Απο ότι ξέρω απο το 1974 μέχρι σήμερα,Η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,και το ΚΚΕ,δεν λείψανε ποτέ από την βουλή,πασιφανές,ότι η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ αντιπαράθεση,ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ,η βρωμιά τους ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ,με ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΩΝ ΚΑΝΟΝΑ,απο όλες παρατάξεις,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ,είναι πολύ δύσκολο να το πολεμήσεις,τις περισότερες φορές σε ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λάθος κάνεις.
όταν αφορούν διαστρέβλωση λεγομένων που δημιουργούν εντυπώσεις πρέπει να λύνονται δημόσια.
Δημόσια λύνονται διαφορές επώνυμων καταγγελιών απο επώνυμα πρόσωπα.
Ψευδώνυμα σε ιστοτόπο με παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις αποτελούν επιεικώς χαρακτηριζόμενες αστειότητες.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μην ανάψεις φωτιά... με την κλανιά θα λαμπαδιάσουμε και με το μπαρούτι θα ανατιναχτούμε...Μυρίζει μπαρούτι!
εκτός αν θες να τα κάνεις αυτά κοντά στη Βουλή να γλυτώσουμε από κάμποσα λαμόγια
«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχει πει μέχρι στιγμής (γράφει και σεντόνια οπότε μάλλον είναι κατανοητά)Γιατί ρε αρχίδι.
Δεν το'χεις πει αυτό έτσι όπως το έχω γράψει??
αυτό που έχει πει είναι πως επειδή κάποιοι είναι μεγαλοκαρχαρίες, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πιάσουμε και τα μικρά λαμόγια.
Στο καθάρισμα στο σπίτι δεν βγάζεις έξω μόνο όσα έχεις στα σκουπίδια, αλλά ξεσκονίζεις κιόλας, μαζεύεις και τα παραπεταμένα ρούχα. Αν τον έχω ερμηνεύσει σωστά πάντα...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχει πει μέχρι στιγμής (γράφει και σεντόνια οπότε μάλλον είναι κατανοητά)
αυτό που έχει πει είναι πως επειδή κάποιοι είναι μεγαλοκαρχαρίες, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πιάσουμε και τα μικρά λαμόγια.
Στο καθάρισμα στο σπίτι δεν βγάζεις έξω μόνο όσα έχεις στα σκουπίδια, αλλά ξεσκονίζεις κιόλας, μαζεύεις και τα παραπεταμένα ρούχα. Αν τον έχω ερμηνεύσει σωστά πάντα...
σωστά έχεις ερμηνεύσει.. όπως έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι η τιμωρία των όποιων λαμογιών δεν θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα και είναι ένα project το οποίο θα πρέπει να τρέξει παράλληλα με το project αναδιάρθρωσης της οικονομίας...
τόσο σκατά ελληνικά γράφω ρε πούστη μου
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μπαρμπούτσαλαΔημόσια λύνονται διαφορές επώνυμων καταγγελιών απο επώνυμα πρόσωπα.
Ψευδώνυμα σε ιστοτόπο με παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις αποτελούν επιεικώς χαρακτηριζόμενες αστειότητες.
στείλε μου π.μ. τώρα που σου λέω πως τρομπάρεις.
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπαρμπούτσαλα
στείλε μου π.μ. τώρα που σου λέω πως τρομπάρεις.
Γιατί;
Γνωριζόμαστε;
Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου γράφω ό,τι μου προσάπτεις.
δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές σας αγαπητέ. Μην το συνεχίσεις
Γιατί;
Γνωριζόμαστε;
Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου γράφω ό,τι μου προσάπτεις.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το οικονομικό πρόβλημα ίσως να μην το λύσει (ίσως να το έλυνε βραχυπρόθεσμα αν δεσμεύονταν ΟΟΟΟΟΛΑ τα λεφτά που έχουνε φάει - που σημαίνει πως πρέπει να βρεθούνε κιόλας πρώτα), αλλά θα λύσει το πολιτικό πρόβλημα - θεωρητικά τουλάχιστον.σωστά έχεις ερμηνεύσει.. όπως έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι η τιμωρία των όποιων λαμογιών δεν θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα και είναι ένα project το οποίο θα πρέπει να τρέξει παράλληλα με το project αναδιάρθρωσης της οικονομίας...
τόσο σκατά ελληνικά γράφω ρε πούστη μου
βέβαια το όλο θέμα είναι να παταχθεί το σύστημα που δημιουργεί όλη αυτή την αλληλεξάρτηση και όχι απλά να βαρέσουμε είτε τους μεν είτε τους δε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
οχι...εγώ θέλω να λυθούνε οι διαφορές μας με π.μ. Εκείνος θαμου στέλνει π.μ κι εγώ θα του τα λέω δημόσια.δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές σας αγαπητέ. Μην το συνεχίσεις
μπορώ να συνεχίσω να τον βρίζω αγαπητέ;
κάνε δουλειά σουμπορώ να συνεχίσω να τον βρίζω αγαπητέ;
νταβατζής στο πληκτρολόγιο σου θα μπω?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
περίμενε.....μπορείτε να αναλάβετε νταβατζής κατά τρόπο άλλον τινά;κάνε δουλειά σου
νταβατζής στο πληκτρολόγιο σου θα μπω?
παίζει να βρω έξτρα εισόδημα στις χαλεπές μέρες που διάγουμε;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω...ανησυχώ τα μάλα...
δεν μπαίνει πια ο παλέρμο να μας πει πόσο γίγαντας ήταν ο καραμανλής και πόσο καλό κόμμα η ΝΔ που εξασφάλιζε πάντα ποιότητα ζωής για τον πολίτη... και έχω σύνδρομο στέρησης...
δεν μπαίνει πια ο παλέρμο να μας πει πόσο γίγαντας ήταν ο καραμανλής και πόσο καλό κόμμα η ΝΔ που εξασφάλιζε πάντα ποιότητα ζωής για τον πολίτη... και έχω σύνδρομο στέρησης...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
ΓΙΑ στασου ρε μορτη,γιατι με την παρτη σου εχω χασει και αυγα και πασχαλια ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ....ΤΑ χεις καλα μεσα στο μυαλο σου?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ,φωτια στη βουλη ,απο την αλλη σου φαιει ο λαος -γιατι ολοι γλυφανε και κανα κοκκαλακι-??ΕΙΝΑΙ λοιπον αυτονοητο οτι γεννας ερωτηματα....1ον...ΠΩΣ θα καει η βουλη?ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ποιος λαος,αυτος που εγλυφε?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΕΣΥ?ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ???δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχει πει μέχρι στιγμής (γράφει και σεντόνια οπότε μάλλον είναι κατανοητά)
2ον....ΤΟ υπαρχον συστημα -καπιτα ληστικο-ΓΕΝΝΑ διαφθορα,διαπλοκη με την εξουσια,δημιουργησε ολο αυτο το τερας....ΕΣΥ ΘΕΣ,αν εχω καταλαβει,το ιδιο συστημα,με αλλους πρωταγωνιστες(αφου καουν οι παλιοι)και αλλο λαο-αφου αυτος ετρωγε-.....?εχει λογικη αυτο?
Για βοηθα λιγο ρε μορτη,μπας και δω και γω ,αυτα που εσυ βλεπεις?
Επισκέπτης
δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχει πει μέχρι στιγμής (γράφει και σεντόνια οπότε μάλλον είναι κατανοητά)
Άσε μοϊκανέ και ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω, όπως μπορώ να ερμηνεύσω και τα ελληνικά του τραμουντάνα.
Όταν κάποια στιγμή εγώ έγραφα για τις λαμογιές πολιτικών προσώπων και πως δεν είναι δυνατόν να την πληρώνει μόνο η μαρίδα αυτός έγραφε πως δεν είναι της στιγμής και προέχουν άλλα και δε συμμαζεύεται..
Όπως επίσης και για την τιμωρία των επίορκων πολιτικών δια του μαυρίσματος στης εκλογές (και μόνο??)..
Όσο και να προσπαθεί να το μαζέψει τώρα δεν..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΓΙΑ στασου ρε μορτη,γιατι με την παρτη σου εχω χασει και αυγα και πασχαλια ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ....ΤΑ χεις καλα μεσα στο μυαλο σου?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ,φωτια στη βουλη ,απο την αλλη σου φαιει ο λαος -γιατι ολοι γλυφανε και κανα κοκκαλακι-??ΕΙΝΑΙ λοιπον αυτονοητο οτι γεννας ερωτηματα....1ον...ΠΩΣ θα καει η βουλη?ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ποιος λαος,αυτος που εγλυφε?ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΕΣΥ?ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ???
2ον....ΤΟ υπαρχον συστημα -καπιτα ληστικο-ΓΕΝΝΑ διαφθορα,διαπλοκη με την εξουσια,δημιουργησε ολο αυτο το τερας....ΕΣΥ ΘΕΣ,αν εχω καταλαβει,το ιδιο συστημα,με αλλους πρωταγωνιστες(αφου καουν οι παλιοι)και αλλο λαο-αφου αυτος ετρωγε-.....?εχει λογικη αυτο?
Για βοηθα λιγο ρε μορτη,μπας και δω και γω ,αυτα που εσυ βλεπεις?
ακόμη ένας της λογικής "αίμα και σπέρμα" και δια μαγείας τα προβλήματα λυθήκανε...
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι...εγώ θέλω να λυθούνε οι διαφορές μας με π.μ. Εκείνος θαμου στέλνει π.μ κι εγώ θα του τα λέω δημόσια.
μπορώ να συνεχίσω να τον βρίζω αγαπητέ;
Μπορείς ελεύθερα.
Αν και θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα για την περίπτωσή σου την χειρονακτική εκτόνωση.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
ΔΩΣΕ ΡΕ ΔΑΣΟΣ.....ΕΔΩ ο αλλος κατηγορειτε οτι εχει φαει ενα πακετο τρελορ μονος του ΚΑΙ ΛΕΕΙ -ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥΤΣΑ-ειναι καλυτερη!!!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ....ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ....Ο λαος ειναι απασχολημενος με τον παστιτσιο και μετα τις 9 εχει τουρκικα-ολα και ολα!ΟΧΙ 1.60 η θερμανση....5,60ε μπορει να παει???«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
Ποσταρισμα υψηλης διανοητικης συνεισφορας στο σαιτ....εισαι μαστορας τελικα...αίμα και σπέρμα δια μαγείαςακόμη ένας της λογικής "αίμα και σπέρμα" και δια μαγείας τα προβλήματα λυθήκανε...
Εμπλουτισε το ντε λιγο,γραψε αι φον 5,μπαφος,απλυσια,μπλα μπλα ,κουβερτα,αρχουσα ταξη...ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΩΝ τελικα ...της μαλακιας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις