gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που ησουν εσυ ρε τυπε ,σε αμερικανικο κολλεγιο;Εξακολουθεί η ΔΑΠ να έχει τις ωραιότερες μαζορέτες? Στην εποχή μου τουλάχιστον αυτό συνέβαινε ...
που ησουν εσυ ρε τυπε ,σε αμερικανικο κολλεγιο;Εξακολουθεί η ΔΑΠ να έχει τις ωραιότερες μαζορέτες? Στην εποχή μου τουλάχιστον αυτό συνέβαινε ...
Κοίτα όταν θα γίνουν πολύ στριμόκωλα τα πράγματα θα μπω και εγώ στην Δαπ για να αποφοιτήσω!!!Δεν είχα καμια αμφιβολία...
να περναν και μαθηματα ετσι δεν ειδες;
ναι...λεμε για προσφατες εποχες...παλια επαιζαν κι αυτα που λες...εγώ πάντως έχω δεί πολλούς ΠΑΣΟΚους και ΣΥΡΙΖΑιους να παίρνουν πτυχίο γαι λόγους δημοκρατικότητας... και αναφέρω
Παπαδάκης Χρήστος.. τώρα καθηγητής στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ... φοιτητής χημικού 1972-1979 και μεγάλη συνδικάλα του ΠΑΣΟΚ ..πτυχίο με δημοκρατικές διαδικασίες.. πήγαινε στους καθηγητές και απειλούσε με καταλήψεις
Μαγκριώτης.. υπουργός φοιτητής Φυσικού (1974-1983) πρόεδρος ΦΕΑΠΘ συνδικάλα του ΠΑΣΟΚ.. πτυχίο επίσης με δημοκρατικές διαδικασίες .. ομοίως
Οικονόμου Πέτρος.. καθηγητής Μαθηματικών στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διδάσκει Διδακτική Μαθηματικών στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης... φοιτητής Μαθηματικού (1972-1980)... συνδικάλας του παλαι ποτέ ΚΚΕεσ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) ... πέρασε 11από τα 28 μαθήματα αντιγράφοντας από μένα και απειλώντας τον επιτηρητή "σκάσε γιατί θα σε βγάλω χουντικό"..
αυτά και άλλα πολλά...
εγώ πάντως έχω δεί πολλούς ΠΑΣΟΚους και ΣΥΡΙΖΑιους να παίρνουν πτυχίο γαι λόγους δημοκρατικότητας... και αναφέρω
Παπαδάκης Χρήστος.. τώρα καθηγητής στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ... φοιτητής χημικού 1972-1979 και μεγάλη συνδικάλα του ΠΑΣΟΚ ..πτυχίο με δημοκρατικές διαδικασίες.. πήγαινε στους καθηγητές και απειλούσε με καταλήψεις
Μαγκριώτης.. υπουργός φοιτητής Φυσικού (1974-1983) πρόεδρος ΦΕΑΠΘ συνδικάλα του ΠΑΣΟΚ.. πτυχίο επίσης με δημοκρατικές διαδικασίες .. ομοίως
Οικονόμου Πέτρος.. καθηγητής Μαθηματικών στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διδάσκει Διδακτική Μαθηματικών στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης... φοιτητής Μαθηματικού (1972-1980)... συνδικάλας του παλαι ποτέ ΚΚΕεσ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) ... πέρασε 11από τα 28 μαθήματα αντιγράφοντας από μένα και απειλώντας τον επιτηρητή "σκάσε γιατί θα σε βγάλω χουντικό"..
αυτά και άλλα πολλά...
Τελικά μήπως να αλλάξω στρατόπεδο,σκέφτομαι Πασπ ή Δαπ!!!ναι...λεμε για προσφατες εποχες...παλια επαιζαν κι αυτα που λες...
Πανω απο ολα οι ιδεες σου ε Παπαζολη?Τελικά μήπως να αλλάξω στρατόπεδο,σκέφτομαι Πασπ ή Δαπ!!!
ναι...λεμε για προσφατες εποχες...παλια επαιζαν κι αυτα που λες...
ναι...λεμε για προσφατες εποχες...παλια επαιζαν κι αυτα που λες...
Ακόμα ναι!!!Πανω απο ολα οι ιδεες σου ε Παπαζολη?
ρε γαμω την αριστερα σας λεμεεεεεεε
Να με αξιώσει το σύστημα να γίνω καθηγητής μόνο θέλω!!!τωρα μερικες φοιτητριες δινουν κωλο και κανουν και κανα τσιμπουκι για να παρουν πτυχιο
Ποιες εκτακτες εισφορες να εννοει αραγε ο ισιος?Το ζητούμενο είναι να γίνει ο ιδιωτικός τομέας ξανά ελκυστικός, πραγματικά ιδιωτικός και όχι κρατικοδίαιτος...Η μείωση μισθών σε επίπεδα φιλοδωρήματος, οι έκτακτες εισφορές και άλλα τινά δεν θα βοηθήσουν...
Εδώ είμαι camaraden...
ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο.Υ/γραφο: Αν πάντως ο κατώτατος μισθός πάει και με το νόμο στα € 500 καθαρά, θα σκεφτώ και εγώ να κατέβω στους δρόμους...
Να με αξιώσει το σύστημα να γίνω καθηγητής μόνο θέλω!!!http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/acigar.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Βρε και πρυτανης της παπαριασης θα γινεις εσυ με τα μυαλα που κουβαλας...
εγώ πάντως έχω δεί πολλούς ΠΑΣΟΚους και ΣΥΡΙΖΑιους να παίρνουν πτυχίο γαι λόγους δημοκρατικότητας... και αναφέρω
αυτά και άλλα πολλά...
Να με αξιώσει το σύστημα να γίνω καθηγητής μόνο θέλω!!!http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/acigar.gif[/img[/URL]]
[/quote]
μπορείς νεανίσκε μου... ακολουθώντας την ρήσιν των αγίων πατέρων σχετικά με τον μοναχικό βίο και την εκλογή ηγουμένου..
για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε γαμισει ο προηγούμενος...
Όλα είναι δυνατά όσο έχουμε ακόμα την αριστερά να κυβερνάει!!!Βρε και πρυτανης της παπαριασης θα γινεις εσυ με τα μυαλα που κουβαλας...
μπορείς νεανίσκε μου... ακολουθώντας την ρήσιν των αγίων πατέρων σχετικά με τον μοναχικό βίο και την εκλογή ηγουμένου..
για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε γαμισει ο προηγούμενος...
Ποιες εκτακτες εισφορες να εννοει αραγε ο ισιος?
Προφανως τις εκτακτες εισφορες των επιχειρησεων ΠΡΟΣ το Κρατος.
Ειναι δυνατον να ΞΕΧΝΑΕΙ μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες οτι το απο το δανειο του ΔΝΤ το 10% περιπου ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΗΔΗ υπερ των Τραπεζων?
Ειναι δυνατον να κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι ολο αυτο το σκηνικο στηνεται για να μην χασουν τα δανεικα προς το Ελλαντα ντοπιοι και ξενοι τραπεζιτες?
Τι σκατα ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ τομεας ειναι αυτος που περιπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απο το Κρατος(το Ελληνικο,το Αμερικανικο...)να ΣΩΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο.
Παρε τους kameraden σου,βγειτε στους δρομους(χλωμο)και αρχιστε τα τραγουδακια τυπου die fahne hoch και ετσι...τοιχο-τοιχο ομως να πηγαινετε.
Κι ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ στην ιδια κατηγορία ανήκει (Οδοντιατρική).