Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΓΙΑ στασου ρε μορτη,γιατι με την παρτη σου εχω χασει και αυγα και πασχαλια ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ....ΤΑ χεις καλα μεσα στο μυαλο σου?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ,φωτια στη βουλη ,απο την αλλη σου φαιει ο λαος -γιατι ολοι γλυφανε και κανα κοκκαλακι-??ΕΙΝΑΙ λοιπον αυτονοητο οτι γεννας ερωτηματα....1ον...ΠΩΣ θα καει η βουλη?ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ποιος λαος,αυτος που εγλυφε?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΕΣΥ?ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ???
2ον....ΤΟ υπαρχον συστημα -καπιτα ληστικο-ΓΕΝΝΑ διαφθορα,διαπλοκη με την εξουσια,δημιουργησε ολο αυτο το τερας....ΕΣΥ ΘΕΣ,αν εχω καταλαβει,το ιδιο συστημα,με αλλους πρωταγωνιστες(αφου καουν οι παλιοι)και αλλο λαο-αφου αυτος ετρωγε-.....?εχει λογικη αυτο?
Για βοηθα λιγο ρε μορτη,μπας και δω και γω ,αυτα που εσυ βλεπεις?
να σου τα εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ
1. Δεν αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι ντε και καλά ή το ένα ή το άλλο. αλλά συμβαίνουνε ΚΑΙ τα 2. Και οι πολιτικοί φταίνε και οι πολιτες. Στο σκάνδαλο Siemens φερειπείν φταίνε και αυτοί που τα δώσανε και αυτοί που τα πήρανε. Στα επιδόματα και τις λαμογιές φταίνε και οι πολιτικοί που τα δίνανε και οι πολίτες που τα παίρνανε. Τι δεν καταλλλαβαίνεις;

Προφανώς όμως ΔΕΝ τα έχουνε πάρει όλος ο κόσμος. Θεωρώ πως υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν έχει μπλεχτεί σε τέτοιες λαμογιές. Ε, αυτός κάποια στιγμή πρέπει να φωνάξει. Και να προπηλακίσει και ό,τι άλλο του έρθει στο κεφάλι. Γιαυτό και πάντα γράφω για πολιτικούς ΚΑΙ για κομματόσκυλα.

2. Σου εξήγησα πολλές φορές, σε σημείο να βαριέμαι να επαναλαμβάνω, πως το σύστημα ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σημασία. Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα είναι καπιταλιστικό με μπόλικο σοσιαλισμό και λίγο από κουμμουνισμό. ΚΑΝΕΝΑ σύστημα δεν έχει εφαρμοστεί ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο ΣΩΣΤΑ. Ούτε ο άνταμς σπιθ ήθελε τέτοιο καπιταλισμό, ούτε ο Μάρξ τέτοιο κουμμουνισμό. ΞΕΚΟΛΛΑ επιτέλους με το σύστημα. Οι άνθρωποι εφαρμόζουνε τα συστήματα και αυτοί φταίνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσε μοϊκανέ και ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω, όπως μπορώ να ερμηνεύσω και τα ελληνικά του τραμουντάνα.
Όταν κάποια στιγμή εγώ έγραφα για τις λαμογιές πολιτικών προσώπων και πως δεν είναι δυνατόν να την πληρώνει μόνο η μαρίδα αυτός έγραφε πως δεν είναι της στιγμής και προέχουν άλλα και δε συμμαζεύεται..
Όπως επίσης και για την τιμωρία των επίορκων πολιτικών δια του μαυρίσματος στης εκλογές (και μόνο??)..

Όσο και να προσπαθεί να το μαζέψει τώρα δεν..
νόμιζα πως για το μαύρισμα τα έλεγε μόνο ΦΠ.
τέσπα, σου είπα... αν έχω καταλάβει.
και δικηγόρος δεν γίνομαι κανενός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπορείς ελεύθερα.

Αν και θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα για την περίπτωσή σου την χειρονακτική εκτόνωση.
δεν μπορώ άλλο... τη μάτωσα πια από το πολύ...
δεν έβαζα και καμιά κρέμα και την κάτσιασα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω μια ερώτηση που θέλω να μου τη λύσουνε οι εγκέφαλοι του σάιτ.
μου γεννήθηκε τις τελευταίες δυο μέρες σαν απορία και προσπαθώ να καταλάβω.

Λέμε ένα σωρό πράγματα για τα λεφτά που φύγανε εκτός. ΓΕΝΙΚΩΣ.

Αν εξαιρέσουμε τα μαύρα (που είναι προφανές το πρόβλημα, θέμα κοκ), για αυτά που δουλευτήκανε νόμιμα και χωρίς λαμογιές , ποιο το πρόβλημα που φυλάσσονται εκτός;
Εγώ καταλαβαίνω πως είναι θέμα τραπεζικής ρευστότητας - διορθώστε με αν δεν κατλαβαίνω κάτι.

στους φόρους κλπ, πώς συμβάλλουνε τα λεφτά αυτά; Γιατί δεν βλέπω να διαφοροποιείται κάτι. Τι να έχω εδώ στην Ελλάδα 100 χιλιάρικα στην Τράπεζα, τι στο εξωτερικό. Τα βάζ όπου θεωρώ πως είναι πιο ασφαλή, σωστά; Δηλαδή, αν ήταν ασφαλή στην Ελλάδα, θα τα έβαζα εδώ.

Εχω χάσει κάτι στο συλλογισμό; Για ρίχτε...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
νόμιζα πως για το μαύρισμα τα έλεγε μόνο ΦΠ.
τέσπα, σου είπα... αν έχω καταλάβει.
[size=14pt]και δικηγόρος δεν γίνομαι κανενός. [/size]

Το οποίο κάνεις ανελλιπώς τα τελευταία ποστ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το μαύρισμα ήταν τροπάριο ΦΠ, αλλά ανέλαβε και ο Τέρας δεξιός ψάλτης.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό έχει τελικά μεγαλύτερες προεκτάσεις από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού το αυτοκίνητο -TOYOTA RAV- στο οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν ίδιο με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, η οποία ερευνά την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στόχος των δραστών ήταν η ανακρίτρια.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου εκτός από την ανακρίτρια, μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει στο σπίτι του ο Ιωάννης Γούσιος, ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η Ιωάννα Χατζάκη ερευνά την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή με τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής.

από: Palmografos.com - Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη

Μάστα. Έλληνες επιχειρηματίες κιετς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό έχει τελικά μεγαλύτερες προεκτάσεις από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού το αυτοκίνητο -TOYOTA RAV- στο οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν ίδιο με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, η οποία ερευνά την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στόχος των δραστών ήταν η ανακρίτρια.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου εκτός από την ανακρίτρια, μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει στο σπίτι του ο Ιωάννης Γούσιος, ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η Ιωάννα Χατζάκη ερευνά την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή με τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής.

από: Palmografos.com - Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη

Μάστα. Έλληνες επιχειρηματίες κιετς.
ωραία πολυκατοικία αυτή... όλος ο καλός ο κόσμος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανάς πιο έξυπνος/ πιο ενημερωμένος από εμένα για το θέμα των καταθέσεων έξω; διευκρίνισα, όχι των μαύρων.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπερλουσκόνι: «Το ευρώ είναι μια μεγάλη κομπίνα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012, 14:15

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενός βιβλίου στην ιταλική πρωτεύουσα, ανέφερε ότι «Η έξοδος της Γερμανίας από το ευρώ δεν θα ήταν τραγωδία».

«Η άλλη εναλλακτική είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναλάβει να εγγυηθεί το δημόσιο χρέος των χωρών-μελών. Το ευρώ είναι μια μεγάλη κομπίνα και εγώ έδωσα πολλαπλές μάχες, στην Ευρώπη, κατά όσων ήθελαν να βασίσουν το οικοδόμημα μόνον σε κανόνες αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής, νομίζοντας ότι, έτσι, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας, ο Μπερλουσκόνι επισήμανε πως θεωρεί ότι «εκφράζει την πολιτική αντίληψη της Γερμανίας, η οποία είναι μια χώρα ηγεμονική και μη αλληλέγγυα».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπερλουσκόνι: «Το ευρώ είναι μια μεγάλη κομπίνα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012, 14:15

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενός βιβλίου στην ιταλική πρωτεύουσα, ανέφερε ότι «Η έξοδος της Γερμανίας από το ευρώ δεν θα ήταν τραγωδία».

«Η άλλη εναλλακτική είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναλάβει να εγγυηθεί το δημόσιο χρέος των χωρών-μελών. Το ευρώ είναι μια μεγάλη κομπίνα και εγώ έδωσα πολλαπλές μάχες, στην Ευρώπη, κατά όσων ήθελαν να βασίσουν το οικοδόμημα μόνον σε κανόνες αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής, νομίζοντας ότι, έτσι, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας, ο Μπερλουσκόνι επισήμανε πως θεωρεί ότι «εκφράζει την πολιτική αντίληψη της Γερμανίας, η οποία είναι μια χώρα ηγεμονική και μη αλληλέγγυα».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
μεταξύ μας... τι θα έλεγε ο Μπερλού
αν έχει μια ευκαιρία να ξαναπάρει εξουσία, λέγοντας αυτά είναι
αλλά επί δικής του πρωθυπουργίας μπήκε η Ιταλία στο ευρώ...έτσι;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]μεταξύ μας... [/size]τι θα έλεγε ο Μπερλού
αν έχει μια ευκαιρία να ξαναπάρει εξουσία, λέγοντας αυτά είναι
αλλά επί δικής του πρωθυπουργίας μπήκε η Ιταλία στο ευρώ...έτσι;

να το έστελνες προσωπικό μήνυμα τότε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άσε μοϊκανέ και ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω, όπως μπορώ να ερμηνεύσω και τα ελληνικά του τραμουντάνα.
Όταν κάποια στιγμή εγώ έγραφα για τις λαμογιές πολιτικών προσώπων και πως δεν είναι δυνατόν να την πληρώνει μόνο η μαρίδα αυτός έγραφε πως δεν είναι της στιγμής και προέχουν άλλα και δε συμμαζεύεται..
Όπως επίσης και για την τιμωρία των επίορκων πολιτικών δια του μαυρίσματος στης εκλογές (και μόνο??)..

θα επαναλάβω ακομη μία φορά τις θέσεις μου και όσοι θέλουν ας καταλάβουν (διότι έτσι που τις γράφω δεν μπορούν να παρανοηθούν παρά μόνο να παραφραστούν σκοπίμως και για άλλους σκοπούς)

(1) οι πολιτικές επιλογές δεν ποινικοποιούνται.. τυχόν λανθασμένες τιμωρούνται πολιτικά και μόνο πολιτικά..
για παράδειγμα η πολιτική επιλογή της προσφυγής στο ΔΝΤ (εφόσον δεν προκύψει ίδιον οικονομικόν όφελος γιαυτούς που την αποφασίσανε) τιμωρείται πολιτικά δια της ψήφου από αυτούς που την θεωρούν λανθασμένη..
δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα έχουμε μία κοινωνία ζούγκλα...

(2) τυχόν ποινικά και οικονομικά αδικήματα τιμωρούνται μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπονται και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και όχι με νόμους Λυντς...

(3) η επίλυση του οικονομικού προβλήματος δεν περνά μέσα από την όποια ποινική δίωξη αλλά μέσα από την αλλαγή του συστήματος, των διαδικασιών ελέγχου και της νοοτροπίας ... η ποινική δίωξη είναι απαραίτητη πρέπει να τρέξει παράλληλα αλλά δεν συνεισφέρει στο καθαρά οικονομικό μέρος της λύσης ... και για αν δώσω ένα απλό παράδειγμα εδώ μπας και επιτέλους γίνω κατανοητός... ο έλεγχος των συντάξεων και η διακοπή της καταβολής σε μη δικαιούχους λύνει μέρος του οικονομικού προβλήματος.. η άσκηση ποινικών διώξεων και αστικών διεκδικήσεων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ αλλά δεν συνεισφέρει στην λύση του προβλήματος (παρά ίσως και μόνο προς παραδειγματισμόν)

αυτά.. και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. όποις κατάλαβε και δεν συμφωνεί ας εκφράσει θέση και όχι παπαριες και βρισιές...
όποιος κατάλαβε και θέλει να παραφράσει ωσάν νέος Γκαίμπελς του ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχω μια ερώτηση που θέλω να μου τη λύσουνε οι εγκέφαλοι του σάιτ.
μου γεννήθηκε τις τελευταίες δυο μέρες σαν απορία και προσπαθώ να καταλάβω.

Λέμε ένα σωρό πράγματα για τα λεφτά που φύγανε εκτός. ΓΕΝΙΚΩΣ.

Αν εξαιρέσουμε τα μαύρα (που είναι προφανές το πρόβλημα, θέμα κοκ), για αυτά που δουλευτήκανε νόμιμα και χωρίς λαμογιές , ποιο το πρόβλημα που φυλάσσονται εκτός;
Εγώ καταλαβαίνω πως είναι θέμα τραπεζικής ρευστότητας - διορθώστε με αν δεν κατλαβαίνω κάτι.

στους φόρους κλπ, πώς συμβάλλουνε τα λεφτά αυτά; Γιατί δεν βλέπω να διαφοροποιείται κάτι. Τι να έχω εδώ στην Ελλάδα 100 χιλιάρικα στην Τράπεζα, τι στο εξωτερικό. Τα βάζ όπου θεωρώ πως είναι πιο ασφαλή, σωστά; Δηλαδή, αν ήταν ασφαλή στην Ελλάδα, θα τα έβαζα εδώ.

Εχω χάσει κάτι στο συλλογισμό; Για ρίχτε...

ελα ρε τώρα βολεμένε, λαμόγιο, γλύφτη των αφεντικών...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom