Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λεω υποθετικα να αντιστρέψουμε την κατάσταση,να βάλουμε την Ελλάδα στην θέση της Γερμανίας,και την Γέρμανια στην θέση της Ελλάδας.Και εμείς αν είμασταν στην θέση του ισχυρού τα ίδια δεν θα κάναμε?Γνώμες.

ίσως και χειρότερα....

Επισκέπτης
η λυση προτεινεται απο την Παπαρηγα και φανηκε στην τελευταια συνδιασκεψη. Επαναφορα του Σταλιν. Να παρει τα κεφαλια των μισων ευρωπαιων για να ζησουν αυτοι που θα μεινουν ζωντανοι καλυτερα  :uglystupid:

Κοίτα όμως που αυτό συμβαίνει τώρα χωρίς ΚΚΕ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εγραψα κάτι διαφορετικό....???

από τον Φεβρουάριο του 2010 το είχα γράψει αυτό... όχι τώρα να είμαι μετά χριστόν προφητης...

Επισκέπτης

από τον Φεβρουάριο του 2010 το είχα γράψει αυτό... όχι τώρα να είμαι μετά χριστόν προφητης...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν βγω εγώ και πως πως δίνω 5 μύρια πριμ στον Πλατανιά αν σηκώσει το τσουλου δεν έχει νόημα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

-Αι τραβα κατουρα παραπερα ρε αρχηγε...Κερδος ,πρωτογενη ...αρχιδογενη μπλα μπλα μπλα....ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΣΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ....
''Δε μας ενημέρωσαν και ήρθαν πρωί-πρωί με την αστυνομία για να κόψουν το ρεύμα. Πετάξαμε όλα τα φαγητά από το ψυγείο. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν. Δεν ήταν σωστό που έμπαιναν στο σπίτι μας με μαγκιά και βία. Ήταν και είναι άδικο'' γράφει χαρακτηριστικά ο μαθητής.

Ενώ συνεχίζει: ''Το ηλεκτρικό ρεύμα, όπως και το νερό είναι αγαθά και αν τα στερήσουν από τους ανθρώπους θα κινδυνεύσει η ζωή τους. Στις 20 Νοεμβρίου ήταν η Μέρα του Παιδιού και όλοι μιλούσαν για τα δικαιώματά μας.΄΄

''Σε εμάς έκοψαν το ρεύμα και δεν έχουμε φροντίδα. Τα δικαιώματα καταστράφηκαν. Αυτό είναι υποκρισία και κοροϊδία''. Με αυτά τα λόγια κλείνει το γράμμα που στάλθηκε στον Συνήγορο του Παιδιού.
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Αι τραβα κατουρα παραπερα ρε αρχηγε...Κερδος ,πρωτογενη ...αρχιδογενη μπλα μπλα μπλα....ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΣΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ....
''Δε μας ενημέρωσαν και ήρθαν πρωί-πρωί με την αστυνομία για να κόψουν το ρεύμα. Πετάξαμε όλα τα φαγητά από το ψυγείο. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν. Δεν ήταν σωστό που έμπαιναν στο σπίτι μας με μαγκιά και βία. Ήταν και είναι άδικο'' γράφει χαρακτηριστικά ο μαθητής.

Ενώ συνεχίζει: ''Το ηλεκτρικό ρεύμα, όπως και το νερό είναι αγαθά και αν τα στερήσουν από τους ανθρώπους θα κινδυνεύσει η ζωή τους. Στις 20 Νοεμβρίου ήταν η Μέρα του Παιδιού και όλοι μιλούσαν για τα δικαιώματά μας.΄΄

''Σε εμάς έκοψαν το ρεύμα και δεν έχουμε φροντίδα. Τα δικαιώματα καταστράφηκαν. Αυτό είναι υποκρισία και κοροϊδία''. Με αυτά τα λόγια κλείνει το γράμμα που στάλθηκε στον Συνήγορο του Παιδιού.
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ...

παπαριές... η αστυνομία δεν πάει ποτέ μαζί με τους ΔΕΗτζήδες και τους εργολάβους που η ΔΕΗ παίρνει γιαυτές τις δουλειές...

το γράμμα είναι μαιμού... κάποιον πιτσιρικά έβαλε ο πατέρας του ο θείος του να το γράψει...

από κει και πέρα... τον ΑΝΘΡΩΠΟ για να τον κοιτάξεις πρέπει να έχεις τα μέσα να το κάνεις αυτό... αει σύρε παραπέρα παπάρα..

αμα είσαι ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ τράβα σε όποιον του κόβουν το ρεύμα και πλήρωνε το... μην ζητάς να το πληρώσουν άλλοι...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αμα είσαι ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ τράβα σε όποιον του κόβουν το ρεύμα και πλήρωνε το... μην ζητάς να το πληρώσουν άλλοι...

εισαι τοσο μαλακας???

τι θα ελεγες να εξασφαλιστει το δικαιωμα στην
  εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012????(ωστε να μπορουν να πληρωνουν τους λογαριασμους τους...)

Αυτο θα επρεπε να ειναι η εννοια σου,και οχι οι πιπες που λες....τραβα πληρωσε το κτλ κτλ κτλ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  εισαι τοσο μαλακας???

τι θα ελεγες να εξασφαλιστει το δικαιωμα στην εργασια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012????

Αυτο θα επρεπε να ειναι η εννοια σου,και οχι οι πιπες που λες....τραβα πληρωσε το κτλ κτλ κτλ

δηλαδή ρε γκάμπα τι πρέπει να γίνει για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα της εργασίας σε όλους???

να προσληφθούν ΟΛΟΙ στο δημόσιο?

να ανοίξουμε εργοστάσια που να μην παράγουν τίποτε ??

να ανοίξουμε εργοστάσια που παράγουν πράγματα που δεν μπορούμε να τα πουλήσουμε πουθενά??

τι σκατά πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου ???

ααα και μην μου αρχίσεις τις παπαριές "δεν ξέρω εγώ αυτοί που κυβερνάνε να τα βρούνε" ... όταν δεν γουστάρεις κάποιες αποφάσεις των κυβερνώντων δεν λές μόνο "δεν γουστάρω".. αλλά λές "δεν γουστάρω έτσι που το κάνεις αλλά πιστεύω ότι έτσι θα είναι καλύτερα"...

εγώ έχω μία θέση και μια γνώμη για το τι πρέπει να γίνει ώστε να φτάσουμε σε κάποια αποτελέσματα (που δεν διαφέρουν από τα δικά σου)....

εσύ τι προτάσεις έχεις ??? γιατί από ζητούμενα αποτελέσματα και ευχολόγια και στόχους ΟΛΟΙ μπορούν να θέσουν δεν μας λείπουν... αυτό που λείπει είναι το ΠΩΣ θα φτάσουμε σε αυτά...

και μέχρις στιγμής ο μόνος αντίλογος που έχω ακούσει είναι του παπατρόλλη ο οποίος δήλωσε

"θα τα παρουμε από εσάς και θα τα δώσουμε"....

και η ανταπάντηση μου είναι η εξής απλή

"ωραία τα πήρατε... κάποια στιγμή (και γρήγορα με τον ρυθμό που τα χρειαζόμαστε) τελειώνουν... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ???"

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευχολόγια και ωραία λόγια μπορώ να σου γράψω και να πώ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
παπαριές... η αστυνομία δεν πάει ποτέ μαζί με τους ΔΕΗτζήδες και τους εργολάβους που η ΔΕΗ παίρνει γιαυτές τις δουλειές...

το γράμμα είναι μαιμού... κάποιον πιτσιρικά έβαλε ο πατέρας του ο θείος του να το γράψει...

από κει και πέρα... τον ΑΝΘΡΩΠΟ για να τον κοιτάξεις πρέπει να έχεις τα μέσα να το κάνεις αυτό... αει σύρε παραπέρα παπάρα..

-Μαιμου μπορει να εισαι εσυ η και εγω,παρακατω....για τα μεσα που λες ,το να εξασφαλισει ενα κρατος τροφη-στεγη-νερο-ρευμα στους κατοικους του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΙΝΑΙ μινιμουμ υποχρεωση του...βεβαια το να δινει ΔΙΣ στις τραπεζες το κανει με περισσια ανεση...τωρα για το ανθρωπιστης που λες....αρχιδια ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ  ειμαι και του λογου μου ,αλλα σε συγκριση με αυτα που λες ,με κανεις να φανταζω "γκαντι"...Οσο για το αν ζηταω να πληρωσουν αλλοι ,δεν ισχυει.... ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τα απαραιτητα για να ζησει!γκεγκε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Μαιμου μπορει να εισαι εσυ η και εγω,παρακατω....για τα μεσα που λες ,το να εξασφαλισει ενα κρατος τροφη-στεγη-νερο-ρευμα στους κατοικους του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΙΝΑΙ μινιμουμ υποχρεωση του...βεβαια το να δινει ΔΙΣ στις τραπεζες το κανει με περισσια ανεση...τωρα για το ανθρωπιστης που λες....αρχιδια ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ  ειμαι και του λογου μου ,αλλα σε συγκριση με αυτα που λες ,με κανεις να φανταζω "γκαντι"...Οσο για το αν ζηταω να πληρωσουν αλλοι ,δεν ισχυει.... ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τα απαραιτητα για να ζησει!γκεγκε?

τι είναι ρε μαλάκα το κράτος???

κάποια απρόσωπη αρχή ??? κάποια θεότητα ??? ένας πατερούλης ?? μια μανούλα ??

γιατί διαχωρίζεις το κράτος από τον εαυτό σου ?? γιατί βγάζεις την ουρά σου απ'έξω ??

βάζεις έναν στοχο ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τα απαραιτητα για να ζησει.. πες και πως διάολο θα τον πετύχουμε ρε όργιο...

το ΘΕΛΩ έχει και ΠΡΕΠΕΙ μαζί... δεν είναι ανεξάρτητο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.....ΣΕ λιγο θα αρχισεις να ζητας ευθανασια γι αυτους που δεν εχουν για την ΕΥΔΑΠ....
-Συμφωνα με την λογικη σου....
-ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ?ΦΤΙΑΞΕ ΠΙΣΙΝΑ,ΠΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΑΡΚΕΙ να εχεις μπικικινια ....
-ΔΕΝ εχεις....Σταματας να πινεις ,να πλενεσαι και ΨΟΦΑ!
-ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ?ΠΑΡΕ ΒΙΛΑ 8500τμ,βαλε χρυσες χεστρες,τσαμπουνα της και μια πιστα Φ-1 γυρω γυρω αμα εισαι καβλογκαζακιας ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...
-ΔΕΝ εχεις? μεινε σε χαρτοκουτο,κατω απο γεφυρα και στο πρωτο κρυο ...ΨΟΦΑ!

ΟΜΟΙΩΣ για το ΦΑΙ,το ΡΕΥΜΑ,την ΕΝΔΥΣΗ........ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?-ΨΟΦΑ!
ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΤΑΒΑΤΡΟΜΠΑ και γω ανθρωπιστης...

Επισκέπτης
να προσληφθούν ΟΛΟΙ στο δημόσιο?

Από το να προσληφθούν όλοι στο δημόσιο η επόμενη επιλογή είναι να γαμηθεί ολόκληρη η κοινωνία για τα γαμησιάτικα των τραπεζών??
28,4 δις ρε μαλάκα είναι αυτά που θα δοθούν εκεί απ'αυτήν και μόνο τη δόση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ θετικό αντίκρυσμα στην κοινωνία..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τι είναι ρε μαλάκα το κράτος???

κάποια απρόσωπη αρχή ??? κάποια θεότητα ??? ένας πατερούλης ?? μια μανούλα ??

γιατί διαχωρίζεις το κράτος από τον εαυτό σου ?? γιατί βγάζεις την ουρά σου απ'έξω ??

βάζεις έναν στοχο ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τα απαραιτητα για να ζησει.. πες και πως διάολο θα τον πετύχουμε ρε όργιο...

το ΘΕΛΩ έχει και ΠΡΕΠΕΙ μαζί... δεν είναι ανεξάρτητο...
εδω αρχιζει και τελειωνει η ερωτηση και η απαντηση σε αυτο που ποσταρες......ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ,ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΥΣ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.....ΣΕ λιγο θα αρχισεις να ζητας ευθανασια γι αυτους που δεν εχουν για την ΕΥΔΑΠ....
-Συμφωνα με την λογικη σου....
-ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ?ΦΤΙΑΞΕ ΠΙΣΙΝΑ,ΠΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΑΡΚΕΙ να εχεις μπικικινια ....
-ΔΕΝ εχεις....Σταματας να πινεις ,να πλενεσαι και ΨΟΦΑ!
-ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ?ΠΑΡΕ ΒΙΛΑ 8500τμ,βαλε χρυσες χεστρες,τσαμπουνα της και μια πιστα Φ-1 γυρω γυρω αμα εισαι καβλογκαζακιας ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...
-ΔΕΝ εχεις? μεινε σε χαρτοκουτο,κατω απο γεφυρα και στο πρωτο κρυο ...ΨΟΦΑ!

ΟΜΟΙΩΣ για το ΦΑΙ,το ΡΕΥΜΑ,την ΕΝΔΥΣΗ........ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?-ΨΟΦΑ!
ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΤΑΒΑΤΡΟΜΠΑ και γω ανθρωπιστης...

ωραία η δικιά μου λογική είναι της πούτσας...

η δικιά σου λογική και η πρόταση ποιά είναι ???????????????????

με τι τρόπο θα πετύχουμε τον στόχο που έβαλες και στον οποίο δεν διαφωνώ??

λέγε και άσε τις κριτικές και τις παπαριές για το τι είναι ο άλλος και η λογική του... η κριτική είναι εύκολη και ανέξοδη τόσο σε χρήμα όσο και στο να κερδίζεις συμπάθειες...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδω αρχιζει και τελειωνει η ερωτηση και η απαντηση σε αυτο που ποσταρες......ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ,ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΥΣ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

και???

τι πρέπει να γίνει λοιπόν ??? προτάσεις συγκεκριμένες όμως και όχι ευχολόγια και τσιτάτα από καρόλους κλπ κλπ κλπ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από το να προσληφθούν όλοι στο δημόσιο η επόμενη επιλογή είναι να γαμηθεί ολόκληρη η κοινωνία για τα γαμησιάτικα των τραπεζών??
28,4 δις ρε μαλάκα είναι αυτά που θα δοθούν εκεί απ'αυτήν και μόνο τη δόση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ θετικό αντίκρυσμα στην κοινωνία..

δηλαδή τα 50 που τους έφαγες τα έφαγες σωστά???

ωραία ας μην πάρουμε τα 28,4 δις και ας αφ΄σηουμε τις τράπεζες στην τύχη τους .. στγα παπάρια μου έτσι και αλλιώς καταθέσεις δεν έχω ούτε και δάνεια...

πάρακατω....

Επισκέπτης
δηλαδή τα 50 που τους έφαγες τα έφαγες σωστά???

ωραία ας μην πάρουμε τα 28,4 δις και ας αφ΄σηουμε τις τράπεζες στην τύχη τους .. στγα παπάρια μου έτσι και αλλιώς καταθέσεις δεν έχω ούτε και δάνεια...

πάρακατω....

Λοιπόν άκου, το τι έχω και τι δεν έχω είναι δικός μου λογαριασμός και αφορά μόνο εμένα.
Δεν είμαστε όλοι τραμουντάνες να ρίχνουμε πουλ μουρ στο μπου.
Αυτά  επί προσωπικού.
Πάμε παρακάτω.
Αφού λοιπόν θα πρέπει να καλύψει το κράτος όποιον έχει φάει πούτσα από πελάτη του, όπως οι τράπεζες, ας καλύψει κι εμένα για τα φέσια που έχω φάει από πελάτες μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν άκου, το τι έχω και τι δεν έχω είναι δικός μου λογαριασμός και αφορά μόνο εμένα.
Δεν είμαστε όλοι τραμουντάνες να ρίχνουμε πουλ μουρ στο μπου.
Αυτά  επί προσωπικού.
Πάμε παρακάτω.
Αφού λοιπόν θα πρέπει να καλύψει το κράτος όποιον έχει φάει πούτσα από πελάτη του, όπως οι τράπεζες, ας καλύψει κι εμένα για τα φέσια που έχω φάει από πελάτες μου.

δεν είπα ότι πρέπει να καλύψει.... εγώ είπα να μην πάρουμε τα 28 και να μην δώσουμε φράγκο στις τράπεζες.. πάρακατω τι κάνουμε...

ακούω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom