Επισκέπτης
Tωρα θα βγουν οι γνωστοι μνημονιολαγνοι και θα λενε "ναι αλλα δεν ειμαστε ιδια περιπτωση με την Ισλανδια" και αλλα ωραια..Δικαίωση της Ισλανδίας για διαγραφή χρέους χωρίς αποζημίωση
Tωρα θα βγουν οι γνωστοι μνημονιολαγνοι και θα λενε "ναι αλλα δεν ειμαστε ιδια περιπτωση με την Ισλανδια" και αλλα ωραια..Δικαίωση της Ισλανδίας για διαγραφή χρέους χωρίς αποζημίωση
Μαζί τα φάγαμε..
http://www.zougla.gr/greece/article/i-leptomeries-tis-apofasis---katapelti-gia-ton-v-papageorgopoulo
Περιμένω τώρα καμιά απάντηση για τους τυφλούς της Ζακύνθου κλασσικά..
Τί λέει αυτό για το πώς θα αναστρέψουμε το χάλι μας ως χώρα;
"Ο κ. Ερντογάν μάλιστα, δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Εγώ, με τις αποκρατικοποιήσεις ξεπέρασα την κρίση».
Μήπως να ξεκινάγαμε με ανάλογες κινήσεις?
Μήπως να πηγαίναμε να ροκάρουμε σε κανένα Revenge που έχουμε να βρεθούμε αιώνες;
Μήπως να πηγαίναμε σε Helloween - Gamma Ray που θα έλθουν;
όχι, αυτό που θα σου πει κάποιος και θα έχει δίκιο είναι πως αυτό αναφέρεται στα χρέη που προήλθαν λόγω κατάρευσης των τραπεζών.Tωρα θα βγουν οι γνωστοι μνημονιολαγνοι και θα λενε "ναι αλλα δεν ειμαστε ιδια περιπτωση με την Ισλανδια" και αλλα ωραια..
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εκλεισε (η μεταφερθηκε)?Μήπως να πηγαίναμε να ροκάρουμε σε κανένα Revenge που έχουμε να βρεθούμε αιώνες;
Μήπως να πηγαίναμε σε Helloween - Gamma Ray που θα έλθουν;
η λογική σου είναι τόσο ηλίθια όσο και η ποδοσφαιρική λογική του οτι αφού τα έσπασε και ο άλλος και δεν τιμωρήθηκε, γιατί τιμωρούν εμένα που τα σπάω τώρα;Μαζί τα φάγαμε..
http://www.zougla.gr/greece/article/i-leptomeries-tis-apofasis---katapelti-gia-ton-v-papageorgopoulo
η λογική σου είναι τόσο ηλίθια όσο και η ποδοσφαιρική λογική του οτι αφού τα έσπασε και ο άλλος και δεν τιμωρήθηκε, γιατί τιμωρούν εμένα που τα σπάω τώρα;
σόρρυ, σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως και οι τυφλοί θέλουνε σούβλισμα και ο Παπαγεωργόπουλος; Δηλαδή πως δεν είναι ή το ένα ή το άλλο αλλά ΚΑΙ τα δύο;
Μαζί τα φάγαμε..
μάλιστα.... βλέπεις καμμία δικαστική απόφαση σε αυτό που πόσταρες ???
TEΛΟΣ-ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... σε πηρα χαμπαρι,εισαι στον συριζα και τρολαρεις ασταματητα παριστανωντας τον δεξιο, προς αγρα ψηφοφορων απο την αηδια που αναδυουν τα ποσταρισματα σου!μάλιστα.... βλέπεις καμμία δικαστική απόφαση σε αυτό που πόσταρες ???
Δικαίωση της Ισλανδίας για διαγραφή χρέους χωρίς αποζημίωση
Παπαριές καμαρωτές.
Η παραπληροφόρηση από τους αγράμματους δημοσιογράφους της Ελευθεροτυπίας καλά κρατεί.
Πρώτον δεν πρόκειται βέβαια για δανειστές αλλά για καταθέτες της Τράπεζας Landsbanki που έχασαν τις κατεθέσεις τους. Και τους οποίους κάλυψαν η Αγγλία και η Ολλανδία.
σωστο. καλυψε η αγγλια και η ολλανδια τους καταθετες? δηλαδη πως. τους επανεφεραν τις καταθεσεις ολλανδικες και αγγλικες τραπεζες?
Όχι, καλύφθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή σε τελική ανάλυση από τους Άγγλους και Ολλανδούς φορολογούμενους.
ενδιαφερον. καλυφθηκαν στο 100% του ποσου των καταθεσεων?