σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν συμμορίτης.
Δεν παρακολουθείς ΣΚΑΪ προφανώς... Ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης στην ιστορία του 1821 για τον τ/σ του Αλαφούζου συμμορίτη αποκάλεσε τον Κολοκοτρώνη. Ψάξτο στο net και θα το βρεις...
σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν συμμορίτης.
οι αντάρτες το 41 τι έκαναν ρε βλήμα;1.κακώς!
δες ποιοι είναι οι πιο γκασμάδες της Ευρώπης:
2.αυτό έχει μια λογική! δεν μπορείς να το παίζεις τζάμπα μάγκας και να σκοτώνεις ένα γερμανό γνωρίζοντας ότι την άλλη μέρα θα σκοτώσουν 100 γυναικόπαιδα! Μετά κρύβεσαι συ και στα παπάρια σου για τους πίσω!
αλλά μια απορία...οι αριστεροί σκότωναν και γερμανούς εκτός από έλληνες?
3. Ο Κολοκοτρώνης έκανε ταξικό πόλεμο εναντίον της πλουτοκρατίας της εποχής εκείνης!
τι έλληνες και τούρκοι
παπάρια!
εστω.Δεν παρακολουθείς ΣΚΑΪ προφανώς... Ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης στην ιστορία του 1821 για τον τ/σ του Αλαφούζου συμμορίτη αποκάλεσε τον Κολοκοτρώνη. Ψάξτο στο net και θα το βρεις...
Ρε εδώ πλακώσαν στο ξύλο Ολλανδό τουρίστα γιατί έμοιαζε λέει με Γερμανό.
δεν μπορείς να το παίζεις τζάμπα μάγκας και να σκοτώνεις ένα γερμανό γνωρίζοντας ότι την άλλη μέρα θα σκοτώσουν 100 γυναικόπαιδα! Μετά κρύβεσαι συ και στα παπάρια σου για τους πίσω!
τι λες βρε μπαγλαμά?οι αντάρτες το 41 τι έκαναν ρε βλήμα;
ποιοι ήταν κολλητάρια με τους γερμανούς;
οι εργάτες;
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
και πολύ μιλήσαμε.
μιλάμε για την απολυτη συλλογιστικη.
ο Κολοκοτρώνης που φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους είναι ΗΡΩΑΣ ενώ οι αντάρτες κουφάλες που την έπεφταν και μετά κρύβονταν στα βουνά.....
λες και ο Κολοκοτρώνης είχε κάνει και δήλωση μονίμου κατοικίας και έτρωγε οφτόν στην κατασρόλα του σπιτιού του.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ηλίθιε
Η ερώτηση ήταν μια χαρά.
εστω.
εγώ είμαι με τους συμμορίτες και οχι με τους στησοκώληδες.
σε κάλυψα;
τι λες βρε μπαγλαμά?
πες μου ότι αντίσταση κατά των γερμανών έκαναν οι αριστεροί!
και μετά πες μου ότι πολέμησαν και τους ιταλούς το 40.
δεν τα ξέρεις καλά!Οι χρυσαυγίτες έκαναν αντίσταση. Και διώξανε και τους ιταλούς. Μου το εμπιστεύτηκε ο κασιδιάρης.
γαματα φίλος.Η παράθεσή μου δεν ήταν μομφή για σένα, αλλά απόδειξη ότι κάποιοι οσφυοκάμπτες δεν διστάζουν να βγάλουν κλέφτες και απατεώνες, ακόμη και ανθρώπους που έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα, προκειμένου να δικαιώσουν τους "κατακτητές".
έλεος ρεΑλήθεια, να ρωτήσω κάτι όλους τους ψυχολόγους-μέντιουμ τύπου νάτσος και γαϊδουροπερσόνα που μιλάνε για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου.
Αν λοιπόν οι άνθρωποι αυτοκτονούν τώρα λόγω της λιτότητας και της ανέχειας, αυτοί που αυτοκτονούσαν πριν το 2009 γιατί το έκαναν; Λόγω της ευημερίας;
ίδιος αριθμός αυτοκτονιών υπήρχε τότε και τώρα?Αλήθεια, να ρωτήσω κάτι όλους τους ψυχολόγους-μέντιουμ τύπου νάτσος και γαϊδουροπερσόνα που μιλάνε για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου.
Αν λοιπόν οι άνθρωποι αυτοκτονούν τώρα λόγω της λιτότητας και της ανέχειας, αυτοί που αυτοκτονούσαν πριν το 2009 γιατί το έκαναν; Λόγω της ευημερίας;
Ότι πεις κατινούλα..Εμ ποιός θα το πει, εσύ; Εσένα οι πνευματικές σου ικανότητες φτάνουν μέχρι το σπαμάρισμα στο "Γίνε Άρης να γουστάρεις".
Ρε μάγκα,αυτός που αυτοκτονεί μπορεί να ΒΛΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,την έχεις πάρει γραμμή επι ΑΥΤΟΥ,και εσύ που είσαι στα ΤΟΣΟ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΝΤΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
Φιλαράκο, η προτροπή σε τέλεση αδικήματος και μάλιστα ανθρωποκτονίας είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος στην περίπτωσή σου. Πρόσεξε λοιπόν τι γράφεις, όχι για σένα, αλλά γιατί αν την πάρουν χαμπάρι οι αρμόδιοι, θα τρέχουν και τους υπεύθυνους του site, που προφανώς ούτε αυτοί έχουν πάρει χαμπάρι...