εισαι τοσο μαλακας???
τι θα ελεγες να εξασφαλιστει το δικαιωμα στην εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012????
Αυτο θα επρεπε να ειναι η εννοια σου,και οχι οι πιπες που λες....τραβα πληρωσε το κτλ κτλ κτλ
δηλαδή ρε γκάμπα τι πρέπει να γίνει για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα της εργασίας σε όλους???
να προσληφθούν ΟΛΟΙ στο δημόσιο?
να ανοίξουμε εργοστάσια που να μην παράγουν τίποτε ??
να ανοίξουμε εργοστάσια που παράγουν πράγματα που δεν μπορούμε να τα πουλήσουμε πουθενά??
τι σκατά πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου ???
ααα και μην μου αρχίσεις τις παπαριές "δεν ξέρω εγώ αυτοί που κυβερνάνε να τα βρούνε" ... όταν δεν γουστάρεις κάποιες αποφάσεις των κυβερνώντων δεν λές μόνο "δεν γουστάρω".. αλλά λές "δεν γουστάρω έτσι που το κάνεις αλλά πιστεύω ότι έτσι θα είναι καλύτερα"...
εγώ έχω μία θέση και μια γνώμη για το τι πρέπει να γίνει ώστε να φτάσουμε σε κάποια αποτελέσματα (που δεν διαφέρουν από τα δικά σου)....
εσύ τι προτάσεις έχεις ??? γιατί από ζητούμενα αποτελέσματα και ευχολόγια και στόχους ΟΛΟΙ μπορούν να θέσουν δεν μας λείπουν... αυτό που λείπει είναι το ΠΩΣ θα φτάσουμε σε αυτά...
και μέχρις στιγμής ο μόνος αντίλογος που έχω ακούσει είναι του παπατρόλλη ο οποίος δήλωσε
"θα τα παρουμε από εσάς και θα τα δώσουμε"....
και η ανταπάντηση μου είναι η εξής απλή
"ωραία τα πήρατε... κάποια στιγμή (και γρήγορα με τον ρυθμό που τα χρειαζόμαστε) τελειώνουν... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ???"
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευχολόγια και ωραία λόγια μπορώ να σου γράψω και να πώ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ....