Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μετά θ αρχίσει το κλάμα της δραχμής και η απορία του πώς φτάσαμε μέχρι εδώ.Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό ?
Αντιλαμβάνεσαι οτι τα 11,5 δις. μέτρα που παίρνουν , στην ουσία τα ρουφάνε από την αγορά προκαλώντας ασφυξία .
Οταν θα με χαρατσώσουν και φορολογήσουν μέχρι πνιγμού , με τι κουράγιο θα καταναλώσω ? Ασε που δεν θα έχω κιόλας ...
Ο θάνατος του ιδιωτικού τομέα θα είναι .
για την ακρίβειαη Κύπρος θα τον πιει σύντομα
δεν μπορεί να βγάζει πετρέλαια κλπ
και να είναι χύμα
κάνεις λάθοςμετά θ αρχίσει το κλάμα της δραχμής και η απορία του πώς φτάσαμε μέχρι εδώ.
συνολικά,
Ε1
ΕΤΑΚ 2009
ΦΑΠ 2010
ΦΑΠ 2011
ΦΠΑ
τέλος επιτηδεύματος
εισφορά αλληλεγγύης κοστίζουν στον έλληνα φορολογούμενο 10 δις.
πέραν των 11,5.
σύνολον 21,5
ποσο είπαμε ότι είναι το έλλειμμα;
μου είχε κάνει εντύπωση και για αυτό το παρέθεσα@ wonderful
δεν χρειάζεται να δεις τις καφετέριες
βάζω στοίχημα πως ο καθένας έχει από τουλάχιστον ένα προσωπικό παράδειγμα
κοντά μου μένει ένας "πυροσβέστης". Φεύγει στις 8 και γυρνάει στις 9:30 το πρωί
ούτε η κίνηση δεν τον σταματάει
ούτε εγώ θέλω ... αλλά έλα που βρίσκονται παντού...σαν τη Mythos ένα πράγμαμου είχε κάνει εντύπωση και για αυτό το παρέθεσα
δεν έχω γνωστούς, φίλους, συγγενείς κλπ
σε ΔΕΚΟ
και ούτε θέλω
η Κύπροςθα τον πιει σύντοματον πίνει αζ γουί σπικ
δεν μπορεί να βγάζει πετρέλαια κλπ
και να είναι χύμα
μην ασχολείσαι.Α και για να μην ξεχνιόμαστε , Αντωνάκη όταν έλεγες ότι πάμε για επαναδιαπραγμάτευση , αυτό ΔΕΝ σημαίνει οτι πρέπει να μας ρίξουν επιπλέον άλλα 2,5 δις. από τα προ συμφωνηθέντα .
Βλάκα .
δερ κεν μπι ονλι γουανσωστή διόρθωση
αλλά είναι μόνο η αρχή
Aπορία.Με τα νέα μέτρα που διαρρέουν, ο πιτσαδορος θα φάει και το ξύλο που γλίτωσε ο ηλίθιος. Δεν θα πειραχθουν μισθοί και συντάξεις αντωνάκη;
Aπορία.
Γιατί εξακολουθείς ν'αποκαλείς ηλίθιο τον ΓΑΠ??
Νομίζω οτι αν δεις προσεκτικά τον ΓΑΠ , το πρόσωπό του , τις εκφράσεις του , τον τρόπο που μιλά , είναι ολοφάνερο πως δεν στροφάρει .
Το ίδιο δυστυχώς διαπιστώνω και στον Αντωνάκη ... ώρες ώρες έχω την αίσθηση οτι είναι καθυστερημένος .
πού είναι ο Παλέρμος να μας πει τι καλά περνάνε οι Έλληνες με ΝΔ?
Μήπως λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό,αυτό ακριβώς θέλουν να πιστέψουμε??