Πρέπει? Να συνεχίσει να το κάνει? Υπάρχουν περιουσίες κλεμμένες αρκετές να πληρωθεί το χρέος πολλές φορές! Ποιός θα έχει τα αρχίδια να το κάνει? Αυτή είναι η ουσία. Ολα τα άλλα είναι μαλακίεςΓιατί δεν το θέτεις αλλιώς ? "ποιος συνήθως πληρώνει"
Πρέπει να συνεχίσει να το κάνει ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 404
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάποιος έγραψε για τους πολιτικούς ότι είναι είτε επικίνδυνα ανίκανοι η προδότες. Είναι και τα δύο. Στα μικρασιατικά εκτελέστηκαν πολιτικοί για πολύ λιγότερη ζημιά που προκάλεσαν στον τόπο. Αυτό όμως δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να ακυρώνει την δική μας ευθύνη για το σημερινό κατάντημα. Η φούσκα 'αξιών' εδώ είναι πρωτοφανής και φέρουμε όλοι ευθύνη γι αυτό. Από τον καφέ μέχρι τη βίζιτα και από τα περίπτερα μέχρι τα ακίνητα υπήρξε για τουλάχιστον μια δεκαετία συνεχής απόκλιση μεταξύ υπηρεσίας και τιμής. Την οποία εμείς τροφοδοτούσαμε και μεγεθύναμε. Το θέμα είναι όμως ότι εμείς θα πληρώσουμε, για πολλά χρόνια. Αυτοί?
+10000
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Μηνύματα
- 2.976
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
ο συμπολίτης μας που ήδη
με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο και στον θεσμό...
πολυ δραματικος εισαι αγαπητε...μαλλον δεν εισαι εξοικειωμενος με την μελετη του George Price ;)
πς οσον αφορα τον νυν Προεδρο της Δημοκρατιας, εφοσον, ως φαινεται, γνωριζεις καλα την Ελληνικη Ιστορια, ξερεις πολυ καλα ποιος ειναι κ ποια η συμβολη του στα τεκταινομενα..οχι τωρα προφανως...σε προτερες δεκαετιες
TSOUXTRAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Μηνύματα
- 84
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρέπει? Να συνεχίσει να το κάνει? Υπάρχουν περιουσίες κλεμμένες αρκετές να πληρωθεί το χρέος πολλές φορές! Ποιός θα έχει τα αρχίδια να το κάνει? Αυτή είναι η ουσία. Ολα τα άλλα είναι μαλακίες
Άλλο νόημα είχε η ερώτηση
κατά την εμπειρία σου ποιος την πληρώνει πάντα ?
TSOUXTRAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Μηνύματα
- 84
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ολο το χρήμα πήγε σε πολιτικούς και στην Εκκλησία... Γιατι δεν πληρώνουν αυτοί να τελιώνουμε...
Αυτό το εντόπισες τώρα, ή γίνεται δεκαετίες χωρίς κανείς να πάει μέσα ?
Είναι γνστό ποιος την πλρώνει παντα. Καταθέτω μια άποψη για το ποιός ΜΠΟΡΕΙ πια να πληρώσει. Και ποιοός πρέπει δεδομένης της τεράστιας συσσώρευσης πλούτου την τελευταία δεκαετία. Ξαναλέω ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου η τον 'απλό κόσμο' απ' έξω. όλοι πρέπει να πληρώσουμεΆλλο νόημα είχε η ερώτηση
κατά την εμπειρία σου ποιος την πληρώνει πάντα ?
Χωρις να θελω να ωραιοποιησω καταστασεις, σε λιγο καιρο η Εκκλησιαστικη περιουσια θαναι η μονη Ελληνικη δημοσια(?) περιουσια στη χωρα.....
Μακαρι να βγω ψευτης σε αυτο, αλλα ισως σε λιγο καιρο να μη μας φαινεται και τοσο κακη η ανταλλαγη της Βιστωνιδας...
Για να μην παρεξηγηθω, δεν δικαιολογω τα προσωπα, κρινω εκ του πιθανου αποτελεσματος...
Μακαρι να βγω ψευτης σε αυτο, αλλα ισως σε λιγο καιρο να μη μας φαινεται και τοσο κακη η ανταλλαγη της Βιστωνιδας...
Για να μην παρεξηγηθω, δεν δικαιολογω τα προσωπα, κρινω εκ του πιθανου αποτελεσματος...
TSOUXTRAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Μηνύματα
- 84
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χωρις να θελω να ωραιοποιησω καταστασεις, σε λιγο καιρο η Εκκλησιαστικη περιουσια θαναι η μονη Ελληνικη δημοσια(?) περιουσια στη χωρα.....
Μακαρι να βγω ψευτης σε αυτο, αλλα ισως σε λιγο καιρο να μη μας φαινεται και τοσο κακη η ανταλλαγη της Βιστωνιδας...
Για να μην παρεξηγηθω, δεν δικαιολογω τα προσωπα, κρινω εκ του πιθανου αποτελεσματος...
Για ξεδίπλωσε περισσότερο την σκέψη σου ;)
Λες να το κάνουν εθελοντικά?Ολο το χρήμα πήγε σε πολιτικούς και στην Εκκλησία... Γιατι δεν πληρώνουν αυτοί να τελιώνουμε...
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Μηνύματα
- 2.976
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Είναι γνστό ποιος την πλρώνει παντα. Καταθέτω μια άποψη για το ποιός ΜΠΟΡΕΙ πια να πληρώσει. Και ποιοός πρέπει δεδομένης της τεράστιας συσσώρευσης πλούτου την τελευταία δεκαετία. Ξαναλέω ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου η τον 'απλό κόσμο' απ' έξω. όλοι πρέπει να πληρώσουμε
εισαι, σαν χωρα, beyond repair
αλλωστε και να μπορουσες να πληρωσεις, το ιδιο μπορουν και οι πρεσσες στην Φρανκφουρτη
ε κατι πηρε το αυτι μου για το οτι τα νεα δανεικα του "πακετου στηριξης" θαναι κατοπιν προσημειωσης....Για ξεδίπλωσε περισσότερο την σκέψη σου ;)
επειδη ειμαι και χαζος και ασχετος, βλεπω και κατι ονειρα πως σε 3 αντε σε 6 μηνες δε θα πιασουμε τους "στοχους" για να παρουμε τις επομενες δοσεις....
και επειδη δε ξερω εγω απο αυτα, λεω πως ισως σε εκεινη την περιπτωση καθως θα μας εχουνε πτωχευσει, και κατι φραγκατοι θαχουνε κονομησει ΤΑ δις που τοσο καιρο πονταρουν σε αυτο, οι δανειστες θα παρουνε τα προσημειωμενα και θαναι ολοι μιααα χαρα...
τωρα αμα ξαναπω πως καποιος πρωθυπουργος παρολες τις αντιξοοτητες και τους πουλημενους που του βαζανε για υπουργους, ηταν ο μονος που σκεφτηκε και προσπαθησε (καθολου ευκολο με τοσα κορακια και πρακτορες γυρω σου) να κανει και ενα δυο θετικα πραγματα για τη χωρα θα χαρακτηριστω δεξιος και δε θελω... ;)
Υ.Γ.Καρφωνεσαι απο το αβαταρ ;)
Επισκέπτης
Προειδοποίηση-τρόμος της πρόεδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ: "Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα"!
Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης από το ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου: «Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία". «Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ το 2001», δήλωσε πριν δύο ώρες περίπου σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή η Kirchner, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Αργεντινή προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.
Η ισχυρή μεσαία τάξη της Αργεντινής, που αποτελούσε τη «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας και της οικονομίας της, σταδιακά διαλύθηκε προς όφελος μίας ολιγάριθμης διεφθαρμένης οικονομικής και πολιτικής ελίτ. Το 60% του πληθυσμού σε μία δεκαετία βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας με το 55% των εργαζομένων να είναι ανασφάλιστοι.
Η διόγκωση του δημοσίου τομέα, η διαφθορά και η φοροδιαφυγή απεδείχθησαν, όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, καρκινώματα για την οικονομία.
Ο πληθωρισμός καταδυνάστευε τη χώρα, οι τιμές, μήνα με το μήνα, αυξάνονταν ραγδαία και οι πολίτες έβλεπαν, ανήμποροι να αντιδράσουν, το νόμισμά τους να χάνει καθημερινά την αξία του.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το χρέος της Αργεντινής ανήλθε στο 41% από 29% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, μεταξύ 1993 και 1998.
Το 1997, η γειτονική Βραζιλία βρέθηκε σε βαθιά κρίση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την υποτίμηση του βραζιλιάνικου νομίσματος κατά 50% της αρχικής του αξίας. Οι εξαγωγές της Αργεντινής προς τη Βραζιλία εκμηδενίστηκαν, ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές.
Παράλληλα, η άνοδος της τιμής του δολαρίου, με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το αργεντίνικο νόμισμα, κατέστησε τα προϊόντα της Αργεντινής μη ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές, πλήττοντας θανάσιμα κάθε κλάδο παραγωγικής δραστηριότητας.
Το 1998, η Αργεντινή είχε φτάσει να δανείζεται από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές με επιτόκιο 10,5% και αναγκαστικά κατέφυγε για πρώτη φορά στο ΔΝΤ.
Το ΔΝΤ είχε χορηγήσει δάνεια 7,2 δισ. δολ. το 1999 και 39,7 δισ. δολ. τον Δεκέμβριο του 2000, όμως οι όροι ήταν ασφυκτικοί. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν και οι καταθέσεις πάγωσαν.
Την ίδια περίοδο, οι επενδυτικές τράπεζες συνέχιζαν να προωθούν το χρέος της χώρας στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, με ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Προώθησαν ένα Debt Swap (ανταλλαγή χρέους), όπου οι ιδιοκτήτες ομολόγων αποκτούσαν το δικαίωμα να πάρουν νέα ομόλογα μεγαλύτερης διάρκειας με ευνοϊκότερους όρους. Το σκεπτικό ήταν να μεταφερθεί η εξόφληση του χρέους από το 2001 στο 2005. Πράγματι, 30 δισ. δολάρια άλλαξαν διάρκεια ζωής και επτά επενδυτικές τράπεζες εισέπραξαν 100 εκατ. δολάρια σε προμήθειες.
Όμως, μέσα σε μερικές μόλις εβδομάδες, η Αργεντινή κατέληξε ξανά χωρίς χρήματα, γιατί οι αγορές δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής της.
Στα τέλη του 2001, η κρίση οδήγησε την κοινωνία σε σημείο ανάφλεξης. Το ξέσπασμα της λαϊκής οργής ήλθε, όταν ο κεντροαριστερός ντε λα Ρούα, απαγόρευσε την ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες, πέραν του ποσού των 250 δολαρίων το μήνα.
Εργάτες, υπάλληλοι και αγρότες μάχονταν στους δρόμους της Αργεντινής και ο Ντε λα Ρούα πρόλαβε να διαφύγει με ελικόπτερο από την ταράτσα του προεδρικού μεγάρου, για να γλυτώσει από την οργή του όχλου.
Ο νέος πρόεδρος, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους. Το πάλαιψαν και το κέρδισαν.
Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
Τώρα η Αργεντινή αργά, αλλά σταθερά, έχει μπει στο δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης. Σήμερα, η χώρα κατηγορεί το ΔΝΤ για κακοδιαχείριση της κρίσης του 2001-2002 και επισημαίνει ότι μπορεί να μιλά για οικονομική ανεξαρτησία, μακριά από την επίβλεψή του. Φέτος αναμένει ανάπτυξη από 3,5% ως 5%.
Οσο για το υπόλοιπο του χρέους έκανε πρόσφατα μία πρόταση για αποπληρωμή 34 σεντς στο ένα δολάριο. Και αν θέλουν...
Υ.Γ.Αστά να πάνε τα πράγματα,μας οδήγησε η ΝΔ εδώ το Πασόκ θα μας αποτελειώσει!!!
Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης από το ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου: «Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία". «Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ το 2001», δήλωσε πριν δύο ώρες περίπου σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή η Kirchner, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Αργεντινή προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.
Η ισχυρή μεσαία τάξη της Αργεντινής, που αποτελούσε τη «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας και της οικονομίας της, σταδιακά διαλύθηκε προς όφελος μίας ολιγάριθμης διεφθαρμένης οικονομικής και πολιτικής ελίτ. Το 60% του πληθυσμού σε μία δεκαετία βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας με το 55% των εργαζομένων να είναι ανασφάλιστοι.
Η διόγκωση του δημοσίου τομέα, η διαφθορά και η φοροδιαφυγή απεδείχθησαν, όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, καρκινώματα για την οικονομία.
Ο πληθωρισμός καταδυνάστευε τη χώρα, οι τιμές, μήνα με το μήνα, αυξάνονταν ραγδαία και οι πολίτες έβλεπαν, ανήμποροι να αντιδράσουν, το νόμισμά τους να χάνει καθημερινά την αξία του.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το χρέος της Αργεντινής ανήλθε στο 41% από 29% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, μεταξύ 1993 και 1998.
Το 1997, η γειτονική Βραζιλία βρέθηκε σε βαθιά κρίση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την υποτίμηση του βραζιλιάνικου νομίσματος κατά 50% της αρχικής του αξίας. Οι εξαγωγές της Αργεντινής προς τη Βραζιλία εκμηδενίστηκαν, ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές.
Παράλληλα, η άνοδος της τιμής του δολαρίου, με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το αργεντίνικο νόμισμα, κατέστησε τα προϊόντα της Αργεντινής μη ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές, πλήττοντας θανάσιμα κάθε κλάδο παραγωγικής δραστηριότητας.
Το 1998, η Αργεντινή είχε φτάσει να δανείζεται από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές με επιτόκιο 10,5% και αναγκαστικά κατέφυγε για πρώτη φορά στο ΔΝΤ.
Το ΔΝΤ είχε χορηγήσει δάνεια 7,2 δισ. δολ. το 1999 και 39,7 δισ. δολ. τον Δεκέμβριο του 2000, όμως οι όροι ήταν ασφυκτικοί. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν και οι καταθέσεις πάγωσαν.
Την ίδια περίοδο, οι επενδυτικές τράπεζες συνέχιζαν να προωθούν το χρέος της χώρας στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, με ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Προώθησαν ένα Debt Swap (ανταλλαγή χρέους), όπου οι ιδιοκτήτες ομολόγων αποκτούσαν το δικαίωμα να πάρουν νέα ομόλογα μεγαλύτερης διάρκειας με ευνοϊκότερους όρους. Το σκεπτικό ήταν να μεταφερθεί η εξόφληση του χρέους από το 2001 στο 2005. Πράγματι, 30 δισ. δολάρια άλλαξαν διάρκεια ζωής και επτά επενδυτικές τράπεζες εισέπραξαν 100 εκατ. δολάρια σε προμήθειες.
Όμως, μέσα σε μερικές μόλις εβδομάδες, η Αργεντινή κατέληξε ξανά χωρίς χρήματα, γιατί οι αγορές δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής της.
Στα τέλη του 2001, η κρίση οδήγησε την κοινωνία σε σημείο ανάφλεξης. Το ξέσπασμα της λαϊκής οργής ήλθε, όταν ο κεντροαριστερός ντε λα Ρούα, απαγόρευσε την ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες, πέραν του ποσού των 250 δολαρίων το μήνα.
Εργάτες, υπάλληλοι και αγρότες μάχονταν στους δρόμους της Αργεντινής και ο Ντε λα Ρούα πρόλαβε να διαφύγει με ελικόπτερο από την ταράτσα του προεδρικού μεγάρου, για να γλυτώσει από την οργή του όχλου.
Ο νέος πρόεδρος, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους. Το πάλαιψαν και το κέρδισαν.
Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
Τώρα η Αργεντινή αργά, αλλά σταθερά, έχει μπει στο δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης. Σήμερα, η χώρα κατηγορεί το ΔΝΤ για κακοδιαχείριση της κρίσης του 2001-2002 και επισημαίνει ότι μπορεί να μιλά για οικονομική ανεξαρτησία, μακριά από την επίβλεψή του. Φέτος αναμένει ανάπτυξη από 3,5% ως 5%.
Οσο για το υπόλοιπο του χρέους έκανε πρόσφατα μία πρόταση για αποπληρωμή 34 σεντς στο ένα δολάριο. Και αν θέλουν...
Υ.Γ.Αστά να πάνε τα πράγματα,μας οδήγησε η ΝΔ εδώ το Πασόκ θα μας αποτελειώσει!!!
TSOUXTRAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Μηνύματα
- 84
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι γνστό ποιος την πλρώνει παντα. Καταθέτω μια άποψη για το ποιός ΜΠΟΡΕΙ πια να πληρώσει. Και ποιοός πρέπει δεδομένης της τεράστιας συσσώρευσης πλούτου την τελευταία δεκαετία. Ξαναλέω ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου η τον 'απλό κόσμο' απ' έξω. όλοι πρέπει να πληρώσουμε
Πιστεύεις δηλαδη ότι η συσσώρευση πλούτου έγινε τυχαία.
το ευρώ και οι υπεραξίες της καθημερινότητας είναι τυχαιες
τι λες ?
Επισκέπτης
Σωστός ο συλλογισμός σου αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία: ποιος εμπόδισε τον Κ.Καραμανλή στο ''θεάρεστο'' έργο του;!ε κατι πηρε το αυτι μου για το οτι τα νεα δανεικα του "πακετου στηριξης" θαναι κατοπιν προσημειωσης....
επειδη ειμαι και χαζος και ασχετος, βλεπω και κατι ονειρα πως σε 3 αντε σε 6 μηνες δε θα πιασουμε τους "στοχους" για να παρουμε τις επομενες δοσεις....
και επειδη δε ξερω εγω απο αυτα, λεω πως ισως σε εκεινη την περιπτωση καθως θα μας εχουνε πτωχευσει, και κατι φραγκατοι θαχουνε κονομησει ΤΑ δις που τοσο καιρο πονταρουν σε αυτο, οι δανειστες θα παρουνε τα προσημειωμενα και θαναι ολοι μιααα χαρα...
τωρα αμα ξαναπω πως καποιος πρωθυπουργος παρολες τις αντιξοοτητες και τους πουλημενους που του βαζανε για υπουργους, ηταν ο μονος που σκεφτηκε και προσπαθησε (καθολου ευκολο με τοσα κορακια και πρακτορες γυρω σου) να κανει και ενα δυο θετικα πραγματα για τη χωρα θα χαρακτηριστω δεξιος και δε θελω... ;)
οι "ασυμετρες απειλες" και οι "ασυμετροι υπουργοι"...Σωστός ο συλλογισμός σου αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία: ποιος εμπόδισε τον Κ.Καραμανλή στο ''θεάρεστο'' έργο του;!
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
το αποτελεσμα παντως ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!
TSOUXTRAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Μηνύματα
- 84
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
EGW PAIDIA BARAW TWRA MALAKIA ME AYTHN THN GKOMENA
ESEIS?
Χύσε την
Επισκέπτης
Καλά τώρα δεν μπορώ να δεχτώ τον καλό και ενάρετο Κωστάκη έργο το οποίο προβάλεις,συγγνώμη!!!οι "ασυμετρες απειλες" και οι "ασυμετροι υπουργοι"...
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
το αποτελεσμα παντως ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!
Όλοι το βλέπουν το ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!
Συνημμένα
Εδω ο ιδιος ο πρωθυπουργος σας δηλωσε σημερα οτι θα την κανει και ουτε χαμπαρι δε το πηρατε ρεεεεεΚαλά τώρα δεν μπορώ να δεχτώ τον καλό και ενάρετο Κωστάκη έργο το οποίο προβάλεις,συγγνώμη!!!
Όλοι το βλέπου το ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!
γαμω τη ρατσα σας που ελεγε και ο περσονας ;)
Επισκέπτης
Βρε το πήραμε μην ανησυχείς!!!Εδω ο ιδιος ο πρωθυπουργος σας δηλωσε σημερα οτι θα την κανει και ουτε χαμπαρι δε το πηρατε ρεεεεε
γαμω τη ρατσα σας που ελεγε και ο περσονας ;)
Κοίτα αν προλάβει τυχερός είναι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K