Επισκέπτης
Πως γίνεται ρε έξυπνε να στηρίζεις όσους βουλευτές θεωρείς άξιους από διαφορετικά κόμματα,για πες μου...συνεχισε να με επιβεβαιωνεις....
μετα κανεις και γκρινιες........ βλημα!
Πως γίνεται ρε έξυπνε να στηρίζεις όσους βουλευτές θεωρείς άξιους από διαφορετικά κόμματα,για πες μου...συνεχισε να με επιβεβαιωνεις....
μετα κανεις και γκρινιες........ βλημα!
να βαλεις τον giasou να οργανωνει τις εκλογες για να εχεις δικαιωμα να ριχνεις οσες ψηφους θες ναουμε....Πώς γίνεται ρε έξυπνε να στηρίζεις όσους βουλευτές θεωρείς άξιους από διαφορετικά κόμματα,για πες μου...
Εεε εντάξει μετά από αυτή την λύση δέχομαι ότι εγώ είμαι το βλήμα αλλά μάλλον η σημασία της λέξης πρέπει να αλλάξει!!!να βαλεις τον giasou να οργανωνει τις εκλογες για να εχεις δικαιωμα να ριχνεις οσες ψηφους θες ναουμε....
γνωμη μου: καλυτερα να προσπαθεις να βρεις αξιολογους μεσα σε καθε κομμα και να τους στηριξεις.
Που αν γλιτώσουμε θα μας ''γλιτώσει'' το Πασόκ οπότε φτου και από την αρχή.....Εχω τσαντιστη με ολους τους Πολιτικους και Δημοσιογραφους γιατι ενω τοσα χρονια ΟΛΟΙ το ξερανε οτι βαδιζουμε για χρεωκοπεια... ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφερθηκε τοσα χρονια να κανη κατι... ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ... ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ... Στεναχωριουντε τα παιδια που μας εφτασαν μεχρη εδω... και μαζευουν τα αμαζευτα... Βρε το Καημενο το ΠΑΣΟΚ.... τι επαθε.... Μου αρεση που μας κοροιδευουν και οι Δημοσιογραφοι ΠΩ ΠΩ τι παθαμεεεε !!!! Δεν ξερανε τι γινοταν στα Κομματα που ανηκη ο καθε ενας.... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... ξερανε και βγαζανε σκανδαλα για τις μιζες... την χρεωκοπεια της Ελλαδος ουτε που ηθελε να την ακουμπηση κανενας τους... τουλαχιστον να μην ειχαμε φταση στο εσχατο σημερα...
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....Που αν γλιτώσουμε θα μας ''γλιτώσει'' το Πασόκ οπότε φτου και από την αρχή.....
πχ ο αρχηγός των φιλελευθέρων στην Αγγλία και ο ΣΥΝ στην Ελλάδα προτείνουν την έξτρα φορολόγιση των τραπεζών, που είναι οι μόνες επιχειρήσεις που είχαν μεγάλα κέρδη για πολλά συνεχόμενα έτη. Το λογικό πρέπει είναι διακομματικό. Αλλιώς τα κόμματα λένε μαλακίες: πχ δεν είναι δυνατόν να ψωνίζεις αεροπλάνα και υποβρύχια και να μην παίρνεις ανταλάγματα για την χώρα σου. Ακόμη και ο βολτέρος θα συμφωνήσει σ' αυτό.Για να ειμαι ακριβης, συμφωνω σε 2-3 πραγματα με καθε κομμα. Ακομα και τα ακροδεξια ή τα ακροαριστερα.
Σιγά ρε μορφωμένοι εσείς!!!Το πανω των "αγωνιστων" της ακροπολης εγραφε:
"peopleS of Europe"
Μιλαμε ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!
Εσεις δεν λεγατε περσι-προπερσι οτι η Ελλαδα δεν θα πληγει απο την κριση και οτι ειμαι "κλαψομουνης" και απαισιοδοξος που λέω τα αντιθετα !! Γιατι να πατε στην πορεια τωρα ?? Τι αλλαξε?? Τα 100€ σας αλλαξαν την ζωη ?? Αν σας τα δωσουν πισω ειστε ικανοποιημενοι απο την Ελλαδα και τις επαγγελματικες προοπτικεςς ??
Την εποχη της εφοριας
Ημουν θυμα της ανεργιας
και οι βολεμενοι/φιλοι δεν με κοιτουσαν καν
ΖΗΤΩ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΟΣΣ ΚΑΝ
Το πανω των "αγωνιστων" της ακροπολης εγραφε:
"peopleS of Europe"
Μιλαμε ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!
Κρητικέεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έχεις τπτ δραχμούλες φυλαγμένες στο σεντούκι??
www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=329611&ct=3&dt=04/05/2010]Έρχονται[/url]
Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε την ΕΕ
μαγκακο,Είσαι τόσο παπάρας που με αναγκάζεις να υπερασπιστώ τους αγράμματους του ΚΚΕ... γιατί δυστυχώς για σένα το people έχει και πληθυντικό όταν δε σημαίνει "άνθρωποι" αλλά "λαοί"...