Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ποια άλλα μέτρα που θα έλθουν, αφού ο Σαμαράς είπε ότι θα είναι τα τελευταία μέτρα αυτά. Είμαι σίγουρος ότι λέει αλήθεια γιατί τσέκαρα να δω αν έχει σταυρωμένα τα δάχτυλα όταν το 'λεγε
O Aντωνακης ειναι λιγο πιο πονηρος απ τον ΓΑΠ.
Το βραδυ που ψηφιζαν τα μετρα σε μια ταση μαζοχισμου που ειχα εκατσα και ειδα τις ομιλιες στο καναλι της βουλης.
Ο Αντωνακης ειπε οτι δεσμευετε οτι δεν θα παρθουν αλλα μετρα ΕΦΟΣΟΝ παει καλα το προγραμμα και πιασουμε τους στοχους.
Αυριο μεθευριο ειναι πολυ ευκολο να προβλεψουμε ποια  θα ειναι η δικαιολογια για τα καινουργια μετρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
To τμήμα "Αυταπάτες" πάντως, σε σύγκριση με τα γραπτά σας, παρουσιάζει φοβερές ομοιότητες.

Αυταπάτες
Ξέρετε πότε θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία δυναμικά;  Όταν θα διαλυθούν οι αυταπάτες και πολλοί συμπατριώτες μας όπως π.χ.  οι κάτοικοι της Χαλκιδικής θα διαδηλώνουν για να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ορυχείο χρυσού, οι κάτοικοι παραθαλάσσιων περιοχών θα διαγκωνίζονται να προτιμήσουν τις δικές τους περιοχές για επενδύσεις στις  ιχθυοκαλλιέργειες, οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες...

Όπως συμβαίνει με την μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 2 δισ. στην Αταλάντη, όπου οι κάτοικοι του γειτονικού χωριού πιέζουν περισσότερο την γραφειοκρατία του δημοσίου να συντομεύει με την έκδοση αδειών παρά, οι μέτοχοι...

Το πρώτο χρόνο της λειτουργίας η επένδυση θα απασχολήσει περί τα 680 άτομα ενώ κατά τον 4ο περί τις 4.000 άτομα συν άλλα τόσα στις προμηθεύτριες εταιρείες...

Οι Έλληνες αντιδρούν σε κάθε επένδυση,  μέχρι και τις ανεμογεννήτριες για δυο προφανείς λόγους: Γιατί δεν μας αρέσει να κερδίζει κανείς αν δεν μετέχουμε  οι ίδιοι ή δυνατόν σε κάποιο κόλπο αλλά κυρίως  γιατί μια μακρόχρονη ευτυχής (ατυχής) συγκυρία επιδοτήσεων, δανεικών και «αρπαχτών» με το κράτος μας έχει εθίσει στην αντίληψη πως δεν χρειάζονται επενδύσεις, κέρδος, επιχειρήσεις  για να διαθέτουμε υψηλό βιοτικό επίπεδο...

Όταν τα λεφτά υπήρχαν ήταν εύκολο να αντιδρούμε σε κάθε επένδυση για πολυποίκιλους λόγους και να θεωρούμε το επιχειρηματικό κέρδος βρώμικη υπόθεση... Φέτος περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά στην Ελλάδα θα έχουν υποτυπώδη θέρμανση. Τα δυο τρίτα της τιμής των καυσίμων αντιπροσωπεύουν φόρους...

με αντιγράφει ο πούστης....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
O Aντωνακης ειναι λιγο πιο πονηρος απ τον ΓΑΠ.
Το βραδυ που ψηφιζαν τα μετρα σε μια ταση μαζοχισμου που ειχα εκατσα και ειδα τις ομιλιες στο καναλι της βουλης.
Ο Αντωνακης ειπε οτι δεσμευετε οτι δεν θα παρθουν αλλα μετρα ΕΦΟΣΟΝ παει καλα το προγραμμα και πιασουμε τους στοχους.
Αυριο μεθευριο ειναι πολυ ευκολο να προβλεψουμε ποια  θα ειναι η δικαιολογια για τα καινουργια μετρα.
Βασικά και ΄στα ήδη υπάρχοντα μέτρα υπάρχει ρήτρα όταν δεν θα επιτυγχάνονται οι στόχοι...οπότε εμείς θα κάνουμε πάλι αυτό που πρέπει που λέει και ο Αντωνάκης!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πάμε μαζί;
εμένα για Ντύσσελντορφ μου λένε...
Γαμω τις πολεις Μοϊκανε!!!!

Ειναι μια απο τις επιλογες,ΑΝ κανω το μεγαλο βημα..

Αν σου εχει γινει καποια επαγγελματικη προταση,απλα εφυγες χτες!!!

Επισκέπτης
 οπως και τα φωτοβολταικα χαχαχαχαχαχαχα

ρε τι μαλακες υπαρχουν λεμεεεεε

Δε μας απασχολεί η ανάπτυξη κύριος.
Δικαιολογίες θέλουμε..

Γιατί απέτυχε το πρόγραμμα?? Γιατί δεν άφηναν οι κάτοικοι να στηθούν ανεμογεννήτριες.
Αν άφηναν θα είχαν λυθεί όλα..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
 οπως και τα φωτοβολταικα χαχαχαχαχαχαχα

ρε τι μαλακες υπαρχουν λεμεεεεε
Τα φωτοβολταϊκα εινα αλλη ιστορια και πιο φτηνα,δεν ειναι το ιδιο,δεν ειμαι κατα αλλα μονο συμπληρωματικαγια να καλυπτουν αναγκες τους θερινους μηνες...

Τα αιολικα ομως ειναι η μεγαλυτερη απατη εβερ!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γαμω τις πολεις Μοϊκανε!!!!

Ειναι μια απο τις επιλογες,ΑΝ κανω το μεγαλο βημα..

Αν σου εχει γινει καποια επαγγελματικη προταση,απλα εφυγες χτες!!!
η εταιρία θέλει να με πάει εκεί
άλλο θέμα υπάρχει σαν πρόβλημα...το συζητάμε πμ αν θες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ ένα πράγμα λέω.

Οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις έπρεπε να γίνουνε και χωρίς μνημόνιο. Τα στρεβλά δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ να φτιαχτούν. Τέρμα.

Το να θεωρείται όμως το 129% χρέος απί του ΑΕΠ μη βιώσιμο και να προσφεύγουμε σε μηχανισμούς και να θεωρείται το 180% χρέος επί του ΑΕΠ βιώσιμο είναι κάτι που υπερβαίνει τις δικές μου (μικρές ομολογουμένως) νοητικές ικανότητες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
με αντιγράφει ο πούστης....

Και τι άλλο δύναται να κάνει ο άνθρωπος;

Προκειμένου να του μεταλαμπαδευτεί η γνώση σας, αναγκάζεται να ξημεροβραδιάζεται στο Μπου.

αδύνατον

εκείνη την ώρα έχω tee party

Party ??? Με τέτοια κρίση;

Τι να γράψω; Έχει δίκιο ο εξοχότατος κ. Μανωλίδης που σας λέει αδιόρθωτους.  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα φωτοβολταϊκα εινα αλλη ιστορια και πιο φτηνα,δεν ειναι το ιδιο,δεν ειμαι κατα αλλα μονο συμπληρωματικαγια να καλυπτουν αναγκες τους θερινους μηνες...

Τα αιολικα ομως ειναι η μεγαλυτερη απατη εβερ!!!

τόσο μεγάλη απάτη που οι βλάκες οι Δανοί έχουν γεμίσει όλον τον τόπο με δαύτες... τόσο μαλάκες βρε παιδάκι μου... τόσο μαλάκες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και τι άλλο δύναται να κάνει ο άνθρωπος;

Προκειμένου να του μεταλαμπαδευτεί η γνώση σας, αναγκάζεται να ξημεροβραδιάζεται στο Μπου.

λες να αρχίσω να βάζω κοπιράιτ στα πόστ μου  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom