόσμος το "έφαγε", διότι του άρεσε να το φάει.
Κι ο Τσι τό ίδιο λέει τώρα πάνω-κάτω, μόνο που ως γνωστόν "Η δεύτερη φορά στην επανάλληψη της ιστορίας είναι φάρσα!"

Σε κάθε περίπτωση αν (κούφια η ώρα που το ακούει) κυβερνήσει με τί διάολο πρόγραμμα θα το κάνει. Με αυτό των ακραίων κρατιστών βολεψάκηδων του δημοσίου, που ονειρεύονται να πάρουν πάλι τα 2.500 που έχουν τώρα γίνει 1.700, ή με αυτούς που γουστάρουν αναρχία και "Να τα κάψουμε όλα!"
Διότι (όπως πρόσφατα είπε και ο Δημήτρης Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ) και κρατισμός τύπου Τσαουσέσκου ή Κιμ Ιλ Σουνγκ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απόλυτη αναρχία δεν γίνεται που να πάρει ο διάβολος, είναι εν διαμέτρου αντίθετα.
Και να μην ξεχνάμε βεβαίως και την απόλυτη ελευθερία στην είσοδο στη χώρα κάθε "αναξιοπαθούντος" τριτοκοσμικού, στον οποίο μάλιστα θα χορηγεί και "επιδόματα" και θα φροντίσει για την "επανένωση" της οικογενείας του, υποθέτω βασίμως φέρνοντάς την εδώ.

Σε κάθε περίπτωση αν παρά πάσαν προσδοκία βγει ποτέ κυβέρνηση θεωρώ πως δεν θα αντέξει όχι δυο χρόνια σαν τον ΓΑΠ (η παρομοίωση σου όντως επιτυχής!), αλλά ούτε δυο μήνες και θα φύγει νύχτα με ελικόπτερο κυνηγημένος κυρίως από αυτούς που θα τον έχουν ψηφίσει, αφήνοντας όμως πίσω τους μια χώρα ΕΝΤΕΛΩΣ διαλυμμένη.
Δια τούτο θεωρώ πως οφείλει να γίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μέσα στα αποδεκτά από το σύνταγμα πλαίσια βεβαίως, ώστε η τοιαύτη πιθανότης να αποτραπεί. Στην έσχατη ανάγκη, αν βλέπουμε προεκλογικά ποσοστά του Τσι σε όρια αυτοδυναμίας, αλλάζουμε τον εκλογικό νόμο με κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών το οποίο ως γνωστόν δύναται να ισχύσει στην ΕΠΟΜΕΝΗ εκλογική αναμέτρηση αν το ψηφίσουν 180 βουλευτές (που θα το ψηφίσουν 230!).
Οπότε ας ψαξει μετά για την αυτοδυναμία του 48% ή ας αναζητήσει εταίρους, που έχει ΗΔΗ φροντίσει να τους αποξενώσει με την μεγαλομανία και την υπερφίαλη συμπεριφορά του μικρομέγαλου, χωρίς ακόμα να έχει καν βγει πρώτο κόμμα ποτέ!

Σκέψου δηλαδή και να έβγαινε! Το '81 θα ήταν παράδεισος μπροστά σε αυτά που θα ακολουθούσαν...    
 

Επισκέπτης
[size=30pt]ΚΟΥΙΖ[/size]

Βρειτε ποιος συντελεστης του Bravo Ρουλα και συνεργατης της εθνικης μας παρουσιαστριας Ρουλας Κορομηλα μας κυβερναει και κερδιστε πλουσια δωρα.

 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
7.971
Like
9
Πόντοι
66
Η Ευρώπη ίσως χρεοκοπήσει...η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη και οικονομικά και πνευματικά και ηθικά....
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Θα μπορουσε κυριε αλλα η απαντηση σας ειναι λαθος.
Ας περασουμε στην επομενη τηλεφωνικη γραμμη :grin:
Με μπερδέψανε τα αρχικά Σ.Κ.!
Δεν ξαναπαίρνω!Και σιγά τι δώρο θα έδινες εσύ?Καμμιά χύτρα?  :2funny:
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
16
[size=30pt]ΚΟΥΙΖ[/size]

Βρειτε ποιος συντελεστης του Bravo Ρουλα και συνεργατης της εθνικης μας παρουσιαστριας Ρουλας Κορομηλα μας κυβερναει και κερδιστε πλουσια δωρα.

στο 0:12 ειναι ο σιμος κεδικογλου!
κ μετα πατησα στου youtube και επιβεβαιωθηκα!
τι κερδιζω? :2funny:
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εδώ είναι άλλοι κυβερνήτες, ιλλουμινάτοι κλπ
:2funny: :2funny: :2funny:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.888
Κριτικές
16
Like
14.709
Πόντοι
6.515
Xαζος ο ΓΑΠ που διδασκει στο Χρβαρτν και στο Γειλ?
Δεν το νομιζω..

να εχεις λεει ενα παιδι διανοια αριστουχο. Να ξεπουλησεις οτι εχεις και δεν εχεις για να το στειλεις στο Χαρβαντ...
και να εχει καθηγητη τον ΓΑΠ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
Ενδιαφερον εχει το πως οι ξενοι ενημερονονται καλυτερα  και πιο αμερολιπτα απο εμας τους ντοπιους,αν δει καποιος πιο αποστασιοποιημενα τα πραγματα θα καταλαβει οτι η μασαμπουκα δεν εχει τελειωσει στην Ελλαδα,μπορει να εχουν τελειωσει οι Ευρωπαικες επιχορηγησεις αλλα οι "σωστοι ανθρωποι στις σωστες θεσεις" ακομα χλαπακιαζουν τον αγλεορα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom