Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δηλαδή στραβά σου πάει ????  :think: :think: :think: :think: :think:

και 1% να είναι κέρδος είναι... και 0.5% κέρδος είναι...

και φυσικά χρειαζεται συνδυασμένη παραγωγή... αλλά αυτό δεν αναιρεί την αναγκαιότητα να πάρεις ότι μπορείς παραπάνω από ανανεώσιμες...

υπόψιν δεν είμαι φανατικός οικολόγος... και είμαι και θιασώτης της πυρηνικής ενέργειας.. .όπου όμως μπορείς να εξασφαλίσεις έστω και 1 ΜW ανανεωσίμων το τσιμπάς και το ρίχνεις στο δίκτυο...
Το θεμα ειναι να μπορεις να τσιμπας ρευμα και να το ριχνεις στο δικτυο οταν το δικτυο το εχει αναγκη!!!
Υπαρχουν πολυ πιο φτηνες λυσεις απο τα αιολικα για να το κανεις αυτο...
Παρτε το χαμπαρι,τα αιολικα υπαρχουν μονο και μονο επειδη επιδοτουνται και για να επιδοτουνται καποιοι στο ονομα της κλιματικης αλλαγης...
Μολις κοπουν οι επιδοτησεις,ΚΑΖΑΝΑΚΙ θα πανε στο πατο ολοι μαζι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να τις πουλησεις σε ποιον???

Η φουσκα εχει ηδη αρχισει να σκαει στα Ευρωπας...

3 μηνες ειναι αρκετοι..

Σε συνεννοηση  με την εταιρια σου,μπορει να βρεθει η χρυση τομη πιστευω...
ναι, αλλά από την άλλη δεν έχεις και πολλές επιλογές όταν γενικώς το αποθεματικό πετρελαίου έχει όριο όπως και του φυσικού αερίου (παλιότερα τουλάχιστον έτσι είχε ειπωθεί). Οπότε πρέπει να αντλήσεις και από αλλού ενέργεια.

εκτός και αν θες να φτιάξουμε ενέργεια από το πολύ κλάσιμο, οπότε και σε αυτό οι Έλληνες πρέπει να πρωτοστατήσουνε να φτιάξουνε μηχανή γιατί με τόση αεροφαγία τα τελευταία χρόνια από κάποιους...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πόσες αποφασιστικές γυναίκες ξές;

μου θυμησες το λιμπερο το αντρικο ραδιοφωνο που σε καποια φαση δινει ενα ταξιδι σκ για δυο ατομα και κανενας δεν επαιρνε το ταξιδι. μολις τους το εδιναν ελεγαν να ρωτησω την γυναικα μου/ φιλη μου κτλ ε στο τελος λεει και ο εκφωνητης :"λιμπερο το αντρικο ραδιοφωνο , μισο να ρωτησω την γυναικα μου...." ααααααχαχααχχαχαχαχα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
υπόψιν δεν είμαι φανατικός οικολόγος... και είμαι και θιασώτης της πυρηνικής ενέργειας.. .όπου όμως μπορείς να εξασφαλίσεις έστω και 1 ΜW ανανεωσίμων το τσιμπάς και το ρίχνεις στο δίκτυο...
-AN ησουν και κουφος .....μπορει να σε εκανε υπουργο ο πιτσας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Επισης αν βρεις εστω μια βιομηχανικη μοναδα που παραγει ανεμογεννητριες ή ηλιακα πανελα και το κανει εχοντας ρευμα απο αιολικα γραψε μου... :grin:
-ΠΑΝΤΩΣ αν θες ,ξερω μια "τεραστια" βιομηχανικη μοναδα,που παραγει την ενεργεια που χρειαζεται ολη μονη της με φωτοβολταικα...ουτε καρβουνο ουτε νουκλιαρ ουτε πετρελαια!
ΣΙΕΡΡΑ ΝΕΒΑΔΑ ΜΠΥΡΕΣ(γαμανε)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-Τροπο θελει μαγκες ,οχι κοπο....Sierra Nevada Brewing Company won the US Environmental Protection Agency's "Green Business of the Year" award for 2010.[16]

The brewery is powered by solar energy, having 10,000 solar arrays covering its rooftops and parking lot.[17] In all, the brewery uses 2.6 megawatts of solar electricity on premises.[18] It also has built a charging station for electric vehicles on its premises.[1]

The company processes used cooking oil from its restaurant for biodiesel use in its delivery trucks. In 2009, it reached an agreement with a local ethanol company to produce high-grade ethanol fuel from its discarded yeast.[19] Spent grain is sold to local cattle ranchers for livestock feed; spent water is sent to the brewery's own water treatment plant, where it is reused, mainly as drip irrigation for its fields.[20] Over 99.5% of the brewery plant's solid waste is diverted from landfill.[20]

Sierra Nevada is the largest buyer of organic hops in the United States.[16] It also farms its own organic hops and barley for use in its annual Chico Estate Harvest Ale release.[21]
......2,6 μεγαβατ....νουμερο βαρβατο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Άντε να βγάλεις  γκόμενα με το παπί που λέει κι ο λάκης..

Ξαναβάλτε του : Την "ποδιά", τους καθρέπτες και την κανονική του εξάτμιση.

Βγάλτε του : Τα κορδόνια που κρέμονται από τις άκρες του τιμονιού και το καρινάκι-αεροτομή.

Αν θέλετε βέβαια, αλλάχτε του και χρώμα, γιατί το χρυσοροδακινί είναι εκεντρικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom