Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
λοιπόν πιτσιρίκο επειδή οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα να τους σπάμε τα αρχίδια, το κόβω εδώ. Κανόνισε την πορεία σου και μην μου σπας και συ τ'αρχίδια

Επισκέπτης
και αυτό τι είναι ρε πετράν??

Παράθεση από: nacho_70 στις σήμερα στις 08:50
Ο τραμουντάνας λέει πως δεν είναι ώρα γι'αυτά τώρα.
Προέχει η σωτηρία της πατρίδας.
Τυφλοί και λοιπά αμεα δλδ..

Γιατί ρε αρχίδι.
Δεν το'χεις πει αυτό έτσι όπως το έχω γράψει??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κάτι μου λέει πως ο μαλακοσταύρος έχει ξεσκιστεί στον πούτσο. Πουτάνα έγινε πάλι το θρεντ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ουφ πρέπει να εξηγήσω ε?

όταν με είχε πρωτοκιτρινίσει ο μαλάκας τον είχα ρωτήσει που σκατά είναι όλες τις άλλες φορές που γίνεται πουτάνα το θρεντ

και μου απάντησε "γαμούσα. Όταν δεν είμαι εδώ, πάντα γαμάω"

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ουφ πρέπει να εξηγήσω ε?

όταν με είχε πρωτοκιτρινίσει ο μαλάκας τον είχα ρωτήσει που σκατά είναι όλες τις άλλες φορές που γίνεται πουτάνα το θρεντ

και μου απάντησε "γαμούσα. Όταν δεν είμαι εδώ, πάντα γαμάω"
Εγινε.
Εφυγα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στο στόχαστρο ο κατώτατος μισθός
28/9/2012 10:36:00 πμ

Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ

Νέες ριζικές αλλαγές στα εργασιακά ζητά η τρόικα από την κυβέρνηση, τις οποίες απαιτεί να συμπεριληφθούν στο πακέτο των 11,6 δισ. ευρώ. Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά βρίσκεται ο θεσμός της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς η τρόικα ζητά την κατάργηση των τριετιών που αυξάνουν τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ! Δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών μας επιθυμούν την καθήλωση του κατώτατου μισθού, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια απασχολείται κανείς.

Πρόκειται για ένα μέτρο που η τρόικα θεωρεί την εφαρμογή του δεδομένη, ωστόσο η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με το τεχνικό κλιμάκιο εναλλακτικά σενάρια, ώστε να περιοριστεί η αύξηση του μισθού λόγω συμπλήρωσης τριετίας. Κάθε τριετία σήμερα αυξάνει το μισθό περίπου κατά 9% με την κυβέρνηση να προτείνει το ποσοστό αύξησης να μην ξεπερνά το 5%.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στο πακέτο των μέτρων θα υπάρχουν διαρθρωτικές αλλαγές και ρυθμίσεις σε αποζημιώσεις, ωράριο εργασίας, βάρδιες και ημερήσια ανάπαυση. Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές δεν έχουν κλειδώσει και πραγματοποιείται ένα σκληρό παζάρι μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας, η οποία επιμένει στο ότι είναι απαραίτητο οι αλλαγές στα εργασιακά να περάσουν και να ψηφιστούν τώρα ως διαρθρωτικές αλλαγές…

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παραμένει η μείωση του χρόνου προειδοποίησης για την καταβολή τις αποζημίωσης λόγω απόλυσης εργαζομένων, καθώς ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα. Η κυβέρνηση δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε νέα μείωση του ποσού της αποζημίωσης, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης του χρόνου προειδοποίησης κατά 2 ή και 3 μήνες για όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη φαίνεται να αποδέχεται τον ορισμό τις ελάχιστης ημερήσιας ανάπαυσης τις 11 ώρες (αποτελεί κοινοτική οδηγία) αντί για 12 που είναι σήμερα, ενώ εμφανίζεται αμετακίνητη όσον αφορά την αλλαγή του ωραρίου απασχόλησης και την άρση των περιορισμών για τις βάρδιες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
36,εκ των οποίων:

1 Σύριζα

1 ΚΚΕ (έτσι άκουσα,δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι)

1 Οικ.Πράσινοι

2 Ανεξ.Έλληνες

Και οι υπόλοιποι 31 Πασόκ+Νδ!!!

Ωραίο σκορ!!!! :rockon:
απόλυτα λογικό
αυτοί είχανε το χέρι στο μέλι κυρίως.
αφού αυτοί κυβερνούσανε.
Αλλά όλοι κι όλοι 36 είναι... μάλιστα...
φαντάζομαι οι υπόλοιποι δεν έχουνε ακόμα ελεγχθεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι έχω κάτι πολύ σοβαρές ενδείξεις για κάποιους πυ μπήκανε με ένα σπίτι στην πολιτική και βγήκανε με 2-3 εταιρίες ανθούσες κιόλας εν μέσω κρίσης...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τις παρεξηγήσεις σας να τις λύνετε με ιδιωτικό διάλογο.

Δε μας αφορούν οι προσωπικές σας αψιμαχίες.

Ευχαριστώ.
λάθος κάνεις.
όταν αφορούν διαστρέβλωση λεγομένων που δημιουργούν εντυπώσεις πρέπει να λύνονται δημόσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom