jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
μαλάκα θέλω να σε γνωρίσω απο κοντά.
τέλος.
η ντελια δεν σου κανει ; εχω βαλει και φωτογραφια
τέλος.
τέλος.
Τί έγινε ήρθες σε οργασμό;;;Τρόικα προς Λευκωσία: «Ξεχάστε τις κόκκινες γραμμές» στη διαπραγμάτευση
Έρχονται σαρωτικά μέτρα από το ΔΝΤ για την Κύπρο
καψανε και τον πενταδακτυλο και δεν θα βρισκεις και αγριοχορτα
Στάχτη 600 εκτάρια δάσους στον Πενταδάκτυλο
Τί έγινε ήρθες σε οργασμό;;;
στ αρχίδια μας.....
το πρόβλημά τους θα είναι τεράστιο όταν ισπανοιταλοιρλανδοπορτογάλοι βγουν απ την κρίση.....
θα ρωτάνε πρώτα το μέιντ ιν και μετά θα αγοράζουν.
κάτσε να δεις γλέντια.....
θα προτιμούν οι νοτιοι να πληρώσουν δασμούς για γιαπωνέζικα παρά να αγοράσουν απο τα ζώα της Βεστφαλίας ΚαιΣια
δεν τους το σφύριξε σαν λύση ακόμα ο περσόναςΤοτε γιατι δε κανουν το πιο απλο βηματακι? Να βγουν απο το ευρω?
αγάλι αγάλι θα σου μπει στον κώλο το στραγάλι.Τοτε γιατι δε κανουν το πιο απλο βηματακι? Να βγουν απο το ευρω?
έλα ρε συ.... δεν θέλω να είσαι απαισιόδοξος...Γαμησε τα δηλαδη.
Παμε για 10 χρονια υφεση και βλεπουμε...
στ αρχίδια μας σας γράφουμε.Γαμησε τα δηλαδη.
Παμε για 10 χρονια υφεση και βλεπουμε...
πάλι το δημόσιο φταίει ρε ηλίθιε;έλα ρε συ.... δεν θέλω να είσαι απαισιόδοξος...
θα ξανακάνουμε εκλογές
και έτσι θα μειώνεται το έλλειμμα διαρκώς
εν τω μεταξύ κανείς δεν μιλάει πως τα κόμματα χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά και ξένες γλώσσες με εξαίρεση τα κομματόσκυλα
οι αριστεροί ξελαρυγγιάζονται για τη ΔΕΗ (την ..... εθνική μας περιουσία) αλλά δεν μιλάνε πως η ΔΕΗ δεν κόβει ποτέ το ρεύμα απο τα κόμματα που δεν πληρώνουνε ποτέ γρόσι
άντε να σε πάω και λιγάκι πιο βαθιά...
τι άλλαξε με τη μεταρρύθμιση (την τρομερή να προσθέσω) στα σχολεία που από 6τάξια γυμνάσια έγιναν γυμνάσιο και λύκειο;
για ποιο λόγο υπάρχουνε στα νοσοκομεία 3 και τέσσερις ΙΔΙΕΣ κλινικές (παθολογική, χειρουργική κλπ) αντί να υπάρχει μία που να λειτουργεί σωστά με το προσωπικό με βάρδιες;
για να μην πάω σε άλλες υπηρεσίες δημοσίου που είναι πιο εξώφθαλμα τα παραδείγματα....
οοοοοχι, το δημόσιο να μην το πειράξει κανείς... να μην το εξορθολογήσει
και πρόσεξε, το φωνάζουνε αυτό οι μαλάκες οι ΔΥ που τους έχουνε κάνει τους μισθούς 750 και 800 ευρώ για να μην διωχτούνε τα κομματόσκυλα που κρατάνε θέσεις διευθυντών
....γαμάτοι μιλάμε...
είπα εγώ πως φταίει το δημόσιο;πάλι το δημόσιο φταίει ρε ηλίθιε;
πάλι κόμπλεξ που δεν εγινες χώνης;
Σιγά σιγά αναθεωρώ την αρχική μου άποψη πως δεν πρέπει να πάμε σε χρεοκοπία .... αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται , δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό το μπουρδέλο. Reboot και πάμε πάλι ....
μαζί σουΥπερβολές. Αφού το ΔΝΤ έχει την μόνη σωστή λύση: κάνε το σκατό σου παξιμάδι. Φυσικά όταν οι προβλέψεις των στελεχών του πέφτουν έξω, δεν φταίνε αυτοί, φταις ΕΣΥ που δεν μπορείς να γίνεις σταχανοβίτης. Στο μεταξύ, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουν μπει στο μηχανισμό άλλες τέσσερις χώρες: Ιταλία, Κύπρος και Σλοβενία, ενώ βέβαια η επόμενη στην λίστα είναι το Βέλγιο.
μαζί σου
εγώ για ένα πράγμα μόνο χολώνω.
Ρε πούστη μου, όλοι αναγνωρίζουνε τα σκάρτα, τα κακώς δομημένα.
Ακόμα και αυτό να μην είναι η απόλυτη λύση (γιατί δεν είναι η μόνη αιτία για την "κρίση" που συμβαίνει), δεν είναι τουλάχιστον μια ευκαιρία να τα φτιάξουμε;
Γιατί να θέλει κανείς να εξακολουθεί το ίδιο φαύλο σύστημα;
δεν ξέρω ποιους εννοείς "αυτούς"Στο ότι χρειάζονται αλλαγές, με βρίσκεις σύμφωνο. Αλλά όχι έτσι, και όχι από αυτούς. Αν το ΔΝΤ ήταν κάτι το καλό, η πρώτη που θα το καλούσε θα ήταν η ίδια η κόρη του πάστορα, για να αυξήσει έτι περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της.