Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά σιγά  αναθεωρώ την  αρχική μου άποψη πως δεν πρέπει να πάμε σε χρεοκοπία .... αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται , δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό το μπουρδέλο .
Reboot και πάμε πάλι ....

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

Οι "επανεκκινήσεις" αυτού του είδους είναι δύστοκες και συνήθως συνοδεύονται από...αίμα και δάκρυα.

Η υπάρχουσα ελληνική πολιτική ηγεσία αποτελείται, κατά βάση, από ανεπάγγελτους γόνους, λαμόγια/πολιτευτές της δεκαετίας του '60 και γενικά από άτομα πολύ χαμηλής ποιότητας. Δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί "επανεκκινήσεις".

Είναι θλιβερή και κατά τα φαινόμενα αδιέξοδη η κατάσταση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Οι "επανεκκινήσεις" αυτού του είδους είναι δύστοκες και συνήθως συνοδεύονται από...αίμα και δάκρυα.

Η υπάρχουσα ελληνική πολιτική ηγεσία αποτελείται, κατά βάση, από ανεπάγγελτους γόνους, λαμόγια/πολιτευτές της δεκαετίας του '60 και γενικά από άτομα πολύ χαμηλής ποιότητας. Δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί "επανεκκινήσεις".

όταν όμως έλεγα πριν 2 χρόνια πως έπρεπε να μπουκάρει ο κόσμος στη Βουλή και όχι να κάθεται και να μοιρολογεί απέξω, όλοι έλεγαν ειρηνικά παιδιά, ειρηνικά παιδιά

τώρα φάε όλους τους Κεφαλογιάννηδες, Μητσοτάκηδες και Τσιπροκούμπαρους ξανά στο κεφάλι...
και αυτούς και τις κλίκες τους

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Εχεις δίκιο , σαφώς και θα είναι όχι απλώς δύσκολο , θα γυρίσουμε  δεκαετίες πίσω .
Αλλά αυτός ο εκβιασμός  , αυτό το πράγμα δεν αντέχεται κάθε τρίμηνο , όλοι βλέπουμε την κατάληξη.  Αυτοί οι αληταράδες έχουν  σκοπό να μας κάνουν αφαίμαξη και όταν στραγγίσουμε θα μας πτωχεύσουν έτσι κι αλλιώς .
Αλλά πρώτα θέλω εναν αρχιδάτο πρωθυπουργό  να πετάξει αυτούς τους κοπρίτες έξω , κλοτσηδόν  . Και να φροντίσει να πάρουμε μαζί μας όσους πιο πολλούς μπορούμε  στην πτώση .  Να γίνει ολοκαύτωμα.

Αλλά γίνονται αυτά από παιδιά δοσιλογων , άεργους , κηφήνες ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πάλι το δημόσιο φταίει ρε ηλίθιε;
πάλι κόμπλεξ που δεν εγινες χώνης;

Μισο λεπτακι. Γιατι οσοι τα χωνουν στο δημοσιο πρεπει να λαμβανουν ως απαντηση τη μονιμη επωδο " αα ηθελες να γινεις δημοσιος υπαλληλος για αυτο τα χωνεις".
Αφου βρε μαλακες λετε οτι δεν ειναι καλα στο δημοσιο. Αρα γιατι το δενετε σκοινι κορδονι οτι ο αλλος θαθελε να γινει? Αρα? Μηπως ειναι προνομιακα τελικα? Περνατε ασχημα εσεις που ειστε , η περνατε τοσο καλα ωστε αναγνωριζετε πως ολοι θα θελαν να ειναι.
Και ο αλλος μπορει να βριζει πχ που δεν ειναι εσεις ομως ειστε ηδη. Ειναι καλα η δεν ειναι τελικα γιατι μας μπερδεψατε

Δε το λεω για τον persona φυσικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγά σιγά  αναθεωρώ την  αρχική μου άποψη πως δεν πρέπει να πάμε σε χρεοκοπία .... αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται , δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό το μπουρδέλο .
Reboot και πάμε πάλι ....
θα απαντήσω συνοπτικά
απο την αρχή έτσι έπρεπε να γίνει
πολύ απλά γιατί ΌΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ακόμα και τα καμμένα που εδώ μέσα μου μιλάνε για Λεττονία επειδή έχω γνώση απο συγγενικό πρόσωπο το να θεωρείς οικονομικό θαύμα χώρας την ανάπτυξη με διψήφιο έχοντας μισθούς πείνας 12ωρα εργασίας και μηδενική περίθαλψη αυτά είναι μόνο για κάτι γραβατολαμόγια με 300 400 χιλιάρικα το χρόνο αποζημίωση.

τωρα σιγά σιγά ο κάθε ενας έρχεται στα λόγια μου (θα μείνει μόνο ο γκάουμπιου ο σάβρας να μου λεει ότι λέω βλακείες)
απο την αρχή είχα πει. ντιφόλτ και εθνικό νόμισμα.
τώρα είναι αργά και για τα δύο.
άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός τους εξ αρχής.
ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα απαντήσω συνοπτικά
απο την αρχή έτσι έπρεπε να γίνει
πολύ απλά γιατί ΌΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ακόμα και τα καμμένα που εδώ μέσα μου μιλάνε για Λεττονία επειδή έχω γνώση απο συγγενικό πρόσωπο το να θεωρείς οικονομικό θαύμα χώρας την ανάπτυξη με διψήφιο έχοντας μισθούς πείνας 12ωρα εργασίας και μηδενική περίθαλψη αυτά είναι μόνο για κάτι γραβατολαμόγια με 300 400 χιλιάρικα το χρόνο αποζημίωση.

τωρα σιγά σιγά ο κάθε ενας έρχεται στα λόγια μου (θα μείνει μόνο ο γκάουμπιου ο σάβρας να μου λεει ότι λέω βλακείες)
απο την αρχή είχα πει. ντιφόλτ και εθνικό νόμισμα.
τώρα είναι αργά και για τα δύο.
άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός τους εξ αρχής.
ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Κοιτα ΑΛΛΟ το ενα και ΑΛΛΟ το αλλο. Αλλα η εσωτερικη διαφθορα και λαμογια ειναι η κερκοπορτα απο την οποια εισερχετε ο μεγαλος που θα σε διαλυσει.
Και παντα στην ιστορια τον εχθρο εσυ τον καλεις. Οχι και να μου βγαινουν λαδι η κυρια αιτια που φορτωθηκαμε στο σβερκο τους εκκαθαριστες των μεγαλο-τραπεζων ( αρχιεγκληματιων)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εχεις δίκιο , σαφώς και θα είναι όχι απλώς δύσκολο , θα γυρίσουμε  δεκαετίες πίσω .
Αλλά αυτός ο εκβιασμός  , αυτό το πράγμα δεν αντέχεται κάθε τρίμηνο , όλοι βλέπουμε την κατάληξη.  Αυτοί οι αληταράδες έχουν  σκοπό να μας κάνουν αφαίμαξη και όταν στραγγίσουμε θα μας πτωχεύσουν έτσι κι αλλιώς .
Αλλά πρώτα θέλω εναν αρχιδάτο πρωθυπουργό  να πετάξει αυτούς τους κοπρίτες έξω , κλοτσηδόν  . Και να φροντίσει να πάρουμε μαζί μας όσους πιο πολλούς μπορούμε  στην πτώση .  Να γίνει ολοκαύτωμα.

Αλλά γίνονται αυτά από παιδιά δοσιλογων , άεργους , κηφήνες ?
Και οταν θα γινει το ολοκαύτωμα, θα τον κρεμασουν τον αρχιδατο πρωθυπουργο στο Συνταγμα απο τ αρχιδια.
Και οι τελευταιες λεξεις του θα ειναι "μα δεν θελατε reboot?"

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νατσόπουστα πως πάει ρε η επαναδιαπραγμάτευση?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Τί είπε ο άλλος,ο δήθεν ΥΠΟΙΚ και εκπρόσωπος των τραπεζιτών?

αν μιλούσα για επαναδιαπραγμάτευση,θα έπεφτε η κυβέρνηση!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

λίγα λόγια για το παλικάρι

έχει λιώσει στην επαναδιαπραγμάτευση

Επισκέπτης

Έχει κρυφά χαρτιά η υπουργάρα ρε..

URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι αφού τα καυλιά πέσουν και δέσουν θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα ενός εθνικού νομίσματος και λοιπά νόστιμα..
μια που είπες για νόστιμα. Μούρλια οι ντοματούλες. Και πολλές οι άτιμες. Φτου μου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606

νταξει αυτο παει πολυ!!!!παρε γρηγορα ενα τεχνικο για το πισι σου...εχει "παρει" ιο!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
όταν όμως έλεγα πριν 2 χρόνια πως έπρεπε να μπουκάρει ο κόσμος στη Βουλή και όχι να κάθεται και να μοιρολογεί απέξω, όλοι έλεγαν ειρηνικά παιδιά, ειρηνικά παιδιά

τώρα φάε όλους τους Κεφαλογιάννηδες, Μητσοτάκηδες και Τσιπροκούμπαρους ξανά στο κεφάλι...
και αυτούς και τις κλίκες τους

Xαθηκε υπερπολυτιμος χρονος..

την περιοδο μαιος - δεκεμβριος 2010 παιχτηκε ολο το παιχνιδι

και την μπαλα την επαιξαν ο γαπ με τον παπακωνσταντινου με το αβανταρισμα του τυφλου πιτσα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εφτιξε το σαιτ και βγηκαν οι αντιμνη-μουνια-κοι  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories