Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Kάνεις ένα σαφές μεθοδολογικό λάθος.
Κολλημένη στον τοίχο είναι η χώρα (εμείς όλοι), η κοινωνία, ενδεχομένως και η κυβέρνηση που οφείλει να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα.

Η δεξιά όμως, ως ιδεολογική κυριαρχία, βρίσκεται για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική περίοδο μπροστά από την αριστερά πάνω από 10 μονάδες.
Για να βοηθώσω λίγο θα κατατάξω (σχηματικά ομολογώ, αλλά δεν γίνεται αλλιώς)
1.  Στην δεξιά την : Ν.Δ. την Χ.Α. και τους ΑΝ.ΕΛ. (το ότι η ηγεσία των δυο τελευταίων είναι για τα πανηγήρια δεν σημαίνει πως η ιδεολογία των ψηφοφόρων τους δεν είναι δεξιά)  
2. Στο κέντρο το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜ.ΑΡ. και
3. Στην αριστερά το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Απλές προσθέσεις μας βγάζουν αθροίσματα
Δεξιά : 38%
Κέντρο : 13%
Αριστερά : 27%
(Υπάρχουν βάβαια και τα μικρότερα κόμματα και πρωτίστως η αδιευκρίνιστη ψήφος)

Η πολιτική αδυναμία ωστόσο της αριστεράς στο να κυβερνήσει καθίσται ακόμα πιο έκδηλη διότι το ένα από τα δύο κόμματα (το ΚΚΕ) έχει ήδη δηλώσει πως δεν επιθυμεί να συνεργαθεί σε τέτοιες κυβερνήσεις, το δε άλλο έχει καταφέρει να κόψει κάθε δυνατότητα επικοινωνίας με τα αμέσως παρακείμενα του προς τα δεξιά κόμματα του "κέντρου", εκτός αν υποθέτει κάποιος πως ο Βενιζέλος ας πούμε θα συμφωνούσε σε συνεργασία με το Αλεξάκο. Ή ακόμα κι ο κυρ Φώτης.

Πιθανώς δε γι αυτό σε μια ακόμα επίδειξη πολιτικής ανωριμότητος ο Άλεξ προσπάθησε να "προσεγγίσει" τον υπερατλαντικό σύμμαχο (Να υποθέσω πως το "Αμερικάνοι, φονιάδες των Λαών" δεν ισχύει πλέον επειδή το χρώμα του δέρματος του εκεί προέδρου σκούρηνε;) ποιος ξέρει τάζοντας τί; Μήπως το να γίνει ο Ευρωπαϊκός "Δούρειος Ίππος"; (Λες ρε σύ γι αυτό να ήταν και η Δούρου μαζί; Για να πιάσει το υποννοούμενο ο Ομπάμα; :grin:)
Πλην όμως από τα αγγλικά του και μόνον υποθέτω πως θα έχει ήδη απορριφθεί η αίτηση!

Οι προηγούμενοι μας πρωθυπουργοί που ήταν "υπάλληλοι" της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μιλούσαν τουλάχιστον καλά Αγγλικά.
Σε μια στιγμή κρίσης ρε παιδί μου, μην γίνει και καμιά παρανόηση...

Oταν θα καταλάβεις και θα κατανοήσεις γιατί βγήκε ο Ομπάμα στην Αμερική τότε θα συνειδητοποιησεις και το λόγο που όλα αυτά που γράφεις είναι ανοησίες.

Πρόχειρα και παρακολουθώντας αρκετές μελέτες για την επικράτηση του Ομπάμα ήταν σαφές ότι ο Μαύρος εξελέγη απο την εκστρατεία τεράστιων ομάδων υποστηρικτών του να πείσουν ανθρώπους στην αμερική που ήταν πλήρως απογοητευμένοι, στο περιθώριο ή που δεν είχαν ποτέ ψηφίσει πιστεύοντας ότι τίποτε δεν αλλάζει διαχρονικά να πάνε να ψηφίσουν την υποψηφιότητα Ομπάμα.

Η επιλογή της καμπάνιας YES WE CAN είχε αυτό ακριβώς το στοιχείο.

ΟΙ δημοσκοπήσεις ή οι εκλογές στην ελλάδα αντιπροσωπεύουν ένα δείγμα πολιτών -μεγάλο μεν- όχι αντιπροσωπευτικό δε, της πραγματικής εικόνας που παρουσιαζει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία.

Συνοπτικά και για μάθεις και ολίγη πολιτική ιστορία, στην Αμερική η δεξιά επικράτησε γιατί κατανόησε η άρχουσα και αριστοκρατική τάξη ότι με σκλάβους και εκμετάλλευση η κατάρρευση έρχεται αργά ή γρήγορα.
Γι αυτο και το Αμερικανικό μοντέλο στηρίχθηκε βασικά σε ένα πυλώνα κομμουνιστικής προέλευσης όπου η μικροαστική τάξη ζει πλουσιοπάροχα στην πλειοψηφία της και κατ επέκταση δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αλλάξει το σύστημα.

Στην Ευρώπη αντιθέτως του σήμερα συνθλίβεται βίαια, βάναυσα και με ταχείς ρυθμούς εκείνη ακριβώς η τάξη που θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίζει δια της αδιαφορίας και της έμμεσης στήριξης, το πιο ακραίο καπιταλιστικό και δεξιό/νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Η μικρο/μεσοαστική δηλαδή.

Η φτωχοποίηση του βασικού υποστηρικτή της δεξιάς συντήρησης σε μια κοινωνία, δλδ του μικρο/μεσοαστικού έχει με βάση όλα τα ιστορικά δεδομένα οδηγήσει σε μεγάλες επαναστάσεις και ανατροπές, οι οποίες ουδέποτε παρατηρήθηκαν στις ΗΠΑ για τον απλούστατο λόγο ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των μικρομεσοαστών δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να αμφισβητήσει την αριστοκρατία και την πλουτοκρατία.

Μπορείς τώρα να συνεχίσεις αδιάλλειπτα να αναλύεις εσωτερικά εκλογικά και δημοσκοπικά αποτελέσματα.
 

Επισκέπτης
Στην Ευρώπη αντιθέτως του σήμερα συνθλίβεται βίαια, βάναυσα και με ταχείς ρυθμούς εκείνη ακριβώς η τάξη που θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίζει δια της αδιαφορίας και της έμμεσης στήριξης, το πιο ακραίο καπιταλιστικό και δεξιό/νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Η μικρο/μεσοαστική δηλαδή.
Στ'αρχιδια μας πρωτον.

Δευτερον,επειδη ειμαστε στο Ελλαντα,ειναι η ελληνικη μικρομεσοαστικη ταξη που καταστρεφεται(που εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο Ελλαντα,πχ περιμενει να φαει απο το κρατος-αυτο να μην εκληφθει ως απλη λαμογια-γιατι ετσι δημιουργηθηκε μεταπολεμικα).

Τριτον οι τυποι αυτοι(οχι ολοι,αλλα αρκετοι εως και παρα πολλοι)φυσικα και θα στηριξουν και στηριζουν δεξια ειτε(οπως πολυ σωστα ειπες:γιατι και η μη θεση ειναι θεση...)αδιαφορωντας ειτε παιζοντας καραμπολες.Δηλαδη στις σημερινες συνθηκες στηριζουν ακροδεξια(και η ΝΔ ακροδεξια ειναι).Και αυτο γιατι ετσι ειναι μαθημενοι:να περιμενουν απο το κρατος(ξαναλεμε,μην κολλατε στα λαμογια)και να πα να γαμηθουν οι υπολοιποι.

Αλλα εν πασει περιπτωσει να πανε στο διαολο...οποιος περιμενει να ψοφησουν οι διπλα για να σωθει ο ιδιος ειναι αξιος της μοιρας του και αναξιος καθε αλληλεγγυης...
 

Επισκέπτης
1)Γι αυτο και το Αμερικανικό μοντέλο στηρίχθηκε βασικά σε ένα πυλώνα κομμουνιστικής προέλευσης όπου η μικροαστική τάξη ζει πλουσιοπάροχα στην πλειοψηφία της και κατ επέκταση δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αλλάξει το σύστημα.

2)Στην Ευρώπη αντιθέτως του σήμερα συνθλίβεται βίαια, βάναυσα και με ταχείς ρυθμούς εκείνη ακριβώς η τάξη που θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίζει δια της αδιαφορίας και της έμμεσης στήριξης, το πιο ακραίο καπιταλιστικό και δεξιό/νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Η μικρο/μεσοαστική δηλαδή.

3)Η φτωχοποίηση του βασικού υποστηρικτή της δεξιάς συντήρησης σε μια κοινωνία, δλδ του μικρο/μεσοαστικού έχει με βάση όλα τα ιστορικά δεδομένα οδηγήσει σε μεγάλες επαναστάσεις και ανατροπές, οι οποίες ουδέποτε παρατηρήθηκαν στις ΗΠΑ για τον απλούστατο λόγο ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των μικρομεσοαστών δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να αμφισβητήσει την αριστοκρατία και την πλουτοκρατία.

Στο (1) σε βρίσκω σωστό !!!!
Και στα 2-3 είσαι σωστός !!!!!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2-3 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;;

benito-mussolini1.jpeg

Salazar13.jpg

Adolf-Hitler.jpg

franco-1.jpg

metaxas3.jpg


 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Συνοπτικά κάποιες απαντήσεις.

Η αριστερά ήταν μεγάλη πλειοψηφία όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερό (ακραία αριστερό θα έλεγα) και είχε την πλειοψηφία. Τότε οτιδήποτε βρισκόταν δεξιά της Ν.Δ., αριστερά ήταν!
Και η Ν.Δ. είχε πάρει και 38%, οπότε το υπόλοιπο 62, αριστερό ήταν.
Τον αν δεν σας άρεσε εσάς αυτού του είδους η αριστερά, άλλο θέμα. Πάντως και τώρα η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την "αριστερά" προέρχεται, του βαθέως ΠΑΣΟΚ. Με τους αθρόους ρουσφερολογικούς διορισμούς, της συντάξεις σε "αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης", ενίοτε 50-55 ετών το 83, δηλαδή γεννημένους περί το 1930, πάει να πει στα 14 το 1944, τα "δωράκια στον ευατό" μας για την κομματική νομενκλατούρα και πάει λέγοντας.

Επίσης δεν έλαβα απάντηση πως ακριβώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να κυβερνήσει, για να το δούμε κι εμείς. Με αυτοδυναμία 38% που χρειάζεται τουλάχιστον ή με συμμαχίες και ποιές; Αν όχι με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ με ποιους; Τους ΑΝ.ΕΛ. μήπως, ή ενδεχομένως ΚΑΙ την Χ.Α. που είναι άλλωστε "αντιμνημονιακοί"



Τώρα στον άλλον θαυμαστή του εγχρώμου πλανητάρχου δυο λόγια για το συγκεκριμένο (πολιτικό βεβαίως και όχι φυλετικό) θέμα.
Ο Ομπάμα (και όχι μόνον, γενικότερα οι Δημοκρατικοί, ας πούμε και ο Κλίντον σαφέστατα) παράγουν απίστευτα μεγάλα δημοσιονομικά ελλείματα, ακριβώς για να συντηρούν ένα "κοινωνικό κράτος" που θα φροντίζει ένα ποσοστό (ο Ρόμνεϋ ανέφερε 47%, αλλά θεωρώ πως ήταν κάπως υπερβολικός), μη εργαζομένων, όχι ανέργων αλλά τεμπέληδων το οποίο με την σειρά του τους ανταμοίβει με την ψήφο του "μονοκούκι".
Το ότι σε αυτό το ποσοστό οι μειονότητες (μαύροι και ισπανόφωνοι έχουν τα πρωτεία ισχύει, χωρίς βεβαίως να λέει κανείς πως δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί αντίστοιχοι λευκοί τεμπέληδες που δεν εργάζονται, αναμένοντας την κρατική μέριμνα.
Όσο τα πράγματα τσουλάνε ακόμα (η FED μπορεί να κόβει χρήμα που δεν δημιουργεί πληθωρισμό, γιατί κάπου, σε κάποια funds "αποροφάται", και όσο εξακολουθεί να βρίσκει δανεικά στις αγορές) το σύστημα αυτό θα δουλεύει. Κάποια στιγμή το σήστημα ΔΕΝ θα δουλέψει, οπότε θα κληθούν και πάλι οι Ρεπουμπλικάνοι για δημοσιονομικό "συμμάζεμα" για να μπορέσει ο επόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος να ξανακάνει τις "λαρτζιές" του, κ.ο.κ.
Αν δεν συμβεί αυτό (δηλαδή η εναλλαγή στην εξουσία αυτών που σπαταλούν με αυτούς που νοικοκυρεύουν) το σύστημα θα καταρρεύσει, αργά ή γρήγορα.

Το δικό μας σύστημα δούλεψε έτσι (άντεξε!) για 28(!!) ολόκληρα χρόνια. (1981-2009). Μετά κατάρρευσε αναπόδραστα.

Το πότε δε το σύστημα θα καταρρεύσει δεν το ξέρει κανείς, ούτε καν οι περίφημοι αξιολογητές των σχετικών οίκων.
Να θυμίσω (ή να κάνω γνωστό σε όποιον δεν το ξέρε), πως το Ελληνικό ομόλογο τον ΙΟΥΝΙΟ του 2009, λίγους μήνες πριν το "κραχ", έχαιρε βαθμολογίας αα- και απετιμάτο στην βγενή αγορά στα 110% της ονομαστικής του τιμής. Ένα χρόνο μετά είχε φτάσει το 50% και μετά ακόμα ένα χρόνο το 22%...  
 

Επισκέπτης
Τριτον οι τυποι αυτοι(οχι ολοι,αλλα αρκετοι εως και παρα πολλοι)φυσικα και θα στηριξουν και στηριζουν δεξια ειτε(οπως πολυ σωστα ειπες:γιατι και η μη θεση ειναι θεση...)αδιαφορωντας ειτε παιζοντας καραμπολες.Δηλαδη στις σημερινες συνθηκες στηριζουν ακροδεξια(και η ΝΔ ακροδεξια ειναι).Και αυτο γιατι ετσι ειναι μαθημενοι:να περιμενουν απο το κρατος(ξαναλεμε,μην κολλατε στα λαμογια)και να πα να γαμηθουν οι υπολοιποι.

 

Συνημμένα

  • 601615_365270363552330_73707464_n.jpg
    601615_365270363552330_73707464_n.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 9

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Στο (1) σε βρίσκω σωστό !!!!
Και στα 2-3 είσαι σωστός !!!!!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2-3 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;;

benito-mussolini1.jpeg

Salazar13.jpg

Adolf-Hitler.jpg

franco-1.jpg

metaxas3.jpg

Ναι δυστυχώς είναι ίσως απο τα λίγα ποστς που εχεις απόλυτο δίκαιο.
 

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Συνοπτικά κάποιες απαντήσεις.

Η αριστερά ήταν μεγάλη πλειοψηφία όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερό (ακραία αριστερό θα έλεγα) και είχε την πλειοψηφία. Τότε οτιδήποτε βρισκόταν δεξιά της Ν.Δ., αριστερά ήταν!
Και η Ν.Δ. είχε πάρει και 38%, οπότε το υπόλοιπο 62, αριστερό ήταν.
Τον αν δεν σας άρεσε εσάς αυτού του είδους η αριστερά, άλλο θέμα. Πάντως και τώρα η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την "αριστερά" προέρχεται, του βαθέως ΠΑΣΟΚ. Με τους αθρόους ρουσφερολογικούς διορισμούς, της συντάξεις σε "αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης", ενίοτε 50-55 ετών το 83, δηλαδή γεννημένους περί το 1930, πάει να πει στα 14 το 1944, τα "δωράκια στον ευατό" μας για την κομματική νομενκλατούρα και πάει λέγοντας.

Επίσης δεν έλαβα απάντηση πως ακριβώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να κυβερνήσει, για να το δούμε κι εμείς. Με αυτοδυναμία 38% που χρειάζεται τουλάχιστον ή με συμμαχίες και ποιές; Αν όχι με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ με ποιους; Τους ΑΝ.ΕΛ. μήπως, ή ενδεχομένως ΚΑΙ την Χ.Α. που είναι άλλωστε "αντιμνημονιακοί"



Τώρα στον άλλον θαυμαστή του εγχρώμου πλανητάρχου δυο λόγια για το συγκεκριμένο (πολιτικό βεβαίως και όχι φυλετικό) θέμα.
Ο Ομπάμα (και όχι μόνον, γενικότερα οι Δημοκρατικοί, ας πούμε και ο Κλίντον σαφέστατα) παράγουν απίστευτα μεγάλα δημοσιονομικά ελλείματα, ακριβώς για να συντηρούν ένα "κοινωνικό κράτος" που θα φροντίζει ένα ποσοστό (ο Ρόμνεϋ ανέφερε 47%, αλλά θεωρώ πως ήταν κάπως υπερβολικός), μη εργαζομένων, όχι ανέργων αλλά τεμπέληδων το οποίο με την σειρά του τους ανταμοίβει με την ψήφο του "μονοκούκι".
Το ότι σε αυτό το ποσοστό οι μειονότητες (μαύροι και ισπανόφωνοι έχουν τα πρωτεία ισχύει, χωρίς βεβαίως να λέει κανείς πως δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί αντίστοιχοι λευκοί τεμπέληδες που δεν εργάζονται, αναμένοντας την κρατική μέριμνα.
Όσο τα πράγματα τσουλάνε ακόμα (η FED μπορεί να κόβει χρήμα που δεν δημιουργεί πληθωρισμό, γιατί κάπου, σε κάποια funds "αποροφάται", και όσο εξακολουθεί να βρίσκει δανεικά στις αγορές) το σύστημα αυτό θα δουλεύει. Κάποια στιγμή το σήστημα ΔΕΝ θα δουλέψει, οπότε θα κληθούν και πάλι οι Ρεπουμπλικάνοι για δημοσιονομικό "συμμάζεμα" για να μπορέσει ο επόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος να ξανακάνει τις "λαρτζιές" του, κ.ο.κ.
Αν δεν συμβεί αυτό (δηλαδή η εναλλαγή στην εξουσία αυτών που σπαταλούν με αυτούς που νοικοκυρεύουν) το σύστημα θα καταρρεύσει, αργά ή γρήγορα.

Το δικό μας σύστημα δούλεψε έτσι (άντεξε!) για 28(!!) ολόκληρα χρόνια. (1981-2009). Μετά κατάρρευσε αναπόδραστα.

Το πότε δε το σύστημα θα καταρρεύσει δεν το ξέρει κανείς, ούτε καν οι περίφημοι αξιολογητές των σχετικών οίκων.
Να θυμίσω (ή να κάνω γνωστό σε όποιον δεν το ξέρε), πως το Ελληνικό ομόλογο τον ΙΟΥΝΙΟ του 2009, λίγους μήνες πριν το "κραχ", έχαιρε βαθμολογίας αα- και απετιμάτο στην βγενή αγορά στα 110% της ονομαστικής του τιμής. Ένα χρόνο μετά είχε φτάσει το 50% και μετά ακόμα ένα χρόνο το 22%...  

Ωραία απάντηση.

Μου αρέσει να συνδιαλλέγομαι με σκεπτόμενους ακόμα και αν διαφωνώ.

Για την πρώτη παράγραφο συμφωνώ μεν αλλά κάνεις μια λάθος αναγωγή δε. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να κυβερνήσει με συμμαχίες.

Να σου θυμίσω ότι ο Παπανδρέου το 07 είχε πάρει το μικρότερο ποσοστό του πασοκ ακόμα και απο το 89!!!

Και μέσα σε 2 χρόνια εκτοξεύθηκε στο 44.5 και έκανε αυτά που έκανε.

Οπότε δεδομένης της πολιτικής Σαμαρά, η οποία διαφαίνεται να έχει και άλλη λιτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πάει για αυτοδυναμία το οποίο με την σωστή χρηματική υποστήριξη και το σωστό προφίλ σε ένα εξάμηνο δε θα είναι ουτοπία.

Για το δεύτερο σωστή η ανάλυσή σου σε γενικές γραμμές με μια υποσημείωση.

Η 8ετία κλίντον θεωρείται απο τους Αμερικανούς ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ η καλύτερη των ΗΠΑ μετά τον Κέννεντυ.
Αντιθέτως η 8ετία Μπους θεωρείται από τις χειρότερες όλων των εποχών και στο οικονομικό και στο κρατικό και στο εθνικό επίπεδο. Η κατάρρευση του γνωστού υγιούς καπιταλισμού ξεκίνησε απο τα εγκλήματα και τα σκάνδαλα του πιθήκου υιού ο οποίος (κατά διαβολική συμπτωση όπως και στην περίπτωση ΓΑΠ) διέλυσε ότι είχε φτιάξει ο πατέρας σε εθνικό επίπεδο.
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Όσο τα πράγματα τσουλάνε ακόμα (η FED μπορεί να κόβει χρήμα που δεν δημιουργεί πληθωρισμό, γιατί κάπου, σε κάποια funds "αποροφάται", και όσο εξακολουθεί να βρίσκει δανεικά στις αγορές) το σύστημα αυτό θα δουλεύει. Κάποια στιγμή το σήστημα ΔΕΝ θα δουλέψει, οπότε θα κληθούν και πάλι οι Ρεπουμπλικάνοι για δημοσιονομικό "συμμάζεμα" για να μπορέσει ο επόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος να ξανακάνει τις "λαρτζιές" του, κ.ο.κ.
Αν δεν συμβεί αυτό (δηλαδή η εναλλαγή στην εξουσία αυτών που σπαταλούν με αυτούς που νοικοκυρεύουν) το σύστημα θα καταρρεύσει, αργά ή γρήγορα.

Το δικό μας σύστημα δούλεψε έτσι (άντεξε!) για 28(!!) ολόκληρα χρόνια. (1981-2009). Μετά κατάρρευσε αναπόδραστα.

Το πότε δε το σύστημα θα καταρρεύσει δεν το ξέρει κανείς, ούτε καν οι περίφημοι αξιολογητές των σχετικών οίκων.
Να θυμίσω (ή να κάνω γνωστό σε όποιον δεν το ξέρε), πως το Ελληνικό ομόλογο τον ΙΟΥΝΙΟ του 2009, λίγους μήνες πριν το "κραχ", έχαιρε βαθμολογίας αα- και απετιμάτο στην βγενή αγορά στα 110% της ονομαστικής του τιμής. Ένα χρόνο μετά είχε φτάσει το 50% και μετά ακόμα ένα χρόνο το 22%...  

εξαγωγη πλη8ωρισμου μεσω usd κανουν σε Ασια/Ευρωπη

ολοι 8ελουν φ8ηνοτερο καρενσι - το ενδιαφερον μετατοπιζεται προς Ασια μερια..κ οχι Κινα
 

Επισκέπτης
Οπότε δεδομένης της πολιτικής Σαμαρά, η οποία διαφαίνεται να έχει και άλλη λιτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πάει για αυτοδυναμία το οποίο με την σωστή χρηματική υποστήριξη και το σωστό προφίλ σε ένα εξάμηνο δε θα είναι ουτοπία.

Με την επίσκεψη στις ΗΠΑ και μόνο,
ο Τσι ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ !!!!

Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρει αυτοδυναμία ,
ούτε καν θα πατήσει ποτέ το 30%.

Υπάρχουν παλιοί ΠΑΣΟΚοι , που δεν γουστάρουν βόμβες, βίλλα αμαλίας κτλ
και δεν θα ψηφίσουν τσί.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Και οι κατεστραμμένοι , μη-κρατικοδίαιτοι της ΝΔ,
όταν συνθλιβούν (σύντομα μέχρι το καλοκαίρι)
ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΝΕ.
 

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
2.910
Like
0
Πόντοι
16
Με την επίσκεψη στις ΗΠΑ και μόνο,
ο Τσι ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ !!!!

Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρει αυτοδυναμία ,
ούτε καν θα πατήσει ποτέ το 30%.

Υπάρχουν παλιοί ΠΑΣΟΚοι , που δεν γουστάρουν βόμβες, βίλλα αμαλίας κτλ
και δεν θα ψηφίσουν τσί.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Και οι κατεστραμμένοι , μη-κρατικοδίαιτοι της ΝΔ,
όταν συνθλιβούν (σύντομα μέχρι το καλοκαίρι)
ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Φίλτατε ενώ έχεις μια λογική στη σκέψη σου έστω και ακραία τις περισσότερες φορές η συναισθηματική σου φόρτιση σε οδηγεί σε λανθασμένες εξισώσεις και συλλογιστικά ολισθήματα.

Ο εθνικοσοσιαλισμός χρειάζεται ηγέτες με προσωπικότητα όχι Μιχαλολιάκους.

Εάν ο αρχηγός ήταν λχ ο Πλεύρης τα πράγματα σίγουρα θα ήταν διαφορετικά.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Έλα λάκη άστα τώρα αυτά! Πες μας για το Ι5 στο στρατό και για την ασχετοσύνη σου από όπλα.
Επίσης πες μας για την μανία σου με τους πακιστανούς ψωλαράδες να γουστάρουμε λίγο  :rockon: :rockon: :rockon:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Γι αυτο και το Αμερικανικό μοντέλο στηρίχθηκε βασικά σε ένα πυλώνα κομμουνιστικής προέλευσης όπου η μικροαστική τάξη ζει πλουσιοπάροχα στην πλειοψηφία της και κατ επέκταση δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αλλάξει το σύστημα.

Σιγά μη στηρίχθηκε και σε αναρχικής.
 

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Μηνύματα
2.714
Like
10
Πόντοι
16
Φίλτατε ενώ έχεις μια λογική στη σκέψη σου έστω και ακραία τις περισσότερες φορές η συναισθηματική σου φόρτιση σε οδηγεί σε λανθασμένες εξισώσεις και συλλογιστικά ολισθήματα.

Ο εθνικοσοσιαλισμός χρειάζεται ηγέτες με προσωπικότητα όχι Μιχαλολιάκους.

Εάν ο αρχηγός ήταν λχ ο Πλεύρης τα πράγματα σίγουρα θα ήταν διαφορετικά.

Το "χάρισμα" είναι κάτι επίκτητο που αποδίδεται κατόπιν, όχι κάτι έμφυτο που προυπάρχει. Και για τον Χίτλερ παρόμοια αντίληψη είχαν πολλοί στα χρόνια του μεσοπολέμου.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Tο "χάρισμα" είναι κάτι έμφυτο που προυπάρχει και αποδίδεται κατόπιν.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

Επισκέπτης
Ο εθνικοσοσιαλισμός χρειάζεται ηγέτες με προσωπικότητα όχι Μιχαλολιάκους.

O δικός σου συναισθηματισμός και οι αντιπάθειες,
δεν σε αφήνουν να το δεις ψύχραιμα!

Δεν μιλάμε για τη Γερμανία του 1933 και για μεγάλες χώρες.
Μιλάμε για τριτοκλασσάτο βαλκανικό μπουρδέλο.

Θεωρείς ότι ο Μεταξάς είχε καλύτερη παρουσία στο μπαλκόνι από το Μιχαλολιάκο ;;;;;
Δες και σε άλλα .... ρεύματα.
Ο Τσάβες είναι προσωπικότητα ;;;;;;;;;;
Μαγνητίζει τα πλήθη με τα επιχειρήματά του ;;;;;
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Στο (1) σε βρίσκω σωστό !!!!
Και στα 2-3 είσαι σωστός !!!!!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2-3 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;;

benito-mussolini1.jpeg

Salazar13.jpg

Adolf-Hitler.jpg

franco-1.jpg

metaxas3.jpg

Το μόνο ενδιαφέρον στο post είναι τα πολύ ωραία έγχρωμα πορτραίτα, απαραίτητα συμπληρώματα διακόσμησης ενός ΧΑίτη με καλό γούστο.
 

Επισκέπτης
Το μόνο ενδιαφέρον στο post είναι τα πολύ ωραία έγχρωμα πορτραίτα, απαραίτητα συμπληρώματα διακόσμησης ενός ΧΑίτη με καλό γούστο.

Ρε Λεονόρο , όλοι όσοι δεν ήμαστε κουμμούνια
περάσαμε κάποτε από το χώρο που βρίσκεσαι.
Ίσως να ήταν δικαιολογημένο το 1989 άλλωστε ...
και το 2004 πες , πάει στο διάολο .......

Αλλά να παραμένεις και τώρα ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είχε ο πατέρας σου προικώο στο Π.Ψυχικό ή την Κηφισιά ;;;;;;
Μεγάλωσες σε μέγαρο στην Πολιτεία χτισμένο πριν το 1980 ;;;;;;;
Αράζεις στις Σπέτσες δίπλα στο σκάφος του Καμμένου ;;;;;

Μόνο έτσι θα σε δικαιολογούσα .......

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom